FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Malmö Folkets Park
01/14/2017 at 12:24. Facebook
Barnfesten är i full gång! Guldbrallan kör skridskodiskodans på isbanan till kl 15, DJ Johanna J-OL står för skridskodisko-musiken och i tältet till vänster är det ballongkonst med Linda och ansiktsmålning med Chie. Vi ses i parken!
Malmö Folkets Park
01/13/2017 at 12:54. Facebook
Imorgon är det sista skridskodiskot för denna gång! Barnfesten drar igång kl 13 med Guldbrallan som står för skridskodiskodans på isbanan. Detta och mycket mer kan ni läsa om i veckans nyhetsbrev.

Trevlig helg!

Folkets Parks nyhetsbrev 13/1-17

anpdm.com
Malmö Folkets Park
01/12/2017 at 08:14. Facebook
På lördag är det sista Barnfesten för denna gång! På isbanan är det skridskodiskodans med Guldbrallan, DJ Johanna J-OL står för musiken och dessutom är det ansiktsmålning och ballongkonst mellan kl 13-14.30.

Vi ses i parken!

Barnfesten

EVENT - facebook.com
På isbanan är det skridskodiskodans för hela slanten! Guldbrallan är på plats och bjuder upp tills dans. Johanna spelar skridskodiskolåtar och i tältet bredvid är det både ansiktsmålning och ballongkonst för alla.

Barnfesten slutar kl 15 men redan nästa vecka är Barnfesten och Guldbrallan tillbaka. Missa inte detta!
Om en timme drar Barnfestens skridskodisko igång på isbanan! Två timmar med skridskodiskodans, ansiktsmålning och ballongkonst. Vi ses i parken!

Barnfesten

EVENT - facebook.com
I årets första nyhetsbrev kan ni läsa om skridskodiskot som Barnfesten har på isbanan på lördag, parkens nya belysning och vad som händer hos våra vänner i parken. Trevlig läsning!

Folkets Parks nyhetsbrev 5/1-17

anpdm.com
På lördag är det åter dags för Barnfesten! Johanna och hennes vänner ansiktsmålar-Chie och ballongkonst-Linda bjuder in till skridskodisko på isbanan. Och det är ingen mindre än Guldbrallan som gästar!

Läs intervjun som vi gjorde med Johanna inför premiären av Barnfestens första skridskodisko.

Johanna och hennes vänner bjuder in till skridskodisko

malmofolketspark.se
Under decembers sista veckor har ny belysning kommit på plats runt om i Folkets Park. Bland annat har ljusinstallationen Cirque del Lumiere tagit plats på gräsmattan framför Amiralen.

Läs mer på vår hemsida:

Ny belysning i parken

malmofolketspark.se
God fortsättning! Årets första vecka inleds med strålande sol och redan är det många besökare som tar årets första åk på isbanan. Skridskoutlåningen är öppen till kl 16.

Vi ses i parken!
Här kommer årets sista nyhetsbrev med tips om Moriskans nyårsmaskerad och kommande arrangemang och aktiviteter i parken.

Trevlig läsning!

Folkets Parks nyhetsbrev 30/12-16

anpdm.com
Isbanan är öppen alla dagar 10-21.

Under jullovet och fram till den 10 januari är skridskoutlåningen öppen alla dagar 10-16. Därefter återgår vi till ordinarie öppettider; vardagar 15-18 och helger 10-16.

Vi ses i parken!
I veckans nyhetsbrev sammanfattar vi året som har gått och tipsar om julhelgens arrangemang i parken.

Vi önskar er alla en riktigt God Jul!

Folkets Parks nyhetsbrev 23/12-16

anpdm.com
I vår gör cykelsafarin comeback i Folkets Park! Som ni ser på bilden har vi inte kommit så långt med uppbyggnaden men till våren kommer det stå klart och redo att cyklas på.
Isbanan är öppen alla dagar 10-21. På vardagar är skridskoutlåningen öppen 15-18 och helger 10-16.

Under julhelgen 24-26 december är skridskoutlåningen öppen 10-16, detsamma gäller under nyårshelgen 31 december-1 januari. Både skridskor och hjälmar lånar ni gratis!

Mer information om isbanan, skridskoutlåningen och skridskoskolan hittar ni på vår hemsida.

Isbanan

malmofolketspark.se
Nu börjar planerna för 2017 vara klara. Foodtrucks, cykelsafari och två hoppkuddar. Och mycket mer!

Läs intervjun med Folkets Parks verksamhetsledare Felicia Fredriksson på Sydsvenskan och få en inblick i vad som planeras:

Malmös första foodtruck-torg öppnar i Folkets park

sydsvenskan.se
Och i lördags var Skånska Dagbladet och besökte Barnfesten.
Kolla in artikeln och missa inte nästa Barnfesten!

Isbanan omvandlad till skridskodisko

skd.se
"Är det inte Moriskan där borta? Jo, så är det. Men var kommer hästarna ifrån?"

Hos Sydsvenskan Malmö får ni svar!

När Möllevången var åkermark

blogg.sydsvenskan.se
Julen närmar sig och nu är det bara en vecka kvar tills tomten kommer till stan! I veckans nyhetsbrev kan ni läsa intervjun med Johanna från Barnfesten som har skridskodisko på isbanan imorgon. Dessutom sammanfattar parkens praktikant Eleonoora sin tid i parken.

Trevlig helg!

Folkets Parks nyhetsbrev 16/12-16

anpdm.com
Barnfesten på lördag. Missa inte!

Barnfesten

EVENT - facebook.com
Under gårdagens arrangemang Vinter i Parken var det fullt ös från morgon till eftermiddag. På Franska torget var det julloppis, Far i Hatten hade traditionsenlig julbasar och på isbanan var det först skridskoskola på förmiddagen och på eftermiddagen uppträde Klubbkören.

Och Johanna från Klubbkören kommer att vara på plats på isbanan på lördag. Då är det Barnfesten med skridskodisko,...
View details ⇨