FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Lidl Nederland
yesterday at 18:15. Facebook
Lidl Nederland
yesterday at 10:39. Facebook
Ons filiaal aan het Vijf Meiplein in Leiden is weer open! Hier staan we 7 dagen voor je klaar met onze verse groenten en fruit, vers gebakken broodjes én nu ook een servicebalie. Kom je opnieuw met ons kennismaken?
Lidl Nederland
12/06/2016 at 18:49. Facebook
Ook actrice Eva Longoria Baston is in #santaclara stemming! Ben jij al begonnen met de voorbereidingen voor Kerst?
Lidl Nederland
12/06/2016 at 08:58. Facebook
Gerrit houdt ook van bijzondere combi’s op zijn bord! Zijn favoriet is een combinatie van ontbijtkoek, roggebrood, appelstroop en kaas… Wie doet hem na? Of wie heeft er een beter idee?
Lidl Nederland
12/04/2016 at 18:14. Facebook
Met deze verrekijker zie je niets over het hoofd!

Verrekijker: Bestel online of kijk in de winkel!

lidl-shop.nl
Lidl Nederland
12/03/2016 at 09:54. Facebook
Een select groepje kleine geluksvogels hebben ons Delicieux-assortiment uitgebreid voorgeproefd. Volgende week delen zij hun ervaringen. Wat is jouw favoriete Delicieux-product?
Lidl Nederland
12/02/2016 at 18:14. Facebook
In de winter een lekker lang bad nemen wordt extra ontspannend met fijn badzout. Kijk hier hoe je die zelf kunt maken met rozemarijn en citroen!
Lidl Nederland
12/02/2016 at 09:48. Facebook
Joehooooeee! We hebben de Nationale Evers Staat Op Chocoladelettertest gewonnen in de categorie melk!! Leuk dat je er was Jelte!
Bij ons vind je de leukste kersttruien in alle maten, voor jong en oud!

Kersttrui: Bestel online of kijk in de winkel!

lidl-shop.nl
Het is bijna december en dat betekent… dat de feestdagen eraan komen! Onze allerkleinste fans mochten alvast proeven van onze Delicieux producten. Hoe spreek jij het uit? ;-)
Een kopje thee zetten wordt veel leuker met deze waterkoker met verlichting!

Glazen waterkoker: bestel in de webshop of kijk in de winkel!

lidl-shop.nl
Tip: voeg eens wat walnoten toe aan je spaghetti! Wat is jouw onverwachte toevoeging aan deze lekkere pasta?
Het is weer de tijd van het zetten van je schoen, bij ons in de winkel kun je dat nú al doen! Vanaf 28 november tot 5 december haal je je schoentje weer op, en is ie gevuld tot de top! Doe je best op je kleurplaat, want Sinterklaas is heel benieuwd naar het resultaat!
Een broodje paprikachips? Dat moet zeker kunnen Sandra! Yummie! Wat is jouw gekste combinatie met chips?
Waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan! Met alle ingrediënten in één potje tover jij in een handomdraai de lekkerste koekjes op tafel! Ga jij dit proberen?
Voor iedereen die een beetje opziet tegen de drukke decembermaand: Deze is voor jullie!
Vandaag openen wij met trots onze grootste winkel van Friesland: Lidl de Zuidlanden in Leeuwarden! Wij staan hier 7 dagen per week voor je klaar met ons verse assortiment groente en fruit, ovenverse broodjes en zelfs een servicebalie. Kom je snel eens langs?
Gek op kruidenthee? Tip: probeer eens onze mix van verse theekruiden om hem nóg smaakvoller te maken! Wat is jouw lievelingsthee?
Zelfs in de winter bouw je de mooiste zandkastelen met dit magische zand. Gewoon lekker binnen!

Magisch zand: Bestel online of kijk in de winkel!

lidl-shop.nl
Met de feestdagen in aantocht is een gezellig herfststukje onmisbaar in huis. Zo maak je er eentje van een pompoen! Heb jij nog tips voor leuke herfststukjes? We zijn benieuwd naar jullie creaties!