FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Inte rasist, men
yesterday at 17:23. Facebook
Trolling lvl expert!
Inte rasist, men
yesterday at 14:03. Facebook
Nytt poddavsnitt!! Lyssna och dela!!
Martin Kinnunen dömdes i veckan för bokföringsbrott. Men bakom det kriminella agerandet döljer sig en viktigare historia om Sverigedemokraterna och deras bolagsaffärer. En historia om rasism, korruption och lögner. En historia som Svenska medier helt verkar tappat bort. Vi reder ut trådarna i veckans avsnitt av IRM-podcast.

[ Interasistmen.se Link ]
Inte rasist, men
yesterday at 11:10. Facebook
Sprid!

"Journalisten Niko Ago är hotad av nazistorganisationen Gyllene gryning och i Albanien utpekad som landets fiende av en tidigare president. För tre år sedan gav landstinget i Dalarna honom fristad i Sverige. Men nu vill Migrationsverket utvisa honom till Albanien och snart faller Migrationsdomstolens avgörande."

Dödshotad journalists öde i Migrationsdomstolens händer

expo.se
Inte rasist, men
12/09/2016 at 13:56. Facebook
Expo har kartlagt Sveriges största och farligaste nazistorganisation. Bara under förra året dömdes eller åtalades en dryg fjärdedel för vålds- eller vapenbrott. Samtidigt har flera förövare gått fria på grund av slarv i rättsväsendet. Det avslöjar Expo i kommande nummer av tidskriften.
Inte rasist, men
12/08/2016 at 18:34. Facebook
Se Jimmie Åkesson svara på frågor om varför han omger sig med folk som dömts för sexuellt ofredande och kvinnomisshandel i Malou Efter tio.
Inte rasist, men
12/08/2016 at 14:28. Facebook
"Vad hade ni mer för planer?

– Det har vi inte berättat innan, men vi tänkte lämna ifrån oss två middagsplatser till personer som inte har möjligheten att ställa Åkesson mot väggen. Människor som blivit utsatta för hat och hot på grund av Sverigedemokraterna."

Ingen middag med Åkesson för ”Inte rasist men” – blev för dyrt

svt.se
Inte rasist, men
12/06/2016 at 19:17. Facebook
Det är skillnad på politiker och politiker inom SD....
Inte rasist, men
12/06/2016 at 16:59. Facebook
Stiftelsen Expo är som vanligt mitt i prick!

"Att riksdagsledamoten Martin Kinnunen döms för bokföringsbrott är en skandal. Att han även blivit ertappad med en lögn i tingsrätten gör saken ännu värre. I tingsrätten bedyrade han under ed att han inte känt till problemen med bokföringen. Sen publicerade Expressen mejlkonversationer som bevisar att Kinnunen upprepade gånger blev varnad, utan...
View details ⇨

Den verkliga skandalen bakom Kinnunen-domen

expo.se
Inte rasist, men
12/06/2016 at 15:31. Facebook
Nu blev inte Kinnunen fälld på alla punkter så ska vi säga en sko så är vi kvitt?
Inte rasist, men
12/06/2016 at 11:05. Facebook
Vi har vid ett antal tillfällen uppmärksammat SD:s bolag Samtid och Framtid AB och de oegentligheter som förekommit där. Något som få tidningar uppmärksammat. Idag dömdes bolagets ende styrelseledamot Martin Kinnunen för bokföringsbrott. Får se om media börjar gräva lite mer nu.

Kinnunen fälls för bokföringsbrott

aftonbladet.se
Inte rasist, men
12/05/2016 at 20:00. Facebook
En journalist som ställer följdfrågor, se och lär, även om man riskerar migrän av svaren.... [ Vf.se Link ]
Inte rasist, men
12/05/2016 at 18:01. Facebook
Mycket bra av Stiftelsen Expo: "Anna Hagwall utesluts ur Sverigedemokraterna. Men partiets så kallade "kamp mot antisemitismen" är ett luftslott. Expo listar 9 SD-företrädare – bland annat två lokala gruppledare – som blev kvar i partiet trots att de spridit antisemitiska konspirationsteorier."

Här är 9 SD-företrädare som blev kvar i partiet trots antisemitiska uttalanden

expo.se
Inte rasist, men
12/05/2016 at 15:11. Facebook
Anna Hagwall utesluts, men Kent Ekeroth får sitta kvar och hetsa mot muslimer, flyktingar, barn och diverse krogbesökare....
Inte rasist, men
12/05/2016 at 10:27. Facebook
Winning! P.s bra att Aftonbladet tar till sig av kritiken
Inte rasist, men
12/04/2016 at 22:17. Facebook
Tack Martin!
Inte rasist, men
12/04/2016 at 18:49. Facebook
GW är verkligen inte nådig i sin kritik av Ekeroth
Inte rasist, men
12/04/2016 at 14:01. Facebook
Flera av Sverigedemokraternas riksdagskvinnor är kritiska till att personer dömda för kvinnomisshandel och sexuellt ofredande bokas in som underhållare på SD:s möten. När Expo kontaktar SD:s partisekreterare Richard Jomshof undviker han att svara på frågorna om de kritiserade artisterna.

SD duckar frågor om kritiserade artister

expo.se
Inte rasist, men
12/04/2016 at 11:16. Facebook
Sist tog GW fram röjsågen när han diskuterade Ekeroths beteende på krogen - nu har han kallat in ett helt team skogshuggare

Leif GW Persson: Du betalar för Kent Ekeroths krogstök

expressen.se
En liten uppdatering. Tradera har nu stoppat budgivningen och man måste nu kontakta dem för att lägga bud. Vi har varit i kontakt med tradera och det handlar om att de misstänker att det läggs oseriösa bud. Det är bra, för även vi förstod att buden kommer trissas upp när vi gav oss in. Detsamma hände när det budades på SD.se, då föll priset tillbaka med över 60%. Vi bevakar såklart detta för...
View details ⇨
Den ene dömdes för sexuellt ofredande (de drabbade endast 14 och 16 år) och den andre dömdes för att ha misshandlat en gravid kvinna. Båda uppträdde för SD:s ungdoms- och kvinnoförbund.

Dömd för kvinnomisshandel uppträdde för SD-kvinnor

expo.se