Rabarber liefhebbers opgelet! Het seizoen is weer begonnen! Lees hier alle tips over het kweken van en koken met rabarber!

rabarbertime, het is weer zover! - delicious.magazine

deliciousmagazine.nl
Vrijdag: een stevige frittata om het weekend mee te beginnen!

deliciousmagazine.nl - courgette frittata

deliciousmagazine.nl
Vinoniek kwam langs op onze redactie en nam drie wijnen mee. Benieuwd welke wijn wij unaniem tot lekkerste lente-wijn verkozen? Bekijk het hele filmpje via de link hieronder!

Verdicchio Supermarkt Battle

Verdicchio Supermarkt Battle Op de redactie van Delicious tijdschrift is Vinoniek opzoek gegaan naar zijn nieuwe lente wijn. Het is een blind proeverij gewor...

YOUTUBE.COM
Heb jij onze delcious. paaslunchbox (i.s.m. Lindenhoff) al gezien? Bekijk & bestel de box vóór 6 april via bit.ly/paaslunchbox en krijg ‘m vlak voor Pasen gekoeld thuisgestuurd!
Hoera! Het is nationale pannenkoekendag! Maak deze Hollandse pannenkoek met Friese nagelkaas, boerenkool en Zeeuwse keukenstroop om het te vieren!

nationale pannenkoekendag - delicious.magazine

deliciousmagazine.nl
Ter ere van de wijnoogst op het zuidelijk halfrond vindt dit weekend het Amsterdam Wine Festival plaats bij de Westergasfabriek in Amsterdam. Geniet van wonderlijke wijnen, workshops en proeverijen. Dit mag je niet missen!

Amsterdam Wine Festival

EVENT - facebook.com
Het allereerste delicious.culi-college wordt gegeven door kookboekmaker Marcus Polman. Hij geeft college uit zijn nieuwe boek 'Handboek voor de perfecte kip'! Reserveer snel via bit.ly/kipcollege.
Donderdag: geniet op deze zonnige dag van vis in een fris korstje en een groene salade!

deliciousmagazine.nl - vis in lemon crumb

deliciousmagazine.nl
delicious. lezeres Lucille laat haar favorieten uit ons nieuwe aprilnummer zien! Welke gerechten ga jij maken?
Onze Merijn Tol heeft een passie voor de Midden-Oosterse keuken. Ze maakte een lijstje van 10 ingrediënten die kenmerkend zijn voor gerechten uit het Midden-Oosten.

deliciousmagazine.nl - 10 ingrediënten uit het Midden-Oosten

deliciousmagazine.nl
Pasen wordt net zo uitbundig gevierd als kerst. Hoofdredacteur Makkie verklapt wat er in het paasnummer staat dat vanaf vandaag in de winkel ligt!
Woensdag: deze spaghetti met bier en uitgebakken bacon zou zomaar jouw nieuwe lievelingspasta kunnen worden!

deliciousmagazine.nl - spaghetti met bier en bacon

deliciousmagazine.nl
Ken jij iemand die nog geen ei kan bakken? Het koken van een perfect eitje is ook best lastig. Onze delicious.vriend Eke Mariën Culinaire Communicatie weet gelukkig alles over ei!

deliciousmagazine.nl - Eke verklapt de beste manieren om een perfect ei te bereiden.

deliciousmagazine.nl
delicious. regelt dit jaar jouw paaslunch! Bekijk & bestel de speciale paaslunchbox via bit.ly/paaslunchbox en krijg de ingrediënten & receptkaarten voor 3 delicious. lunchgerechten voor 4 personen vlak voor Pasen gekoeld thuisgestuurd, vers vanaf Lindenhoff!
Wil jij een delicious.boekenpakket winnen? Maak dan deze verrukkelijke taartjes uit het nieuwe nummer, post het resultaat op Instagram en tag @deliciousnederland in de foto!

karnemelk-kokostaartjes met rabarber - delicious.magazine

deliciousmagazine.nl
Dinsdag: wij maken deze Palestijnse maaltijdsalade met kikkererwten, gedroogde abrikozen en lente-ui.

deliciousmagazine.nl - Traditionele maftoulsalade uit Palestina.

deliciousmagazine.nl
Bewaar homemade marmelade, gelei, jam, chutney of curd altijd in gesteriliseerde potten. Dan heb je er het langst plezier van!

steriliseren - zo krijg je potjes helemaal schoon - delicious.magazine

deliciousmagazine.nl
Maandag: officieel is huevos rancheros een ontbijtgerecht, maar dit hartige tortillataartje met bonen en chorizo is ook geschikt als lunch- of hoofdgerecht!

huevos rancheros uit de oven - delicious.magazine

deliciousmagazine.nl