Voor het eerst OOIT maken nu ook mannen kans om Holland's Next Top Model te worden!! Wie verdient de titel? Taggen maar!
Tag de knapste knapperds die je kent: wij zoeken modellen die dromen van een modellencarrière in Parijs!
En we zien beelden uit de comedyserie I Live With Models, waar Loiza Lamers in meespeelt!

Succesvolle Loiza Lamers geniet van rust in Driel

rtlxl.nl
Fred van Leer vertelde bij RTL Late Night meer over zijn vertrek bij Holland's Next Top Model.

Fred van Leer over de reden van zijn vertrek bij HNTM

rtllatenight.nl
HNTM wordt in een nieuw jasje gestoken en daarmee ook de presentatie. Fred van Leer en Anouk Smulders: heel erg bedankt voor de afgelopen 5 jaren, toppers! <3 Binnenkort meer info over het nieuwe seizoen...

: Jeroen Werkhoven
Voor het nieuwe seizoen van het beauty en fashion kanaal Katwalk, gaat Bibi Breijman op bezoek bij powervrouwen in Beauty van de Week!

Niks missen van Katwalk? Abonneer je dan nu hier: [ R.tl Link ]
Hoe leuk! Na YouTube Rewind hebben nu ook 65 Nederlandse YouTubers waaronder Bibi Breijman, OnneDi en Anna Nikbakht Nooshin een toffe video gemaakt.
Mis jij Loiza Lamers ook zo? Vanavond is ze even terug bij RTL 5 met de Nationale Sekstest 2017. Je kan zelf ook meedoen! Download de RTL XL app en speel vanaf 20:30 uur mee!
Loiza Lamers is back! Volgende week woensdag neemt ze het op tegen Kay Nambiar, Giel de Winter, Geneviève Fox en Patricia Paay in De Nationale Sekstest van RTL 5. Wat denk jij, gaat Loiza er weer met de winst van door?
De onzekere Mayla krijgt van Katwalk een prachtige make-over met een onverwachte twist: haar oma staat opeens achter haar! Dit moet je echt even zien. <3
Akke Marije is een echte sleeping beauty! Haar gloednieuwe boxspring koos ze uit bij Swiss Sense.
Ben jij ook altijd zo jaloers als onze modellen een make-over krijgen en in de watten worden gelegd? Dan hebben Bibi en Yvonne van Katwalk goed nieuws voor je!
Zie jij deze auto rijden, dan weet je bijna zeker dat het onze Akke Marije is!

Zo herken jij Akke Marije op de weg!

hollandsnexttopmodel.nl
Wie wandelt daar opeens rond in Meerdijk?!
Heb jij de looks en het talent om Holland's Next Top Model volgend jaar ook te kunnen winnen? Geef je dan nu op & tag al je knappe vriendinnen!

Geef je op voor HNTM 2017!

hollandsnexttopmodel.nl
Onze Doutzen!