Marketingfacts
02/23/2017 at 14:05. Facebook
Het kost bedrijven vaak 9 maanden voordat ze er achter komen dat ze gehackt zijn. Dan liggen alle data al op straat. Deze Nederlandse startup brengt die tijd terug naar 50 milliseconden en werd niet voor niets gekozen in de top 10 startups wereldwijd.

Ruben van Vreeland (BitSensor): “Wij bouwen een radarsysteem tegen hackers”

bit.ly
Marketingfacts
02/23/2017 at 13:07. Facebook
Apple laat vandaag weten dat hun nieuwe ruimteschip – ook bekend als de nieuwe campus genaamd Apple Park – bijna klaar is. 175 hectare groot en geschikt voor 12.000 werknemers. Deze nieuwe video van…

Nieuwe beelden van het Apple's ruimteschip – Marketingfacts TV

buff.ly
Marketingfacts
02/23/2017 at 10:13. Facebook
Beter goed gejat dan slecht bedacht: Facebook, Instagram en WhatsApp kopiëren naar hartelust functies van Snapchat. Zijn ze bij Facebook zo bang voor Snapchat?

WhatsApp Status: opnieuw een Snapchat kopie?

bit.ly
Marketingfacts
02/23/2017 at 07:36. Facebook
Video’s kunnen heel waardevol zijn voor je webshop. Niet alleen voor je conversie, maar ook om te achterhalen wat je bezoekers interessant vinden en wat niet. Een uitleg aan de hand van robotstofzuigers, speelgoed en koeienstaarttrimmers.

Leer je klanten kennen met video’s in je webshop

bit.ly
Marketingfacts
yesterday at 18:23. Facebook
Marketingfacts
yesterday at 14:02. Facebook
Deze week was het weer tijd voor een nieuwe Even Apeldoorn bellen. Met Huk Hogan nog wel. Een recept voor succes? Niet helemaal. Het is misschien wel zelfs zo dat de 60ste editie van de commercial de minst geslaagde is. Waarom? Dat lees je in de ReclameReview.

ReclameReview: Centraal Beheer (Hulk Hogan)

bit.ly
Marketingfacts
yesterday at 13:24. Facebook
Dinsdag 7 maart kun jij aanwezig zijn bij de DYTG Industry dag. Op deze dag gaan verschillende sprekers (waaronder Arjen Lubach, Lara Ankersmit en Tim Lammers) in op de ontwikkelingen van online video, specifiek voor de zakelijke markt. Wil jij kans maken op een ticket voor de DYTG Industry Day 2017 (waarmee je tevens naar een van de fandagen op 22 of 23 april kunt)? Wij mogen er twee...
View details ⇨

www.youtube.com

youtube.com
Marketingfacts
yesterday at 12:41. Facebook
Aanstaande vrijdag onthult McLaren de MCL32, de auto waarmee Fernando Alonso en Stoffel van Doorne komend seizoen indruk willen maken in Formule 1. De drie letters M, C, en L staan er alsof het de…

Het nieuwe elan van McLaren: contentmarketing in de vorm van een bioscoopfilm – Marketingfacts TV

buff.ly
Marketingfacts
yesterday at 10:08. Facebook
Met dit artikel ben je in één keer helemaal bij als het om de toekomst van search gaat. Wat mogen we van Google verwachten in 2017? En hoe zit het met Facebook als het VR gaat pushen? En hoe kan je als SEO-er snel en effectief A/B-tests opzetten? Deze antwoorden en meer staan staan voor je klaar.

Data driven, Machine learning, AI & VR: dit is de toekomst van search

bit.ly
Marketingfacts
yesterday at 06:14. Facebook
De lijstjes met trends vliegen je in een gemiddelde week om de oren. Zo ook als het om de trends in video gaat. Dit artikel zet de zeven belangrijkste trends, zoals aangegeven door een aantal videohotshots op een rij, en weegt ze op hun waarde.

7 trends in online video - En wat ze betekenen

bit.ly
Marketingfacts
02/21/2017 at 16:52. Facebook
Een interview met de eindbaas van platenlabel Spinnin Records over de invloed van social op muziek en van muziek op social, DJ's en de uitdagingen van nul komma nul twee cent verdienen met een gemiddelde stream op Spotify.

Muziektycoon Eelko van Kooten (Spinnin’ Records): “Ik kan het niet maken, maar wel goed verkopen”

bit.ly
Marketingfacts
02/21/2017 at 16:06. Facebook
Marketingfacts
02/21/2017 at 14:28. Facebook
Snelheid is enorm van invloed op zaken als SEO en conversie. Tijd is immers geld. Snelheid is vooral een kwestie van design: zowel technisch als user experience. In dit artikel tips en tricks van de grote jongens (o.a. The Next Web) om je website en de ervaring van je gebruikers te optimaliseren op snelheid.

Tijd is geld: de impact van snelheid op gedrag, design en optimalisatie

bit.ly
Marketingfacts
02/21/2017 at 11:12. Facebook
In aanloop naar DYTG Industry 2017 spraken wij met de populairste YouTuber (> 7,5 mln abonnees, > 2 miljard views!) van Nederland, Kwebbelkop. Hoe komt hij zo populair en welke samenwerkingen gaat hij aan met merken? "Als je boven de 1 miljoen abonnees wilt scoren, zul je toch echt elke dag super hard je best moeten doen."

YouTuber Kwebbelkop: “Succes heeft niets met timing of geluk te maken, het is hard werken”

bit.ly
Marketingfacts
02/21/2017 at 11:05. Facebook
De Marketingfacts leesbundel: jouw merk als politieke partij, succesvol live video gebruiken op Facebook, de vieze smaak van reclame, uitzending gemist voor marketeers en FC Twente scoort met data.

Marketingfacts

marketingfacts.nl
Marketingfacts
02/21/2017 at 07:30. Facebook
Met de verkiezingen op komst is het interessant te bedenken hoe stemmers tot hun keuze komen. Welke breinprocessen zijn hier verantwoordelijk voor? Aan de hand van neuromarketing kun je opmaken dat het niet meer gaat om een goede, rationele mening van de politicus of -ca, maar om het gevoel dat diegene opwekt.

De politiek draait niet om het beste idee, maar om de best gecommuniceerde emotie

bit.ly
Marketingfacts
02/20/2017 at 14:28. Facebook
Het internet is soms net een blackbox: er gaat iets in aan de ene kant en aan de andere kant komt er wat uit. Wat daartussen zit - lees wat er met je data gebeurt - is vaak niet duidelijk. Wat je uit die opslag van data kan afleiden nog veel minder. Met de dataselfie wordt pijnlijk duidelijk hoe die blackbox op Facebook eruit ziet.

Heb jij al een dataselfie?

bit.ly
Marketingfacts
02/20/2017 at 12:19. Facebook
Centraal Beheer is alweer toe aan de 60e (!) “Even Apeldoorn bellen”-commercial. Dit keer hebben ze gefilmd in de buurt van Terry Gene Bollea, a.k.a. Hulk Hogan, die een Nederlands stel te hulp…

Nieuwe "Even Apeldoorn bellen"-commercial met Hulk Hogan – Marketingfacts TV

buff.ly
Marketingfacts
02/20/2017 at 11:27. Facebook
Gonnie Spijkstra kreeg veel bijval naar aanleiding van haar oproep: "Fuck bereik, het gaat om impact" In dit interview legt ze uit waarom het tijd is dat we ons niet meer blindstaren op clicks en views op social, maar het verhaal eerst zetten. Sterker nog: minder verkeer via social zou je doelstelling moeten zijn.

Gonnie Spijkstra (Story First): “Fuck bereik. Het gaat om impact”

bit.ly
Marketingfacts
02/20/2017 at 07:53. Facebook
"Hey Siri, zet eens koffie." Zo ver is het (helaas) nog niet, maar spraakherkenning en bijbehorende producten en services ontwikkelen zich snel. De business case van een virtuele assistent aan de hand van Amazons Alexa en het voordeel van de eerste zijn.

Spraakherkenning: first movers advantage

bit.ly