FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Cristiano Ronaldo was vandaag vroeg uit de veren om een jong elftal van C.s.v. Vios Vaassen een training te geven...De moeders van de spelers vonden de training ook heel interessant vandaag! Wil jij ook trainingstips van Ronaldo? Hij staat nu tijdelijk in Madame Tussauds Amsterdam!
Ryan Gosling heeft voor het eerst een Golden Globe gewonnen voor zijn rol in de film 'La La Land'. Gefeliciteerd Ryan!
Helaas blijken de geruchten dat Justin Bieber een appartement heeft gekocht op de Dam toch niet waar te zijn.. maar don't worry! Justin staat altijd voor jullie klaar in Madame Tussauds. Kom je hem opzoeken in de vakantie? Boek je tickets nu met €8.00 korting! [ Bit.ly Link ]

Sluit de vakantie af bij Madame Tussauds!

bit.ly
Heb jij al goede voornemens voor het nieuwe jaar? Boek nu je tickets met €8.00 korting en sluit het jaar af met jouw favoriete sterren! [ Bit.ly Link ]

Kerstvakantie actie

bit.ly
R.I.P. George Michael
Kom in de kerststemming bij Madame Tussauds op vrijdagavond 23 en 30 december. Op beide avonden zal er vanaf 17:00 een glaasje champagne klaarstaan voor al onze gasten en kun je genieten van kerstmuziek die live ten gehore gebracht zal worden door Angelique & Nienke. Zing mee met klassiekers als Let It Snow!, Jingle Bell Rock en Winter Wonderland. It's the most wonderful time of the year!
De Madame Tussauds Amsterdam Marvel Avengers familie is eindelijk compleet met de komst van niemand minder dan Loki; de kwaadaardige en slimme halfbroer van Thor. Eerder dit jaar zijn de beelden van Thor, Iron Man, Captain America, Ant-Man en de Incredible Hulk in Amsterdam onthuld.

The Madame Tussauds Marvel Avengers family is finally reunited with the arrival of Loki; the evil and clever...
View details ⇨

Making of Marvel Avengers Loki waxfigure

YOUTUBE.COM
'Doe iets goeds met je foute kersttrui!'. Deze week kun jij in kerstsfeer met je favoriete DJ op de foto. In samenwerking met Save the Children Nederland vragen wij aandacht voor kinderen die in tochtige huizen of vluchtelingententen wonen in bijvoorbeeld Afghanistan, Griekenland, Libanon en Syrië. Met een paar euro kunnen we een kind al laarzen geven, een warme deken, een dikke trui, en...
View details ⇨
Taylor Swift viert haar verjaardag in Amsterdam. Heb je Taylor niet gespot vandaag? Niet getreurd! Vanaf morgen kan je haar iedere dag bezoeken bij Madame Tussauds Amsterdam.
Happy Birthday Marie Tussaud! Vandaag 255 jaar oud!
De grootste soloshow van Armin van Buuren is uitverkocht, maar niet getreurd! Bij ons staat Armin iedere dag klaar om samen met jou een plaatje te draaien. Tot snel!
Justin Bieber gespot op de Dam in Amsterdam voor zijn nieuwe appartement! Zullen de geruchten dan echt waar zijn?
Marilyn Monroe look a likes opgelet! Heb jij een vriendin die sprekend op Marilyn lijkt? Taggen maar!
Freddie Mercury is vandaag 25 jaar geleden overleden. Dit kunnen we natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan. Wat is jouw favoriete Queen nummer? Zing mee met Freddie in Madame Tussauds!
Freddie Mercury zou vandaag 70 jaar zijn geworden. Dit kunnen we natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan. Wat is jouw favoriete Queen nummer? Zing mee met Freddie in Madame Tussauds!