FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Kista Galleria
yesterday at 16:50. Facebook
Den 9 december mellan kl. 12-13 signerar Johan Egerkrans sin bok Nordiska Gudar på Akademibokhandeln i Kista Galleria. Välkommen förbi och köp ett signerat exemplar!
Kista Galleria
12/05/2016 at 16:55. Facebook
Partytoppar från 99 kr, välkommen in til New Yorker i Kista Galleria! #newyorker
Kista Galleria
12/04/2016 at 19:44. Facebook
Gå med i kundklubben idag och få medlemspriser
och erbjudanden direkt till mobilen!

[ Bit.ly Link ]
Kista Galleria
12/03/2016 at 13:47. Facebook
Alla barn som ännu inte skickat sin önskelista till tomten är välkomna till oss idag för att lägga den på expresslådan. Du hittar den vid foodcourt, välkomna!
Kista Galleria
12/03/2016 at 10:19. Facebook
Nu har SWAROVSKI öppnat en pop-up butik hos oss i Kista Galleria. Kika redan nu på sortimentet på [ Swarovski.com Link ] och välkommen förbi butiken i stora korsningen. #kistagalleria
Kista Galleria
12/02/2016 at 10:44. Facebook
Gå med i kundklubben och få medlemspriser
och erbjudanden direkt till mobilen!

Klicka här:[ Bit.ly Link ] eller SMS:a KISTA till 71630
Kista Galleria
12/02/2016 at 07:54. Facebook
Kista Galleria
12/01/2016 at 14:33. Facebook
Idag kl. 18.00 är det dags - då öppnar Hemmakväll en helt ny värld av godis hos oss i Kista Galleria. Varmt välkomna alla ni som älskar allt som är surt, sött och salt :) #kistagalleria
Kista Galleria
12/01/2016 at 09:42. Facebook
Blipper är spelet som tänker på andra. Under hela december kan du skänka dina poäng till Stadsmissionen, SOS Barnbyar eller Röda Korset. På så sätt kan dessa förvandlas till julklappar till dem som behöver de lite extra. Den organisation som vinner flest poäng tilldelas sedan 10 000 kr, och kan se till att fler får en fin jul. Har du inte testat Blipper ännu? Ladda ner spelet i App Store och...
View details ⇨
Nu på lördag kan alla barn skicka julens önskelista direkt till tomten. Kom och skriv listan på plats och posta den i vår magiska expresslåda kl. 12-16 vid foodcourt - så ser vi till att de kommer fram i tid till Nordpolen. Välkomna!
Nu på lördag kan alla barn skicka julens önskelista direkt till tomten. Kom och skriv listan på plats och posta i den magiska expresslådan. Skicka önskningarna kl. 12-16 vid foodcourten. Välkomna!
Årets julklapp är utsedd, och självklart hittar ni den hos Hobbex i #kistagalleria!
Vad betyder egentligen advent? Fasta, förberedelser och väntan? Citysoffan - världens kortaste talksshow reder ut och frågar runt.
Vill du och din klass komma och lussa i Kista Galleria? Vi söker en klass/skola som vill sjunga för våra besökare den 13 dec, skicka ett meddelande vid intresse. #kistagalleria
Nyhet! Kitch'n lanserar nya 56-sidors julkatalog med nyheter, klubberbjudanden och många julklappstips. Välkommen till Kitch´n i #kistagalleria. Katalogen kan du bläddra i här:ww.kitchnsverige.se/katalog. Trevlig shopping!
Katten har länge varit människans närmsta husdjur. Det är helt enkelt något visst med katter och deras kombination av tillgivenhet och självständighet. Du har säkert sett den vinkande asiatiska katten i många skyltfönster? Den är en symbol för lycka.

Och visst gör det oss lite lyckligare att ha en katt som väntar där hemma? Idag ger vi missen lite extra uppmärksamhet!
Passa på att shoppa innan alla andra butiker öppnar imorgon, mellan kl. 8-10 har Cubus extraöppet med 40% rabatt på alla kläder! Sen fortsätter BIG SMILE WEEKEND resten av helgen med 30% på alla kläder. Välkommen!
Let´s do this - Black Weekend i Kista Galleria!