Just nu: Facebookfrågan Live med Magnus Häggström! Ställ dina frågor direkt i kommentarsfältet!

#HjärtaKvalitetStolthet #Redhawks247 #Derbykungar
Redhawks tog hem SHL-säsongens tredje raka Skånederby! Gårdagens segersiffror skrevs till 2-1 sedan Lars Bryggman avgjort i förlängningen! Här återupplever du det bästa från derby i bildform!
Foto: Anders Bjurö, Bildbyrån

#HjärtaKvalitetStolthet #Redhawks247
Vi stänger ner derbykvällen med att påannonsera att det blir Facebookfrågan Live med #16 Magnus Häggström efter fredagens träning! Håll utkik strax efter lunch i morgon när han kopplar upp sig direkt här på Redhawks247! Redan nu kan du ställa frågor till honom i kommentarsfältet nedan!

#HjärtaKvalitetStolthet #Redhawks247 #Derbykungar
I kvällens Skånederby fick Tony Pappila, 19-årig forward, chansen att dra på sig Redhawkströjan i SHL-sammanhang för första gången. Han stod för en riktigt bra insats och matchades på slutet tillsammans med Ilari Filppula och Robin Alvarez. Här hör du honom om debuten!
- Det var kul och jag njöt av varenda sekund. Det var lite pirrigt, men riktigt kul, säger han.
Konstantin Komarek öppnade målskyttet i kvällens Skånederby och efteråt berättade han om matchen, samarbetet med Frederik Storm och Magnus Häggström samt glädjen i omklädningsrummet efter avgörandet.
- Det har varit två jättesura torskar, de senaste, så det var lite extra skönt att vinna i kväll, både beroende på det och att det var derby. Det var ännu bättre stämning än efter en vanlig...
View details ⇨
Redhawks blev derbykungar även denna kväll! Här återupplever du det bästa från derbyt i Ängelholm i höjdpunktsformat!

#HjärtaKvalitetStolthet #Redhawks247 #Derbykungar
Just nu: Presskonferensen efter kvällens derbyseger i Ängelholm!

#HjärtaKvalitetStolthet #Redhawks247 #Derbykungar
Redhawks är derbykungar igen! Tredje raka Skånederbyt den här SHL-säsongen! Den här gången krävdes det förvisso förlängning. Lars Bryggman avgjorde med ett distinkt handledsskott när han kom fri med Anders Lindbäck!

#HjärtaKvalitetStolthet #Derbykungar #Redhawks247
Nyss fick ni laguppställningen live här på #Redhawks247! Här är laget som Peter Andersson och hans tränarkollegor tagit ut till kvällens #Skånederby! Kl 19 smäller det i Ängelholm!

#HjärtaKvalitetStolthet
Just nu: Laguppställningen live med Peter Andersson!

#HjärtaKvalitetStolthet #Redhawks247 #Skånederby
Just nu: Redhawks anländer till Lindab Arena för kvällens Skånederby!

#HjärtaKvalitetStolthet #Redhawks247 #Skånederby
Om drygt två timmar smäller det här inne! Förhoppningsvis med ett riktigt bra tryck från bortahörnet!

#HjärtaKvalitetStolthet #Redhawks247 #Skånederby
Omklädningsrummet är klart för kamp!

#HjärtaKvalitetStolthet #Redhawks247 #Skånederby
Målkalas i senaste Skånederbyt i Ängelholm! Njut av Redhawks sju fullträffar från den drabbningen i din uppladdning inför kvällens match!

#HjärtaKvalitetStolthet #Redhawks247
Sydsvenskans Kent Jönsson bjuder denna derbydag på ett längre snack med Redhawks huvudtränare, Peter Andersson! Här får du veta vad han känner kring derbymatcherna och vad som krävs för att Redhawks ska bli ett riktigt bra SHL-lag.
[ Sydsvenskan.se Link ]

#HjärtaKvalitetStolthet #Skånederby

Konsekvens – Redhawkstränarens nyckelord i resan mot toppen

sydsvenskan.se
Derbydagen är kommen! Så här såg det ut när vi firade efter senaste matchen i Lindab Arena! I kväll gör vi det igen - tillsammans!

#HjärtaKvalitetStolthet #Skånederby
Vi närmar oss säsongens tredje Skånederby och vi laddar lite extra med ett nytt avsnitt i "Mitt Redhawksminne" exklusivt här på Redhawks247!

Den här gången är det vår legendariske materialare, Håkan Karlsson, som åter tar plats i vår studio nere i Malmö Arenas katakomber för att berätta ett av sina minnen från alla åren i klubben.
- Vi hade charter upp till Luleå och en massa sponsorer med...
View details ⇨
HALLÅ DÄR...
......Tex Williamsson, 26-årig Panternkeeper som höll nollan i kvällens bortamatch mot Björklöven och i morgon finns med i Redhawks Skånederby borta mot Rögle.
– Jag tycker att vi var det bättre laget i stor sett hela matchen. För mig som målvakt blev det en lite jobbig match. De tog inte så mycket skott utan letade istället efter bättre lägen. Sedan dök det upp något halv...
View details ⇨
Säsongens tredje Skånederby stundar under torsdagen. Redhawks har vunnit de två första och har så klart siktet inställt på att bli derbykungar igen! Robin Alvarez har nätat i två raka matcher och han ser fram emot derbyt!
- Det ska bli en rolig match och det var väldigt roligt senast vi var där uppe. Det kommer vara bra tryck och hett på och utanför isen, säger han.

#HjärtaKvalitetStolthet...
View details ⇨