Jimmie Åkesson
03/23/2017 at 18:14. Facebook
Beklagligt att Wikström (S) öppet manifesterar sin egen okunskap på detta sätt, skriver Jimmie Åkesson (SD).

Jimmie Åkesson (SD): Ohederligt av sjukvårdsmininster Gabriel Wikström

expressen.se
Jimmie Åkesson
yesterday at 13:00. Facebook
Snart lanserar partiet flera kampanjer. Dels har vi vår årliga vårkampanj, men också kyrkovalrörelsen senare i år. För Jimmie Åkesson blev därför dagens aktivitet en intressant utflykt, tätt följd av filmkameror och partiets kommunikationsavdelning.
Jimmie Åkesson
03/20/2017 at 10:45. Facebook
I valrörelsen 2014 förklarade Stefan Löfvén att något håller på att gå sönder i Sverige. Det har nu gått mer än tre år sedan dess, och den negativa utvecklingen inom flera välfärdsområden fortsätter medan regeringen bara tittar på. Läget Sverige befinner sig i blir alltmer akut ju mer tiden går, och behovet av konkreta åtgärder kan inte betonas nog.

Regeringens brist på handlingskraft har...
View details ⇨

Är Wikström mer bekymrad över folkets sexvanor än sjukvårdens akuta läge?

expressen.se
Jimmie Åkesson
03/17/2017 at 11:20. Facebook
Det är kul när personer med väldigt olika bakgrund och politiska perspektiv talar om samma värderingar. Under veckan har både Jimmie Åkesson och Yrsa Stenius talat om ”det gemensamma” som svenskt särdrag. I onsdags medverkade Jimmie Åkesson vid ett medlemsmöte för Sverigedemokraterna i Stockholm. In...

Vad har Yrsa Stenius och Jimmie Åkesson gemensamt? - Samtiden

samtiden.nu
Jimmie Åkesson
03/16/2017 at 20:11. Facebook
Stort tack Umeå och SD Västerbotten för en trevlig kväll och ett väldigt lyckat och välbesökt möte!
Jimmie Åkesson
03/16/2017 at 13:55. Facebook
Jimmie Åkessons Sverigeturné börjar för denna gång gå mot sitt slut. Igår träffade han styrelsen för SD Stockholms stad, samt talade på ett välbesökt möte vid Älvsjömässan. Idag kommer ett nytt möte att hållas med SD Västerbotten i Umeå.
Jimmie Åkesson
03/16/2017 at 08:06. Facebook
Jimmie Åkesson har besökt lantbrukare och stadsbor i hela landet. Nu går den intensiva Sverigeturnén mot sitt slut. Men den omtalade Sverigebilden har inte ändrats, tvärtom. – Jag känner att man får bekräftat mycket av det man ser, säger Jimmie Åkesson. På torsdagen samlades över 540 Sverigedemokrat...

Jimmie Åkesson: Sverigeresan bekräftar bilden av landet - Samtiden

samtiden.nu
Idag nådde Sverigeturnén Malmö. Där hölls ett större möte där Jimmie Åkesson talade inför ca 600 åhörare. Som en extra bonus spelade senare på kvällen hans band, Bedårande Barn.

Tidigare på dagen träffade han även distriktsstyrelsen.
Ikväll nådde Jimmie Åkessons Sverigeturné Stockholm. Efter ett trevligt möte med distriktsstyrelsen för SD Stockholms län, talade Jimmie för fullsatt lokal i Landstingshuset. Inom kort kommer han återvända och även träffa SD Stockholms stad.
Jimmie Åkessons landsomfattande Sverigeresa går mot sitt slut. Ikväll talar han i Stockholm för medlemmar i partiets länsdistrikt. Imorgon gästar han Skåne, sen har hela landet avverkats.

Vilket budskap har han förmedlat till de tusentals åhörarna under sin resa? Här kan ni se hela talet från ett av mötena i Västra Götaland förra veckan.

Jimmie Åkesson (SD) Talar i Bollebygd, SD Sjuhärad 2017-02-21 - YouTube

Idag besökte Jimmie Åkesson SD Sjuhärad. Efter ett trevligt verksamhetsbesök på skidanläggningen Bollenkollen, där bland annat företagsamhet och turism disku...

YOUTUBE.COM
Idag besökte Jimmie Åkesson SD Uppland. Dagen inleddes med ett besök hos organisationen Kriminellas revansch i samhället (KRIS). Där diskuterades bland annat orsaker till att unga lockas med i gängkriminalitet och hur samhället kan motverka detta.

Senare hölls möte med distriktsstyrelsen och på kvällen ett lyckat och välbesökt möte med medlemmar och sympatisörer i Uppsala.
Idag inleddes ännu en vecka av Jimmie Åkessons Sverigeturné. Dagen började med ett intressant verksamhetsbesök hos Sandvik AB i Sandviken. Där diskuterades bland annat betydelsen av forskning och teknologisk utveckling för industrin.

Därefter träffade Jimmie distriktstyrelsen i Gävle, samt talade i välfyllda Folkets hus. Tack för en trevlig dag och imorrn går resan vidare till Uppsala.
Jimmie Åkesson i debatt mot justitieminister Morgan Johansson i SR:s Studio Ett.

Sverigedemokraterna håller med Trump - Studio Ett

t.sr.se
Jimmie Åkesson och Bedårande Barn toppar nu iTunes :)

Låten köper du på:
[ Apple.com Link ]

Finns också på Spotify:
[ Spotify.com Link ]
Igår avslutades ännu en trevlig vecka av Jimmie Åkessons Sverigeturné. Distriktet som besöktes under torsdagen var Västra Götalands län norra och inleddes i Lysekil. Där gjordes två verksamhetsbesök, ett på Havets hus, med en spännande rundvandring bland fiskar och blötdjur från västerhavet.

Sen besöktes även vågkraftsföretaget Seabased AB. Under en rundvandring och möte med delar av...
View details ⇨
Mitt i all uppståndelse släpper Bedårande Barn och Jimmie Åkesson idag lite ny, Sverigevänlig musik.

Förändringarnas Frö (feat. Ultima Thule) - Single av Bedårande Barn på Apple Music

itunes.apple.com
I ett debattinlägg i amerikanska Wall Street Journal – en av världens största dagstidningar – skriver SD:s Jimmie Åkesson och Mattias Karlsson att Trump har rätt i sina senaste utspel om Sverige. SD-topparna skriver att Sverige tagit emot 275.000 asylsökande, vilket de kopplar till upplopp och brott...

Jimmie Åkesson (SD) skriver debattinlägg i Wall Street Journal

svt.se
SD:s partiledare Jimmie Åkesson är just nu ute på en turné i landet. På onsdagskvällen mötte han närmare 200 skaraborgare i ett medlemsmöte i Kulturhuset i Skövde.

SD-ledaren gästade Skaraborg

skovdenyheter.se