FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
KNVB Talent Team
yesterday at 17:04. Facebook
Zie jij de unieke uitdaging om samen met deze toppers het eerste EK voetbal voor vrouwen in Nederland tot een groot succes te maken?

Meld je dan snel aan als Volunteer voor UEFA Women's EURO 2017 in Breda, Deventer, Doetinchem, Enschede, Rotterdam, Tilburg, Utrecht of bij het Projectteam WEURO!

Ga naar: [ Bit.ly Link ]
KNVB Talent Team
12/06/2016 at 18:57. Facebook
Op 1 december was de Stagedag voor alle stagiairs bij het KNVB Talent Team! Wil jij de komende stagedag er ook bij zijn, solliciteer dan via onze website en check zeker nog even de foto's op [ Bit.ly Link ]

Stagedag KNVB Talent Team!

bit.ly
KNVB Talent Team
12/06/2016 at 16:46. Facebook
CONTROLERENDE MIDDENVELDER

Check altijd jouw brief en CV op spelfouten! Dit is misschien nog wel erger dan het maken van een eigen doelpunt. Laat je brief dus altijd door een van je teamgenoten lezen!

Ga naar [ Bit.ly Link ] voor meer sollicitatietips!
KNVB Talent Team
12/05/2016 at 15:04. Facebook
Heb je het gezien van Holland Football University? Daar hebben we een leuke stage op het gebied van [ Bit.ly Link ] Of is de volgende stage helemaal jouw ding? Deze is namelijk op het gebied van [ Bit.ly Link ] Solliciteer dan direct en ontwikkel je talenten via dit leuke MVO-project!
KNVB Talent Team
12/05/2016 at 14:02. Facebook
Wil jij stage lopen op de commerciële afdeling van MVV? Solliciteer dan nu en maak binnenkort je rentree. Houd je bezig met sponsorcontracten en het organiseren van evenementen en beleef tijdens deze stage mooie leermomenten. Via [ Bit.ly Link ] kan je solliciteren en hopelijk kan MVV Maastricht je snel contracteren!
KNVB Talent Team
12/05/2016 at 13:01. Facebook
Stage scoren in het UEFA Women's EURO 2017 team?
En meewerken aan het grootste voetbalevenement van 2017? Socials beheren en brainstormen over leuke content, enkele toffe werkzaamheden waar je bij deze stage mee bezig bent! Maak jij #WEURO2017 trending topic komend jaar? Check [ Bit.ly Link ] en solliciteer daar!
KNVB Talent Team
12/05/2016 at 12:01. Facebook
Studeer jij in de richting van Econometrie, Marketing Intelligence of informatica? Solliciteer dan op de functie van [ Bit.ly Link ].
Wil je graag een online buitenspelsimulatie module ontwikkelen? Laat je dan door de stage [ Bit.ly Link ] prikkelen!
Of heb je het al beslist en zie je meer iets in de functie van [ Bit.ly Link ] Check snel deze stages bij de KNVB en maak binnenkort je rentree!
KNVB Talent Team
12/05/2016 at 11:02. Facebook
Bij voetbalclub RKC WAALWIJK Official zoeken we een commerciële student, ja iemand die het sponsorwereldje goed kent. Een talent dat niet is te stoppen en nieuwe prospects binnen gaat koppen!

Scoor deze stage en ervaar alle voordelen. Ja solliciteer maar gauw, dat doe je via [ Bit.ly Link ]
KNVB Talent Team
12/04/2016 at 13:15. Facebook
Studeer jij rechten en ben jij aan het zoeken naar een stage? Stop dan met zoeken en solliciteer bij de KNVB als stagiair Juridische Zaken! Check [ Bit.ly Link ] voor de complete vacature!
KNVB Talent Team
12/03/2016 at 15:50. Facebook
WIST JE DAT...?

✔ Er nog 48 stageplekken te bemachtigen zijn?
✔ Bij 20 verschillende organisaties in de voetbalwereld!
✔ En er al 30 stageplekken zijn ingevuld?

Ook stage lopen via het KNVB Talent Team, check dan [ Bit.ly Link ]
KNVB Talent Team
12/03/2016 at 11:37. Facebook
Inmiddels zijn de eerste drie CPO's met succes aan het werk. En nu zoeken wij weer twaalf net afgestudeerde gepassioneerde voetballiefhebber met een neusje voor marketing/commercie. Bekijk de vacature van de clubs en maak snel je interesse kenbaar.

Werken in de Eerste divisie?!!!!

knvb.ly
KNVB Talent Team
12/02/2016 at 20:01. Facebook
Wil jij carrière maken in de voetbalwereld? Check het hier en scoor een basisplaats!

Via het KNVB Talent Team krijg je kansen om je eerste stappen te zetten in de voetbalwereld!

eepurl.com
KNVB Talent Team
12/02/2016 at 16:05. Facebook
Robert, stagiair bij de KNVB gaat op bezoek bij mede KNVB Talent Team stagiairs. Bekijk nu zijn bezoek aan Floris, stagiair bij Vitesse op de afdeling Media ...

KNVB Talent Team Vlog

Robert, stagiair bij de KNVB gaat op bezoek bij mede KNVB Talent Team stagiairs. Bekijk nu zijn bezoek aan Floris, stagiair bij Vitesse op de afdeling Media ...

YOUTUBE.COM
Wil jij bijdragen aan de ontwikkeling van een online module voor assistent-scheidsrechters rondom buitenspelsimulatie? Kom dan stage lopen bij de KNVB Academie als stagiair Informatica! Werk jezelf in de basis via [ Bit.ly Link ]
DEBUUT

De eerste dag van je stage is natuurlijk erg spannend, daarom een aantal tips om je er door heen te helpen:
✔ Verdiep jezelf altijd in de bedrijfscultuur;
✔ Check altijd de 'over ons' pagina;
✔ Wees proactief, op deze manier leer je gelijk veel mensen kennen binnen de organisatie en zo kom je veel te weten over jouw collega's en het bedrijf;
✔ En natuurlijk het allerbelangrijkste: kom...
View details ⇨
Ben jij energiek met een passie voor voetbal en kids? Kom dan de KNVB ondersteunen als stagiair Marketing voor de Jonge Leeuwen! Kop die stage binnen op [ Bit.ly Link ]
Tom van Rooijen, stagiair Marketing bij Vitesse, stelt zich voor!
Wil jij meer weten over Tom of over de andere basisspelers? Check dan [ Bit.ly Link ]
Ben jij op zoek naar een stage en denk jij de toevoeging te zijn voor PSV op de afdeling Marketing & Media als stagiair Journalistiek? Solliciteer dan nu voordat de blessuretijd voorbij is!

Stagiair Journalistiek bij PSV!

bit.ly
WIST JE DAT...?

-Je jezelf nog steeds kunt aanmelden als Volunteer voor UEFA Women's EURO 2017?
-Aanstaande dinsdag de wedstrijd Nederland Vrouwen - Engeland Vrouwen is in Tilburg en jij daar bij kunt zijn?

Meld jezelf nu aan als Volunteer op [ Bit.ly Link ]
Wil jij worden opgeleid tot allround sportjournalist en meewerken aan alle (online) kanalen van de KNVB? Je helpt mee met alle mogelijke redactionele werkzaamheden en wordt hierbij begeleid door een professional. Pak die kans en scoor je stage op [ Bit.ly Link ]

Stagiair Journalistiek Redactie bij de KNVB!

bit.ly