FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
KNRM jaaroverzicht 2016
In 2016 zijn de vrijwilligers van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij 2.349 keer uitgevaren en werden 3.974 mensen gered of geholpen.
Lees meer: [ Bit.ly Link ]
Morgen ontvangen onze Redders aan de wal de Reddingboot. Hier alvast een inkijkje!

Ook Redder aan de wal worden? [ Bit.ly Link ]
Zoek de reddingboot! De vrijwilligers uit Katwijk gingen het water op met reddingboot Edith Grondel om te oefenen in de branding.

Meer foto's en video's van onze vrijwilligers in de storm kun je bekijken op [ Knrm.nl Link ]

Foto: Gert-Jan Onderwater
De komende dagen krijgt Nederland te maken met storm langs de kust. Dit veroorzaakt langs de hele Noordzeekust verhoogde waterstanden. In het noorden van het land worden zware windstoten verwacht die hinder kunnen opleveren voor weg- en scheepvaartverkeer.

Natuurlijk staan de vrijwilligers van de KNRM paraat!
[ Bit.ly Link ]
In De Reddingboot 104 (juni 1968) twee hulpverleningen van vandaag precies vijftig jaar geleden.
Nog een weekje, en dan valt De Reddingboot weer op de mat bij al onze Redders aan de wal. Met mooie verhalen, reddingrapporten en heel veel nieuws over de KNRM! Vandaag waren wij op bezoek bij Nic. Oud, waar de Reddingboot wordt ingepakt. Zoals te zien in het filmpje.

Ook Redder aan de wal worden? Ga naar onze website en meld je aan [ Bit.ly Link ]
Een ijskoude oefening afgelopen zaterdag voor de bemanning van KNRM station Hoek van Holland met medewerking van Stc-Knrm Offshore-Safety
De oefening betrof een bemanningslid overboord met geactiveerde PLB. Deze moest aan de hand van binnengekomen gegevens op het scherm worden gevonden.
Bekijk de video op de website

Oefening MOB met PLB (video-foto) - KNRM

knrm.nl
Op weg naar een actie kwam KNRM Station IJmuiden Flying Focus Aerial Photography tegen. Hij kwam de redders, met wie hij een bijzondere band heeft, even groeten.
Gisteren hebben verschillende stations geoefend met het stormweer. KNRM Ameland maakte dit filmpje!
Windkracht 7 en golven van ruim 5 meter. Tijd voor de vrijwilligers van KNRM Station IJmuiden om met de reddingboot Koos van Messel en de Nh1816 te gaan oefenen.
Redden. Dag en nacht. Vrijwillig. Onder alle omstandigheden!

Houd onze pagina in de gaten voor beelden van de oefening.
Goede voornemens? We helpen je graag! Met de fundrunner app kan je dagelijkse activiteiten waarmee je buiten kilometers maakt (zoals wandelen, hond uitlaten, fietsen, skeeleren maar ook zeilen e.d.) omzetten in een donatie voor de KNRM!

[ Fundrunner.nl Link ]

Fundrunner. De sportapp voor het goede doel

fundrunner.nl
Namens alle vrijwilligers van de KNRM - Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij wensen wij u een welvarend 2017.

Een veilig en gezond nieuwjaar en natuurlijk een behouden vaart!
In het kader van alle eindejaarslijstjes met bijzondere mijlpalen: al 2000 patiënten overgezet door KNRM Ameland!
Stormweer! De ideale omstandigheden voor een leerzame oefening. De vrijwilligers van KNRM reddingstation Vlieland gingen daarom 2e kerstdag lekker het water op.
Een koude winderige kerstavond eindigde toch nog goed.

Lees meer op: [ Knrm.nl Link ]
Video: De redders uit Hoek van Holland, Scheveningen en Katwijk brengen kerstbroden en tekeningen naar de zeelieden in de ankergebieden voor de Nederlandse kust die ver van huis Kerst aan boord moeten vieren. Ook aan hen op zee wordt gedacht tijdens deze dagen.
De KNRM kan haar reddingwerk alleen doen dankzij de vrijgevigheid van haar donateurs: de Redders aan de wal. In onderstaande film bedanken verschillende KNRM-reddingbootbemanningen de Redders aan de wal en spreken de beste wensen uit voor 2017. Niet alle wensen stonden er in één keer goed op. Deze ‘slechte’ wensen kunt u zien aan het einde van deze film. Dit mag u niet missen!
Fijne Kerstdagen