Kl 19 i kväll är det nedsläpp i Behrn Arena, där Redhawks gästar Örebro och jagar den sjunde raka segern på bortais! Redhawks jagar även tabellsexan Skellefteå, som vid en seger i kväll endast är tre poäng före Redhawks!

Allt inför kvällens match kan du läsa på [ Malmoredhawks.com Link ]

Du köper hem C Mores webbsändning av matchen direkt på [ Cmore.se Link ] Köper du hem matchen via denna...
View details ⇨
I lördags tangerade Redhawkskeepern Oscar Alsenfelt SHL-rekordet för antal hållna nollor när han höll Rögle mållös i Skånederbyt! På SHL-bloggen har Andrée Brendheden knåpat ihop ett blogginlägg av just den anledningen! Passa på att läsa hans hyllning i din uppladdning inför kvällens bortamatch mot Örebro!

Och du glömmer väl inte att köpa biljetter till fredagens hemmamatch mot Djurgården,...
View details ⇨
Vi lyfter på hatten och önskar vår älskade förening grattis på födelsedagen! Idag är det 45 år sedan Malmö IF bildades, 28 februari 1972, och den storslagna skånska ishockeydynastin inleddes.

#HjärtaKvalitetStolthet #GrattisMIF
- Vi har en bra trend och jag hoppas att vi kan bygga vidare på den, säger Redhawkskaptenen Erik Forssell inför morgondagens bortamatch mot Örebro! Redhawks åker till Närke med tre raka segrar i bagaget - och Redhawks har dessutom vunnit de sex senaste matcherna på bortais! Nu ska den sviten förlängas!

#HjärtaKvalitetStolthet #Redhawks247
I lördags höll Oscar Alsenfelt nollan för nionde gången den här säsongen - en tangering av SHL-rekordet! Han svarade för ett par riktigt fina räddningar i derbysegern mot Rögle! En av dem, klubbhandsräddningen på Cade Fairchilds skott är nu nominerad till "Veckans räddning"! Du röstar på [ Shl.se Link ]

#HjärtaKvalitetStolthet #Redhawks247 #Derbykungar
Sin vana trogen passade Robin Alvarez på att skjuta ett mål i Skånederbyt mot Rögle! Efter en ledig söndag var han och hans lagkamrater tillbaka i träning i dag och trots att Redhawks är slutspelsklara siktar killarna högre!
- Vi kommer att göra vad vi kan för att nå upp till sjätteplatsen. Vi behöver allt folk hit till arenan! Det blir slutspelskaraktär på matcherna och vi får extra energi av...
View details ⇨
På fredag är det dags igen! Redhawks går upp i en ny hemmamatch i Malmö Arena, den näst sista i SHLs grundserie! Efter en arbetsvecka är det således också dags att fira in helgen på bästa sätt - något du givetvis gör med hockey!

Redhawks tar emot Djurgården i rond ett av dubbelmötet som avslutas i Stockholm under lördagen! Efter att ha fallit i samtliga möten med stockholmarna i fjol har...
View details ⇨

Redhawks vs. Djurgården

EVENT - facebook.com
Det blev två segrar i helgen för Redhawks i J18 Allsvenskan Södra! AIK och Almtuna bortabesegrades med 3-1 respektive 5-2! Till helgen avgörs det huruvida Redhawks får inleda slutspelet i åttondels- eller sextondelsfinal, då Linköping och Södertälje gästas!

Mer om matchen kan du läsa på [ Malmoredhawks.com Link ]

#HjärtaKvalitetStolthet #Redhawks247
Kaffe, kaka - tio raka! Redhawks vann igen i J20 SuperElit Top 10 och drygade också ut serieledningen med en poäng! Det krävdes förvisso förlängning borta mot Timrå, men Martin Fehérvárys skott i krysset säkrade segern!

Mer om matchen kan du läsa på: [ Malmoredhawks.com Link ]

Nästa helg spelar landets bästa juniorlag hemmamatcher, mot Örebro på lördag (kl 15:30) och Leksand på söndag (kl...
View details ⇨
I går tog Redhawks nionde raka segern i J20 SuperElit Top 10! Marcus Sylvegård avgjorde bortamatchen mot Brynäs med bara 31 sekunder kvar att spela! Redhawks vann med 6-5 och toppar fortsatt tabellen, nu med fyra poängs marginal!

Läs mer om matchen på [ Malmoredhawks.com Link ]

Redan kl 12 i dag är det dags för ny match, borta mot Timrå. Matchen kan du se via LiveArenas webbsändning [...
View details ⇨
Redhawks blev derbykungar ännu en gång när Rögle Bandyklubb besegrades med 4-0 hemma i Malmö Arena! Här ser du de bästa bilderna från Skånederbyt!

#HjärtaKvalitetStolthet #Redhawks247 #Derbykungar #Slutspelsfeber
Redhawks blev derbykungar för fjärde gången den här SHL-säsongen! Rögle hemmabesegrades med 4-0 i Malmö Arena! Stort tack för stödet från alla er på plats!

Tre hemmamatcher återstår innan det är dags för slutspel! Spelschemat och biljetter hittar du på [ Malmoredhawks.com Link ]

#HjärtaKvalitetStolthet #Redhawks247 #Derbykungar #Slutspelsfeber
I dag tangerade Oscar Alsenfelt ett SHL-rekord! Via 4-0 hemma mot Rögle i säsongens fjärde Skånederby höll Alsenfelt sin nionde nolla och är därmed uppe på lika många som Fredrik Norrena!
- Norrena var en oerhört bra målvakt och jag var väldigt imponerad av honom. Bara att nämnas i samma mening som honom är oerhört hedrade, säger han själv om rekordet.

#HjärtaKvalitetStolthet #Redhawks247...
View details ⇨
En klar vinst i säsongens sista Skånederby! Segersiffrorna skrevs till 4-0 när Redhawks blev derbykungar för fjärde gången i rad! Här återupplever du det bästa från kvällens match!

Biljetter till nästa hemmamatch, mot Djurgården på fredag, köper du direkt via [ Ticketmaster.se Link ]

#HjärtaKvalitetStolthet #Redhawks247 #Derbykungar

TV: Höjdpunkterna från dagens Skånederby

malmoredhawks.com
Just nu: Presskonferensen efter dagens Skånederby i Malmö Arena!

#HjärtaKvalitetStolthet #Redhawks247 #Derbykungar
Just nu: Derbykungarna firas på isen! #HjärtaKvalitetStolthet #Redhawks247 #Derbykungar
Redhawks är derbykungar igen och tar även säsongens fjärde möte med Rögle! I dag dessutom med stora siffror efter att ha varit det bättre laget genom hela matchen!

På fredag i nästa vecka är det dags för ny hemmamatch! Då ses vi i Malmö Arena igen! Köp biljetter direkt på [ Ticketmaster.se Link ]

#HjärtaKvalitetStolthet #Redhawks247 #Derbykungar
Två timmar kvar till hemmaderbyt! Peter Andersson och hans tränarkollegor har formerat följande lag med spelare som är riktigt taggade på att spela hem ännu en trepoängare och bli derbykungar på nytt!

Än är det inte för sent att säkra din plats på derbyt! Dina biljetter köper du på [ Ticketmaster.se Link ]

#HjärtaKvalitetStolthet #Redhawks247 #Skånederby
Rögles spelarbuss har lämnat Ängelholm och är på väg mot Malmö Arena! Om tre timmar är det nedsläpp! När tar du dig hit?

#Skånederby #Derbyhets
Skånederbyt närmar sig med stormsteg och är nu mindre än fyra timmar bort! Redhawks har påbörjat sin matchladdning och hoppas att du gjort detsamma - och att du kommer till Malmö Arena till nedsläpp kl 16!

Dina biljetter köper du direkt via [ Ticketmaster.se Link ]

Allt inför matchen läser du på [ Malmoredhawks.com Link ]

#HjärtaKvalitetStolthet #Redhawks247 #Skånederby