Start van de Boekenweek vandaag! Lees het e-book van de KNRM helemaal gratis!

[ Knrm.nl Link ]

e-book - KNRM

knrm.nl
De Boekenweek is aan de gang. In onze Reddingwinkel tref je ook leesvoer aan!

[ Reddingwinkel.nl Link ]

KNRM Reddingwinkel

reddingwinkel.nl
#flashbackfriday
Bekendste redder van schipbreukelingen uit de Nederlandse geschiedenis is Dorus Rijkers. Lees meer over deze held:[ Bit.ly Link ]

Dorus Rijkers - KNRM

knrm.nl
Het zonnetje schijnt weer! Als je toch naar buiten gaat, zet #Fundrunner dan aan: de app waarmee je geld kunt verdienen voor de KNRM door kilometers te maken, zonder dat het jou iets kost. Wandelen, hardlopen, fietsen, skeeleren, je hond uitlaten….De sponsoren zijn er al!
De KNRM dankt de volgende sponsoren voor hun steun: Hotel Zuiderduin, Nh1816 Verzekeringen, Plutosport, ZEKUR
Radisson Blu
Altijd leuk om oud beeldmateriaal te zien opduiken. De reddingboot Zeemanshoop in Hindeloopen. Met dank!
Habbeke Shipyard is druk bezig met de bouw van een nieuw schip voor KNRM station Stellendam.
Weet jij welk model hier gebouwd wordt?
Het is weer een mooie dag voor veel vrijwilligers om bijvoorbeeld te oefenen. In Westkapelle werd een radartest uitgevoerd met verschillende Valentijns.
#flashbackfriday Aan boord met een open stuurstand.
Nederland stemde vandaag, ook op de Marker Wadden. Een mooie gelegenheid om als vrijwilliger van KNRM Lelystad daar je stem uit te brengen.

[ Knrm.nl Link ]
Ook de KNRM - Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij heeft zwevende kiezers.

Ga vandaag stemmen! Ook als je nog niet precies weet welke koers je wilt varen. Stemmen is jouw voorrecht en bijdrage aan onze democratie!
De drijvende kracht achter de KNRM zijn de vele vrijwilligers die geheel belangenloos hun tijd investeren voor het redden van mensen op zee. De meeste vrijwilligers zijn actief op de reddingboten, maar ook aan de wal zetten zij zich in. Ook vrijwilliger worden? Kijk op de vacaturepagina op de website. Verschillende reddingstations zijn op zoek naar vrijwilligers. Zo ook gelieerd reddingstation...
View details ⇨
Zo af en toe kom je juweeltjes uit de archieven tegen. Zo ook deze video die gemaakt is begin jaren '60 uit het archief van de familie Vos. Reddingboot Arthur brengt een zeiljacht de veilige haven van Hindeloopen binnen.
KNRM Lifeguard worden? Zondag is de 2e selectiedag. Kom ook!

KNRM Lifeguard selectiedag

EVENT - facebook.com
Een mooi plaatje: Grote broer Arie Visser van KNRM West Terschelling op visite bij kleinere zusje Anna Dorothea van KNRM Lemmer na groot onderhoud op de werf.
#flashbackfriday Deze C.A. den Tex komt dit jaar weer in de vaart. De Stichting tot behoud van de oud-reddingboot C.A. den Tex is druk bezig.
Vacature: Ben jij goed in conditie? En heb je zin in een unieke zomer op de Wadden? Doe dan mee met de KNRM Lifeguard Selectiedag!

Kijk snel op [ Facebook.com Link ] voor meer info en meldt je aan.

KNRM Lifeguard selectiedag

EVENT - facebook.com
Tijdens de Hiswa zullen er door de Nederlandse Kitesurf Vereniging enkele safetyclinics gegeven worden!
De clinics zijn voor zowel de startende als de gevorderde kiter. Ook de samenwerking tussen de KNRM en de Nederlandse Kitesurf Vereniging komt in de clinics aan bod.
Bepaalde beroepen, zoals brandweer, visserij en reddingwerk zijn kennelijk niet heel aantrekkelijk voor vrouwen. Daarom is het misschien wel een van de meest gestelde vragen door journalisten: hoeveel vrouwen zitten er bij de KNRM? In 1824 nog geen eentje, bijna 200 jaar later staat de teller op 20 varende vrouwen. En dan tellen we vrouwelijke vrijwilligers die een functie aan de wal hebben...
View details ⇨

Vacatures - KNRM

knrm.nl
Vandaag is het internationale vrouwendag. Ook bij de KNRM staan de vrouwen hun mannetje! Bijvoorbeeld Natascha van Knrm TerHeijde!

[ Knrm.nl Link ]

www.knrm.nl

knrm.nl
Vandaag is het 30 jaar geleden dat de ferry Herald of Free Enterprise zonk voor de kust van het Zeebrugge.

Ongekende omvang: scheepsramp Herald of Free Enterprise - KNRM

bit.ly