Jimmie Åkesson
yesterday at 21:01. Facebook
Jimmie Åkesson befinner sig just nu på landsomfattande turné där han talar om sin vision för Sverige. Vid kvällens tillställning i Partille var intresset för signerade böcker stort.

Du kan köpa ditt signerade exemplar på:
[ Asplycke.se Link ]
Jimmie Åkesson
yesterday at 20:36. Facebook
Ytterligare en turnévecka är igång! Idag besökte Jimmie Åkesson SD-distriktet Västra Götalands län västra. Efter att först ha träffat distriktsstyrelsen i Lerum, talade Jimmie inför fullsatt lokal i Partille. Efter ett trevligt möte signerades böcker och samtalades med åhörarna.
Jimmie Åkesson
02/19/2017 at 20:56. Facebook
Jimmie Åkesson
02/18/2017 at 10:26. Facebook
Men Jonas Sjöstedt vägrar ta avstånd. Bedrövligt!

Polisman blev påhoppad och strypt

svt.se
Jimmie Åkesson
02/18/2017 at 09:56. Facebook
Sverigevänner, nu är det dags för oss att ställa upp!

Dela gärna!

I somras valde artisten Peter Jezewski att spela på SD-arrangerade Sommarfestivalen. Många av er minns säkert att det orsakade honom en del problem med andra bokningar. Det är bedrövligt att artister i Sverige ska tvingas ta politisk hänsyn för att kunna jobba. Men vi sluter upp, i demokratins namn.

Nu är Peter aktuell med...
View details ⇨

Rocken Tog Mitt Liv

ticketmaster.se
Jimmie Åkesson
02/17/2017 at 16:38. Facebook
SD-ledaren Jimmie Åkesson tvingades ställa in sitt planerade tal i Umeå.

Åkesson till Sjöstedt: "I mitt parti utesluter vi extremister"

aftonbladet.se
Jimmie Åkesson
02/17/2017 at 12:49. Facebook
Jimmie Åkesson
02/16/2017 at 21:13. Facebook
Trots en turbulent avslutning på dagen, fortsatte idag Jimmie Åkessons Sverigeturné i trevliga Umeå. Efter ett givande möte med distriktsstyrelsen, gjordes även ett verksamhetsbesök på Backfickan, en förening som hjälper människor med olika problem så som missbruk, psykisk ohälsa och hemlöshet.

Dagen avslutades med ett mindre torgmöte istället för det planerade mötet på Väven.
Jimmie Åkesson
02/16/2017 at 20:40. Facebook
Vänsterextremister, däribland Vänsterpartiets ungdomsförbund, stoppade idag vårt möte på Väven i Umeå. Högljudda och aggressiva tvingade man sig in i lokalerna.

Det är bedrövligt att ett riksdagsparti hyser den sortens antidemokratiska krafter. Dags att Jonas Sjöstedt agerar - kraftfullt!

Demonstration mot SD:s besök

vk.se
Jimmie Åkesson
02/15/2017 at 20:45. Facebook
Ikväll talade Jimmie Åkesson på ett öppet möte och inför en välfylld lokal i Sundsvall. Tidigare under dagen besökte han Nysäter lantbruk. Ett besök gjordes även hos polisen i Sundsvall, för att prata lite om situationen på orten. Ännu en lyckad turnédag är till ända!
Jimmie Åkesson
02/14/2017 at 20:27. Facebook
Idag besökte Jimmie Åkesson Östersund. Dagen började med ett lokalt verksamhetsbesök hos äggproducenten Pelle och Lisa AB, där diskussioner bland annat fördes kring svensk matproduktion. Sedan en trevlig träff med distriktsstyrelsen för SD Jämtland/Härjedalen och ett efterföljande öppet möte i en välfylld lokal.
Idag fortsatte Jimmie Åkessons Sverigeturné. Efter ett trevligt möte med distriktsstyrelsen för SD Dalarna, talade han för fullsatt lokal i Borlänge. Nu går resan vidare norrut. Mot Östersund, Sundsvall och Umeå. Vi ses!
Idag medverkade Jimmie Åkesson i Aftonbladets morgonTV. Han och Fredrick Federley debatterade om huruvida Svenska folket åter ska få ta ställning till Sveriges medlemskap i EU.

Åkesson (SD): Därför bör vi rösta om EU

tv.aftonbladet.se
Rekommenderar Samtiden - nättidningen med landets främsta ledarplats för socialkonservativ opinionsbildning.

Samtiden

facebook.com
Det EU Sverige röstade ja till var något helt annat än unionen i dag - låt oss bestämma vår egen framtid!

Låt folket rösta – EU har blivit ett monster

aftonbladet.se
Att vara pragmatisk kan uppenbarligen vara vanskligt när medierna är desperata i jakten på nya vinklar. Den ena rubriken blir värre än den andra.

Min övertygelse är att en kompromissinrikrad hållning är enda vägen framåt i ett politiskt landskap som det svenska. Den inställningen har jag haft sedan SD kom in i riksdagen 2010. Det betyder inte att vi "ändrar politik". Än mindre innebär det att...
View details ⇨
Medverkar i Ekots lördagsintervju, som redan finns tillgänglig på webben.

Jimmie Åkesson (SD) - är isoleringen bruten, på riktigt? - Ekots lördagsintervju

sverigesradio.se
Igår avslutades Sverigeturnén för denna vecka. Bland annat blev det verksamhetsbesök i en skola i Skärblacka där Jimmie Åkesson besökte en musikklass. Men också Holmens pappersbruk där diskussioner kring industrins framtid och utmaningar fördes.

På kvällen talade Jimmie Åkesson inför fullsatt sal.
Tack Linköping!
Signerad upplaga av Jimmie Åkessons nya bok, Tio år som partiledare 2005-2015.

Tio år som partiledare 2005-2015 - signerad upplaga

asplycke.se
Idag besökte Jimmie Åkesson Eskilstuna. Trots vissa störningar utanför möteslokalen, talade han även denna kväll inför en välfylld lokal. Ca 200 åhörare var samlade och stämningen va på topp.

Under dagen besökte Jimmie Åkesson tillsammans med partiets rättspolitiske talesperson Adam Marttinen Fröslunda. Detta är ett område som polisen klassar som utsatt och diskussioner fördes med både den...
View details ⇨