Oavgjort i premiären av Cupen
[ Ifknorrkoping.se Link ]

Läs kommentarer från Jens Gustafsson och Kalle Holmberg på hemsidan.
Kalle Holmberg gav IFK Norrköping ledningen i matchen men Örgryte kom tillbaka och kvitterade till 1–1 som blir slutresultatet på Östgötaporten idag. Matchrapport och kommentarer på hemsidan lite senare.
ÄNTLIGEN. Tävlingssäsongen är igång på Östgötaporten. Cupmatchen mellan IFK Norrköping och Örgryte IS står 0–0 i paus. IFK höll i taktpinnen under första halvlek och har haft några riktigt fina anfall. Full fart framåt, kamrater!
MATCHDAG
Svenska Cupen
⚽ Örgryte IS
Östgötaporten
⏰ 16:00
[ Ifknorrkoping.se Link ]
Imorgon startar tävlingssäsongen på Östgötaporten. IFK Norrköping mot anrika Örgryte IS. "Vi har fortfarande saker att arbeta med men är tillräckligt redo för att gå in i tävlingsspel", säger IFK Norrköpings manager Jens Gustafsson.

Läs mer på hemsidan!
Årskortsinnehavare har fri entré [ Ebiljett.nu Link ]
IFK Norrköping värvar Gudmundur Thórarinsson
Läs mer på hemsidan och följ den pågående presskonferensen live i Peking Inifrån: [ Footballaddicts.com Link ]
#ifknkpg
Du har väl gjort ditt val? Var med och stöd IFK:s ungdomsverksamhet via Gräsroten!

Varje år delar Svenska Spel via Gräsroten ut 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten i Sverige och 2016 fick IFK Norrköping 349 302 kronor av denna pott.

Det är Svenska Spels kunder som avgör vart pengarna ska gå. Det är helt kostnadsfritt och går på några sekunder att ansluta sig. Du anmäler dig enklast via...
View details ⇨
På söndag startar tävlingssäsongen på Östgötaporten! IFK Norrköping mot Örgryte i Svenska Cupen. Fri entré med årskort [ Ebiljett.nu Link ]

Peter Holgersson/Bildbyrån
Slut: IFK Norrköping vinner i Stockholm.
Hammarby IF 0–2 IFK Norrköping, Kalle Holmberg och Linus Wahlqvist med fullträffarna.
Paus
Hammarby IF 0–1 IFK Norrköping
Kalle Holmberg med målet efter 23 minuter.
IFK Norrköping gick segrande ur holmgången mot HJK Helsingfors. "Vi är en bit på vägen. I dag tappade vi i andra och det får vi inte göra när det börjar gälla på riktigt", sa Sebastian Andersson efter 4–3 (4–0) i Stockholm.
Paus i Stockholm. HJK Helsingfors 0–4 IFK Norrköping. Bärkroth, Andersson, Holmberg och Eliasson.
1–0 Bärkroth
2–0 Andersson
3–0 Holmberg

Vi har spelat 20 minuter mot HJK Helsingfors ⚽
En av grundpelarna i IFK Norrköpings verksamhet, och en naturlig del i vårt hållbarhetsarbete i Lagandan, är att främja ett aktivt och hälsosamt liv. Nu kan du bli en del av FormCurvan 2017 och få de allra bästa av förutsättningar och verktyg till ett aktivt och hälsosamt liv!

Läs mer: [ Ifknorrkoping.se Link ]
Ikväll går IFK Norrköping in i trelagsturneringen på Tele2 Arena mot HJK Helsingfors. "Vi prövar oss fram lite grann för att stå så starka som möjligt lite längre fram", säger IFK Norrköpings manager Jens Gustafsson.

Läget inför kvällens match: [ Ifknorrkoping.se Link ]
Över 6.000 sålda! Med ett årskort bidrar du till ett ökat intresse och en hype runt IFK Norrköpings matcher. Köp årskort här: [ Ebiljett.nu Link ]
Succén med IFK Norrköpings årskortsförsäljning fortsätter. "2017 siktar vi på att ha 10.000 i publiksnitt för tredje året i rad – det vore helt unikt", säger Mårten Jacobsson, evenemangsansvarig på IFK Norrköping, och Fredrik Nilsson, SLO.

Senaste nytt om årskort och biljettsläpp. Läs mer: [ Ifknorrkoping.se Link ]
Två dubbla målskyttar och idel snygga mål. Läs vad Kalle Holmberg och David Moberg Karlsson säger efter 6–1 (3–1) mot IK Frej i säsongens första träningsmatch på Östgötaporten: [ Ifknorrkoping.se Link ]