Vanaf dit jaar is Kaartwereld overgegaan in Kaartje2go.
Maak met gemak de mooiste kaarten op je laptop, tablet of mobiel!

P.S. Wil je op de hoogte blijven van onze acties en nieuwe kaarttrends? Like dan de Facebookpagina van Kaartje2go!
[ Facebook.com Link ]
Nog 3 dagen, en Kaartwereld wordt Kaartje2go! Het maken van je persoonlijke wenskaarten wordt dan nóg makkelijker en leuker! Om zoveel mogelijk Kaartwereld klanten te laten profiteren van de welkomstactie ‘tot 30% korting op alle Kaartje2go kaarten’, blijft deze geldig tot 31 december 2016. Ga naar [ Kaartwereld.nl Link ]

Kaartwereld wordt Kaartje2go!

kaartwereld.nl
Binnenkort wordt het maken van je persoonlijke wenskaarten nóg makkelijker en leuker, want Kaartwereld wordt Kaartje2go! Om dit te vieren en jou kennis te laten maken met Kaartje2go trakteren wij op een korting van 10% op je bestelling bij Kaartje2go. Ga naar [ Kaartwereld.nl Link ]

Kaartwereld wordt Kaartje2go!

kaartwereld.nl
Binnenkort wordt het maken van je persoonlijke wenskaarten nóg makkelijker en leuker, want Kaartwereld wordt Kaartje2go! Om dit te vieren en jou kennis te laten maken met Kaartje2go trakteren wij op een korting van 10% op je bestelling bij Kaartje2go.

Maak een eigen kaart in 3 simpele stappen. - KaartWereld

kaartwereld.nl
Wat een prachtige gedichten zijn er ingestuurd op de winactie! Trots op onze creatieve volgers! De gedichten van de winnaars zijn:

1e prijs: Alma Barnhoorn.

Voor een Sinterklaas chocoladepakket,
Kan je Arend snachts wakker maken uit bed.
Dit cholademonster lust ze rauw,
Melk, wit of puur Arend neemt het niet zo nauw.
Gevuld, pralines of met een stukje hazelnoot
Als het in een potje zit...
View details ⇨
December is dé maand om vrienden en familie te verrassen met een kaartje en cadeau. Vind informatie over laatste bestelmomenten, Decemberzegels en staffelkorting voor kerstkaarten!

Verras met mooie kaartjes in december!

kaartwereld.nl
Deel, dicht en WIN de mooiste Sinterklaasprijzen! Schrijf een kort gedichtje naar cadeau- en kaartpiet en laat weten waarom je een prijs wil winnen (en voor wie)! Laat je gedichtje tot en met 30 november a.s. achter als reactie op dit bericht!

1e prijs: een Sinterklaas Chocoladepakket t.w.v. € 25,-.
2e prijs: Een fotocadeau t.w.v. € 20,- van Webprint.nl.
3e prijs: Een shoptegoed van...
View details ⇨
Tijd om je schoen te zetten en iemand te verrassen voor Sinterklaas. Zeg het met een kaartje en cadeaus!

Sinterklaaskaarten

kaartwereld.nl
ZIN IN! De tijd van cadeautjes geven staat weer voor de deur! Bekijk de nieuwste cadeaus en verstuur je favoriet! [ Kaartwereld.nl Link ]
Happy birthday to you! Binnenkort iemand jarig die je kent? Verras met een originele en voordelige verjaardagskaart! Nu 50 cent korting!

Verjaardagskaart maken en versturen | Kaartwereld.nl

kaartwereld.nl
Iedereen heeft soms gewoon een opkikkertje nodig. Stuur je beterschapswens naar diegene die dit het meest nodig heeft! Cherry up!

Beterschapskaart versturen | Kaartwereld.nl

kaartwereld.nl
Spoken, pompoenen en snoepgoed. Verras iemand deze Halloween met griezelig leuke verrassingen! Welke kaart kies jij?

Halloween kaarten versturen bij KaartWereld.

kaartwereld.nl
We hebben nieuwe helium ballonnen toegevoegd aan ons assortiment! Kom snel een kijkje nemen, want de verzending is tijdelijk gratis. Gebruik de kortingscode BALLON2016 aan het einde van je bestelling.

Nieuwe ballonnen, nu met gratis verzending!

kaartwereld.nl
[WIN] Vandaag is het Internationale Dag van de Post! Wat is de meest bijzondere post die jij ooit hebt gekregen of verstuurd? Laat het in een reactie hieronder weten en win een Kaartwereld cadeau naar keuze t.w.v. 16,95 euro!
[SNEAK PREVIEW] Binnenkort komen er nieuwe helium ballonnen online! Wie zou jij zo'n vrolijke ballon sturen en waarom? [ Bit.ly Link ]