M&M's Nederland
02/23/2017 at 14:08. Facebook
Best lekker, zo'n code oranje ;-)
Van jou krijg ik pinda's in mijn buik. Wil je mijn Valentijn zijn? - YELLOW
Een positief geluid tijdens je winterblues ;-)
Zei er iemand code geel? - YELLOW
Een zak M&M's of een goed voornemen... Welke sneuvelt bij jou het eerst ;-)?
Bijna tijd om mijn vuurwerk af te steken... Ik heb me er een jaar lang op verheugd! - RED
De beste witte Kerst die je je kan wensen ;-). Fijne feestdagen!
Wat staat er op jouw verlanglijstje?
Heb jij alles al in huis voor de Kerst ;-)?
Waar is die loodgieter gebleven? - YELLOW
Wij zijn de challenge aangegaan! #MannequinChallenge
Zit jij er al klaar voor? #supermaan
Speciaal voor Halloween, maar angstaanjagend lekker als altijd. Haal je M&M's Spooky Colours nu bij de Albert Heijn. Als je durft!
We krijgen veel vragen over M&Mโ€™s Caramel die momenteel in Amerika wordt geรฏntroduceerd. Deze komt helaas niet naar Nederland. Maarโ€ฆ volgend jaar zullen we je wel verrassen met een nieuwe variant die nog niet eerder in de Nederlandse schappen heeft gelegen. Houd daarvoor onze pagina in de gaten ;-) - RED & YELLOW
Red weet het na het kijken van Gooische Vrouwen 2 zeker, oud worden is niets voor hem! Wil jij zien waarom? Koop dan een actieverpakking M&M's en geniet vrijblijvend van 48 uur gratis series & films bij Videoland!
Weet jij het antwoord op de vraag van Miss Brown? Laat dan snel een reactie achter en wie weet win je een zak M&M's. Dat is goed voor 48 uur gratis series en films kijken bij Videoland!

Actievoorwaarden: [ Bit.ly Link ]
Weet jij uit welke film de quote van Blue komt? Zet โ€™t dan snel in de reacties en wie weet win jij een zak M&M's. Daarmee kijk je 48 uur gratis en vrijblijvend series & films bij Videoland!

Actievoorwaarden: [ Bit.ly Link ]
Heb jij al een actieverpakking M&M's gekocht? Activeer dan snel je code en geniet vrijblijvend van 48 uur gratis series & films bij Videoland. Dat is dubbel genieten!

Activeer hier je code en kijk vrijblijvend 48 uur gratis series & films!

m-ms.nl
Het weekend komt eraan! Weet jij al wat je met je vrijblijvende 48 uur gratis series en films bij Videoland gaat kijken? Bekijk de tips van de characters en laat je inspireren. Veel kijkplezier ;-)
Ook de mannen van StukTV activeerden de M&M's actiecode en besloten 48 uur lang series en films te streamen. Bekijk hier het resultaat!

Movie Mancave #3 [SPECIAL]

We hebben 48 uur lang gratis films gekregen bij een zak M&M's (https://www.m-ms.nl) en om die 48-uur lekker lang films te kunnen kijken bouwen wij onze eigen...

YOUTUBE.COM