FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Benämndes som "storgreken" i lokalpressen i början av 2000-talet. Spelade fotboll i stans tre största klubbar innan han blev sportchef för den ena av de två randiga lagen efter spelarkarriären. Snabb och teknisk mittfältare som gick fotbollsgymnasiet i Kalmar och som mellan vändorna i hemstaden hann med spel i Kalamata FC.
Debuterade i Allsvenskan som 19-åring i 5–1-segern hemma mot Hammarby. Har 3 U21-, 7 junior- och 11 pojklandskamper för Sverige på meritlistan. Gjorde två sejourer i "Peking" och däremellan kunde man se honom spela på Fredriksskans. Återförenades med försvarspartnern Mikael Ström i division 4 2009.
Sörmlänningen fanns med i Sveriges OS-trupp i Seoul 1988 där han spelade från start i öppningsmatchen mot Tunisien (2–2). Huserade också i försvaret hos såväl Hammarby IF som IFK Norrköping. Avslutade spelarkarriären på "Bollis" innan han återvände till dåvarande Nya Parken som U21-tränare (och sedermera tog klivet tillbaka de svartvit-randiga).
Vem gömmer sig bakom lucka nummer 1?
Landslagsmeriterad spelare som är född i USA men som aldrig spelat i födelselandet. Han har däremot representerat klubbar i Sverige, Norge och Österrike och är numer ungdomstränare i det lag han spelade för när han la skorna på hyllan 2014.
Sista chansen att förlänga ditt årskort! Från och med fredagen den 2:e december släpps alla reserverade platser till fri försäljning. IFK Norrköpings kansli är öppet mellan klockan 12:00–17:00 veckan ut! Vi finns också i IFK-butiken i city (i Tegelhuset i Spiralens köpcentrum) – där kan man endast förlänga årskort på Curva Nordahl. Mer information finns på hemsidan!
Redan nu är det över 3000 deltagare anmälda till 2017 – ge bort den perfekta julklappen!

| Stadium Sports Camp

stadiumsportscamp.se
Ungt IFK föll i ICA Cupen
[ Ifknorrkoping.se Link ]

Läs mer på hemsidan.
Ni har väl inte missat att vi finns i en egen IFK-butik nere i city under julhandeln? Vi håller till i Tegelhuset i Spiralens köpcentrum. Välkomna in!
Gruppspelet är lottat – så här spelar IFK Norrköping (preliminärt schema) i Svenska Cupen:

Grupp 2
IFK Norrköping
Halmstads BK
Örgryte IS
Vänersborgs FK

Omgång 1, 18-19 februari: IFK Norrköping–Örgryte IS
Omgång 2, 25-26 februari: Vänersborgs FK–IFK Norrköping
Omgång 3, 4-5 mars: IFK Norrköping–Halmstads BK
Imorgon 10:00–16:00 – Öppet hus och Invigning för IFK Performance Center

Ta med dig familj och vänner till Performance Centers invigning och låt dig fascineras av deras anläggning, där alla kan bli vinnare!

Rabatt på medlemskap, prova på-pass och exklusiva goodiebags.

[ Facebook.com Link ]

ÖPPET HUS & invigning

EVENT - facebook.com
IFK Norrköpings Linus Wahlqvist om sitt senaste landslagsäventyr. Läs mer på hemsidan!
Full pott för ”Ante” i Allsvenskans stora pris. Andreas Johansson utsågs till Årets försvarare i Allsvenskan och fick även ta emot kvällens mest prestigefyllda pris: Allsvenskans mest värdefulla spelare. "Oj, oj, oj. Jag är jätteglad och stolt över det här", sa IFK Norrköpings lagkapten.
Vilken kille...
Ikväll prisades vår lagkapten med två riktigt tunga utmärkelser i "Allsvenskans stora pris". Grattis, Ante. Så välförtjänt!
Idag genomförde IFK Norrköping årets sista kollektiva träningspass. Så. Vad händer nu?
Sveriges landslag tog en övertygande 2–0-seger i Ungern med tre IFK-produkter på planen. Linus Wahlqvist, Alexander Fransson och Christoffer "Totte" Nyman. Härligt kämpat grabbar – och grattis till den "riktiga" debuten, Linus!
Stjärnkvällen 2016 firades i Teknikhallen under lördagen. Stort tack till alla som var med och bidrog till en lyckad gala och ett fint avslut på säsongen! Läs mer om pristagarna på hemsidan.

Foto: [ Magnusmedia.nu Link ]
Linus Wahlqvist förbereder sig på Stade de France med det svenska landslaget inför kvällens VM-kvalmatch mot Frankrike! Vi håller tummarna hemifrån!
Vi har plats för några till – anmäl er till Stjärnkvällen senast under torsdagen till camilla.fleming@ifknorrkoping.se.
Nu på söndag är det Fars dag. På vårt kansli och i vår shop i Spiralens köpcentrum hittar du fler fina presenter. Välkommen in!