Kista Galleria
yesterday at 10:29. Facebook
En kram är en liten gest som ofta betyder så mycket. Idag är det Internationella Kramdagen. Passa på att dela ut en kram till dina nära och kära, eller varför inte någon som har hjälpt dig i butiken.

Vi hoppas se många kramar idag och här är en digital kram till dig!
Kista Galleria
01/17/2017 at 14:43. Facebook
Det här med nyårslöften, är det verkligen någon som håller dem? Eller? Vad krävs för att man ska lyckas hålla sina löften? Citysoffan – världens kortaste talkshow reder ut frågan!
Kista Galleria
01/17/2017 at 14:34. Facebook
Smarteyes anser att barn och ungas syn aldrig får vara en klassfråga. Därför erbjuder dem gratis glasögon till alla under 20 år med synfel! Det enda man själv står för är en eventuell synundersökning. Välkommen till butiken eller läs mer på för att lära dig mer.
Äntligen fredag och dessutom har butikerna laddat upp med extra mycket REA inför helgen, välkommen!
Passa på - just nu hos Kitch'n Sverige 25% rabatt på alla varor med ordinarie priser från Eva Solo och iittala. Gäller för dig som är eller blir medlem hos Kitch´n fram tom 15 januari.
God fortsättning!

Nu firar vi Trettonhelg!

Vi har ord. öppettider varje dag 10-21. Välkomna!
Carro summerar året i Citysoffan!
Ensamätande matgäster, en affärsidé? Singelkvällar på biblioteket? Så fyndar man bäst på secondhand. Har Carro verkligen bajs i håret? Det plus lite bloopers och annat trevligt i Citysoffan – världens kortaste talkshow!
Gott Nytt År!
Idag är den dag på året då vi äter som flest pizzor runt om i landet. Pizzatrenden har gett oss alla dess möjliga varianter, allt från surdegs- till glutenfria pizzor och helt nyttiga för den som önskar. Så idag inleder vi året med en pizza att njuta av.

Självklart hittar du en favorit i vår food court. God fortsättning!
Nu räknar vi ner till det nya året. Du som letar efter plaggen till kvällens fest, hittar det lilla extra i våra butiker, precis som allt som hör festbordet till.

Vi önskar alla våra besökare ett riktigt gott nytt 2017!
Exklusivt för Filmstaden Kista, filmen SING med arabisk text kika in på SF's hemsida och boka dina biljetter.
Fick du kanske inte julklappen du önskade?

Unna dig säsongens bästa fynd på mellandagsrean!
Vi önskar alla våra kunder en riktigt God Jul!
Kolla in julens öppettider!

Och kom ihåg, med ett presentkort från Kista Galleria kan du vara säker på att du ger bort årets julklapp!
En av våra mest populära tomtar besöker många av våra hem i Sverige runt jul, och han är alltid lika välkommen. Det är naturligtvis den goda skumtomten vi pratar om. Denna tomte har varit folkkär sedan 60-talet och det firar vi såklart idag på Skumtomtens Dag.
Är du en av alla dem som gillar skumtomtar?
Just nu, få 2 Marabou 100 g till priset av 1 hos Hemmakväll i Kista Galleria. Visa inlägget i kassan för att ta del av erbjudandet. Gäller 20/12–26/12 2016 och endast på Hemmakväll Kista. Giltig 1 gång per kund. Välkommen!
Julen närmar sig och tomten jobbar hårt inför den stora aftonen. Men vad gör tomten egentligen resten av året när han inte jobbar? Vi frågade några av våra besökare om vad de tror.
We're live! Kom till Kista Galleria och hitta Aftonbladet Boom.

All tävlingsinfo finns i kommentarsfältet.