FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Het Parool
4 hours 11 minutes ago. Facebook
Mijn eerste keer in Amsterdam? ''Ik was acht. Toen we de Ring op reden, moest ik huilen omdat ik bang was voor junkies.''

Het Amsterdam van acteur Tim Linde

s.parool.nl
Het Parool
12/04/2016 at 18:27. Facebook
Hoe maak je aids bespreekbaar in de preutse Ghanese gemeenschap? Met een aanstekelijke soap over sokken en schoenen.

Voorlichting Soap wijst Ghanezen op aidsrisico's

s.parool.nl
Het Parool
12/04/2016 at 17:11. Facebook
De selfiekoning van Nederland, Bastiaan van Schaik (47), viel in vijf maanden vijftig kilo af en voelt zich als herboren. Donderdag begon hij als kersverse adjunct-hoofdredacteur van Libelle online.

'Ik wil Martha Stewart meets Jan Pelleboer'

s.parool.nl
Het Parool
12/04/2016 at 16:13. Facebook
Volg Ajax-FC Groningen van minuut tot minuut in ons liveblog!

LIVE: Sánchez kopt Ajax op voorsprong (1-0)

parool.nl
Het Parool
12/04/2016 at 14:56. Facebook
Sociaal wetenschapper Shivant Jhagroe promoveerde onlangs op een onderzoek naar stedelijke transitiepolitiek. Wat voor sociale en economische effecten heeft bijvoorbeeld de omslag naar een duurzamere stad? Onder meer schonere lucht en meer groen, zou je denken, maar geldt dat voor alle stadsbewoners?

Duurzaamheid als een klassenkwestie

parool.nl
Het Parool
12/04/2016 at 13:37. Facebook
Werden koks vroeger achter dikke muren en in kelders weggestopt, nu moet de machinerie van het restaurant juist zichtbaar zijn. De gastro-glasnost rukt op.

Hoe de open keuken de stad verovert

s.parool.nl
Het Parool
12/04/2016 at 12:32. Facebook
Paroollezer Jaap Molenaar verbaasde zich onlangs zo over de informatie over zijn busreis, dat hij twee vragen heeft voor het GVB. En een advies over de IJtunnel.

Twee vragen aan het GVB

parool.nl
Het Parool
12/04/2016 at 11:28. Facebook
Op de Spiegelgracht in Amsterdam is een homoseksueel stel mishandeld door een groepje jongeren.

Homostel zwaar mishandeld op Spiegelgracht

parool.nl
Het Parool
12/04/2016 at 09:44. Facebook
'Waar gingen we vroeger toch heen met onze snedige opmerkingen, originele invallen en ­leuke foto's?' vraagt columnist Gijs Groenteman zich af.

Dan maar geen Facebook meer? Dat is helaas geen optie

s.parool.nl
Het Parool
12/04/2016 at 08:11. Facebook
'Hun zinnen beginnen met: "Weet je wat je de volgende keer eens moet doen?"' Columnist Thomas Acda ergert zich groen en geel aan de ongevraagde tipgevers.

Bovendien is er veel erger volk: De betweterige thuischef

s.parool.nl
Het Parool
12/04/2016 at 06:53. Facebook
'Laten we houden zoals het is, het gaat toch goed, was een beetje de gedachte', zegt Coen over 3FM. De dj's waren toe aan een nieuwe uitdaging en kozen voor radio 538. Met succes: ze zijn weer nummer 1 van de middag.

Coen en Sander: 'We gunnen 3FM deze afgrond niet'

s.parool.nl
Het Parool
yesterday at 18:45. Facebook
In een overvolle loods bij café Roest in Amsterdam vond zaterdagmiddag het laatste lijsttrekkersdebat van de PvdA plaats tussen huidig partijleider Diederik Samsom en zijn uitdager, vicepremier Lodewijk Asscher.

Samsom en Asscher kruisen de degens in Roest

parool.nl
Het Parool
yesterday at 16:46. Facebook
Paroollezer Marcel Stephan vindt het een prima plan om auto's te weren van de wegen van oost naar west, maar wijst ook graag op de volle wegen rond het centrum. 'Op de stoep is het vaak een soort Jumping Amsterdam'.

Waarom zijn er parkeerplekken in de Kinkerstraat of de Jan Eef?

parool.nl
Het Parool
yesterday at 14:45. Facebook
In een overvol Amsterdam Roest vond zojuist het laatste lijsttrekkersdebat van de PvdA plaats tussen fractievoorzitter Diederik Samsom en minister Lodewijk Asscher. "Ik steun je. Maar waarom ben je de afgelopen kabinetsperiode niet naar de Oost-Europese lidstaten gevlogen?"

Asscher en Samsom kruisen in Roest nog één keer de degens

parool.nl
Het Parool
yesterday at 14:01. Facebook
Theodor Holman vraagt zich af hoe de 'debriefing' bij de AIVD ging. "Maar wat zei hij, James, tegen de Israëli's?" (..) "Nou vertrouw ik Wilders ook voor geen cent, maar ik denk toch niet dat de Israëli's uitgerekend hem wilden ronselen. Ik ken dommere PVV'ers dan Wilders."

Dachten ze echt dat Wilders aan Israël staatsgeheimen ging verklappen?

parool.nl
Het Parool
yesterday at 11:34. Facebook
Wist je - of moet ik u zeggen? - dat er voor 50-plussers 'van alles te doen' is? Echt waar. Zo staat het namelijk in de brochures. In het kielzog van het succes van 50Plus en Omroep Max richten bedrijven zich met 'seniorenmarketing' op de 50-plusser. Alleen: zo oud ben je toch nog helemaal niet als je de vijftig passeert?

Waarom wordt de 50-plusser nog steeds als oud beschouwd?

s.parool.nl
Het Parool
yesterday at 09:52. Facebook
Niet iedereen is in de gloria van de 'De kinderen van juf Kiet'. "Op het eerste gezicht lijkt het een liefdevolle documentaire over een juf en haar leerlingen, maar al na een paar minuten worden de rauwe randjes voelbaar", schrijft docent Inge Spaander. (..) "Ik huil ook uit frustratie die voorkomt uit het handelen van juf Kiet."

Opinie: 'Echt niet alles is oké in de klas van juf Kiet'

parool.nl
Het Parool
yesterday at 08:23. Facebook
Straatintimidatie wordt strafbaar in Amsterdam. Vijftien vrouwen doen hun verhaal over ervaringen met straatintimidatie. 'Hé krullenbol, als ik niet aan het werk was, zou ik achter je aankomen.' Is dit herkenbaar?

'Respectloos. Alsof we honden zijn'

s.parool.nl
Het Parool
yesterday at 07:31. Facebook
Elektromonteur Ali Motamed (56), die geen strafblad had, had een totaal andere staat van dienst dan de Amsterdamse criminelen Lucas Boom en Pjotr R., maar tussen de drie moordaanslagen doemt een opmerkelijk verband op.

Daders moord op monteur uit zelfde milieu als schutters Lucas Boom en Pjotr R.

parool.nl
Het Parool
yesterday at 06:03. Facebook
'De achttienjarige Niels Wienberg is een week vermist. Ik zie zijn foto online. Een knap gezicht dat zich een tikje schuchter achter mooi, sluik haar verschuilt. Je zou in hem zo een nieuwe Justin Bieber kunnen zien.'

Onschuldige zinnetjes en banale tasjes brood

parool.nl