FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
2 people interested · 14 going

Redhawks vs. Skellefteå

EVENT - facebook.com
När Malmö Redhawks i kväll besegrade HV71 med klara 4-0 var det Christoffer Forsberg som spikade slutresultatet.
- Jag kom direkt från byte och de hade nog varit inne lite längre än vad jag hade, så det var bara att ta chansen och åka ifrån dem, beskriver han hur han slet sig loss precis innan målet.

#HjärtaKvalitetStolthet #Redhawks247
I kväll höll Oscar Alsenfelt säsongens femte nolla när Redhawks besegrade HV71 med 4-0! Men han väljer att lyfta laginsatsen.
- Jag fick en jättebra start med en bra räddning direkt och sedan flöt det på. Jag tycker att vi var väldigt bra i dag och spelade ett bra försvarsspel, säger han.

#HjärtaKvalitetStolthet #Redhawks247
I kväll besegrades HV71 med klara 4-0 hemma i Malmö Arena! Redhawks gjorde en riktigt bra insats och fick fart på målskyttet! Här återupplever du det bästa från matchen och ser samtliga mål från matchen!

#HjärtaKvalitetStolthet #Redhawks247
Just nu: Presskonferensen från Malmö Arena efter Redhawks hemmamatch mot HV71

#HjärtaKvalitetStolthet #Redhawks247
Ny seger hemma i Malmö Arena mot HV71! 4-3 för en dryg veckan sedan, i kväll slog Redhawks till med en 4-0-seger! Tunga offensiva spelare som Rhett Rakhshani, Ilari Filppula och Robin Alvarez levererade var sitt mål.

På söndag spelar vi sista hemmamatchen innan jul! Kom och ge oss ditt stöd! Dina biljetter köper du via [ Ticketmaster.se Link ]

#HjärtaKvalitetStolthet
En och en halv timme kvar till nedsläpp, här har ni kvällens laguppställning! Sjukdomar och skavanker i truppen gör att inte mindre än fem juniorer, Carl-Johan Lerby, Jesper Mångs, Mattias Elfström, Marcus Sylvegård och Oliver Olsson, får chansen i kväll! Hoppas att du är på plats och ger laget ditt stöd!

#HjärtaKvalitetStolthet #Babyhawks
G A M E D A Y !

Dags för hemmamatch igen! Ikväll gästar HV71 Malmö Arena och vi laddar för revansch!
Kom till matchen och var med oss när vi skapar hockeypuls i arenan! Nedsläpp kl.19:00.

Sprid budskapet till alla du känner genom att gilla och dela bilden - hela stan ska veta att det är hockey idag! Nedräkningen till nedsläpp är i full gång!

Köp dina biljetter direkt på...
View details ⇨
Det är onsdag och #Vecka13 på SHL-säsongen. Det innebär naturligtvis ett nytt avsnitt i "Mitt Redhawksminne" exklusivt här på Redhawks247!

Den här gången är det gamle backen Johan Björk, idag säljare på Redhawks och spelare i Pantern, som åter tar plats i vår studio nere i Malmö Arenas katakomber för att berätta ett av sina minnen från åren i Redhawks.
- Säsongen 2003-04 så var vi före vår...
View details ⇨
#7 Nils Andersson är Redhawks spelskicklige landslagsback. 25-åringen från Umeå debuterade i Björklöven säsongen 2008-09 och därefter har det blivit två år i Växjö, två i Djurgården och nu tredje säsongen i Redhawks - en säsong då han fick debutera i Tre Kronor i november.

Imorgon möter du honom som MATCHENS PROFIL i matchen mot HV71. Det innebär, såklart, att du har chansen att ta autograf...
View details ⇨
I eftermiddag hälsar vi på hos Joakim Lövgren, som tränar Redhawks och Stall Malmös två hästar, Uptothe Chapel och Don Crowe, i Rikstravet! Oscar Alsenfelt och Nicklas Jadeland ska ut och provköra hästarna - och laddar upp med skönsång!

#HjärtaKvalitetStolthet #RikstravetTeamSHL
Under torsdagskvällen tar Redhawks emot HV71 hemma i Malmö Arena och har siktet inställt på att ta en ny trepoängare mot smålänningarna! Senast var det en fartfylld, intensiv och välspelad match och Jens Olsson förväntar sig samma matchbild i morgon.
- Det kommer att bli en bra match i högt tempo och det gäller det att vara på tårna - och det ska vi vara, säger han.

#HjärtaKvalitetStolthet...
View details ⇨
Just nu: Facebookfrågan Live med Nils Andersson

#HjärtaKvalitetStolthet #Hjärta247
- När man får på sig utrustningen så vet man varför man slutade! Jag spelade i en bra formation med Nicklas Jadeland, Christoffer Forsberg, Jesper Mångs och Måns Hansson. De bar fram mig där ute, säger Martin Filander efter dagens träning.

#HjärtaKvalitetStolthet #Redhawks247
I dag är det dags för en ny upplaga av Facebookfrågan Live här på Redhawks247! Framåt lunch tar Redhawksbacken #7 Nils Andersson plats framför kameran för att svara på just dina frågor! Redan nu kan du skicka in frågor genom att skriva dem i kommentarsfältet nedan!

#HjärtaKvalitetStolthet #Redhawks247
Malmö Redhawks J20-lag är klara för spel i Topp 10-serien efter jul! Platsen säkrades via kvällens 3-2-seger borta mot Linköping!

Redhawks svarade för en riktigt bra ishockey och dominerade stort under de två inledande perioderna! Marcus Kirchhoff snärtade elegant in 1-0 i den första perioden innan Mattias Elfström följde upp med att skjuta två powerplaymål!

Det blev dock spännande....
View details ⇨
Dags för ny tävling! Nu kan du vinna biljetter till en loge, där du får följa Redhawks hemmamatch mot Skellefteå på söndag!

Det enda du behöver göra för att vara med och tävla är att köpa biljetter via webben till torsdagens hemmamatch mot HV71! Dina biljetter köper du direkt via [ Ticketmaster.se Link ]

Vinnarna dras under förmiddagen på fredag den 9 december och kontaktas via den mail som...
View details ⇨
Trupperna till JVM har presenterats och Malmö Redhawks har fyra representanter som reser iväg för att försvara sina länders färger! Det handlar om Lukas Haudum, Martin Fehérváry, Magnus Molge och Malte Setkov!

Med start direkt efter jul avgörs en av säsongens häftigaste ishockeyturneringar. Det är snart dags för JVM igen och Malmö Redhawks har några spelare som ska iväg och representera sina...
View details ⇨
På torsdag är det dags igen! Ny hemmamatch i arenan!

Redhawks tar emot toppkonkurrenten HV71 i säsongens tolfte hemmamatch. Kom och hjälp oss att skapa hockeypuls och maximalt stöd i kampen om tre viktiga SHL-poäng!

Biljetterna är redan släppta på - missa inte våra förmånliga familjepaket!

Bjud in alla dina vänner till evenemanget här via Redhawks247 på Facebook!

#HjärtaKvalitetStolthet...
View details ⇨

Redhawks vs. HV71

EVENT - facebook.com
42 people interested · 93 going

Redhawks vs. HV71

EVENT - facebook.com