Hartstichting
02/25/2017 at 09:00. Facebook
Ben jij een collectant, of toch eerder een donateur? Collecteren in je buurt kost maar 2 uur tijd, in de week van 2-8 april. Iets voor jou?
Hartstichting
02/23/2017 at 10:30. Facebook
We kunnen ons voorstellen dat langs de deuren gaan best een stap is. Maar binnen jouw eigen wijk is het (letterlijk) een kleine stap. En kost het je, in de week van 2 tot 8 april zo’n 2 uur.

Meld je nu aan!

hartstichting.nl
Hartstichting
02/21/2017 at 08:00. Facebook
Elke collectant heeft een persoonlijke reden om langs de deuren te gaan. Wat zou jouw reden zijn?

Word collectant

hartstichting.nl
Hartstichting
02/20/2017 at 12:32. Facebook
We kennen het allemaal: de voornemens, dromen en wensen aan het begin van het jaar. Net als jij doen we er alles aan om ze te realiseren. Want elke Hartenwens die uitkomt, redt levens. Wat is jouw droom, wens of doel? #Hartenwens
Pak jij de collectebus op? Dit jaar collecteren wij voor de 50ste keer! En hoe kun je dit beter vieren dan óók voor de Hartstichting langs de deuren te gaan?

Meld je aan

hartstichting.nl
Elke collectant heeft een persoonlijke reden om, juist dit 50ste collectejaar, mee te lopen. Maar die reden hoeft niet groots en meeslepend te zijn. Jouw bijdrage als collectant is al groots genoeg.
Elke collectant heeft een persoonlijke reden om langs de deuren te gaan. Wat zou jouw reden zijn?
Is er een betere manier om de 50ste collecte van de Hartstichting te vieren, dan zelf meelopen?
Cardiologe Janneke Wittekoek vertelde bij Jinek over hart- en vaatziekten bij vrouwen en het boek wat ze hierover schreef: 'Het Vrouwenhart'.

Bekijk hier het fragment

npo.nl
Deel dit hartje met al je geliefden en wens ze een fijne Valentijnsdag!
Wil jij Carmen helpen met haar onderzoek naar de voorlichting over de verschillende vormen van hartfalen? Bekijk dan nu de pagina en vul de vragenlijst in.

Lees meer

hartstichting.nl
De collectebus van de Hartstichting gaat al 50 jaar van hand tot hand. Pak jij hem aan en wordt dit jouw 1e jaar?

Word collectant

hartstichting.nl
We vieren dit jaar de 50ste collecte en bedanken hiervoor de vele duizenden collectanten. Voor hem is het al de 17de keer. Wordt het jouw 1e?
Dit wordt de 50ste collecte van de Hartstichting! Vier ons jubileum mee en meld je aan als collectant.
Iedere collectant heeft een persoonlijke reden om mee te lopen. Misschien is iemand die jij kent hartpatiënt? Vier de 50ste collecte met ons door mee te lopen.
Wij zijn benieuwd, wat doe jij om te ontspannen van de dagelijkse stress? Laat 't ons weten in de reacties!
Vier jij de 50ste collecte met ons mee? Dat kan natuurlijk door te geven. Maar, juist dit jaar, is meelopen als collectant een goede manier om je hart te laten spreken!
Pak jij de collectebus van de Hartstichting op? Dit jaar collecteren wij voor de 50ste keer! En hoe kun je dit beter vieren dan óók voor ons langs de deuren te gaan?
Heb je het goede voornemen om te gaan (hard)lopen? Of ben je al lekker bezig? Bekijk ons hardloopschema en ontdek jouw ideale tempo en afstand.

Download gratis ons hardloopschema!

hartstichting.nl
Wij investeren maar liefst 7,5 miljoen in onderzoek naar het volhouden van een gezonde leefstijl! Hiermee kunnen we het risico op hart- en vaatziekten verlagen én willen we de groei van overgewicht bij kinderen een halt toeroepen.