FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Make-A-Wish Nederland
yesterday at 09:52. Facebook
Lotte (zittend op de stoel) heeft de jurk voor haar wensvervulling al uitgezocht. Het Sophia Kinderziekenhuis mag uitkijken naar een heel bijzonder meisje die voor hen een dansvoorstelling gaat geven!
Make-A-Wish Nederland
01/13/2017 at 09:10. Facebook
Corina (rechts) en haar man wilden beide geen verjaardagscadeau, maar hadden samen wel één wens. Met hulp van al hun familie en vrienden een bedrag doneren aan Make-A-Wish NL. En dat is meer dan gelukt met een donatie van maar liefst 3750,- euro. Heel erg bedankt!
Make-A-Wish Nederland
01/12/2017 at 11:05. Facebook
Op zondag 26 maart vindt de 11e editie van de Venloop plaats. Wil je nóg meer voldoening halen uit jouw deelname, meld je dan nu aan voor het Wishteam van Make-A-Wish NL.[ Bit.ly Link ]

Sponsorloop tijdens de Venloop voor Make-A-Wish

bit.ly
Make-A-Wish Nederland
01/10/2017 at 16:47. Facebook
Wil jij ook geholpen worden met het stellen van doelen? Meld je dan nu aan voor Doelen Challenge 2017. Zo ga je een positief jaar tegemoet waarin doelen gerealiseerd worden! Bestel hier je ticket en steun met 5,- euro automatisch Make-A-Wish NL. Samen maken we het verschil en geven aan een ander is een onderdeel van groeien naar succes. [ Bit.ly Link ]

Doelen Challenge | De Unieke Ondernemer

bit.ly
Make-A-Wish Nederland
01/10/2017 at 13:14. Facebook
Egbert en Hendrik zijn vrijdag de uitdaging van de ScanCoveryTrial aangegaan. In negen dagen leggen ze meer dan 7000 kilometer af, dwars door Scandinavië. Iedere afgelegde kilometer levert geld op voor Make-A-Wish NL. Steun jij deze helden ook?
[ Bit.ly Link ]
Ieder schooljaar staat er tijdens de kerstperiode één goed doel centraal op Katholieke Basisschool De Vlieger 2/4 in Zwolle. Afgelopen kerst stond Make-A-Wish NL centraal en is er een bedrag van ruim 4200,- opgehaald. We willen alle leerlingen bedanken voor hun inzet.
Paardrijden, dat is de allerliefste wens van Angelique (15). Door haar pittige ziekteperiode is het alweer vier jaar geleden. "Het was zo gaaf. Ik wil meteen weer!"
Gister was onze ambassadeur Xander de Buisonjé te gast bij RTL Live om over ons werk te vertellen. Bekijk hier zijn verhaal:

De liefste wensen in vervulling - RTL Live

rtllive.nl
Staat meer sporten ook op jouw lijst van goede voornemens? Grijp dan nu je kans en zet zaterdag 15 april 2017 de Marathon van Zeeuws Vlaanderen in je agenda! Loop samen met Team Make-A-Wish NL de 5 of 10 km en laat je sponsoren. Met jouw inzet help je ons met het vervullen van de allerliefste wensen van kinderen met een ernstige ziekte. Lees hier meer: bit.ly/MarathonZVL

Marathon van Zeeuws Vlaanderen

bit.ly
John glundert wanneer twee grote DAF trucks hem staan op te wachten op de proefbaan. John is 16 jaar en heeft een stofwisselingsziekte. Dat weerhoudt deze kanjer echter niet van een stoere proefrit in deze twee machtig mooie trucks! [ Bit.ly Link ]
De vijfde editie van de SantaRun in Dordrecht, georganiseerd door de plaatselijke Rotary Club, kende dit jaar meer dan 1000 deelnemers. Dankzij alle deelnemers en de ruim 50 sponsoren is er €19.000 ingezameld voor het goede doel. Een prachtige cheque van €12.500,- ging er naar Make-A-Wish NL. Yolanda Koelhof, Misss Universe ‘16 en ambassadeur van Make-A-Wish NL heeft de cheque in ontvangst...
View details ⇨
Jenna is er klaar voor: Disney On Ice, waar zij al haar favoriete Disney figuren en Disney prinsessen live kan zien. Jenna is 4 jaar en heeft Leukemie. Samen met haar zusje, omgetoverd tot échte prinsessen, genieten ze volop van de show en het prinsessenleven!
De liefste wens van Milan (12) is uitgekomen: gamen met zijn grote idool Yarasky #yaraskishow. Milan: "Het allergaafste was het gamen met Yarasky. Call of Duty was het leukste!"
Heb jij de allerliefste wens voor een ander al op de witte muur geschreven? Zo nee, kom dan vandaag of morgen langs in Nijmegen voordat de eerste Wish Store winkel voor dit jaar zijn deuren sluit.
Ken jij iemand die helemaal wild is van YouTube Gamer Yarasky? Stuur dan een privébericht met je gegevens naar ons en maak kans op max. 5 kaarten voor zijn live event in Utrecht.
Marle (16) haar favoriete televisieprogramma is: ‘Say yes to the dress’. In dit programma zijn bruiden op zoek naar een trouwjurk. Tijdens haar allerliefste wensvervulling is Marle zelf op zoek naar haar droom trouwjurk. Ze past verschillende trouwjurken, maar tegen de jurk die ze als eerste paste zegt Marle “yes!"
Eind oktober was het zover. “Ik zou willen dat dit avontuur wel een week duurde, was Tijn (6) van actie #lakaan, zijn eerste reactie.” Als een échte ruiter maakte hij een rit op het strand. Dit was wat Tijn zo graag wilde ondanks zijn zware gevecht tegen zijn hersentumor.
Ook de Kerstman heeft de Wish Store in Nijmegen bezocht. Wanneer kom jij de allerliefste wens voor een ander op de muur schrijven?
Online oliebollen bestellen en daarmee ook een goed doel, zoals Make-A-Wish NL steunen. Hoe leuk is dat? In de webshop van kun je oliebollen bestellen voor jezelf, vrienden, familie en relaties. De ambachtelijke oliebollen (Goede Doelen Bol) worden als complete set geleverd met schalen, poedersuiker en servetten. Per oliebol kan jij er voor zorgen dat 20% van de prijs aan ons wordt gedoneerd.