FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Kunskapskanalen
yesterday at 13:28. Facebook
Tränar vi oss till döds? Vi går på djupet med kroppsfixeringen, ikväll kl. 21.00. Tidigare avsnitt finns på urplay.se!
Kunskapskanalen
01/16/2017 at 10:26. Facebook
De var nära utrotning. Men nu har det vänt. Lejonen ökar - och kommer nära inpå människorna... Den nya Indien ikväll kl. 21.00
Kunskapskanalen
01/16/2017 at 09:57. Facebook
Mycket har skrivits om kärlekshistorien mellan Eva Braun och Adolf Hitler, men i den här dokumentärfilmen får vi för första gången ta del av deras privatliv. Genom de många timmar film Eva Braun själv filmade får vi en unik inblick i führerns hemlighetsfulla privatliv.
Hitlers älskarinna ikväll kl. 20.05.
Kunskapskanalen
01/13/2017 at 11:10. Facebook
Mentala mästare. Är det möjligt att läsa tankar? Möt mattesnillen, världsmästaren i balans på lina och en shaolinmunk. Alla har de en exceptionell mental kapacitet som påminner om fiktionens superhjältar. Del 2 av 4 ikväll kl. 21.00
Kunskapskanalen
01/12/2017 at 19:55. Facebook
Väntan är över - Antikmagasinet är tillbaka! Premiäravsnittet blir en blommig och färgrik upplevelse när programledaren Li Pamp lyfter fram formgivaren Josef Frank. Gäster är Per Ahldén, expert och Anna Sievert, konstvetare. Seriestart ikväll kl 21.00.
Kunskapskanalen
01/12/2017 at 18:24. Facebook
Om mindre än en timme är det säsongsstart för Antikrundan! Bland annat hittar man en tavla som kanske är en riktig dyrgrip. Se det i SVT2 kl. 20.00. Och direkt efter det sänder vi Antikmagasinet här i Kunskapskanalen!
Kunskapskanalen
01/11/2017 at 12:04. Facebook
Äventyraren Levison Wood ger sig ut på vandring längs världens högsta bergskedja, Himalaya. Färden är vacker, farlig och fysiskt utmanande, när vi följer Levisons drygt fyra miljoner steg från Afghanistan till Bhutan. Del 1 av 5 ikväll kl. 21.00.
Kunskapskanalen
01/11/2017 at 09:00. Facebook
Varför befinner vi oss i en fetmaepidemi? Varför klassas 6 av 10 vuxna britter som överviktiga? BBC söker svaren med hjälp av de närmast berörda och landets främsta forskare på området, ikväll kl 21.50.
Hur ser den brittiska mansrollen ut idag? I två program besöker vi det till synes så avslappnade och toleranta Storbritannien, men det är svårare än man tror att bli accepterad som ung, gay och tillhöra en minoritet. Seriestart Situation Storbritannien ikväll kl 21.00.
Färden är vacker, farlig och fysiskt utmanande! Följ med äventyraren Levison Wood på hans vandring längs världens högsta bergskedja Himalaya. Seriestart onsdag kl 21.00.
Venedig behöver ingen presentation. Alla känner till kanalerna och deras gondoler, kyrkorna och palatsen. Stadens vilda invånare är inte lika kända. Men när mörkret faller ger sig mården ut på jakt och byten är det gott om. Ikväll kl 21.00.
Den 6 juni 1944 kallas Dagen D och blev upptakten till det som skulle bli slutet på andra världskriget. Här får vi följa hela utvecklingen, från Churchills och Roosevelts plan för aktionen till Hitlers försök att stoppa den. Seriestart: Landstigningen i Normandie ikväll kl 20.20.
Australien har en lång kustlinje och en variationsrik natur. En marinekolog, en paleontolog, en antropolog, en landskapsarkitekt och en journalist bidrar till förståelsen för denna kusts historia och tar oss bland annat till Sydney, Stora barriärrevet, Guldkusten och Tasmanien. Seriestart för Den australiska kusten ikväll kl 20.10.
Var går gränsen för mänsklig förmåga? Serien följer människor med exceptionell fysisk och mental kapacitet som påminner om fiktionens superhjältar. Seriestart för Supermänniskor ikväll kl 21.00.
Den brittiske historikern Dan Cruickshank låser upp portarna till Storbritanniens mest magnifika palats. Här får vi en unik inblick i vad dessa ofta överdådiga byggnaders arkitektur säger om sina forna ägare och det samhälle de levde och verkade i. Seriestart för Palatsens storhetstid ikväll kl 20.10.
Idag talar var tionde amerikan spanska i hemmet och södra USA är på väg att bli tvåspråkigt. Serien tar oss tillbaka i historien, från 1565 då spanjorer grundade landets äldsta stad till 1800-talets guldrusch. Seriestart för Latinamerikaner i USA ikväll kl 20.05 och i UR Play.
Vem sa att din mormor inte kunde bli en stjärna på breakdance? Följ med världens äldsta hiphop-crew till världsmästerskapen i Las Vegas idag kl 17.30.
Den gamla världen möter den nya när Berkee står inför valet att fortsätta med sina studier eller att hjälpa sin familj med boskapsskötseln. Sista delen om Hamar-folket i Etiopien ikväll kl 21.00.
Seriestart: Den australiska kusten lördag 7/1 kl 20.10.
Snart är väntan över! Nästa vecka är Li Pamp ÄNTLIGEN tillbaka med en ny säsong av Antikmagasinet. Tillsammans med kända gäster och experter tar hon med oss genom historien och lyfter fram några klassiska föremål. Torsdag 12 januari kl 21.00.