FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
KRAV
today at 09:24. Facebook
Vi på KRAV tror på att god mat görs på goda värderingar. Och att de värderingar som driver KRAV-märkningen är värderingar som det behövs mer av i samhället. Världen behöver mer mångfald, öppenhet, omtanke, respekt och mod.

Nästa vecka börjar vi föra ett himla liv för ÖPPENHET. Kom med! För ett himla liv! [ Foretthimlaliv.se Link ]
#FörEttHimlaLiv
KRAV
yesterday at 10:28. Facebook
Av de framodlade granarna som säljs är de flesta besprutade med kemiska bekämpningsmedel. Köp en KRAV-märkt gran odlad utan kemiska bekämpningsmedel och konstgödsel! Här säljs KRAV-märkta granar:

• Smålandsgran ([ Smålandsgran.se) Link ] – Nätförsäljning till Stockholm, Göteborg, Jönköping, Linköping, Norrköping, Nyköping, Södertälje och Uppsala.

• Lilla Bjers ([ Lillabjers.se Link ] –...
View details ⇨

KRAV-märkt julgran

krav.se
KRAV
12/07/2016 at 08:23. Facebook
Visste du att KRAV är mer än EU-eko på flera områden? Bland annat ska alla KRAV-bönder i Sverige ha förnybar el, det finns det inget krav på för övriga ekobönder. Vi jobbar för mångfald, öppenhet, omtanke, respekt och mod! För att vi tror att god mat görs på goda värderingar. För ett himla liv, du också! Läs mer här: [ Foretthimlaliv.se Link ]
#FörEttHimlaLiv
KRAV
12/06/2016 at 09:00. Facebook
Oljeproducenten Therese:
– Jag och min man Stefan är ensamma i Sverige om att odla och kallpressa den gamla kulturväxten Camelina sativa. Oljan Camelina of Sweden har en bra balans mellan omega 3 ,6 & 9 och innehåller mycket vitamin E.
– När man väljer en KRAV-märkt produkt vet man vad man får. Produktionen är ren från kemiska bekämpningsmedel i alla steg, alltifrån odlingen till rengöringen...
View details ⇨
KRAV
12/02/2016 at 14:42. Facebook
Gunnar Rundgren, en av KRAV-märkets grundare, för ett himla liv för ett hållbart och rättvist jordbruk:
- Mat är billig, för billig. Därför att vi låter någon annan – naturen, djuren, andra människor, kommande generationer – betala för klimatförändringar, för förlust av biologisk mångfald, för djurens lidande, för övergödning, för nitrat och bekämpningsmedel i våra grundvatten. Utrotningen av...
View details ⇨
KRAV
10/27/2016. Facebook
KRAV
11/30/2016. Facebook
KRAV-bonden Märta för ett himla liv för mångfald! Hon använder sig av biologisk mångfald och drar nytta av rovinsekter som nyckelpigor för att få bukt med löss i sin äppelodling.
– Genom att öka mångfalden får vi fler positiva effekter, till exempel har vi fler småfåglar på gården nu och ser vi även fler rovfåglar. Det är så himla häftigt! säger Märta.
För ett himla liv för mångfald och välj...
View details ⇨
KRAV
11/30/2016. Facebook
Mer KRAV-märkt skinka!
Under de senaste fem åren har volymen KRAV-märkt julskinka fördubblats! Den ökande efterfrågan handlar bland annat om intresset för skinka som tillverkas utan den omdiskuterade tillsatsen nitrit. I de KRAV-märkta julskinkorna och charkprodukterna får inte tillsatsen nitrit användas eftersom forskning visar att nitrosaminer kan ha skadliga effekter på hälsan. Läs hela...
View details ⇨

Butiker med KRAV-märkt julskinka | KRAV

krav.se
KRAV
11/29/2016. Facebook
Köttförsäljaren Björn:
- Jag startade företaget Gårdssällskapet tillsammans med två barndomskompisar från Jämtland. Det vi gör är att ge konsumenter i Stockholmsområdet möjlighet att köpa KRAV-märkt kött direkt från gårdarna.
- Just nu är det KRAV-märkt julskinka utan nitrit som är högaktuellt. Det går att förbeställa på vår hemsida .
- Vi på Gårdssällskapet jobbar med KRAV-märkt kött...
View details ⇨
KRAV
11/24/2016. Facebook
Professor Jan Bengtsson för ett himla liv för mångfald! Enligt Jan är biologisk mångfald viktigt bland annat för att vi kan ha nytta av den.
- All biologisk mångfald kanske vi inte har nytta av, men vi vet inte vilka konsekvenser ett försvinnande av en art leder till. En stor biologisk mångfald kan ses som en försäkring mot oförutsedda händelser.
Läs mer om varför biologisk mångfald är viktigt...
View details ⇨
KRAV
11/23/2016. Facebook
Den här månaden för KRAV ett himla liv för mångfald, för att vi tycker att det är viktigt! Tycker du att mångfald är viktigt? Varför är mångfald viktigt för dig?
[ Foretthimlaliv.se Link ]
#FörEttHimlaLiv
KRAV
11/21/2016. Facebook
Bee Urban för ett himla liv för mångfald! Genom att erbjuda företag att vara faddrar för bikupor i storstadsmiljö och anlägga trädgårdar gynnar de biologisk mångfald.
- Bee Urban vill öka pollineringen och informera om ekosystemtjänster och hur sårbara våra naturliga system är, säger Josefina Oddsberg på Bee Urban.
För ett himla liv du också! Läs mer om hur Bee Urban jobbar på [...
View details ⇨
KRAV
11/17/2016. Facebook
Stort grattis till Johanna, Moa och Ebba från Tannbergskolan i Lycksele, som igår tog hem segern i Unga Ekokockar 2016!
[ Krav.se Link ]

Årets Unga Ekokockar korade

krav.se
KRAV
11/16/2016. Facebook
Är du med i utmaningen? Gör något för mångfald! Vi gör utmaningen på KRAVs kontor. Nu är vi ett helt gäng som ska bjuda nysvenska familjer på middag genom Invitationsdepartementet. Och våra KRAV-certifierade bönder främjar biologisk mångfald i sina odlingar. Se vad du själv kan göra och dela med dig av dina egna tips. Vad gör du för mångfald?
[ Foretthimlaliv.se Link ]
#FörEttHimlaLiv
KRAV
11/15/2016. Facebook
Mjölkbonden Emma:
- Vid årsskiftet blir jag bonde på heltid! Då går jag in som delägare på KRAV-certifierade Hilariusgården på Väddö.
- Imorgon, den 16 november, släpper vi vår produkt Roslagsmjölk! Det är lokalt producerad mjölk från fyra gårdar i Roslagen. Mjölken kommer att säljas längs Roslagskusten, i Östhammar, Norrtälje, Stockholm och Uppsala. På hemsidan ( kommer det en lista med...
View details ⇨
KRAV
11/14/2016. Facebook
Du är utmanad! Gör något för mångfald! Titta på KRAVs tips. Du kan exempelvis testa en KRAV-märkt produkt du inte provat förut, då gör du något för biologisk mångfald. Ladda hem en app och chatta med en ny svensk, då gör du något för mångfald i samhället. Utför något av tipsen på kampanjsidan och berätta om det här på KRAVs Facebooksida! Antar du utmaningen?
[ Foretthimlaliv.se Link...
View details ⇨
KRAV
11/11/2016. Facebook
Visste du att det i genomsnitt finns 30 procent fler humlor, bin, fjärilar och andra småkryp på ekologiska än konventionella gårdar. Där förs det ett himla liv, helt enkelt! Men när kemiska bekämpningsmedel används och jordbruken blir alltmer intensiva dör känsliga växt- och djurarter. Och den biologiska mångfalden hotas. För ett himla liv för mångfald och välj KRAV-märkt när du handlar mat....
View details ⇨
KRAV
11/10/2016. Facebook
Invitationsdepartementet för ett himla liv för mångfald! Genom Invitationsdepartementets middagsförmedling kopplas nya svenskar ihop med etablerade svenskar över en hemlagad middag. Vid middagsbordet finns möjlighet till goda samtal om mat och värderingar. Vi på KRAV tror på att god mat görs på goda värderingar. Därför för vi ett himla liv om de värderingar som driver oss. För ett himla liv du...
View details ⇨
KRAV
11/08/2016. Facebook
Nötköttproducenten Jan:
– Jag är lantbrukare på Bjällansås Gård utanför Uddevalla med 600 nötkreatur.
– Vi har i år börjat resan mot att våra djur i framtiden ska kunna beta varje dag året om. Många tror att det är omöjligt, men jag tänker att någon måste våga prova för att vi ska få en utveckling. Det behövs lite galenskap!
– Jag gick över till KRAV 1988. Vi var entreprenörer som såg att man...
View details ⇨
KRAV
11/07/2016. Facebook
Varför är mångfald viktigt? Därför att variation i samhället och i naturen ger mer motståndskraft, uthållighet. Det är mer hållbart. I KRAV-certifierade jordbruk används inte kemiska bekämpningsmedel. Det gör att det finns fler olika växter och djur på en KRAV-certifierad gård. Ett himla liv, helt enkelt. För ett himla liv, du också - dela detta!
[ Foretthimlaliv.se Link ]