FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Mevrouw Muller uit Haren is al 85 jaar donateur van de KNRM! Vandaag is KNRM directeur Jos Stierhout bij haar op bezoek om haar te bedanken voor haar steun. Zij krijgt van hem een KNRM-speldje opgespeld.
De datum voor het Reddersgala 2017 staat in de boeken: zaterdag 25 november 2017, Grand Hotel Huis ter Duin! Voor wie het aangaat: Save the Date!
Hij redt! Zij geeft een mooi verjaardagscadeau.

Vandaag bestaat de Reddingmaatschappij 192 jaar.

Help de redders redden en wordt net als vele anderen Redder aan de wal van de KNRM - Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij! Check [ Bit.ly Link ]
Zo vader, zo zoon! Gisteren was de laatste werkdag van schipper Jaap Pronk van KNRM reddingstation Scheveningen. Hij mocht het roer na vele hulpverleningen overgeven aan zijn eigen zoon Hugo. Een bijzonder moment.
Als je als organisatie iets te pronken hebt, moet je dat niet nalaten. De KNRM pronkt vanavond dubbel in Hart van Nederland: Jaap Pronk en Hugo Pronk. De laatste volgt morgen zijn 'ouwe' op als reddingbootschipper KNRM. Fantastische kerels! Prachtig portret.

Kijk vanavond om 18.00 uur op SBS 6
Een hulpverlening met onbevredigende afloop maken de vrijwilligers van KNRM - Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij ook wel eens mee. Je gaat het water op met het doel om iemand te helpen of te redden. Het voelt dan ook vreselijk om mensen achter te moeten laten.

Auto te water - KNRM

knrm.nl
Het KNRM gala, waar ruim 500 gasten aanschoven in Grand Hotel Huis ter Duin ter Duin in Noordwijk, heeft een totaaldonatie van € 541.739,00 opgeleverd. Dit bedrag werd met € 5.000 verhoogd zodat een recordbedrag werd gehaald. Aan het einde van de avond overhandigde Huis ter Duin-directeur Stephan Stokkermans de cheque met de opbrengst van de avond aan Cees van Duyvendijk, voorzitter van de KNRM.
Gasten krijgen in een neven programma de kans om te ervaren hoe het is om KNRM vrijwilliger te zijn
#reddersgala
KNRM 'ers doen het vrijwilligerswerk om mensen te redden, maar ook voor het kameraadschap dat zij er voor terug krijgen. Samen frikandellen eten staat symbool voor deze kameraadschap. Daarom serveren gasten van het #reddersgala vanavond frikandellen aan de redders.
Het Reddersgala is inmiddels in volle gang. Ook in IJmuiden zijn nog drie mensen heel hard aan het werk! Deze drie kanjers zijn bezig om het computernetwerk van de KNRM goed en gezond te houden zodat de vrijwilligers optimaal ondersteund kunnen worden.
Het #reddersgala wordt gepresenteerd door Jort Kelder. Het thema van de avond is dan ook 'Zo heurt het..'
We tellen af naar het 12e KNRM #reddersgala.Het gala waar de gasten uitgebreid kennis maken met de KNRM. Wij doen vanavond voor u live verslag vanuit Grand Hotel Huis ter Duin.
Drie op een rij! Klaar om in actie te komen. En natuurlijk voor het #KNRM #reddersgala in @huisterduin
Achteraf: “Bij het overnemen van die kleine pakketjes gaat je rikketik aardig tekeer!”

De bemanning van de reddingboot Dorus Rijkers krijgt op 4 april, om ‘s avonds 21.50 uur alarm voor een op drift geraakt vrachtschip. De onder Antilliaanse vlag varende Fensfjord kampt met motorstoring en is een speelbal van de vier tot zes meter hoge golven. En aangezien de storing er ook voor heeft gezorgd...
View details ⇨

Bij het overnemen van die kleine pakketjes gaat je rikketik aardig tekeer! - KNRM

knrm.nl
Afgelopen weekend was de Red Bull Knock Out 2016 op het Scheveningse strand.
Dit parcours was natuurlijk ook een mooie gelegenheid voor de chauffeurs van het Kust Hulpverlenings Voertuig van KNRM-station Scheveningen om hun rijvaardigheden te beoefenen...
Gister kwam de goedheiligman aan in de Berghaven onder begeleiding van KNRM station Hoek van Holland.
Tijdens de intocht zijn er beelden gemaakt met een 360 graden camera.
Als je het water op moet, wees verstandig! #VeiligUitVeiligThuis
Ga je morgen kiten? Laat thuisblijvers weten wat je plannen zijn.

#VeiligUitVeiligThuis
Wil je er warmpjes bij lopen met dit gure weer? Breng dan een bezoekje aan de KNRM Reddingwinkel voor een muts of sjaal, maar natuurlijk ook voor andere leuke KNRM artikelen.

[ Reddingwinkel.nl Link ]
Woon je in de buurt van Andijk/ Medemblik en wil jij je steentje bijdragen? Meld je dan nu aan als opstapper bij KNRM Medemblik.

Tag degene die jij geschikt vind. Delen wordt gewaardeerd!