Make-A-Wish Nederland
03/24/2017 at 10:09. Facebook
Alle enthousiaste hardlopers kunnen zich inschrijven voor de Haarlems Dagblad Grachtenloop die vrijdag 23 juni plaats vindt. Door mee te doen steun je Make-A-Wish NL en maken we met elkaar nog meer wensen waar van kinderen die ernstig ziek zijn. Jij doet toch ook mee?
In het kasteel wordt er op de deur geklopt: het is een sprookjesprinses! Zij tovert Charlie (4), die een hersentumor heeft, om tot een échte prinses met een mooie jurk, make-up, prachtige nagels en zelfs een glitter tattoo! Charlie leert en voelt hoe het is om een echte prinses te zijn.
“Het was echt heel erg gaaf. Dit zal ik nooit meer vergeten!” Rick, die een spierziekte heeft, ontmoet zijn held Arjen Robben. Als verrassing mag hij de wedstrijd zien waar Arjen samen met zijn team schittert en de match met een grandioze 8-0 wint!
Op 18 maart wordt in Dordrecht door de pupillen van schaatsvereniging District Hoekse Waard de jaarlijkse sponsor 11-stedentocht gereden. Op een sportieve manier zetten de kinderen zich dit jaar in voor Make-A-Wish NL. Heel veel succes kanjers!
“Opgeven is geen optie” Dat is wat de ernstig zieke Jari vandaag in 3D liet printen in de Wish Dome van Make-A-Wish NL. De Pop Up tour vond dit keer plaats in het Emma Kinderziekenhuis en had als doel zieke kinderen weer even kind te laten zijn in plaats van patiënt. Met het 3D printen van een eigen verzonnen ontwerp konden zij vandaag hun liefste wens, in het klein, tastbaar maken.
Wie heeft er zoveel lef om slangen te aaien? Stoere bink Flint (5) die leukemie heeft deed dat! Maar wel met de vraag: “Mag ik de slang misschien mee naar huis nemen?”
Op je verjaardag verrast worden door je idool, dat overkwam Isa die leukemie heeft. "Nu draait het niet om mij, maar om Isa," zegt YouTube vlogster Croco Jill. Wat een bijzondere ontmoeting! Bekijk hier het filmpje: [ Bit.ly Link ]
Voor de 2e keer op een rij overhandigde de Harley-Davidson Owners Group een cheque van 7666 euro aan Make-A-Wish, het resultaat van hun fantastische inzet. Bedankt voor deze geweldige opbrengst!
Doe ook mee aan het gezelligste hardloop event van Nederland: Meerhoven24! Loop op 9 en 10 september gedurende 24 uur een estafetteloop en maak het verschil voor Make-A-Wish NL. Nieuwsgierig? kijk dan snel op voor meer informatie.
"Nu weet ik het zeker, ik wil de nieuwe dog-whisperer van Nederland worden!" Sven (14) heeft een stofwisselingsziekte, maar kreeg als een echte VIP een Meet & Greet met zijn held César Millán dé hondenpsycholoog. De 'Once Upon A Dog' Tour was te gek. "Dit zal ik nooit meer vergeten!"
Trots zijn wij op de mooie samenwerking met het Nederlands Visbureau. Op 13 juni vindt de veiling van het eerste vaatje plaats waarvan de opbrengst naar Make-A-Wish NL gaat. Woensdag 14 juni zal het haringseizoen officieel van start gaan. Lees het volledige persbericht via: [ Bit.ly Link ]
Op 19 en 20 maart organiseert Wishes en Weddings het nationaal trouwcongres voor professionals. Een deel van de opbrengst van de kaartverkoop en van de verkoop van 'slotjes' gaat naar Make-A-Wish NL. Wij zijn enorm blij met dit mooie initiatief!
Elke minuut wachten is teveel. Na de gave show is Dylan, die taaislijmziekte heeft, er helemaal klaar voor. Met trillende benen en vol enthousiasme geeft hij zijn helden een hand: Ernst en Bobbie! En dan ontvangt hij ook nog een foto met de handtekeningen van zijn helden er op. Dylan straalt.
Plannen om mee te doen aan de Dam tot Damloop? Bekijk het filmpje, volg de voorbereidingen van onze Loes en meld je aan om dit jaar mee te lopen voor Make-A-Wish NL via mail@damloopmakeawish.nl
Vandaag is het Nationale Complimentendag en dat kan Make-A-Wish NL niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom een compliment aan iedereen die samen met ons het verschil maakt!
Na een zware periode van behandelingen is het tijd om Joëlle (4) haar liefste wens te vervullen. “Kijk eens wat een mooie taart ik gemaakt heb.” Ze straalt van oor tot oor als ze haar Minnie Mouse taart aan haar familie laat zien.
Marathon Zeeuws Vlaanderen 2017: Ga jij 15 april de uitdaging aan? Loop mee voor Make-A-Wish NL om samen het verschil te maken voor kinderen met een ernstige ziekte. Heb je nog geen startbewijs? Wij hebben er nog een aantal beschikbaar. Aanmelden met je team? Informatie en inschrijven kan via Ellen Verdurmen, everdurmen@makeawishnederland.org. Loop je liever individueel de 5 of 10 km? Schrijf...
View details ⇨

Marathon van Zeeuws Vlaanderen

bit.ly
Wereldwijd steunt Disney Make-A-Wish al meer dan 36 jaar. De verbinding tussen Disney en ons gaat verder dan alleen financiële steun. Disney bedankt voor deze waardevolle samenwerking!
Agent bij het arrestatieteam word je niet zomaar…daar heb je een stoer karakter, een hoop lef en wilskracht voor nodig. Dat bezit Dylan (16) volop. Want zeg nou zelf, je ontsnapt niet elke dag uit een escape room en krijgt schietles om vervolgens je eigen broers als verdachten te arresteren! Dylans dag kan niet meer stuk. Lees hier meer: [ Bit.ly Link ]

'Agent' Van Halum arresteert verdachten inbraak

bit.ly
Koninklijk bezoek verzorgde de laatste loterij op de Huishoudbeurs en verraste de bezoekers met mooie prijzen. Ladies van de Ladies' Circle ontzettend bedankt voor jullie inzet de afgelopen dagen! Kom gerust langs onze stand, ook de laatste dagen zijn wij er voor jullie.