Korfbalverbond
yesterday at 09:00. Facebook
Waar wordt de jeugd op jouw vereniging blij van? Wat zou jouw korfbalvereniging kunnen organiseren om daaraan bij te dragen? Organiseer die activiteiten tijdens de Week van het Sportplezier van 4 – 12 maart en maak dit zichtbaar op de sociale media. Gebruik daarbij de hashtag #sportplezier en je maakt kans op de titel Sportpleziervereniging van het Jaar en een clinic van Oranje op jouw...
View details ⇨

Vier #sportplezier op jouw vereniging en win een clinic van Oranje! | Korfbal.nl

bit.ly
Korfbalverbond
01/15/2017 at 08:30. Facebook
De ticketverkoop voor de #dameskorfbalfinale is gestart!
Beslis snel en profiteer van Early Bird korting op tickets voor de finales van de Hoofdklasse A-jeugd en de Topklasse dames!

Ook de aanmeldingen voor het Indoor Sportspektakel zijn geopend. Een uitgebreid en sportief korfbalarrangement voor D-, C- en B-jeugd, inclusief gratis toegang tot de beide finales. Bestel je tickets vanaf nu! [...
View details ⇨

Early Bird voordeel op tickets Dameskorfbal Zaalfinale | Korfbal.nl

bit.ly
Korfbalverbond
01/13/2017 at 12:35. Facebook
Ook leuk als team-/verenigingsuitje! Niet alleen sportief, maar vooral ook heel gezellig. Iets voor jullie? #nkbeachkorfbal

Inschrijving NK Beachkorfbal Indoor geopend! | Korfbal.nl

bit.ly
Korfbalverbond
01/13/2017 at 12:32. Facebook
Korfbalverbond
01/12/2017 at 11:39. Facebook
166 people interested · 33 going

Dameskorfbal Zaalfinale

EVENT - facebook.com
Korfbalverbond
01/12/2017 at 11:36. Facebook
Bemachtig alvast een plekje op de tribune én profiteer van Early Bird voordeel! Zondag gaat de ticketverkoop van start! #dameskorfbalfinale

Early Bird voordeel op tickets Dameskorfbal Zaalfinale | Korfbal.nl

bit.ly
Sinds zondag is de kaartverkoop gestart en nu al zijn er 1000 kaarten verkocht. Maar wist je dat je met jouw kaarten ook kans maakt op prijzen voor jouw vereniging?

[ Korfbalfinale.nl Link ]
Mocht je niet naar de finale van de Korfbal Challenge gaan in Rotterdam, kijk hem dan toch live, op Ziggo Sport.
Wil jij nu al jouw kaartje voor de Korfbal Leaguefinale bemachtigen? Kom dan naar de Korfbal Challenge, daar profiteer je van een unieke korting voor de finale in de Ziggo Dome op 8 april 2017.

Korfbal Leaguefinale

EVENT - facebook.com
Heeft je kerstontbijt gesmaakt en ben je aan het bedenken waar je je komende vijf minuten aan moet besteden? Wij hebben wel wat. Want als je van korfbal houdt, dan wil je natuurlijk naar de Korfbal Challenge. In een mum van tijd heb je tickets besteld.

Zien we je volgende week? [ Bit.ly Link ]
Nog maar vijf nachtjes! Heb jij ook zo'n zin in de Korfbal Challenge 2016? Alles over de Korfbal Challenge vind je hier: [ Korfbal.nl Link ].
Wanneer start de kaartverkoop van de Korfbal Leaguefinale? Lees het hier.
Over precies 10 dagen is het tijd voor de Korfbal Challenge 2016. Ook voor de kleinste talenten (U13) staat er weer een toptoernooi op het programma. Meer info vind je hier: [ Korfbal.nl Link ].
Het familie-evenement van het jaar? Zeker de Korfbal Challenge. Voor alle niveaus en voor alle leeftijden is er van alles te beleven tussen 27 en 30 december in het Topsportcentrum Rotterdam.

Heb jij al kaartjes? Direct na bestelling in je mail: [ Bit.ly Link ]
Twee weken te gaan tot de start van de Korfbal Challenge 2016. Wat is jouw favoriete onderdeel van de Korfbal Challenge? Meer info: [ Korfbal.nl Link ].
CHALLENGE FUN!

Heb je altijd al een keer een clinic van bondscoach Wim Scholtmeijer en zijn internationals willen krijgen? Op dinsdag 27 december is jouw kans. De Challenge FUN is:
- Eén uur clinic van Wim Scholtmeijer en internationals (tussen 15u en 18u)
- Bezoek aan het avondprogramma Korfbal Challenge

De clinic + bezoek aan het avondprogramma kosten slechts: €13,50.

Kun je niet op 27...
View details ⇨

Challenge FUN | Korfbal.nl

korfbal.nl
Zo, die Sinterklaasperikelen zijn voorbij, door naar de Kerstdagen. En daarna natuurlijk de Korfbal Challenge. Zien we je tussen 27 en 30 december in het Topsportcentrum Rotterdam.

Nu besteld? Direct in je mail: [ Bit.ly Link ]
Op 5 december heeft het NOC*NSF een toelichting gegeven op de aan de topsportbonden en topsportcentra toegewezen topsportmiddelen voor 2017.
Voor 2017 is er voor het topsportprogramma van het korfbalverbond 320.000 euro beschikbaar. Het KNKV is blij met de door NOC*NSF aan haar toegewezen topsportmiddelen.

Lees meer over de toegewezen topsportmiddelen aan het KNKV op onze website.

Nieuws

knkv.nl