FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Hjärt-Lungfonden
4 hours 53 minutes ago. Facebook
Flera hjärtforskare har tilldelats Nobelpriset, 1924 gick det till EKG-forskningen och 1956 belönades forskare som utvecklat den så kallade hjärtkateteriseringen. Era gåvor har bidragit till många genombrott under åren och kanske leder det till ännu ett svenskt Nobelpris?
Hjärt-Lungfonden
yesterday at 15:11. Facebook
VINN BIO-BILJETTER!
Svante har ett hjärtfel och får veta att han bara har ett par dagar kvar att leva. Året är 1973 och forskningen har inte kommit så långt som idag. Plötsligt får Svante möjlighet att resa till framtiden – till år 2016 där vi kan laga hans hjärta.

Filmen sätter, om än med glimten i ögat, fingret på vad som faktiskt har hänt sedan 70-talet: hjärtforskningen har bidragit till...
View details ⇨
Hjärt-Lungfonden
yesterday at 08:26. Facebook
Ny forskning visar att det är mer vanligt med snarkning bland kvinnor än man tidigare har trott - och att det dessutom kan leda till livsfarlig hjärtsvikt. Hör vår forskare Mirjam berätta mer i Nyhetsmorgon!

Snarkning kan vara livsfarligt - f�r kvinnor

tv4play.se
Hjärt-Lungfonden
12/08/2016 at 11:00. Facebook
Det värmer våra hjärtan när ni engagerar er och startar egna insamlingar så här innan jul. Stöd våra fantastiska vänner på Strokeride, buda på Fotograf Micke Sandströms signerade foto av Patti Smith eller ge bort en yoga-dag i julklapp från Urban Yoga Sthlm. Tack för att ni stödjer forskningen!
Hjärt-Lungfonden
12/07/2016 at 12:01. Facebook
Sofie hälsar från Nya Zeeland: Jag mår bra!

Sofie Ingelsson vandrar just nu 300 mil för att möta sorgen och släppa taget om sin älskade Jim som dog i plötsligt hjärtstopp. Samtidigt samlar hon in pengar till hjärtforskningen. Hjälp oss att skicka massor av kärlek och lyckoönskningar till Sofie! Lämna din kommentar här nedan.

Läs mer:
Bild lånad från Sofies Instagram
Hjärt-Lungfonden
12/06/2016 at 07:16. Facebook
Tack vare forskningens framsteg slår Mojjes hjärta som det ska, och han får fira ännu en jul med sina älskade barn ❤ Ge bort mer tid tillsammans, du får ett fint kort att lägga under granen
Vad brukar ni få för julklappar på jobbet? Tipsa chefen om att ni vill ha en hjärtstartare till kontoret! Ger ni en julgåva får ni en hjärtstartare ❤ Klicka här
Charlotte Kalla är inte ensam om att drabbas av förmaksflimmer, minst 300 000 i Sverige har det. Vissa får det då och då, som attacker, medan andra har det hela livet. Det senaste årtiondet har forskning och ny teknik gjort det möjligt att bota fler, men metoderna är fortfarande riskfyllda. Stöd forskningen så vi kan rädda fler hjärtan Swisha din gåva till 90 91 92 7!
Charlotte Kalla hade en tuff helg. Nu berättar hon att hon drabbades av förmaksflimmer. Idag finns det, tack vare forskningen, möjlighet att både lindra och bota flimmer. Krya på dig och ta det lugnt!

Läs mer om flimmer:
(Bild lånad från @kalla_87 på Instagram)
Idag har du chans att ställa frågor till Ulrika! Hon vet hur det är att leva med hjärtsjukdom, oron det skapar och vikten av att hitta stöd hos andra drabbade. Ta chansen och ställ din fråga här nedan!

Läs mer om Ulrika:
Stort grattis till Åsa Maria Lafi Bjers som får uppfylla sin dröm om att simma med delfiner Tack vare vår vän Mojje och Live it kan vi ge henne ett minne för livet. Juryn fastnade för berättelsen om Åsas pappa som inte var klar med livet ❤
SISTA CHANSEN att tävla om en upplevelse från Live it! Gå in på Mojjes Facebook-sida och berätta vad du inte är klar med i livet. Vad vill du uppleva och tillsammans med vem?

Tävla här:
Idag är det exakt en månad kvar till julafton och hög tid att köpa julkort till nära och kära. Våra julkort säljs i 10-pack för 100 kronor/st. och du får våra fina julbrevmärken på köpet. Stöd forskningen genom att beställa dina julkort här:
Årets julklapp räddar inte liv, men det kan din gåva till hjärtforskningen göra. Här hittar du livsviktiga julklappar, köp din redan idag
Minns ni vår vän Janne Tapper? Han var en hårsmån från döden, men överlevde tack vare forskningen och fantastisk vård. Nu får Janne se sitt första barnbarnsbarn Mollie växa upp. Skicka gärna en hälsning till familjen Tapper!
STÖRSTA GENOMBROTTET PÅ LÄNGE!

Här är en av stjärnorna bakom det senaste forskningsgenombrottet ⭐Nils och hans team har upptäckt en ny behandlingsmetod för strokedrabbade. Skicka gärna en hälsning till forskningsteamet!
Tack vare Live it fick Mojje uppleva sin dröm om att åka en röd supersnabb bil. Nu har du också chans att få uppleva din dröm. Gå in på Mojjes Facebook-sida för att tävla!

STÖRSTA GENOMBROTTET PÅ LÄNGE!

Vi har hittat en ny medicin som minskar skadorna vid stroke. TACK ALLA GIVARE som hjälper oss att göra genombrott som det här! Läs mer på

Dela gärna den glädjande nyheten!
Vi vet att sambandet mellan diabetes typ 2 och hjärt-kärlsjukdom är starkt. Ny forskning visar att ett sockertest efter en hjärtinfarkt kan rädda liv. Läs mer på
Visst är det härligt att höra barn skratta? Mojjes son Milo skrattar så det smittar av sig Tagga en pappa som gör dig glad!