I ♥ PAHANG
yesterday at 11:06. Facebook
Tak Sanggup koi..kalau gaya ini!!!!!
I ♥ PAHANG
02/26/2017 at 14:05. Facebook
Orang Jengka katanya... Kemain goyang dumang...
I ♥ PAHANG
02/25/2017 at 17:33. Facebook
I ♥ PAHANG
02/23/2017 at 05:47. Facebook
Mohlah saksikan kehebatan Buntat..manalah tau Buntat dpt wat jaringan penalti PUSKAS..:a
I ♥ PAHANG
02/23/2017 at 03:22. Facebook
Pondan maut ditembak, ditetak - Harian Metro

Kuantan: Lelaki berperwatakan wanita ditemui mati dipercayai ditembak dan ditetak sehingga terkopak di kepala serta putus lima jari di Jalan Pasar, di sini, hari ini.

Mangsa yang masih belum dikenal pasti identiti dan dianggarkan berusia 20-an, maut di tempat kejadian.

Mayat mangsa ditemui orang awam kira-kira 5 pagi tadi

Sumber berkata, anggota...
View details ⇨
I ♥ PAHANG
02/21/2017 at 13:58. Facebook
Suka ngat admin nengok gambor TMP & TMJ ni... dah2 la kita beramok disebabkan bolor...

Sumber JOHOR Southern Tigers
I ♥ PAHANG
02/21/2017 at 06:48. Facebook
PERHATIAN! MAKANAN JOHOR TERBAIK KINI DI TEMERLOH!!

Wahh!! Betul ke ni?? Selama ni susah sangat nak makan Nasi Briyani Johor. Kalau bini mengidam kena pergi sampai ke Johor semata mata nak makan. Tapi sekarang kat Temerloh pun dah ada!

Jom tengok menu yang diorang ada:

BRIYANI KAMBING
BRIYANI AYAM
BRIYANI DAGING
BRIYANI AYAM MASAK MERAH
BRIYANI DAGING DENDENG
BRIYANI KAMBING GRILL
MEE...
View details ⇨
Cer teka admin kat mane ni... moh la ngeteh... ☺
Moh jalan2 Pekan Sehari Temerloh... ☺
Nah aokmer layan video ni... cer teka loghat daeroh mane ni?

Sumber: Sygku Athirah Puteri
PERHATIAN! MAKANAN JOHOR TERBAIK KINI DI TEMERLOH!!

Wahh!! Betul ke ni?? Selama ni susah sangat nak makan Nasi Briyani Johor. Kalau bini mengidam kena pergi sampai ke Johor semata mata nak makan. Tapi sekarang kat Temerloh pun dah ada!

Jom tengok menu yang diorang ada:

BRIYANI KAMBING
BRIYANI AYAM
BRIYANI DAGING
BRIYANI AYAM MASAK MERAH
BRIYANI DAGING DENDENG
BRIYANI KAMBING GRILL
MEE...
View details ⇨
Seni bina pintu gerbang ke Felda Kemasul, Triang, Pahang Darul Makmur... Kampung sape ni?

Kiriman Noremee Abdul Rahman
MALAYSIA : Entoh apa ke mende meroyan nyer.. dalam sari dua ni warga facebook dilanda meroyan burung pepel yang yang dikenali sebagai "Trash Doves".. puas lalu koi mengkaji, apakah puncer nyer fenomena ini.. tak tahu hulu hilir, setiap maklumbalas status di mukabuku akan dijawab dengan ikon berkenaan, mungkin kerana wokmer semer malas nok ngomen bagi meningkat naik setiap status, jadi care...
View details ⇨
PERTEMPURAN PASIR PANJANG DAN BUKIT CHANDU, SINGAPURA PADA 13 DAN 14 FEBRUARI 1942

Pasukan Batalion Pertama Rejimen Askar Melayu telah ditugaskan oleh Jeneral A. E. Percival iaitu Pemerintah Tentera British Malaya di Singapura untuk mempertahankan kedudukan terakhir Tentera British Malaya di Singapura semasa Perang Dunia Kedua. Pasukan tersebut diketuai oleh seorang anak muda kelahiran Sg....
View details ⇨
Buat yg masih mencari jurufoto utk majlis bersejarah korang dgn harga yg berpatutan boleh LIKE page ni yeee... Harga kasih dan sayang buat rodong2

LampuKilat Photography

facebook.com
Moh like Mak Selalu Pesan

Mak Selalu Pesan

facebook.com
Korang yang bakal melangsungkan majlis pertunangan atau perkahwinan tahun 2017 ni, dah ada jurufoto ke belum? Kalau belum ada jurufoto, bolehla usha2 page LampuKilat Photography atau call / sms / whatsapp 019-9709654 utk mengetahui pakej2 yg ada... Murah2 je utk rodong2...

Call / SMS / Whatsapp: 019-9709654
Call / SMS / Whatsapp: 019-9709654
Call / SMS / Whatsapp: 019-9709654
Boleh ke masuk kandang harimau mengaum?.
Sumber dari Whatsapp kebakaran berlaku di Sekolah Menengah Agama Maran pada pukul 7.40 pagi... Semoga dipermudahkan segala urusan...