FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Grand'Italia
12/08/2016 at 07:00. Facebook
Caprese in een glaasje, het perfecte voorgerechtje voor de feestdagen die je van tevoren al kunt klaarmaken. Volg ons deze week voor de rest van het feestmenu! Laat je ons hieronder weten wat jij gaat maken?

Feestmenu!

granditalia.nl
Grand'Italia
12/06/2016 at 07:00. Facebook
In plaats van een recept van de maand, een feestelijk menu van de maand! We beginnen met een lekker Italiaans aperitiefje: een glas prosecco. Tip – je kunt er ook een drupje limoncello in doen voor een verfrissende smaak. Of een framboos met een muntblaadje voor de feestelijke touch.
Grand'Italia
12/03/2016 at 07:00. Facebook
Laat je verrassen & inspireren op het Allerhande Kerstfestival op 9, 10 en 11 december. Wij zijn erbij! Samen met Fantini wijn staan wij op het voorgerechtenplein. Je kunt er een heerlijke Zuppa di Peperoni komen proeven ter inspiratie voor het kerstdiner. Zien we jou daar?

Allerhande Kerstfestival 2016 | De ultieme inspiratie voor de feestdagen

allerhandekerstfestival.ah.nl
Wat het echt een heerlijk avondje maakt,
is dat niet alleen het snoepgoed lekker smaakt.
Lekker, gezond en makkelijk, ook voor een groep,
een stomende pan soep!
Je proeft dat de soep met liefde is bereid,
dus geniet met cadeautjes en gezelligheid.

Alle dagen soep

granditalia.nl
Van soep warm je zo lekker op! Met Sugocasa als basis en lekkere kleine conchigliettes erdoorheen kun je alle kanten op. Welke van deze 3 soepen ga jij eten?

Alle dagen soep

granditalia.nl
60.000 fans, wow! We zijn heel blij met onze fans en daarom geven we 6 pastapakketten weg. Tag met wie jij van een heerlijk pastapakket wilt genieten en maak kans!

Bekijk de actievoorwaarden: bit.ly/Actievoorwaarden11201660
Wil je weten hoe je zelf pasta kunt maken? Download dan onze Pasta Maestro app. Met behulp van de stap-voor-stap video in de app gaat dat sowieso lukken. Ben jij een beetje handig met een pastamachine?

Grand'Italia Pasta Maestro app

granditalia.nl
Fusilli amatriciana (bit.ly/FusilliAllaMatriciana) is een pastaklassieker met sterke smaken. Heerlijk voor liefhebbers van pasta met tomatensaus. Door de Pecorino Romana en de pancetta heeft het een lekkere zoute smaak, gecombineerd met het pit van een rood pepertje. Varieer eens in dit gerecht met onze glutenvrije fusilli! Ga jij voor glutenvrij?
Ben jij gek op kaas? Dan moet je dit recept een keer gemaakt hebben. Alle bekende Italiaanse kazen zitter er in: Parmigiano, ricotta en mozzarella.

Ovenschotel van tortellini en ricotta

granditalia.nl
Soms is genieten heel gemakkelijk. Mix wat knoflook, olijfolie, peterselie en een pepertje door versgekookte spaghetti. Strooi er eventueel nog wat geraspte parmezaanse kaas over. Het is één van de zeven pastaklassiekers in de Pasta Maestro app. Download ‘m hier en bekijk de receptvideo: [ A.pgtb.me Link ]. Hoeveel badges heb jij al?
Zin in zoet? De Italianen zijn gek op hun dolci. Zo leuk om lekker te bakken in het weekend, misschien zelfs al oefenen voor een mooi dessert tijdens de feestdagen?

Zin in zoet? 3x dolci

granditalia.nl
Het is vandaag San Martino! Dat wordt in Italië ook wel “l’Estate di San Martino” genoemd, de zomer van Sint Maarten. Het is het einde van de zomer en begin van de herfst. We hebben daarom een heerlijk herfsrecept geselecteerd met paddenstoelen en hazelnoten. Ga jij ‘m maken?

Ravioli al Tartufo met paddenstoelenroomsaus

granditalia.nl
Hou jij ook zo van pompoen maar vind je het lastig om ze te bereiden? Wij geven je tips waardoor het een makkie wordt!
Wist je dat de pompoen familie is van de komkommer? Je kunt het misschien nog het beste zien aan de pitjes. Pompoen bevat wel een stuk meer voedingsvezels dan komkommer en is daarom erg goed voor je! De oranje kleur staat ook nog eens geweldig op je bord, kijk maar eens naar dit recept: bit.ly/PennePompoen

Wat eet jij liever, pompoen of komkommer?
copy: Zucca!
Een echt herfstrecept met volle smaken! De ingredienten: penne, pompoen, rozemarijn, parmezaanse kaas en bechamelsaus. Prachtige kleuren, geweldige smaak. Bekijk het recept hier: bit.ly/PennePompoen
Heb jij op 19 november nog geen plannen en wel zin in een dagje uit? Een dag vol lekker eten, drinken en verschillende demonstraties zoals een masterclass vis fileren? Doe dan mee! Tag hieronder met wie jij naar het All you need is Food evenement wil en maak kans!

Bekijk de actievoorwaarden hier: bit.ly/Actievoorwaarden1020162

Win 5x2 kaartjes voor "All you need is Food" 19 november 2016 in de Verkadefabriek Zaandam

aynif.nl
Lekkere citroentaart met een scheutje limoncello en een bodem van cantuccini koekjes! Een heerlijke afsluiter van een pastamaaltijd. Bak jij wel eens taart?

Citroentaart

granditalia.nl
Bekijk de video in de Pasta Maestro app en maak zelf heerlijke tomatensaus. Weinig tijd? Met onze Sugocasa als basis maak je ook een heerlijke pastamaaltijd!
Weet jij hoeveel tomaten er in een grote fles Sugocasa zitten? Vertel het ons hieronder en maak kans op een pastapakket met Grand’Italia pastalepel.

Bekijk de actievoorwaarden hier: bit.ly/Actievoorwaarden102016
Het is vandaag wereld pastadag! Dé perfecte dag om een heerlijke linguine alla Napoletana te maken. Tag hieronder met jij het liefst wereld pastadag viert en samen pasta gaat eten vanavond.

Je vindt het recept in de Pasta Maestro app, download ‘m hier: