Kia Motors Nederland
02/25/2017 at 09:00. Facebook
Een echte Prins Carnaval laat zich natuurlijk rijden. Want zeg nou zelf, dat is wel zo verstandig!
Kia Motors Nederland
02/24/2017 at 13:12. Facebook
Natuurlijk mag de Optima Sportswagon in het rijtje van iF Design Awards niet ontbreken. Inmiddels heeft Kia 12 Design Awards in de prijzenkast staan. Weet jij welke andere modellen er zijn geëerd door de jaren heen?
Kia Motors Nederland
02/23/2017 at 15:02. Facebook
Altijd al willen werken in een écht mooi kantoor, voor een écht mooi merk? Solliciteer dan nu voor de functie PR Stagiair en wie weet schuif jij binnenkort aan voor een gesprek.
>> [ Lnkd.in Link ]
Kia Motors Nederland
02/22/2017 at 15:36. Facebook
Bij welk Kia model denk jij dat dit superstrakke interieur hoort? #gimsswiss
Kia Motors Nederland
02/21/2017 at 14:16. Facebook
Wil je meer zien? >> [ Goo.gl Link ]
Kia Motors Nederland
02/20/2017 at 15:00. Facebook
De #KiaStinger is een gewaagd ontwerp, "een liefdesbrief aan alle autoliefhebbers ter wereld" aldus designchef Gregory Guillaume. Verklaar jij ook de liefde?
Vergeet je de sneeuwkettingen, rupsbanden en ski's niet als je op wintersport gaat?
Ook de #KiaNiro is bekroond met de prestigieuze iF Design Award >> [ Goo.gl Link ]
Happy, Hot and Steamy Valentine's Day!
Nooit meer koude billen. Je kunt de elektrische Kia Soul EV namelijk al laten voorverwarmen met de stroom van het laadstation. Is dat niet heerlijk?
Nu al heeft de nieuwe #KiaRio een prestigieuze design prijs in de wacht gesleept; de iF Design Award!
De Kia liefdesweken zijn gestart. Boek nu een proefrit in jouw lievelingsmodel en maak kans op een weekendje Parijs! >> [ Goo.gl Link ]
De Super Bowl zit er weer op. Kia pakte groots uit tijdens de commercial break met onderstaande Niro reclame. Kijk je even mee? ;-)
Wat vinden wij hem mooi. Onze nieuwe "King on the road"! >> [ Goo.gl Link ]
Met de nieuwe Kia cee'd zijn de minder leuke verrassingen verleden tijd. Dankzij connected services met o.a. TOMTOM Live weet je altijd waar de files staan, én ben je klaar voor barre omstandigheden dankzij de up-to-date weersvoorspelling. Slim, én veilig tegelijk. Dus altijd met een goed gevoel de weg op.
>> [ Goo.gl Link ]
He psst... Wil jij een weekendje in de nieuwe #KiaRio rijden? Dat kan! Bezoek ons deze week in Breukelen voor een meet & greet en maak kans door een foto met onze nieuwe ster ovv #Meetandgreet te posten op Facebook of Twitter. Tot gauw!
Wil jij kans maken op 1 van de 6 originele Australian Open petjes? En heb je vraag 1 en 2 al beantwoord? Dan hoef je nog maar 1 ding te doen: de allerlaatste vraag te beantwoorden. Komt ‘ie: Sinds wanneer is Kia sponsor van de Australian Open? Reageer met ‘petje op’ voor ‘Sinds 2003’ of ‘petje af’ voor ‘Sinds 2005’.
Hint nodig? Check: [ Kia.com Link ]. De winnaars ontvangen morgen een...
View details ⇨
Tijd voor vraag 2: In welke Australische stad wordt de Australian Open 2017 gehouden? Reageer met ‘petje op’ voor ‘Sydney’ of ‘petje af’ voor ‘Melbourne’. Houd onze Facebookpage in de gaten om vraag 3 te beantwoorden.
De Australian Open 2017 is volop gaande! En daarom geven wij 6 originele #AusOpen petjes weg. Om kans te maken op 1 van deze petjes hoef je slechts 3 vragen goed te beantwoorden. Dat is makkelijk!
Vraag 1: Wat is de slaghand van Rafael Nadal? Reageer met ‘petje op’ voor ‘Rechterhand’ of ‘petje af’ voor ‘Linkerhand’. Houd onze Facebookpage in de gaten om vraag 2 te beantwoorden.
De #KiaStinger heeft veel hoofden doen draaien tijdens zijn Europese onthulling in Milaan. Check deze epische recap met Martin Solveig en bekijk meer van de Stinger op >> [ Goo.gl Link ]