Maybelline Sverige
02/21/2017 at 14:00. Facebook
Nya Master Camo Color Correcting Concealer Kit har nått butikerna! Ett allt-i-ett-kit för en perfekt bas: färgkorrigera, täck och highlighta!
Vackra Jourdan Dunn och New Yorks gator inspirerar oss varje dag! Vilken är din inspirationskälla? #MaybellineGirls #NewYorkInspo
Redo för en #CamoChallenge? Vi har gjort färgkorrigering enkelt! Stay tuned!
Luscious, Intense Black, Waterproof eller klassikern - det är svårt att välja bara en favorit från vår Lash Sensational-familj! Vilken gillar du mest?
❤ är i luften och med de nya limited edition Baby Lips är det ’mint to be’! Vilken Baby Lips är din must-have?
Redo för en seriös crush på den nyaste medlemmen i Nudes palette-familjen? Säg hej till vår nya gyllene skönhet: 24 Karat Nudes-ögonskuggepalett.
En ny favorit för att skapa långa och separerade fransar! Vår Maybelline It Girl Madelene Billman blev helt kär i sin Falsies Angel Push Up-mascara. Läs mer på hennes blogg nu.

PUSH UP ANGEL FROM MAYBELLINE – Madelene Billman

madelenebillman.se
”Att resa får dig att uppskatta ditt hem mer.” Matilde Wergeland från Sverige är en av våra tolv utvalda tjejer som följer sina drömmar i New York. Som barn bodde hon med sin familj i London, Australien och Paris och hon har alltid rest mycket. Inspireras av Matildes äventyr, vardag och drömmar på bloggen.

Make Traveling Happen

blog.maybelline.se
Skapa perfekt definierade och separerade fransar med vår nya Falsies Push Up Angel-mascara. Psst… Just nu finns den också i februaris GLOSSYBOX. Skynda att skaffa din!
Dagens trendspaning: ta dina fransar till en helt ny nivå med den nya bevingade franslooken. Vilka trender gillar ditt squad just nu?
Är Fit Me-familjen också en av dina absoluta favoriter? Lär dig hur du lägger en vacker bas för att få en fantastisk look - på bloggen just nu.

Så lägger du en vacker bas

blog.maybelline.se
Vill du skapa den perfekta bevingade looken? Bygg upp och stryk utåt med den nya Falsies Push Up Angel-mascaran.
Well, hello Bushwick! Låt oss introducera dig för ett av de hippaste områdena i NYC - en sann inspirationskälla för gatukonst, streetstyle, färger och skarpa kontraster. Besök bloggen för att läsa mer.

Den hippa viben i Bushwick

blog.maybelline.se
Vill du ha vackra, bevingade fransar? Den nya Falsies Push Up Angel Mascara hjälper dig!
Vill du ha en bevingad look? Vi introducerar nu den nya Falsies Push Up Angel-mascaran med precis borste som separerar och sprider ut dina fransar.
Vilken Baby är din absoluta must-have en kall vinterdag? Hydrate eller Peach Kiss?
Säg hej till Maybellines ögonbrynssquad! Vilken föredrar du? #MNYBrows
Redo att #MakeRebelHappen? Skapa en rebellisk look med Rock Nudes Palette.
Redo för nyårsafton? Glamma till din makeup med tre av säsongens hetaste trender. Läs mer på bloggen.

Tre glamorösa trender till din nyårslook

blog.maybelline.se
”Om du har en dröm, satsa på den!” 20-åriga Ida Smestad från Norge är en av de tolv tjejer vi följer som uppfyller sina drömmar i New York. Hon är en ambitiös tjej som satsar mycket på sin utbildning. Bli inspirerad av hennes historia på bloggen nu.

Make Education Happen

blog.maybelline.se