FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Marketingfacts
12/07/2016 at 18:01. Facebook
Gamen is leuk, totdat je computer je niet meer kan bijhouden. Gelukkig lijkt de geheimzinnige Mister X van HP dé oplossing te hebben om te zorgen dat je niet gefrustreerd afhaakt.

ReclameReview: HP OMEN X

bit.ly
Marketingfacts
12/07/2016 at 16:20. Facebook
De afgelopen jaren bestond ‘engagement’ op social media uit likes, comments en shares. Maar met het volwassen worden van de (marketing op) social media, is het niet langer gek dat clicks daar ook toe mogen worden gerekend.

“Een doorklik is ook een vorm van engagement” #spon

bit.ly
Marketingfacts
12/07/2016 at 14:17. Facebook
Als (UX-)designer moet je kunnen inspelen op bestaand, nieuw én vergeten gedrag. En tegelijkertijd de ethiek van je designs afwegen. Dat bleek tijdens de eerste editie van het DARE-event.

In een design draait alles om jou

bit.ly
Marketingfacts
12/07/2016 at 12:34. Facebook
Het nieuwe jaar gaat bijna van start. Wat zijn de trends voor 2017? Waar moeten we op gaan inspelen als marketeers? De lijsten met trends zijn eindeloos, maar hoe weet je nou welke trends relevant zijn voor jou? Tijdens de webinar van Laura Nuhaan zullen de belangrijkste trends en ontwikkelingen voor 2017 besproken worden. Dit zijn de trends die jouw marketingactiviteiten een extra impuls...
View details ⇨

Data driven marketing: de trend van 2017 #adv

bit.ly
Marketingfacts
12/07/2016 at 11:08. Facebook
De verpakking van producten is bij e-commerce verdient meer aandacht dan het nu krijgt. Het is de eerste indruk van je klant na een online bestelling. En ook duurzaamheid speelt daarbij een rol: kies je voor consumer, scientific of government green?

Verpakking is de first brand kiss van een merk

bit.ly
Marketingfacts
yesterday at 15:01. Facebook
17 jaar geleden begon Marius Appelman op zolder Riksja Travel, een reismerk dat je als reiziger in contact brengt met de lokale bevolking. Hoe hij dat voor elkaar kreeg, vertelt hij in dit interview met 7 Ditches.

Marius Appelman (oprichter Riksja Travel): “Ik ben een Azië-freak”

bit.ly
Marketingfacts
yesterday at 13:19. Facebook
De letters NPS staan voor velen voor ‘net promoter score’. Beter is: ‘net promoter system’, want focussen op de score alleen kan je bedrijf schade berokkenen. Hanteer daarom deze 4 stappen om meer waarde uit je NPS te halen.

NPS: hoe het wél moet

bit.ly
Marketingfacts
yesterday at 11:01. Facebook
Het pitchspektakel ‘The Floor is Yours’ komt er weer aan. Volgende week dinsdag 13 december gooien 8 startups zich voor de juryleeuwen. En jij kan erbij zijn én meejureren!

Online Tuesday #66: The Floor is Yours

bit.ly
Marketingfacts
yesterday at 10:06. Facebook
Hoe zet jij als marketeer video in voor je merk? Het is weer tijd voor de jaarlijkse Online Video Monitor van Marketingfacts en Quadia. Vul de enquête in en maak kans op een drone!

Ben jij een ‘brand broadcaster’? Vul de Online Video Monitor in en maak kans op een drone!

bit.ly
Marketingfacts
yesterday at 09:21. Facebook
Het grote vooruitblikken op het nieuwe jaar is begonnen. Ook bij Graydon. Maar eerst keken ze terug: wat heeft inbound marketing hen allemaal gebracht en wat miste er? De conclusie is dat inbound marketing niet meer genoeg is voor het komende jaar, ondanks de grote successen die ermee geboekt zijn.

2017: het grote vaarwel van inbound marketing

bit.ly
Marketingfacts
yesterday at 07:39. Facebook
Houd je open ogen voor 2017 én voor social media. Van webcare naar appcare, focus op de dialoog en crisispreventie en de groeiende impact van influencers: het zijn zo maar wat trends voor monitoring en webcare in het komende jaar. Lees ze allemaal in dit artikel.

Monitoring & webcare: wat staat ons te wachten in 2017?

bit.ly
Marketingfacts
12/05/2016 at 16:52. Facebook
Wat zijn de grootste digitale uitdagingen waar wij marketeers tegenaan lopen? Wij zetten er 10 op een rijtje. Maar belangrijker en relevanter is: waar loop jíj tegenaan? Laat het ons weten en maak kans op het boek 'The Digital Excellence Challenge’!

De 10 grootste digitale uitdagingen - wat is de jouwe?

bit.ly
Marketingfacts
12/05/2016 at 14:28. Facebook
Het Groningse Chordify wil graag tempo maken. Want anders dan een aantal jaren geleden zien zij dat het ‘winner takes all’-principe in hun markt ook wel eens op kan gaan. Tijd voor een crowdfundingcampagne én een investeerder dus.

Bas de Haas (Chordify): “Ook voor muziekplatformen geldt: winner takes all”

bit.ly
Marketingfacts
12/05/2016 at 12:18. Facebook
Employee advocacy is de laatste tijd opeens ‘een dingetje’: medewerkers vertellen het verhaal van jouw bedrijf of merk en helpen daarmee bij jouw marketing. Maar hoe krijg je je collega’s zover dat ze dat voor je doen? Tijd om het henzelf te vragen.

Onzekerheid is de grootste drempel bij employee advocacy

bit.ly
Marketingfacts
12/05/2016 at 07:33. Facebook
De huidige cookiewet legt alle risico’s bij uitgevers, terwijl die geen controle hebben over de advertising op hun websites. Handhaving is daarom schadelijk voor de sector. Misschien moet de verantwoordelijkheid bij een andere partij worden gelegd, vindt IAB Nederland-voorzitter Jeroen Verkroost.

De cookiewet is een drama, stop voorlopig maar met handhaven

bit.ly
Marketingfacts
12/02/2016 at 16:05. Facebook
De kerstvideo’s blijven komen. En hoe: H&M haalt in een week liefst 5 miljoen views binnen met hun kunstwerkje. Maar ook de andere vier virale video’s in deze Viral Friday zijn weer de moeite waard!

Viral Friday week 48/2016: kerst volgens H&M, een winkel die niets verkoopt en tv à la carte

bit.ly
Marketingfacts
12/02/2016 at 14:40. Facebook
"Over een jaar genereert de burger meer gezondheidsdata over zichzelf dan wij als professionals kunnen.” En dat betekent dat de gezondheidszorg niet vóór de patiënt moet innoveren, maar mét de patiënt, schetste Lucien Engelen tijdens Get Into The Future.

“Mobiele technologie geeft patiënten de macht over hun eigen zorgdata” #spon

bit.ly
Marketingfacts
12/02/2016 at 11:47. Facebook
Niet alleen op je telefoonscherm zelf kunnen advertentie-uitingen aangepast worden op je mobiele gedrag. Ook out-of-home-reclame kan zich ernaar plooien - net als naar het weer of je Facebook-updates. Lees welke kansen dat oplevert én welke uitdagingen daarbij spelen.

De kansen en uitdagingen van location-based marketing binnen out-of-home

bit.ly
Marketingfacts
12/02/2016 at 09:06. Facebook
Chatten met een computer: misschien slaagt niet elke bot voor de Turingtest, ze lijken slim genoeg (te worden) om een belangrijke nieuwe interface te worden voor merken en bedrijven. Sterker nog: chatbots are here to stay.

3 redenen waarom chatbots blijvertjes zijn

bit.ly
Marketingfacts
12/01/2016 at 14:32. Facebook
De klant is altijd koning! Maar denken Nederlandse organisaties hier anno 2016 ook zo over? Kennen zij hun klant? En doen zij doen zij het nodige ervoor om hun klant tevreden te stellen? Bekijk het in het onderzoek: de Stand van Webcare 2016

De klant écht in beeld hebben, hoe belangrijk vinden organisaties dat?

bit.ly