McDonald's
01/18/2017 at 08:00. Facebook
Onze icoon steelt niet alleen in het restaurant de show, maar ook op het witte doek! Noem een film waarin deze klassieker een rol speelt en win een avondje International Film Festival Rotterdam - IFFR met diner bij ons.
McDonald's
01/13/2017 at 08:00. Facebook
Vrijdag de 13e een pechdag? Bij ons gaat alles van een leien dakje, hoor. Heb jij wel écht pech gehad? Vertel het ons en wie weet beuren we je op!
Welke Royal burger vind jij het lekkerst? Stem nu en win je favoriet!
2017 begint lekker Royal! Je favoriete burger is tijdelijk verrijkt. Welke kom jij proeven binnenkort?
2017 wordt een knaller vanjewelste! Met wie kom jij pijlsnel in het nieuwe jaar je eerste burger scoren?
Alle fans een schitterend Oud en Nieuw! ✨ Het staat zelfs in de sterren geschreven. ;) Hoe ga jij het vieren?
Het einde van het jaar betekent het einde van de Cadeau Kalender! We sluiten daarom af met vuurwerk: 20 Chicken McNuggets voor maar €4! Check onze app of: cadeaukalender.mcdonalds.nl/campagne!
Jullie favo bestemmingen voor de Cadeau Kalender wereldreis zijn bekend: de VS, Australië en Japan! Check vliegensvlug de Cadeau Kalender in onze app om deze trip te winnen! ✈ En als je dan toch in onze app bent, scoor dan gelijk een McFlurry voor maar €1!
Uitpakken? Dat doen we! Check de Cadeau Kalender in onze app voor twee Voordeelmenu’s voor een voordelig prijsje! Of speel mee via: cadeaukalender.mcdonalds.nl/campagne!
Intens genieten! Vandaag scoor je met de Cadeau Kalender een Happy Meal voor maar €2,50 en een Medium Iced Frappé of Iced Fruit Smoothie voor maar €1! Waar ga jij voor? Check onze app of: cadeaukalender.mcdonalds.nl/campagne!
Shake it baby! Check de Cadeau Kalender in onze app om Kerst lekker af te sluiten met een gratis kleine Milk Shake!
Merry Xmas! Kom het vieren met een Cheeseburger voor maar €1! Check snel de Cadeau Kalender in onze app of via: cadeaukalender.mcdonalds.nl/campagne!
Ho Ho Ho! Je eerste Kerstcadeau: twee Medium Maestro Voordeelmenu’s voor maar €12! Met wie kom jij van deze Cadeau Kalender aanbieding genieten? Check onze app of: cadeaukalender.mcdonalds.nl/campagne!
Kans maken op een supersnelle Sparta E-bike of genieten van een kleine portie Franse Frietjes voor maar €1? Het kan allemaal met de Cadeau Kalender in onze app of via: cadeaukalender.mcdonalds.nl/campagne!
Wees er als de kippen bij en geniet vandaag met de Cadeau Kalender in onze app van 9 Chicken McNuggets voor maar €1,50! Of check: cadeaukalender.mcdonalds.nl/campagne!
Speel je mee? Vandaag maak je met de Cadeau Kalender in onze app kans op één van de tien PlayStation 4 gameconsoles en geniet je van een lekkere McChicken voor maar €1,50! Check de app of speel mee via: cadeaukalender.mcdonalds.nl/campagne! ✨
Met je Burgerbuddy of French Fries Friend voordelig genieten van twee Voordeelmenu’s? Check snel de Cadeau Kalender in onze app of via: cadeaukalender.mcdonalds.nl/campagne!
Vandaag doen we je een heerlijke Sundae cadeau, gratis en voor niets! ❤ Je vindt ‘m in de Cadeau Kalender in onze app!
Big Mac fans opgelet: met de Cadeau Kalender maak je vandaag kans op een unieke Big Mac zitzak en geniet je van deze icoon voor maar €1! Check: cadeaukalender.mcdonalds.nl/campagne!
Niet te filmen: vandaag maak je met de Cadeau Kalender kans op een Sing prijzenpakket met twee kaartjes voor de bioscoopfilm Sing én een IMAGINARIUM Star Mic Garageband zangmicrofoon! Zingen niet je ding? Dan kun je ook extra voordelig genieten van twee Voordeelmenu’s! Check: cadeaukalender.mcdonalds.nl/campagne!