FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Kungahuset
12/02/2016 at 12:55. Facebook
Barock Blomsterjul är en doft- och färgsprakande upplevelse i julens tecken, skapad av hovflorist Claes Carlsson i Drottningholms slotts främsta barockmiljö.

Utställningen visas den 2–11 december, dagligen kl. 11.00–17.00.

Drottningen invigde Barock Blomsterjul - Sveriges Kungahus

kungahuset.se
Kungahuset
12/02/2016 at 09:35. Facebook
I dag fyller den svenska tryckfrihetsförordningen 250 år. Den 2 december 1766 undertecknade kung Adolf Fredrik den lag som blev avgörande för demokratins och det moderna Sveriges framväxt. Som första land i världen hade Sverige fått en lagstadgad tryckfrihet.
Foto ur Bernadottebibliotekets arkiv.

Instagram photo by Kungahuset • Dec 2, 2016 at 9:17am UTC

instagram.com
Kungahuset
yesterday at 15:35. Facebook
Kungliga filantropiska engagemang har en lång historia i Sverige. Uppsala universitet, Svenska akademien och Sophiahemmet är några exempel på den långa raden av välkända verksamheter som har utvecklats genom kungliga initiativ och donationer. Medlemmar av ätten Bernadotte har gjort stora insatser inom områden som vetenskap, kultur, vård och ungdomsverksamhet. Det är en tradition som fullföljs...
View details ⇨

Möten med kungliga stiftelser - Sveriges Kungahus

kungahuset.se
Kungahuset
yesterday at 06:27. Facebook
Hovflorist Claes Carlsson lägger just nu sista handen vid utställningen Barock Blomsterjul på Drottningholms slott. Utställningen öppnar på fredag och visas till och med den 11 december.

Claes, vad får man inte missa när man går runt i utställningen?
- Jag har försökt skapa en symbios mellan arkitekturen och växtligheten, där blommorna både ska gifta sig med och bryta av mot all barock. Det...
View details ⇨
Kungahuset
11/30/2016 at 15:29. Facebook
Ett par gånger om året träffar utrikesministern med medarbetare Kungaparet och Kronprinsessparet för att diskutera planering av statsbesök och officiella resor.

Kungaparet och Kronprinsessparet i möte med utrikesministern - Sveriges Kungahus

kungahuset.se
Kungahuset
11/30/2016 at 13:20. Facebook
Prins Daniel, Kronprinsessan, Kungen, president Andrzej Duda, Agata Kornhauser-Duda och Drottningen i Prinsessan Sibyllas våning. Foto: Kungahuset.se

Kungaparet gav lunch för Polens presidentpar - Sveriges Kungahus

kungahuset.se
Kungahuset
11/29/2016 at 09:49. Facebook
Hur bygger vi för en växande befolkning utan att göra avkall på hållbarhet och konstnärlig gestaltning? Det var huvudfrågan vid seminariet Skönhet och beständighet, som ägde rum i Bernadottebiblioteket på Kungliga slottet. Seminariet arrangerades på Kungens initiativ genom Kungl. Hovstaterna och Kungl. Akademien för de fria konsterna.

Kungen vid seminarium om arkitektur och stadsbyggande - Sveriges Kungahus

kungahuset.se
Kungahuset
11/28/2016 at 18:31. Facebook
Per Stenbeck, Prinsessan Sofia, Prins Carl Philip, verksamhetschef Sofia Ewerlöf, Karin Mattsson Weijber och Jan Lindman under mötet. Foto: Kungahuset.se

Styrelsemöte i Prinsparets stiftelse - Sveriges Kungahus

kungahuset.se
Kungahuset
11/28/2016 at 09:12. Facebook
Prinsen gratulerar Mathilda Bohlin och ponnyn Dilba som vann ”Prins Carl Philips Pris”. Tävlingen Prins Carl Philips Pris har ridits sedan 1987 och är en av världens största cuper för de större ponnyerna. Ponnyryttare från hela landet tävlar under året om de åtta finalplatserna i Friends Arena under Sweden International Horse Show.

Prins Carl Philips Pris - Sveriges Kungahus

kungahuset.se
Kungahuset
11/26/2016 at 07:29. Facebook
Passa på att se Hovstallets unika miljö. Selkammare, vagnahallar och stall är öppna under julmarknaden. Foto: Charlotte Gawell

Julmarknad på Hovstallet 25–27 november - Sveriges Kungahus

kungahuset.se
Kungahuset
11/25/2016 at 11:14. Facebook
Den 2 december öppnar Barock Blomsterjul på Drottningholms slott - en exklusiv jul- och blomsterutställning i kungliga miljöer skapade av hovflorist Claes Carlsson. Utställningen visas endast 2-11 december – boka biljetter nu på #Kungahuset #Barockblomsterjul #Drottningholmsslott Film: #kaffegruppen/Kungahuset.se
Onsdagen den 23 och torsdagen den 24 november var Drottningen i Vatikanstaten för att delta i seminariet Narcotics: Problems and Solutions of This Global Issue. Under besöket invigde Drottningen även en Rembrandt-utställning på Vatikanmuseet.

Drottningen i Vatikanen - Sveriges Kungahus

kungahuset.se
Prins Daniel och inspiratörerna Kristina Lindhe, Lisa Lindström och Filip Tysander träffade studenter vid Gymnasium Skövde och Högskolan i Skövde för att prata entreprenörskap.

Prins Daniel i Skövde med Prins Daniels Fellowship - Sveriges Kungahus

kungahuset.se
Söndagen den 20 och måndagen den 21 november var Drottningen i Abu Dhabi för att delta i konferensen Fatima bint Mubarak Motherhood and Childhood Forum.

Drottningen vid Fatima bint Mubarak Motherhood and Childhood Forum - Sveriges Kungahus

kungahuset.se
Bristen på fysisk aktivitet har blivit ett av världens största hälsoproblem, vilket var ämnet för Kronprinsessparets möte med professor Stephen Hawking i Cambridge tidigare i höstas.
Mötet inspirerade professor Hawking till att engagera sig i frågan. Se resultatet på
Kungliga slottet är öppet året runt! Vandra i paradvåningarna, se riksregalierna i Skattkammaren och lär om slottets medeltida historia i Museum Tre Kronor. Just nu visas även utställningen 'Kungliga brudklänningar 1976-2015'.

Kungliga slottet öppet året om - Sveriges Kungahus

kungahuset.se
Mellan andra och tredje advent bjuder Drottningholms slott in till en doft- och färgsprakande upplevelse i julens tecken. Utställningen 'Barock Blomsterjul' är en blomsterfest skapad av hovflorist Claes Carlsson i Drottningholms slotts främsta barockmiljöer. Utställningen visas endast 2-11 december. Läs mer och boka biljetter på Foto: #kaffegruppen/kungahuset.se

#Kungahuset...
View details ⇨
Eftermiddagen hos Eskilstuna Stadsmission inleddes med en visning av verksamhetens lokaler, däribland akutboendet för hemlösa.

Kungaparet vid Eskilstuna Stadsmission - Sveriges Kungahus

kungahuset.se
En hösthälsning från Haga via Prins Oscar.

Foto: Kate Gabor/Kungahuset.se
Bo Broman är textilkonservator på Kungliga Slottet och ansvarig för att alla de textilier som finns i samlingarna tas omhand. En utställning som Kungliga brudklänningar kräver ett stort förberedelsearbetet. För utställningen har Bo Broman förberett så att alla klänningar och slöjor ska kunna visas upp.

Hur har det varit att arbeta med dessa fem brudklänningar?
- Det som har varit roligt för...
View details ⇨