Heracles Almelo
yesterday at 14:21. Facebook
In een zeer uitgebreid en openhartig interview vertelt Kristoffer Peterson over zijn eerste periode als Heraclied en over zijn leven. "Ik ben gezegend"

Kristoffer Peterson leeft voor de bal en geniet van het leven

heracles.nl
Heracles Almelo
03/22/2017 at 15:38. Facebook
Donderdag is Mike te Wierik de baas over ons Snapchat-account. Benieuwd naar de dag van Mike? Volg heracles1903 op Snapchat! ➡
Heracles Almelo
03/22/2017 at 07:52. Facebook
Vandaag precies 5 jaar geleden: de halve finale van de KNVB Beker in Alkmaar tegen AZ. Het werd een avond om nooit te vergeten. Wie van jullie was erbij? ⚫⚪
Heracles Almelo
03/21/2017 at 10:34. Facebook
NIEUWS | Samuel Armenteros blijft een jaar langer in Almelo. Ook Reuven Niemeijer en Gor Agbaljan blijven nog een jaar. Thomas Bruns verlaat Heracles Almelo na dit seizoen. Komende maanden wordt de rol van Mark-Jan Fledderus voor na dit seizoen bepaald.

Samuel Armenteros jaar langer in Almelo

heracles.nl
Heracles Almelo
03/20/2017 at 07:43. Facebook
Heracles Almelo verloor zaterdagavond met 3-1 van Sparta Rotterdam. Huisfotograaf Harry Broeze maakte deze fotoreportage.
Heracles Almelo
03/18/2017 at 21:35. Facebook
Heracles Almelo verliest van Sparta Rotterdam: 3-1.
Heracles Almelo
03/18/2017 at 07:54. Facebook
MATCHDAY! ⚫⚪ Op naar Spangen, Rotterdam. Pakken we vanavond tegen Sparta Rotterdam de drie punten?
In Zeist brachten we een bezoekje aan Vincent Vermeij. De spits werkt hard aan zijn herstel
Een selfie met captain én doelpuntenmaker Thomas Bruns. Dat kan niet anders dan een mooie plaat zijn geworden. Vinden we de foto? Help mee!
Een zeer geslaagde avond in het Polman Stadion zaterdag. Drie punten en een hoop vrolijke gezichten op de tribunes. Ben jij door huisfotograaf Harry Broeze ook op de foto gezet? Bekijk het fotoverslag!
MATCHDAY! ⚽ Na drie weken mogen we weer aantreden in eigen huis. Houden we de punten in Almelo vanavond?
NIEUWS | Mike te Wierik verlaat Heracles Almelo na dit seizoen voor FC Groningen

Mike te Wierik verlaat Heracles Almelo

heracles.nl
Zaterdag weer een nieuwe kans op drie belangrijke punten. We spelen dan om 19.45 uur in het Polman Stadion tegen Fc Utrecht. En jij maakt kans om er gratis bij te zijn! Hoe? Laat via dit formulier je gegevens achter en wie weet verrassen we jou vrijdag met twee gratis wedstrijdkaarten! Succes!

Maak kans op 2 gratis kaarten voor de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht

docs.google.com
Zondagmiddag ging Heracles Voetjebal van start: een speelconcept voor de allerkleinsten. Ook meedoen? Bekijk de mogelijkheden!
Heracles Almelo ging zondag met 3-1 ten onder tegen N.E.C. Huisfotograaf Harry Broeze maakte dit beeldverslag van de wedstrijd.
Heracles Almelo gaat met 3-1 onderuit tegen N.E.C.
MATCHDAY! ⚫⚪ Op naar Nijmegen, waar we vanmiddag om 16.45 uur aftrappen tegen N.E.C. Wat gaat het worden volgens jou?
In Nijmegen gaan we morgen voor een 100% score tegen N.E.C. dit seizoen. Drie maanden terug wonnen we in eigen huis met 2-0 ⚫⚪