Huishoudbeurs
03/23/2017 at 09:45. Facebook
Speel het Huishoudbeurs memory spel en maak kans op mooie prijzen!

Speel nu het spel!

bit.ly
Huishoudbeurs
03/21/2017 at 10:19. Facebook
WIN - Wil jij kans maken op een pakketje van ‘Garnier loving blends’? Neem dan een paar minuutjes de tijd om onderstaande enquête in te vullen voor een onderzoek over online winkelen versus winkelen in een fysieke winkel.
Wij geven weg:
2x pakketje ‘honing goud’ bestaande uit shampoo, conditioner en een haarmasker.
2x pakketje ‘mythische olijf’ bestaande uit conditioner, een haarmasker en...
View details ⇨
Yes, het is officieel lente!
Wat geef jij je hond of kat te eten? Wel eens gehoord van Best for your Friend? :)

2017_HHB_BEST_FOR_YOUR_FRIEND_V03

YOUTUBE.COM
Ben jij van plan om binnenkort net als Jamey van Beauty Unboxing een puppy te nemen? Loop dan deze checklist door zodat je zeker weet dat je alles in huis hebt!

Puppy Checklist + tips!

beauty-unboxing.nl
WIN – Wij mogen 4 kleurrijke stoelen weggeven van HAANS LIFESTYLE Rainbow collectie. Met dit prachtige tuinmeubilair haal je het voorjaar gelijk in huis! Like de HAANS LIFESTYLE pagina, deel dit bericht en vertel ons waarom jij moet winnen?

* De winnares is inmiddels bekend. Gefeliciteerd Danique Reiniers!

Mocht je niet gewonnen hebben, maar wel graag zo'n mooie stoel willen kopen? Dit kan...
View details ⇨
Speel het Huishoudbeurs memory spel en maak kans op mooie prijzen! [ Bit.ly Link ]

Speel nu het Huishoudbeurs memory spel

bit.ly
WIN - Tijdens de Huishoudbeurs kon je SUPPEN in hal 7! Wij mogen nu namens Jobe Watersports een SUP board weggeven! Like en deel dit bericht en wij horen graag waarom jij moet winnen? Let op: het board moeten worden opgehaald bij RAI Amsterdam

Houd je net als Doutzen Kroes en Orlando Bloom van SUPPEN? Kom dan van woensdag 8 t/m zondag 12 maart naar de Funsports Xperience HISWA, hét nieuwe...
View details ⇨

Funsports Xperience - Alle boardsports onder één dak!

funsportsxperience.nl
WIN - Wij mogen drie keer een goed gevuld Nedac Sorbo schoonmaakpakket verloten ter waarde van €27,50. Wil jij kans maken? Like en deel dit bericht en vertel ons waarom jij dit wil winnen :)

De winnaars zijn inmiddels bekend gemaakt. Gefeliciteerd Liesbeth Gloudemans, Janine Rozeboom en Jodyy Roussen.
Huishoudbeurs 2017 is helaas over. Maar gelukkig hebben wij de beelden nog :)!
Heb je IVY LOISE gemist op de beurs? IVY LOISE maakt alsnog graag kennis met je. Heb jij een juridische vraag of probleem waar je graag bij geholpen wilt worden? Of heb je een uniek idee voor een eigen bedrijf, product of blog, maar weet je niet hoe je dit verder moet uitwerken? Kijk dan snel op en volg IVY LOISE op Facebook en Instagram.

IVY LOISE – Legal and Business

ivyloise.com
De Huishoudbeurs is zojuist gesloten, wat was het een fantastische en kleurrijke editie. Dank voor jullie komst! Volgend jaar vindt de beurs plaats van 17 t/m 25 februari. Graag tot dan :)
Wauw, zo was er een spetterende opening en zo is alweer de laatste dag aangebroken. Ladies, geniet van al het leuks wat de beurs te bieden heeft, van modeshows, 40 workshops tot zo'n 350 shops! Zien we je zo?
Kom lekker shoppen op het Webshop Till You Drop plein, geniet van de vele workshops op het creatief paviljoen, bekijk de demonstraties en winkel voor je huisdier op het Huisdierenplein en probeer eens te suppen in het supbad. Dit alles en nog veel meer vind je in hal 7 in het segment Family & Fun! Zien we je morgen?
Ontmoet vandaag Roy Donders en Patty Brard op de Huishoudbeurs. Patty toont op de stand van de Op=Op Voordeelshop haar collectie: Patty’s Sexy Correctie. Het is een idee waar Patty al heel lang mee rondliep. ’Ik vind namelijk het corrigerende ondergoed dat al op de markt is óf lelijk, óf niet goed corrigeren, óf te duur. Ik denk dat elke vrouw op den duur behoefte heeft aan het juiste...
View details ⇨
Vorige week zaterdag hadden we een prachtige bruiloft van Erik en Sandra en zojuist vond er een aanzoek plaats op het hoofdpodium! Wauw! What's next?
Ontmoet Fajah Lourens dit weekend tussen 14.00 - 15.00 uur in hal 13 (Happy & Healthy)! Fajah Lourens is uitgegroeid tot het Nederlandse boegbeeld van sport en voeding. Met een eigen online community voor sportondersteuning, bijpassende voedingssupplementen-lijn en twee boeken heeft iedereen de mogelijkheid om in 2017 zijn of haar Killerbody te behalen! Ben je druk bezig met de fases in het...
View details ⇨
Stop 10 lege batterijen samen met je naw-gegevens in een zakje en lever deze in bij de stand van Stibat. Je ontvangt gegarandeerd een handige shopping bag én een Batterij Bewaarbox! Ook maak je kans op één van de 45 Pluimen cadeaubonnen. Je vindt de Stibat-stand op Festival Fantastique in hal 2.
Op het Sterren on Tour plein in hal 2 vindt je dit jaar Tattoo on tour. Nu kun je eindelijk die lang gewenste tattoo of piercing laten zetten door o.a. Dean Saunders. Tattoo on Tour is powered by Saunders tattoo en piercing
Ook dit jaar is de Total Health Academy weer aanwezig om al onze VIP gasten te verwennen met een heerlijke Total Health VIP massage en health check. Benieuwd naar wat de Total Health Academy nog meer doet? Breng tijdens de beurs een bezoek aan de Total Health stand bij Happy & Healthy in hal 13 of kijk op .

Massage Opleidingen. Total Health, dé opleider voor voetreflex, tuina, acupunctuur, 5 elementenvoeding en kruidenleer, ook voor Medische Basiskennis

totalhealth.eu