Om bara två timmar, klockan 20:00, avslutas budgivningen på den första av Redhawks bortauppsättning från SHL-säsongen 2016-17! Erik Anderssons tröja är den som först ska få en ny ägare. Därefter avslutas auktionerna med fem minuters mellanrum fram till klockan 22:10. Du lägger dina bud på starpix.se/sv/auktioner.aspx!

#HjärtaKvalitetStolthet
Om bara två timmar klockan 2000 avslutas budgivningen på den första av
Madelen Rosblad
Daniel Leth
André Nissen
Just nu: Vi tar pulsen på Nichlas Hardt efter 3-0-segern mot Norge inför VM med det Redhawkspräglade danska landsholdet i Hørsholm.
Michael Abergel
Claes Nordström
Ronny Hansdotter
Redhawks första nyförvärv är klart! 26-årige backen Niklas Arell återvänder till klubben och har skrivit på ett treårskontrakt! Läs mer på malmoredhawks.com/artikel/fqyoaj1ro-33nad!

#HjärtaKvalitetStolthet #Redhawks247 #Lagbygget
Redhawks första nyförvärv är klart 26årige backen Niklas Arell återvänder till k
Paula Wulff
Teodor Petersson
Ingela Miffelina Lundberg
Auktionerna av de vita bortatröjorna från succésäsongen 2016-17 pågår ett tag till och avslutas först på söndag! In och buda hem din favoritspelares matchanvända tröja på starpix.se/sv/auktioner.aspx! Alla intäkter från auktionerna tillfaller Malmö Redhawks ungdomsverksamhet!

#HjärtaKvalitetStolthet
Auktionerna av de vita bortatröjorna från succésäsongen 201617 pågår ett tag till
Micke Ahlberg
Eva-Marie Roos
Inger Jönsson
Det har inte gått lång tid sedan den gångna säsongen tog slut men vi längtar redan till nästa! Gör du också det? Vad kul! Säkra din plats i Malmö Arena så riskerar du inte att missa några jubel i SHL 2017-18!

Ditt säsongskort köper du direkt på [ Tmtickets.se Link ], där du loggar in med den mailadress du har kopplad till ditt säsongskort för den gångna säsongen eller skapar ett nytt konto om...
View details ⇨
Det har inte gått lång tid sedan den gångna säsongen tog slut
Stefan Hansson
Margaretha Rasmussen
Hans Helsén
- Jag vill vara i Malmö i många år framöver och trivs bra, säger Fredrik Händemark bland annat i en lång intervju med hockeysverige.se!

#HjärtaKvalitetStolthet
Jag vill vara i Malmö i många år framöver och trivs

Tackar stjärnmålvakten efter plötsliga genombrottet: ”Har hjälpt mig sjukt mycket”

hockeysverige.se
Trond Dlafev
Mona Ingritz
Seb Andersson
Om exakt en månad, onsdagen den 17 maj, lottas gruppspelet till Champions Hockey League 2017-18. Redhawks är ett av 32 lag som deltar - vilka de andra är hittar du på malmoredhawks.com/artikel/sgshaj1m3-33nad! Vilka lag vill du helst möta i gruppspelsfasen?

#HjärtaKvalitetStolthet
Om exakt en månad onsdagen den 17 maj lottas gruppspelet till Champions
Emil Jönsson
Claes Nordström
Stefan Hansson
Ännu en ny milstolpe är passerad! Efter den framgångsrika säsongen, där Redhawks tog sig till SM-semifinal och därmed är ett av de fyra bästa lagen i landet, är ni nu 25.000 som hänger med här på #Redhawks247!

Nu är jobbet redan i full gång inför den kommande säsongen, där den sportsliga ledningen, med sportchef Sylvegård i spetsen, ska sätta ett slagkraftigt lag på banan - ett lag som ska...
View details ⇨
Ännu en ny milstolpe är passerad Efter den framgångsrika säsongen där Redhawks
Mats Thell
Margaretha Rasmussen
Anette Jörnevi
Nu kan en vit matchanvänd Redhawkströja bli din! De tröjor som Redhawks använt på bortaplan under säsongen auktioneras nu ut! Du lägger dina bud på [ Starpix.se Link ]

#HjärtaKvalitetStolthet
Nu kan en vit matchanvänd Redhawkströja bli din De tröjor som Redhawks
Annelie Nilsson
Madelene Wahlqvist
Jens Bertil Hebbe Elmelid
I dag är det en stor jubileumsdag! För exakt 25 år sedan spelades klubbens första SM-guld hem, när Djurgården besegrades med 4-2 i den femte och avgörande finalen inför 5 940 fantastiska åskådare! malmoredhawks.com/artikel/0mneaj1hq-33nad

#HjärtaKvalitetStolthet
I dag är det en stor jubileumsdag För exakt 25 år sedan
Martin Olsson
Anders Stein
Åsa Johansson
Inled påskfirande med U18-VM! I kväll premiärspelar Småkronorna, med Marcus Sylvegård i laget, mot Ryssland. Nedsläpp sker kl 19:30 och matchen kan du se på TV12 eller via C More!

#HjärtaKvalitetStolthet
Inled påskfirande med U18VM I kväll premiärspelar Småkronorna med Marcus Sylvegård i
Bertil Andreasson
Linda Svensson
Nicklas Jadeland är en av spelarna som inte blir kvar i Redhawks till den kommande säsongen. Den hårt jobbande ytterforwarden berättar här om sina känslor, tankarna kring den gångna säsongen och hans bästa minne från den här sejouren i klubben. Stort tack för alla dina insatser i klubben, Jade!

#HjärtaKvalitetStolthet #TackJade
Jacob Larsson
Johnny Ganeryd
Pia Björk
Åtta spelare lämnar Redhawks
Åtta spelare lämnar Redhawks

Spelare lämnar Redhawks

malmoredhawks.com
Patrik Pettersson
Emanuel Malmqvist
Alexander Beltran Göransson
- Blir det inte jag så tror jag att Lundeström gör det, säger Marcus Sylvegård om vem som avgör finalen i U18-VM, som startar i övermorgon!

hockeysverige.se tog ett snack med Redhawks talangfulla forward, som berättar om hur det varit att växa upp i en hockeytokig familj, relationen med storebror Emil och hur han tror att det går för Småkronorna i VM!

#HjärtaKvalitetStolthet
Blir det inte jag så tror jag att Lundeström gör det

Här kommer nästa Sylvegård: ”Inte alls lika tuff som Emil”

hockeysverige.se
Även SHLs bästa målvakt under säsongen är nominerad i kategorin "Årets räddning"! Han kom upp stort i säsongens tredje Skånederby! Crhistopher Liljewall kom loss på ett friläge med lyckades inte överlista Redhawkskeepern! Den räddningen ställs nu mot Joni Ortio i en kvartsfinal, där du som läsare kan ta Alsenfelt vidare. Rösta "Ogge" vidare på shl.se/arets-raddning!

#HjärtaKvalitetStolthet...
View details ⇨
Eva Rubenson
Ännu ett Skånederby utspelar sig i kvartsfinalen av "Årets mål". Nu är det Redhawks klapp-klapp-mål från hemmamötet med Örebro, där Konstantin Komarek stänkte in pucken i nät, som är nominerat! "Kosta" går upp mot Rögles Simon Ryfors. Du ser till att rätt mål avancerar vidare på shl.se/arets-mal!

#HjärtaKvalitetStolthet #Redhawks247 #SHLAwards
Daniel Leth
Marc Petersen
Rasmus Runefjord
I kampen om priset "Årets räddning" ställs Cristopher Nihlstorp mot Johan Holmqvist i kvartsfinalen. Se till att rätt målvakt avancerar vidare till semifinal på shl.se/arets-raddning!

#HjärtaKvalitetStolthet #Redawks247 #SHLAwards
Charlie Sennertoft
Trond Dlafev
Säsongen tog förvisso slut i går, men trots det pågår det just nu ett Skånederby! Vi närmar oss SHL Awards, där bl a "Årets mål" ska utses. Och det är du som supporter och hockeyälskare som röstar fram vinnaren! Nu pågår kvartsfinalerna, där Redhawkskaptenen Erik Forssell ställs mot Rögles David Åslin. Rösta Forssell vidare till semifinal på shl.se/arets-mal!

#HjärtaKvalitetStolthet #Redhawks247
Mats Persson
Per Sjöstrand
Filip Olsson
Klockan 12:00 i dag håller vi en tyst minut i Malmö Arena för att hedra offren från den fasansfulla attacken i Stockholm i fredags.

#HjärtaKvalitetStolthet
Klockan 1200 i dag håller vi en tyst minut i Malmö Arena
Marie Weedon
Rasmus Runefjord
Fredrik Weinsjö
Tack för mottagandet när vi kom hem till Malmö Arena, Redhawks Support och alla fans! Ert stöd har varit ovärderligt genom SM-slutspelet och hela säsongen!

#HjärtaKvalitetStolthet
Johan Wallsten
Martin Kruuse
Lisbeth Persson