McDonald's
02/26/2017 at 11:00. Facebook
Light, camera, action! Onze favorieten in de spotlight. Wie nomineer jij voor een heerlijke filmavond mét diner?
McDonald's
02/24/2017 at 16:00. Facebook
Maak je carnaval bij ons compleet met de lekkerste confetti ter wereld: onze McFlurry M&M’s! Kom jij ’t ook bij ons vieren?
Jetzt geht’s los met onze coole Big Mac skihelm! Staat wintersport voor de deur en heb je je flitsende outfit nog niet compleet? Vertel ons waarom deze must-have jouw outfit helemaal afmaakt en wie weet!
Zijn jij en je Valentijn een match? Onze Franse Frietjes vertellen het je! ;) Vertel het ons en maak kans op een romantische Valentijnsdag.
Een Maestro Burger graag! Wat volgt, bezorgt je kippenvel! ♫
Allez le croissant! Onze Franse ontbijttopper staat vandaag in de schijnwerpers. Laat ons weten met wie jij graag een croissantje eet en peut-être win je een ontbijtje pour deux. ☕
S/S 2017’s nieuwste fashion item met een gouden randje! Available in klein, medium en groot! Welke kom jij snel scoren?
Onze icoon steelt niet alleen in het restaurant de show, maar ook op het witte doek! Noem een film waarin deze klassieker een rol speelt en win een avondje International Film Festival Rotterdam - IFFR met diner bij ons.
Vrijdag de 13e een pechdag? Bij ons gaat alles van een leien dakje, hoor. Heb jij wel écht pech gehad? Vertel het ons en wie weet beuren we je op!
Welke Royal burger vind jij het lekkerst? Stem nu en win je favoriet!
2017 begint lekker Royal! Je favoriete burger is tijdelijk verrijkt. Welke kom jij proeven binnenkort?
2017 wordt een knaller vanjewelste! Met wie kom jij pijlsnel in het nieuwe jaar je eerste burger scoren?
Alle fans een schitterend Oud en Nieuw! ✨ Het staat zelfs in de sterren geschreven. ;) Hoe ga jij het vieren?
Het einde van het jaar betekent het einde van de Cadeau Kalender! We sluiten daarom af met vuurwerk: 20 Chicken McNuggets voor maar €4! Check onze app of: cadeaukalender.mcdonalds.nl/campagne!
Jullie favo bestemmingen voor de Cadeau Kalender wereldreis zijn bekend: de VS, Australië en Japan! Check vliegensvlug de Cadeau Kalender in onze app om deze trip te winnen! ✈ En als je dan toch in onze app bent, scoor dan gelijk een McFlurry voor maar €1!
Uitpakken? Dat doen we! Check de Cadeau Kalender in onze app voor twee Voordeelmenu’s voor een voordelig prijsje! Of speel mee via: cadeaukalender.mcdonalds.nl/campagne!
Intens genieten! Vandaag scoor je met de Cadeau Kalender een Happy Meal voor maar €2,50 en een Medium Iced Frappé of Iced Fruit Smoothie voor maar €1! Waar ga jij voor? Check onze app of: cadeaukalender.mcdonalds.nl/campagne!
Shake it baby! Check de Cadeau Kalender in onze app om Kerst lekker af te sluiten met een gratis kleine Milk Shake!
Merry Xmas! Kom het vieren met een Cheeseburger voor maar €1! Check snel de Cadeau Kalender in onze app of via: cadeaukalender.mcdonalds.nl/campagne!
Ho Ho Ho! Je eerste Kerstcadeau: twee Medium Maestro Voordeelmenu’s voor maar €12! Met wie kom jij van deze Cadeau Kalender aanbieding genieten? Check onze app of: cadeaukalender.mcdonalds.nl/campagne!