Korfbalverbond
Korfbalverbond
06/22/2017 at 08:30. Facebook
Gezien de mooie aantallen worden eind juni veel ballen weggegeven! Gaan we dat positieve resultaat in leden behalen? We zijn er nog niet helemaal, dus het wordt spannend… Opvallend is dat Paal Centraal uit Delft een enorme inhaalslag naar de tweede plaats heeft gemaakt. KZ/Hiltex gaat nog steeds op kop in het aantal ballen, maar of ze ook de korfbalpaal gaan verdienen, is ineens niet zo’n...
View details ⇨
Gezien de mooie aantallen worden eind juni veel ballen weggegeven Gaan we

Nieuws

bit.ly
Korfbalverbond
Korfbalverbond
06/20/2017 at 13:34. Facebook
Op welke manier start jouw vereniging het nieuwe seizoen? Niets is leuker dan te beginnen met de voetjes in het zand, toch? Dat kan tijdens het EK Beachkorfbal op 20 augustus!

22 teams uit 13 verschillende landen zullen deelnemen aan het internationale toernooi.
Maar ook E-pupillen tot en met senioren kunnen deelnemen. Voor de hele vereniging wat wils, dus! Zijn jullie teams ook van de...
View details ⇨
Korfbalverbond
Korfbalverbond
06/15/2017 at 09:56. Facebook
De aanwas blijft groeien, de ballenactie levert veel nieuwe leden op! Nog steeds is KZ/Hiltex koploper met een tussenstand van inmiddels 4, bijna 5 ballen. Zo te zien is KZ ook in de running voor de korfbalpaal. Op de voet gevolgd door Corridor en MIA met elk 3 ballen en VEO met nog net geen 3. We gaan goed! Dat biedt mooie mogelijkheden voor de toekomst van korfbal!

Waarom? Dat lees je hier:...
View details ⇨
De aanwas blijft groeien de ballenactie levert veel nieuwe leden op Nog

Nieuws

bit.ly
Ilonka Zwijnenburg
Aart Berkhout
Lindy Frederiks
Ben jij bestuurder of bepaal je in een andere functie mede het beleid van je vereniging?

Op Sport.nl/Voorclubs lees je actueel nieuws en goede voorbeelden die jou kunnen inspireren om met je vereniging een volgende stap te maken. Onder andere op het gebied van financiën, ledenwerving en ledenbehoud, het werven van vrijwilligers of het genereren van nieuwe inkomsten. Maar ook hoe je als...
View details ⇨
Ben jij bestuurder of bepaal je in een andere functie mede het beleid van je vereniging

Sport.nl/voorclubs: informatiebron voor clubbestuurders

sport.nl
Ine Coolen (korfbalfoto.nl) was vandaag aanwezig om te fotograferen bij het NK Dameskorfbal veld. Het was een prachtige dag op de accommodatie van Swift!
Korfbalverbond 06/11/2017
De eerste spurt richting een positieve ledenstand is gemaakt, de eerste nieuwe ledenregistraties druppelen binnen! Al zo’n 60 verenigingen zijn de afgelopen dagen gegroeid en er zijn zelfs al ballen verdiend! Koploper KZ/Hiltex zit nu al op een eerste tussenstand van maar liefst drie ballen en opvolger MIA heeft er al bijna twee. Met dit tempo moet het toch gaan lukken?
Help ook mee en WIN! [...
View details ⇨
De eerste spurt richting een positieve ledenstand is gemaakt de eerste nieuwe
Gertrude de Vries
Rene Hoeflaak
Sijtske Snip
GROEI EN WIN(-WIN)!

Gaan we dit jaar de dalende trend in onze ledencijfers keren? Hoe mooi zou het zijn als we dit seizoen mogen afsluiten met een positief resultaat! We zitten dichtbij en jouw vereniging kan deze maand nog helpen bij dat laatste duwtje in de rug. Een leuke bijkomstigheid: je maakt kans op nieuwe K5-ballen en misschien zelfs wel een complete korfbalpaal! Een...
View details ⇨
GROEI EN WINWIN Gaan we dit jaar de dalende trend in onze
Danny Schipper
Sandra Effing Peeters
Steffanie Degenaars
Niet alleen enthousiasmerend voor het gebeuren in het veld, maar ook zeker voor alles wat daar omheen op bestuurlijk en organisatorisch vlak nodig is!
Niet alleen enthousiasmerend voor het gebeuren in het veld maar ook zeker

KNKV Oranje Tour vDEF

vimeo.com
Bedenk een passende naam voor deze nieuwe korfbalvorm en win sportkleding of - materiaal naar keuze t.w.v. €150,-. Klik door naar de post op Facebook.com/korfpunt voor meer info en deel jouw ideeën!
Marco Spelten
Ben Mansvelder
Erwin Heesen
COLUMN van KNKV-directeur Kees Rodenburg

Korfbal heeft historie en is een sport waar iedereen aan mee kan doen. 'Iedereen doet mee' kent echter meerdere facetten. Waaronder het samen organiseren van de sport.

Voor ieder team een goede trainer en voor iedere wedstrijd een competente scheidsrechter? Zorg voor een gewaarborgd opleidingsplan in het technische beleid van je vereniging. En:...
View details ⇨
Hoe stel je beleid op dat in lijn staat met de visie van de trainers over het korfbalspel? Wat heb je daarvoor nodig? En hoe zorg je dat het landt binnen de vereniging? Na diverse drukbezochte clinics van Kees Vlietstra vindt op 17 mei alweer de laatste editie van dit voorjaar plaats.

Ben jij bestuurslid, lid van de technische commissie en/of trainer/coach en wil je dit niet missen? Meld je...
View details ⇨
Hoe stel je beleid op dat in lijn staat met de visie

Nieuws

bit.ly
“Je leest 'Scoren met Schoolkorfbal' en je denkt: baat het niet, dan schaadt het niet. En dan heb je zomaar een heel leuke avond waarin je ideeën uitwisselt en weer eens goed nadenkt over de effecten van je acties. Wij zijn weer een aantal ideeën rijker! Bedankt voor de leuke avond!”, aldus Arianne Verweij van KV Tempo na haar aanwezigheid bij ‘Scoren met Schoolkorfbal’ bij Excelsior.

Ook...
View details ⇨
Je leest Scoren met Schoolkorfbal en je denkt baat het niet dan

Inspiratiesessies Scoren met Schoolkorfbal

bit.ly
Duizenden kinderen nemen per jaar deel aan schoolkorfbalactiviteiten bij diverse verenigingen. De uitdaging is voor veel verenigingen echter het vergroten van de doorstroom kinderen van (basis)school naar de korfbalvereniging. Hoe kun je dat het best aanpakken? Kom a.s. vrijdag naar 'Scoren met Schoolkorfbal' voor tips en handvatten.

[ Bit.ly Link ]

Foto: Leo van Andel, Korfbalfoto.nl
Duizenden kinderen nemen per jaar deel aan schoolkorfbalactiviteiten bij diverse

Inspiratiesessies Scoren met Schoolkorfbal

bit.ly
Monique Scholten
Mariska van Gelder
Mireille Leben-vander Zwan
NK Beachkorfbal indoor 2017
Wij hebben al leuke en waardevolle input gehad. WIl jij je korfbaldromen nog met ons delen? Neem de tijd en deel je ideeën vandaag nog!
Wij hebben al leuke en waardevolle input gehad WIl jij je korfbaldromen
Gertrude de Vries
Marijke Koelewijn
Barbara de la Chambre
Diana Hogenberg
DENK MEE !

Vorige week kondigden we de co-creatie van het Strategisch Plan 2018+ al aan en via de website van het KNKV, de social media kanalen en tijdens de Korfbalfinale in de Ziggo Dome. Dit leverde al veel reacties en deelname aan de co-creatie op. Een goed teken, de korfballer denkt graag met ons mee over de toekomst van korfbal. Heel fijn!

Tot en met 18 april aanstaande...
View details ⇨
DENK MEE Vorige week kondigden we de cocreatie van het Strategisch Plan

Co-creatie

knkv.nl
Heb jij al meegedacht? Co-creëren doen we samen. Klik op bijgaande link: [ Knkv.nl Link ]
Heb jij al meegedacht Cocreëren doen we samen Klik op bijgaande link:
KV Focus eerste afnemer KNKV Verenigingspakket Clubhuis en Horeca!

Fusievereniging KV Focus is de eerste vereniging die aan de slag gaat met het verenigingspakket Clubhuis en Horeca. Dit pakket helpt bij het managen van o.a. inkoop, verkoop, administratie, beheersen van kas/geldstromen, assortiment, veiligheid, distributie en biedt tevens diverse (inkoop)voordelen en (gratis) faciliteiten.


View details ⇨
KV Focus eerste afnemer KNKV Verenigingspakket Clubhuis en Horeca

KNKV animatie Verenigingspakket v9

Uitleg inhoud verenigingspakket.

YOUTUBE.COM
Nas Brigitta
Christine Bohne-Scharler
Guido Hermsen
Hoe ziet jouw toekomstdroom van korfbal eruit? Denk met ons mee en ga naar [ Google.com Link ]
Hoe ziet jouw toekomstdroom van korfbal eruit Denk met ons mee en ga naar
Matthijs Alderliesten