Marco Borsato
Marco Borsato
05/16/2017 at 09:57. Facebook
Volgende week start mijn festivalzomer en wel in Hellendoorn bij Onder Aan De Berg! De avond voor Hemelvaart (dus voor veel mensen daarna lekker uitslapen, haha) wordt een bijzonder zwoele voorzomeravond! Grote hits en kleine juweeltjes, en dat allemaal onder de blote sterrenhemel, ik heb er zin in! Wie ga ik daar zien?
Volgende week start mijn festivalzomer en wel in Hellendoorn bij Onder Aan
Marco Borsato
Sabrina Jorna
Evelien Lensink
Woensdag 17 mei vindt de culturele 'Marathon tegen kanker’ plaats, een prachtig initiatief georganiseerd door Act4you. Deze marathon is 42 kilometer lang en daarom treden er 42 acts op, vanaf verschillende locaties. Eén van deze optredens wordt verzorgd door Robin Buijs, mijn The Voice Kids kandidate én finaliste uit 2015! Zij maakte toen al een verpletterende indruk en ze zal haar act doen...
View details ⇨
Woensdag 17 mei vindt de culturele Marathon tegen kanker plaats een prachtig

Marathon tegen kanker

marathontegenkanker.nl
Peter Berkhof
Nynke de Valk
Lidy Kaak Buijs
GASTENLIJST NIRWANA LIVE

Op zaterdag 27 mei staan we op het prachtige festival Nirwana Live in Lierop. Voor dit festival hebben we nog gastenlijstplekken beschikbaar die wijzelf niet gebruiken. Om deze plekken niet zomaar aan ons voorbij te laten gaan maak je kans op deze plekken door te klikken op onderstaande link:
[ Nirwana.nl Link ]

Laat je gegevens achter en je krijgt uiterlijk 22 mei...
View details ⇨
GASTENLIJST NIRWANA LIVE Op zaterdag 27 mei staan we op het prachtige
Cindy Oosterom-Wijling
Henny Eikelberg-Reemers
Stephanie Slegers
Vanavond vanaf 21.00 uur vertegenwoordigt OG3NE, Nederland in de finale van het Eurovisie Songfestival op NPO1.
Wij weten natuurlijk al langer dat deze drie zusjes bij de Europese top behoren. Ook voor vanavond heb ik alle vertrouwen, zij zullen het lied 'Lights And Shadows' ongetwijfeld weer prachtig weten te vertolken.
Krijgt OG3NE ook jullie 'Douze Points'? #ESC17 #OG3NE
Vanavond vanaf 2100 uur vertegenwoordigt OG3NE Nederland in de finale van het
Loes van der Feen
Dien Vewij
Chez Rene
Een aantal weken geleden plaatste ik een oproep om je lieve (schoon-, stief-, adoptie-, pleeg-)moeder, of iemand die als een moeder aanvoelt, op te geven voor een aardigheidje voor Moederdag. En ik heb vele hartverwarmende berichten mogen ontvangen! Een aantal vrouwen zullen vandaag een bloemetje of een leuke kletspot, (die spontaan door Willeke de Vries beschikbaar zijn gesteld) thuis...
View details ⇨
Een aantal weken geleden plaatste ik een oproep om je lieve schoon
Annet Haneman Meijer
Judith Esseling-Abbing
Kora van der Beek
Op 17 juni hebben we een fandag in Vlaanderen. Iedereen mag op de foto, je kunt leuke prijzen winnen, er zijn kraampjes etc. Kom ook!
Marco Borsato
Neske Bron
Jana Hekman
Davy van Oss
Heel trots op - toch een beetje mijn meiden - OG3NE die vanavond Nederland mogen vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in Kiev! Echt talent komt altijd bovendrijven, dat blijkt naar weer.
Ik wens jullie een prachtige ervaring en ongelofelijk veel succes, maar bovenal heel veel plezier in dit fantastische avontuur!
#esf2017 #esf17 #eurovision2017 #TeamBorsato
Heel trots op toch een beetje mijn meiden OG3NE die vanavond Nederland
Joyce Kusters-weffers
Love Angèla
Brandwacht Bas Joyce
Vijf jaar geleden had ik de enorme eer om de prachtige poptempel Ziggo Dome te openen. Ik wist toen al dat ik hier heel graag vaker zou komen! Nu zijn we 5 jaar verder en gaan we dit vieren, en wel op 23 en 24 juni met Marco Borsato & Friends! Het wordt tevens mijn twintigste show in Ziggo Dome! Wauw! Ik heb er ongelofelijk veel zin in om met o.a. diverse gasten uit binnen- en buitenland dit...
View details ⇨
Vijf jaar geleden had ik de enorme eer om de prachtige poptempel
Cindy Remco van Roekel-Henraath
Annemarie Holst
Iris Kroes
Val maar terug | Terug op mij |
En hou goed vast | Als je ’t laat gaan |

Uit: 'Laat Gaan' van Sjors van der Panne en Duncan Laurence

Werkelijk beeldschoon! Op repeat, zeg ik je!
Petra Aguiar
Els Vanheste
Mirjam van den Broek
Kim Spierenburg heeft uit handen van Lisanne Spaander, die eveneens een warm plekje in mijn hart heeft, de Golden Trophy van Sharon Doorson mogen aannemen. Lisanne uit hiermee haar bewondering voor Kim en benoemt tevens haar doorzettingsvermogen. Kim: "Het is zo belangrijk om elkaar te blijven inspireren en daar kracht uit te halen als het even wat minder gaat. Om vervolgens, als het weer wat...
View details ⇨
Neske Bron
Maria Serraris
Lilo Hok
Momenteel heb ik vakantie en breng ik even lekker tijd door met mijn gezin. Maar ook kijk ik al graag uit naar de leuke dingen die nog gaan komen! Eén van die dingen is de Marco Meeting in Antwerpen.

Het begon eigenlijk met het idee om een foto moment te organiseren. Maar de fanclub en ik werden zo enthousiast dat het inmiddels een hele dag is geworden! Ook heb ik beloofd dat wanneer je je...
View details ⇨
Momenteel heb ik vakantie en breng ik even lekker tijd door met
Peggy Vervynckt
Esther van Harskamp
Jessica van Caspel
Wat een indrukwekkende avond, met prachtige muziek, fantastische talenten en een terechte winnares! Ik heb genoten!

[ Borsato.nl Link ]
Wat een indrukwekkende avond met prachtige muziek fantastische talenten en een terechte

Artikel - Finale The Voice Kids!

borsato.nl
Marina Linnebank-Noordhof
Annie Lips
Odi Dankers
Bam! Met haar performance van het liedje ‘Masterpiece’ van Jessie J. heeft Merle zojuist een waar meesterstuk afgeleverd. Met dit visitekaartje heeft ze laten zien wat allemaal binnen haar bereik ligt met haar prachtige eigen stemgeluid. Kan Merle rekenen op jullie steun? SMS MERLE naar 3131 of bel 0909-1302
#tvk #TeamBorsato
Bam Met haar performance van het liedje Masterpiece van Jessie J heeft
Rzgar Karim
Met ‘Castle on the Hill’ van Ed Sheeran heeft Noa vanavond laten zien wat ze allemaal in haar mars heeft. Wat een progressie heb je doorgemaakt in de afgelopen periode, Noa. Het is een feestje om jou te mogen coachen. Je werkt hard maar bent ook gewoon altijd vrolijk en altijd enthousiast, geen moeite is jou teveel! De wereld ligt aan je voeten!

Heb jij ook zo genoten van haar optreden, gun...
View details ⇨
Met Castle on the Hill van Ed Sheeran heeft Noa vanavond laten
Ricardo Micheal Dongen
Mirjam Thijssen
Ton En Gerda van Dommele
Hans Meinders
Herman Arminius
Jennifer Kooijman
Kippenvel heb je mij en het publiek bezorgd, Noa! Wat heb je het lied ‘Scars To Your Beautiful’ van Alessia Cara mooi weten over te brengen! Je bent een echte ster en You should know you're beautiful just the way you are!
Werd je ook zo geraakt door Noa? Breng dan nu je stem uit!
SMS NOA naar 3131 of bel 0909-1301

Wauw! 'Shed a Light on me' zong Merle en wat deed ze het geweldig! En niet...
View details ⇨
Kippenvel heb je mij en het publiek bezorgd Noa Wat heb je
Anja Kuiper
Gina Leah van Vliet
Kelly Van den Berk
Na een ontzettend spannend seizoen is vanavond de Finale van The Voice Kids!
Wat ben ik trots op 'mijn meiden' Noa en Merle die hard gerepeteerd hebben om straks live het beste van zich te laten horen. Ook zijn ze zo leuk en lief samen, ze gunnen elkaar alle succes. Traditiegetrouw ga ik natuurlijk ook samen met de meiden een liedje zingen! Daar heb ik al ongelofelijk veel zin in.
Ik heb veel...
View details ⇨
Na een ontzettend spannend seizoen is vanavond de Finale van The Voice Kids
Marion van Tatenhove
Cora Willemse
Agna Nobel
Na een lange en leuke generale repetitie-dag van The Voice Kids, mag ik vanavond samen met mijn medecoaches Ilse en Ali aanschuiven bij RTL Late Night!
Natuurlijk gaan we praten over de aankomende finale waarvoor niet alleen de enthousiaste finalisten maar ook wij staan te trappelen van ongeduld, haha!
Morgen na de ongetwijfeld zinderende finale zal er tevens een nieuwe coach bekend gemaakt...
View details ⇨
Na een lange en leuke generale repetitiedag van The Voice Kids mag
Maria van Londen
Femmina Veeloo
Hèlen Chen
Over een paar weekjes is het Moederdag en wat is nou leuker dan je moeder op deze dag eens lekker verwennen! Het gaat er natuurlijk vooral om dat je haar laat weten hoeveel je van haar houdt en dat hoeft echt niet met een prijzig cadeau. Een lief kaartje of een bloemetje zal ze vast heel fijn vinden. Maar hoe leuk zou het zijn als jij haar eens iets heel unieks kan geven? Ik wil je daarom...
View details ⇨
Over een paar weekjes is het Moederdag en wat is nou leuker
Willeke de Vries
Gaap Van Mourik
Bea Van Rumpt Rädecker