Inte rasist, men
yesterday at 19:19. Facebook
Det är dags att vakna Anna Kinberg Batra, Moderaternas flört med Sverigedemokraterna har fullständigt havererat och SD har nu gått om M i opinionen.

Ni står vid ett vägskäl, ska ni sitta i knät på SD-politiker som attackerar meningsmotståndare via rasistiska bloggar, hatar/hånar/hänger ut barn och har våldsbejakande politiker.

Eller ska ni ta ansvar och sluta flörta med antidemokratiska...
View details ⇨
Inte rasist, men
yesterday at 09:08. Facebook
Nu kan Expressen visa hur SD-toppar uppmanat rasistiska bloggar att skriva om politiska meningsmotståndare. I ett av dessa fall ledde fram till att en LRF-ordförande hängdes ut som kvinnomisshandlare och djurplågare trots att han var helt oskyldig.

Henrik från IRM intervjuade då LRF-ordföranden som var totalt knäckt. Inte nog med att han själv inte fattat beslutet som fått SD-toppen att -...
View details ⇨

SD-toppar ger hemliga tips till hatsajterna: "Är ju högst sannolikt att detta är ett invandrargäng"

expressen.se
Inte rasist, men
03/21/2017 at 07:38. Facebook
Lärare gick på nazistträff, sympatiserar med antisemiter och hotar journalister.

Rektorn har fortsatt förtroende och ser ingen anledning till oro.
[ Sydsvenskan.se Link ]
Inte rasist, men
03/20/2017 at 18:33. Facebook
Efter 25 504 tecken - ja krönikan är så jävla lång - kommer Avpixlats ansvarige utgivare fram till att hans personliga skatteskuld på över en miljon kronor är *trumvirvel* muslimernas fel.....
Inte rasist, men
03/20/2017 at 11:36. Facebook
#Fakenews "The problem is, they don’t show French people fighting “Muslim gangs” at all. They show soccer fans on the Champs-Élysées, filmed by the Line Press agency, after Paris Saint Germain won the League 1 Championship on May 12, 2013." [ Buzzfeed.com Link ]
Inte rasist, men
03/18/2017 at 14:02. Facebook
Ha!
Inte rasist, men
03/18/2017 at 11:07. Facebook
Inte rasist, men
03/17/2017 at 19:06. Facebook
"Misshandeln ägde rum kvällen och natten den 1 juli 2016. Enligt domen har den 56-åriga mannen efter en grillkväll där ”båda drack alkohol och var berusade” utsatt sin sambo för en utdragen misshandel bland annat med ”knuten näve i huvudet”.

Han utdelade sammanlagt minst 20 slag.
[...]
Han är öppen med sina SD-sympatier och umgås flitigt med ledande Sverigedemokrater som Mattias Karlsson,...
View details ⇨

SD-kopplad överstelöjtnant döms för misshandel

etc.se
Inte rasist, men
03/16/2017 at 17:21. Facebook
Dagens Nyheter avslöjar ännu fler kopplingar mellan den grovt rasistiska bloggen Avpixlat och Sverigedemokraterna:

"På hösten 2013 bildade Kent Ekeroth och hans bror, den före detta SD-politikern Ted Ekeroth, ”Föreningen för Sverigevänliga intressen” som nu står bakom Avpixlat. Föreningen var under flera år registrerad på Kent Ekeroths riksdagsbostad i Gamla stan.

I stadgarna står det att...
View details ⇨

Brottsdömda, nolltaxerare och sökta av kronofogden - DN.SE

dn.se
Hör upp feminazisester där ute, SD-politikern Tommy Hansson har något viktigt att säga!

"Nu skriver vi 2016, och jag menar att om det är några som bör könstestas så är det män av typ Sven Melander som tror att det är deras uppgift att backa upp mer eller mindre galna feminazister som Zara Larsson och Gudrun Schyman. Man undrar vad som hänt med de svenska männen sedan den tid Ragnar Lodbrok...
View details ⇨

SD-politiker - världen funkar bäst om pappor beter sig som män och mammor accepterar att de är kvinnor - Inte rasist, men...

interasistmen.se
Här om veckan kunde IRM avslöja att SD-politikern Monica Evertsson, som festa med nazister på ”Camp Auschwitz” blivit nominerade till SD Jönköpings distriktsstyrelse trots att hon hotas med uteslutning. Historien blir inte mindre bisarr när vi nu kan avslöja att Evertsson strukits från listan och ersatts med sin man Peter Evertsson, som också festade med nazisterna på ”Camp Auschwitz”.

SD Jönköping ersätter uteslutningshotad politiker med hennes man, som också är uteslutningshotad - Inte rasist, men...

interasistmen.se
"Den absolut vanligaste frågan jag får i anslutning till mitt engagemang för sajten interasistmen.se är: Men du får väl ganska mycket hot va?

Vanligtvis försöker jag undvika att diskutera hot och hat. Anledningen till det är framför allt att jag vill ha fokus på vår granskning, men också för att jag inte är helt bekväm att prata om ämnet.

Nu känner jag dock att det är hög tid att faktiskt...
View details ⇨

Henrik Johansson: "Jag tittar på högen med utredningar av hot som polisen lade ned direkt"

dt.se
Hur står det till med den tredje statsmakten i Sverige? I ett medielandskap där allt fler röster vill höras och där allt mer information flödar är det lätt att gå vilse, även för etablerad media.

I Avsnitt 72 av IRM-podcast gästas vi av Björn Fridén från den mediegranskande sajten Mediebruset för att diskutera just detta. Bland annat pratar vi om varför medier blivit sämre på att granska...
View details ⇨

IRM-podcast (72) om hur identitetsperspektivet banat väg för nationalismen - Inte rasist, men...

interasistmen.se
Erbjöd SD läckt material - fick jobb på deras kansli

Erbjöd SD läckt material - fick jobb på deras kansli

aftonbladet.se
Det har varit mycket frågor kring det som händer kring det hot som riktats mot en IRM-medarbetare och många av frågorna besvaras här. Vi fyller även på i kommentarsfältet med andra artiklar om händelsen.

Mordhot? Var god dröj.

kit.se
"IRM-grundaren och krönikören Henrik Johansson har hotats till livet. Polisens reaktion är under all kritik, skriver DT:s ledarskribent Gabriel Ehrling."

Ehrling: Bedrövligt med en så passiv polisinsats när DT-krönikören mordhotades

dt.se
Näthataren Jim Olsson registrerade domännamnet granskningsverige.se.

Namnet förde han sedan över till hatsajten Fria Tider. Det kan nu Eskilstuna-Kuriren med Strengnäs Tidning i samarbete med Expressen avslöja.

– Jag tyckte det var en bra investering, säger Jim Olsson om varför han registrerade granskningsverige.se.

Hatsajten Fria Tider fick trollfabriken "Granskning Sveriges" sajt i gåva av näthatare

ekuriren.se
Vi gjorde en snabb kalkyl över hur mycket mat våra fattigpensionärer kunde få för pengarna vi slänger på SD:s riksdagsledamöter som uteslutits, tagit "timeout" eller helt enkelt inte behagar dyka upp....
Riksdagsledamoten Anders Forsberg, SD, tvingades häromveckan ta paus från riksdagen efter åtalet för grov förskingring i miljonklassen.
Men i den lokala politiken i Skara är allt som vanligt. Där sitter Anders Forsberg kvar i kommunstyrelsen och är Sverigedemokraternas gruppledare.
– Jag har förtroendet att jobba med politiken lokalt, säger han själv [ Expressen.se Link ]

Toppolitikern miljonlurade egna partiet – behåller sin maktpost: "Jag har förtroendet"

expressen.se
Vi uppmanar M, KD, L-företrädare i Hässleholm att följa IRM om de vill veta vad SD är för parti. Ja, detta gäller också övriga partier i resten av landet.

Allianspartier i krismöte efter SD-toppens spridning av rasism

expo.se