I ♥ PAHANG
I ♥ PAHANG
yesterday at 11:00. Facebook
Buntat peratikan je....sambil nyanyi.. " angan-angan disuatu masa..basikal kan ku tukar kereta..tapi kekasihku tidak setuju..mungkinkah dia rasa cemburu...orang biasa..basikal tua..lalallallalala"
Zamri Puteh
Nafilah Ramli
Tongking King
I ♥ PAHANG
I ♥ PAHANG
yesterday at 00:56. Facebook
Ahmad Fazli Ismail
Cik AppLe
Hati Terluka
I ♥ PAHANG
I ♥ PAHANG
04/23/2017 at 16:05. Facebook
Aiseyman....cepat pulak jam ni gerak 6 minit....patutnya 10 minit kena tambah ni.. Kad?? Owh.....kad utk player Pahang je... kad merah tertinggal kat rumah pulak...
Aiseymancepat pulak jam ni gerak 6 minitpatutnya 10 minit kena tambah ni
Fareez Scheizer
Akim Lepeh
Najmie Kuantan
I ♥ PAHANG
I ♥ PAHANG
04/23/2017 at 15:10. Facebook
Kemain aok nganjing ke Sumareh tadi yak... Akhirnya Sumareh ajor aok apa itu bolasepak...
Kemain aok nganjing ke Sumareh tadi yak Akhirnya Sumareh ajor aok apa itu bolasepak
Syamim Yahya
Zamri Puteh
Mohd Fadli Ahmad
I ♥ PAHANG
I ♥ PAHANG
04/23/2017 at 15:02. Facebook
FULLTIME PIALA FA (2ND LEG)

Alhamdulillah... ☺
FULLTIME PIALA FA 2ND LEG

Alhamdulillah
Intan Aben
Arizam Shaila
Mohd Ridhuan
I ♥ PAHANG
I ♥ PAHANG
04/23/2017 at 13:50. Facebook
HT PIALA FA (2ND LEG)

Apa komen rodong2?
HT PIALA FA 2ND LEG

Apa komen rodong2
Ejoy QuanTan
Izwan Juan
Myrol Ayie
I ♥ PAHANG
I ♥ PAHANG
04/23/2017 at 08:31. Facebook
JANGAN PERSIAKAN !!!!!
PENJAGA gol Pahang, Wan Azraie Wan Teh akan pastikan gawang pasukannya terselamat daripada dimusnahkan jentera serangan Johor Darul Ta’zim (JDT) pada aksi suku akhir kedua Piala FA 2017 di Stadium Tan Sri Dato’ Hj. Hassan Yunos, Larkin malam ini.
Bekas pemain Terengganu itu juga bertekad untuk melaksanakan tugasnya sebaik mungkin dalam misi untuk mempertahankan kelebihan...
View details ⇨
JANGAN PERSIAKAN PENJAGA gol Pahang Wan Azraie Wan Teh akan pastikan gawang
Mohd Salleh Mamat
Anjang Jekk
Ku Faizal Ku Faizal
I ♥ PAHANG
I ♥ PAHANG
04/20/2017 at 01:12. Facebook
Kuantan: Ikan segar menjadi keistimewaan ikan pekasam dihasilkan warga emas, Rahmah Mat Ripin, 70, sehingga dia tidak menang tangan memenuhi permintaan pelanggan.

Pengalaman 13 tahun menjadi kelebihan kepada Rahmah menghasilkan ikan pekasam yang memenuhi cita rasa pelanggan.

Walaupun usia sudah lanjut, nenek kepada 32 cucu itu masih berupaya menjalankan perniagaan itu sambil dibantu anak...
View details ⇨
Kuantan Ikan segar menjadi keistimewaan ikan pekasam dihasilkan warga emas Rahmah Mat
Mohd Nizam Mokhtar
Hasri Jejaka
Susann Ryna's
I ♥ PAHANG
I ♥ PAHANG
04/19/2017 at 11:52. Facebook
Terima Kasih... Kami belum papa kedana lagi... Naikkan lagi sampai kami semua jadi fakir miskin...
Terima Kasih Kami belum papa kedana lagi Naikkan lagi sampai kami semua jadi fakir miskin
I ♥ PAHANG
I ♥ PAHANG
Silva Ruth Ann
I ♥ PAHANG
I ♥ PAHANG
04/19/2017 at 09:10. Facebook
Ujie Gee Malek Fauziah
Khairul Bariah
Rosni Zainuddin
MB Pahang berbasikal pulang ke rumah selepas hadir sidang Dewan - Astro AWANI

18 April 2017

KUANTAN: Menteri Besar Pahang Datuk Seri Adnan Yaakob hari ini, pulang ke rumahnya menggunakan basikal baharu yang merupakan hadiah ulang tahun kelahirannya yang ke-67 hari ini.

Basikal jenis Nordic Track bernilai RM1,600 itu merupakan pemberian Yayasan Pahang dan diserahkan kepadanya semasa...
View details ⇨
MB Pahang berbasikal pulang ke rumah selepas hadir sidang Dewan Astro AWANI
Ruzaimi Azray
Azua Mustapa
Ismail Daud
Mati dibunuh gara-gara masak tak sedap - Sinar Harian

18 April 2017

MENTAKAB – Seorang pekerja ladang mati dibunuh rakan serumahnya di sebuah rumah pekerja ladang estate Belenggu Hall di sini gara-gara makanan yang dimasak mangsa tidak sedap dan kotor.

Ketua Polis Daerah Temerloh Asisten Komisioner Zundin Mahmood berkata, mangsa 59 tahun, patah sembilan tulang rusuk kiri dan 11 tulung rusuk...
View details ⇨
Mati dibunuh garagara masak tak sedap Sinar Harian
Hakim Iskandar
Al Mukmin
Amin Ashaari
Buntat makan lemang diwaktu orang sibuk bercerita mengenai PILIHANRAYA...
Buntat makan lemang diwaktu orang sibuk bercerita mengenai PILIHANRAYA
Ikhwan Nasri
Noriah Chik
Alias Yas
Hajat Nak ilang stress.. Tengok yg ni makin stress... Pohpaleh!!!!!.
Noordin Samsudin
Fizz Qish
Ismail Daud
Emmmm!!!!!
Kredit : Nyeck Malaya..
Emmmm
Kredit  Nyeck Malaya
Mohd Zaidi Ramli
Mohd Aznin Fazli
Hady Yagami
Assalamualaikum! Korang belum ada jurugambar utk majlis kahwin yg bakal tiba? Nah kitorang ada pakej dgn harga yg berpatutan... Nak tahu detail boleh call / sms / whatsapp 019-9709654 (Zam)

☎ 019-9709654
☎ 019-9709654
☎ 019-9709654
Assalamualaikum Korang belum ada jurugambar utk majlis kahwin yg bakal tiba Nah
Orang Rompin cer komen sikit.....
Orang Rompin cer komen sikit
Mdm Zaza Zainal
Ibrahim Jamaludin
Fareez Scheizer
Orang kampung sape ni???. cer kabor.. Pahang vs Selangor.
Orang kampung sape ni cer kabor Pahang vs Selangor
Zack Hamid
Khairul AR
Nazri Yussof
FULLTIME LIGA SUPER 2017
FULLTIME LIGA SUPER 2017
Cara mudah legakan sakit belakang.
Wan Muhammad Naguib