// VERS VAN DE PERS //

"In een goed gevuld Paradiso Amsterdam (vierhonderd bezoekers, het merendeel twintiger) laten de zes finalisten hun muzikale interpretatie horen. Piet Mondriaan klinkt als synthpop/techno, Charley Toorop is meer indiepop." - NRC

Lees hier het hele artikel en meer over winnares Lisa Nora (GEFELICITEERD!) via de link hieronder.

Zo zou een kunstwerk kunnen klinken

nrc.nl
// WE ZIJN LOS //

FALT bijt het spits af bij de finale van Art Rocks. Nu live in Paradiso.
// MORGEN //

Battlen zes finalisten met hun soundtracks van kunstwerken om de titel in de Finale Art Rocks 2016! En wel in Paradiso Amsterdam. Wie is erbij?

Tickets: € 6,50 [ Bit.ly Link ]

Finale Art Rocks 2016

EVENT - facebook.com
// DE GROTE PRIJS VAN NEDERLAND VINDT NIEUWE PARTNER IN VSB FONDS //

YES!!!! De Grote Prijs van Nederland gaat definitief door!

Dankzij de steun van VSBfonds blijft de 32-jarige Grote Prijs-traditie voortbestaan. Na een onzekere periode krijgt de competitie weer de ruimte om een nieuwe koers in te zetten op het gebied van ontwikkeling en begeleiding van amateur poptalent met professionele...
View details ⇨
// COMPONEREN OP HET RITME VAN HET DOEK //

Kopt Het Parool over de finale van Art Rocks in paginagroot artikel. Aanstaande dinsdag strijden de zes finalisten om de titel in Paradiso Amsterdam. Wie is erbij?

Wanneer: di 17 jan, 19-23 u // Tickets: € 6,50 [ Bit.ly Link ] // Attend: [ Bit.ly Link ]
// VIDEOCLIP //

Pyke schreef het nummer 'A Meal With Friends', geïnspireerd op het schilderij 'De Maaltijd Der Vrienden' van Charley Toorop voor Art Rocks. Zie hier de toffe videoclip die daarbij geschoten is door Dirk De Graaff. Dinsdag 17 januari speelt Pyke - als een van de zes finalisten - zijn track live tijdens de Finale Art Rocks 2016 in Paradiso Amsterdam. The battle is on!

Wanneer:...
View details ⇨
// PRIMEUR //

Bekijk nu de videoclips van Art Rocks finalisten FALT, Pyke, Maaike Adegeest, Lisa Nora, Seven to Eleven en maeve! Op 17 januari strijden ze in de Finale Art Rocks 2016 in Paradiso Amsterdam om de hoofdprijs...

Wanneer: di 17 jan, 19-23 u // Tickets: € 6,50 [ Bit.ly Link ] // Attend: [ Bit.ly Link ]

Primeur | De 6 videoclips Finalisten Art Rocks 2016

youtube.com
// SOULTRASH IN DE MELKWEG //

Heb je het optreden van SoulTrash (winnaar Hiphop 2016) tijdens de Grote Prijs finale gemist? Vanavond krijg je een herkansing in Melkweg Amsterdam!

Nieuwjaarsshow met o.a. Koala, Dakota, Fata Boom en Ella

EVENT - facebook.com
// FINALE ART ROCKS //

Hoe klinkt een kunstwerk van Mondriaan? Of een Toorop? Op 17 januari spelen 6 finalisten van muziekcompetitie Art Rocks hun knetterende soundtracks live in de finale in Paradiso Amsterdam. Met special guests Cata.Pirata en Giovanca. Finalisten: FALT, Maaike Adegeest, Lisa Nora, Pyke, Seven to Eleven en maeve.

Wanneer: di 17 jan, 19-23 u // Tickets: € 6,50 [ Bit.ly Link...
View details ⇨
// CHARL DELEMARRE OVER DE GROTE PRIJS //

"Ik heb geen nadelen ondervonden van meedoen aan de grote prijs"
Winnaar SSW 2014 Charl Delemarre kijkt met plezier terug op zijn Grote Prijs ervaring en vertelt aan Musicly wat je er als muzikant aan kan hebben. Hij geeft tussen de regels door ook een aantal tips en tricks weg. Leesvoer voor alle muzikanten die van plan zijn om zich aan te melden!

Meedoen aan de Grote Prijs van Nederland? Charl Delemarre vertelt - Musicly

musicly.nl
// SFEERVERSLAG FINALES //

De heren van Capturing Creativity waren ook aanwezig bij de finales. Ze hebben geprobeerd om de uitmuntende sfeer in woorden te vangen. Tof om te lezen dat ook zij terugkijken op een mooie dag!

Verslag SSW: [ Bit.ly Link ]
Verslag HH: [ Bit.ly Link ]

Foto: Henk Warrink / NCO Photography
// THROWBACK THURSDAY //

In 2008 won het Hiphop duo M.O. & Brakko de Hiphop finale, in 2009 Dret & Krulle​ en in 2011 ZANILLYA​. Allemaal acts uit de Bijlmer die de Grote Prijs beker mee naar huis mochten nemen. Vijf jaar later is de beker weer terug in Amsterdam Zuidoost dankzij SoulTrash!

Foto: Kim Balster
Nog meer leuke foto's van de Singer-Songwriter finale! De finalisten waren One Clueless Friend, Sam & Julia, Squirrel, Joia, Vic Willems en Tolls. Charl Delemarre mocht de avond afsluiten.

Foto's: Selma Schellings en Cheverny Overman
// GPNL & PLUGIFY //

Al drie van onze Grote Prijs talenten zijn geboekt via Plugify. Dat gaat lekker! :) Wil je zelf ook één van de Grote Prijs artiesten eenvoudig boeken voor een feestje of misschien wel een huiskamerconcert? Bekijk de link hieronder!

Plugify. Artiesten boek je eenvoudig online.

plugify.nl
// MASSI IN HET BRABANTS DAGBLAD //

Mooi artikel over Massi (publiekswinnaar HH 2016) in het Brabants Dagblad!
// TOLLS //

Finalist (2016) Tolls op Eurosonic Noorderslag!

Tolls

eurosonic-noorderslag.nl
Nog meer leuke foto's van de Hiphop finale van de Grote Prijs van Nederland! De finalisten waren Sgoedjonge, SoulTrash, Marone, Massi, Icekoud en Kringili & Alex Megas. Nanah Dae mocht de avond afsluiten.

Foto's: Selma Schellings en Cheverny Overman
Nog meer leuke foto's van de Singer-Songwriter finale! De finalisten waren One Clueless Friend, Sam & Julia, Squirrel, Joia, Vic Willems en Tolls. Charl Delemarre mocht de avond afsluiten.

Foto's: Selma Schellings en Cheverny Overman
// KRINGILI & ALEX MEGAS OP WOO HAH //

Kringili & Alex Megas staan vrijdag 30 juni op WOO HAH in Tilburg. Zet het in je agenda als je tijdens de GPNL Finale Hiphop geen genoeg van ze kreeg!

WOO HAH! 2017 *official*

EVENT - facebook.com
// QUOTE TUESDAY //

Het is meer dan een week geleden sinds de GPNL Finale Singer-Songwriter en wij kijken nog graag terug op deze dag. Hier een quote
van de juryleden over Vic Willems.

“Deze songwriter grijpt je direct bij je keel, met een lach en een traan. Zo belangrijk zijn tekst en melodie als je emotie over wil brengen!”