Melkweg Amsterdam
yesterday at 11:05. Facebook
Daar gaan we weer! Vanavond een gloednieuwe editie van WIRED. Dit keer staan Eclypse, TMSV, Nicon, Silvahfonk en Mindmapper klaar om je te voorzien van een legendarische avond.

FB-event: Wired: Eclypse / TMSV / Nicon / Silvahfonk / Mindmapper
Tickets: [ Bit.ly Link ]
© Mees Borst
Melkweg Amsterdam
03/24/2017 at 18:54. Facebook
Vorig jaar werd het dak van ons gebouw geblazen tijdens Noisia Invites, en op 7 april doen we dit nog eens dunnetjes over! Met o.a. Noisia, Foreign Beggars, Mefjus, Shades, NEONLIGHT en Machinedrum.

FB-event: Noisia Invites: Noisia / Foreign Beggars / Mefjus / Shades e.a.
Tickets: [ Bit.ly Link ]
Melkweg Amsterdam
03/24/2017 at 11:03. Facebook
Om je weekend goed in te gaan: de lekkerste hiphop, R&B, Soul, Future en African beats bij Current Skies! Met vanavond op het podium: LYZZA / Jackie b2b Pokkoehontas / Two Is A Crowd / Christal Empire.

Tickets: [ Bit.ly Link ]

Current Skies | 24th of March

EVENT - facebook.com
Melkweg Amsterdam
03/23/2017 at 15:37. Facebook
Dacht je net de belangrijkste verkiezingen achter de rug te hebben, staan de Gouden Kabouter Awards 2017 voor de deur!

Er zijn maar liefst drie Melkweg telgen genomineerd, namelijk Encore Festival 2017, Fiesta Macumba en onze inhouse drag queen Nancy Goreng! Klik hieronder om te stemmen!

Stemmen - Gouden Kabouter 2017

goudenkabouter.nl
Melkweg Amsterdam
03/22/2017 at 15:33. Facebook
Mike + The Mechanics Official heeft een bijzonder fijn repertoire bestaande uit klassiekers uit de jaren '80 en de vroege jaren '90 onder hun hoede. De band rond Genesis-gitarist Mike Rutherford komt 14 september naar Nederland! Tickets gaan aankomende vrijdag in de verkoop.

FB-event: Mike + The Mechanics - Melkweg Amsterdam
Tickets: bit.ly/mechanicstix
Melkweg Amsterdam
03/22/2017 at 15:02. Facebook
“Je zou het niet zeggen als je nu op skatebanen kijkt, maar dertig jaar geleden was skaten simpelweg iets wat je als zwarte jongen niet deed. Het was een sport voor witte jongens. Als zelfbewuste zwarte jongen wilde je er niets mee te maken hebben. Als je dat vergat, hielp je omgeving je er wel aan herinneren dat skaten not done was.”

De Filmkrant zag The Blackboard al. Nu jij nog! Vanavond...
View details ⇨

Focus: Skaten is voor blanken

filmkrant.nl
Melkweg Amsterdam
03/22/2017 at 10:15. Facebook
Amadou & Mariam staan bekend als de meest beroemde ambassadeurs van Malinese en Afrikaanse muziek en hebben samengewerkt met een breed scala aan artiesten en producers, zoals een Damon Albarn (Blur), Manu Chao en Santigold.

14 oktober staan ze in onze Max om ons te trakteren op een avond vol dansbare afroblues die zijn weerga niet kent! Kaartverkoop is gestart.

FB-event: Amadou & Mariam -...
View details ⇨
Melkweg Amsterdam
03/20/2017 at 16:26. Facebook
Joan As Police Woman & Benjamin Lazar Davis
© EyeNancy
Melkweg Amsterdam
03/19/2017 at 19:12. Facebook
Amsterdamse band MY BABY schitterde vrijdag op het podium! Deze foto vonden wij op Instagram en moesten we even met jullie delen. :-) (foto: Don Crusio)
Cameron Edwards en Joe Lenzie, a.k.a. SIGMA, hebben zichzelf als integraal onderdeel van de drum&bass scene ingemetseld. Bij het grote publiek bekend van de klapper 'Nobody To Love' uit 2014 en 'Rudeboy' uit 2013. 17 mei strijkt deze geoliede hitmachine neer in de Max om ons van de sokken te blazen.

FB-event: Sigma Live - Melkweg Amsterdam
Tickets: [ Bit.ly Link ]
This show is gonna be a full sonic assault! Therapy? gooit woensdag 12 april weer eens alle registers open, waarin hits als 'Screamager', 'Nowhere' en 'Die Laughing' zeker de revu passeren. Mis ze niet!

FB-event: Therapy? - Melkweg Amsterdam
Tickets: bit.ly/theratix
Ontdekt het verborgen gezicht van Japan zondag 26 maart bij Otemba Sushi Session. Een uniek concept dat je doormiddel van muziek, sushi en decor mee neemt op reis! Terwijl je losgaat op sets van o.a. Tako, Orpheu The Wizard, Kez YM en Nori bereiden sushichefs Takeshi & Nozomi heerlijke sushi. Hadden we al gezegd dat er een sakébar is? Er is een sakébar.

FB-event: Otemba Sushi...
View details ⇨
Bij Melkweg verwelkomen we lokaal en jong talent graag met open armen. Daarom zijn wij ook ontzettend trots dat de komende weken Selfmachine, The Charm The Fury, De Nachtdienst, 2 Years to Apocalypse en 18 Miles hun nieuwe album bij ons presenteren!

Support Your Local Heroes

melkweg.nl
In de jaren 1990 werd skateboarden niet aanvaard binnen de zwarte gemeenschap. Iconische skaters Jabari Pendleton, Karl Watson en Ron Allen vochten voor hun sport en effenden de weg voor de jonge, zwarte skaters van vandaag. The Blackboard laat hen aan het woord en brengt een stukje verborgen skateboard geschiedenis naar Melkweg Cinema. Woensdag 22 maart om 20:00!

FB-event: Reflecting Cities:...
View details ⇨
Een avond vol met livemuziek, een divers filmprogramma, fotografie en meer spannends uit het hoge noorden. Ontdek het mooiste en beste uit Scandinavië tijdens het Nordic Delight Festival in Melkweg op zaterdag 22 april!

FB-event: Nordic Delight Festival - Melkweg Amsterdam
Tickets: [ Bit.ly Link ]
© Rob Sneltjes
© Photon Captures
Woensdag een feestelijke afsluiter van internationale vrouwendag met op het podium niemand minder dan Tove Lo. Deel je foto's met #Melkweg en wij delen onze favorieten! (Foto: Isa Boshove)
Om alvast in de stemming te komen voor de 10e editie van het jaarlijkse MadNes festival op waddeneiland Ameland, organiseert het festival wederom een pre-party in de Melkweg. Kom 31 maart gezellig langs voor een bomvolle avond en waan je vast op Ameland!

FB-event: MadNes Pre-Party
Tickets: [ Bit.ly Link ]
Naast Vök, Chinah, Grapell en Einar Stray Orchestra, is het muziekprogramma van Nordic Delight Festival compleet met Axel Flóvent, Lydmor en Hermigervill. Op zaterdag 22 april staat Melkweg zo volledig in het teken van Scandinavië met livemuziek, een divers filmprogramma, fotografie en meer spannends uit het hoge noorden.

FB-event: Nordic Delight Festival - Melkweg Amsterdam
Tickets:...
View details ⇨