Het zit er weer bijna op voor HUNT-TV, maar niet voordat we nog een rondje Doet 'ie het of Doet 'ie het niet hebben gedaan.. en belt er nog iemand voor de BELBOX?
Vind jij wat we zoeken? Reageer en maak kans op een MINIBOX!
Welke deals zoek jij nog? We draaien verzoeknummers in Deals on Demand!
LUNCHTIJD! En dus gaat de challenge tussen de jongens en de meisjes los in Huntershonger! Laat in de reacties weten wie jij denkt dat er wint, en maak OOK kans op de BOX!
Dag 2! We gaan lekker van start met gekrabbel van Bastiaan en Melissa.
We sluiten HUNT TV voor vandaag af met..Deals on Demand!
Hoe scoor jij op de schaal van OCD? Raad het plaatje!
Kunstliefhebbers en puzzelaars opgelet! Ontcijfer de krabbels van Bastiaan en Melissa, en maak kans op een BOX!
Af en toe krijgen we een product terug om dat het defect is. De vraag in deze aflevering: Doet 'ie het of doet ' ie het niet?
Ben jij een beetje prijswijs? We spelen HOGER of LAGER!
Morgenochtend strijden twee teams van twee personen, onder aanmoediging van Bastiaan en Melissa, op ons hoofdkantoor in Amsterdam om een iBOOD-box!

Eet jouw team als eerste een slagroomtaart op? Dan gaan jullie met de box naar huis.

Ben jij een slagroomtaartmonster? Opgeven kan via een privébericht!
Goedemorgen! Heb jij die deals al te pakken? Nee? Vraag dan nu maar raak, want Bastiaan en Melissa draaien Deals on Demand!
Geen vrij kunnen regelen voor de IBOOD HUNT? Meld je ziek en lever dit briefje in bij je baas, moet goed komen, toch? ;)
Hij komt er weer aan, dé IBOOD HUNT! 500 superdeals in 48 uur met kortingen tot 80%.

Wil je kans maken op een Free Shipping voucher voor deze koopjesjacht? Meld je snel aan in ons evenement (via IBOOD HUNT).
Zet je status in dit evenement op “Gaat”, want per 10 bezoekers die dat doen, sturen we er één ‘Gratis Verzenden’-voucher uit. Daarmee scoor je tijdens de HUNT een topdeal en wordt hij ook nog eens gratis thuis bezorgd!

In dit evenement zullen we tijdens de hunt af en toe verklappen welke deals er aan zitten te komen, zodat je alvast klaar kan gaan zitten om ze te bestellen.

Goed voorbereid...
View details ⇨

IBOOD HUNT

EVENT - facebook.com
We hebben groot HUNT-nieuws voor je verstopt onder deze duimpjes. Druk op 'like' om één duimpje uit beeld te halen en het nieuws zo samen te onthullen.

Welk nieuws denk jij dat we verstopt hebben?