FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Melkweg Amsterdam
yesterday at 11:00. Facebook
Kans maken op een van deze Good Charlotte kleurboeken? Dag 3 van de adventskalender is aangebroken. Laat een reactie achter en win!
Melkweg Amsterdam
12/02/2016 at 17:00. Facebook
Nijgh & Van Ditmar en The School of Life Amsterdam organiseren op 10 december een eerbetoon aan de Nobelprijswinnaar Bob Dylan. De avond wordt een feest voor de geest met geweldige Nederlandse artiesten, waaronder Maurits Westerik, Roos Rebergen, Henk Hofstede en Bob Fosko die een aubade brengen aan de grootste singer-songwriter van deze tijd. Naast de originele uitvoeringen ook schitterende...
View details ⇨
Melkweg Amsterdam
12/02/2016 at 11:00. Facebook
WIN! Op dag 2 van de adventskalender geven wij 4x een vet Epitaph Records pakket weg. Reageer hieronder en maak kans!
Melkweg Amsterdam
12/01/2016 at 14:30. Facebook
Happy December! Het aftellen naar kerst is begonnen, dus de eerste dag van de Melkweg adventskalender breekt aan. Samen met Earproof geven wij 1x Earproof Gold 20db oordoppen weg en 1x de Earproof Oehoe Oorkap! Laat een reactie achter om kans te maken op een van deze prijzen!
Melkweg Amsterdam
12/01/2016 at 11:08. Facebook
De Amsterdamse band MY BABY komt op 17 maart naar Melkweg met de nieuwe show 'Prehistoric Rhythm'. Een sjamanistische reis waarin we terugkeren naar ons oer-bewustzijn!

Tickets: bit.ly/mybabytix

MY BABY - Melkweg Amsterdam

EVENT - facebook.com
Melkweg Amsterdam
12/01/2016 at 09:00. Facebook
Funkrock legende Mother's Finest komt voor de eerste keer in ruim tien jaar tijd naar Melkweg op zondag 23 april! In de jaren zeventig beleefde de band haar hoogtijdagen met hitsingles als "Baby Love" en "Piece Of The Rock". Ondertussen is de band een aantal jaartjes ouder, maar live nog niet overstegen!

FB-event: Mother's Finest - Melkweg Amsterdam
Tickets: bit.ly/mothersfinesttix
Melkweg Amsterdam
11/30/2016 at 14:00. Facebook
WIN! Hoor wie klopt daar kind'ren? Niet alleen Sint Nicolaas, maar ook Santa Claus komt deze maand cadeautjes brengen. Met een adventskalender vol mooie cadeaus tellen we af naar kerst, hou deze Facebook pagina dus goed in de gaten! Om een tipje van de sluier op te lichten; we hebben o.a hele mooie cadeaus weg te geven van onze goede vrienden Crosley Radio, Gibson, Earproof, We Are Public,...
View details ⇨
Melkweg Amsterdam
11/30/2016 at 11:25. Facebook
Rapper Donnie, het Amsterdamse duo zZz en dansgezelschap Man || Co maken het live programma van Helemaal Melkweg op vrijdag 30 december compleet! Ze schuiven aan bij de line up van o.a. RONDÉ, De Kraaien, Yung Internet en Kuenta i Tambu. Op deze editie staan uitsluitend Nederlandse artiesten geprogrammeerd, dus ontdek ons nationaal talent!

Tickets via: [ Bit.ly Link ]

Helemaal Melkweg

EVENT - facebook.com
Melkweg Amsterdam
11/29/2016 at 16:24. Facebook
WIN! De winter hoeft niet koud en grauw te zijn, de komende maanden is ons programma doordrenkt met indie electronic winter warmers! Perfect voor wie het liefst de kou uit z’n kleren danst bij een bakkie troostende beats. Om het helemaal af te maken: vertel ons in de comments met wie je kans wil maken op twee passepartouts (!), die jullie toegang geven tot al deze shows!

Warm jezelf vast op...
View details ⇨
Melkweg Amsterdam
11/29/2016 at 14:14. Facebook
Muziekplatform Subbacultcha vierde afgelopen weekend de release van hun gloednieuwe wintermagazine. Odes aan slaapkamerprojecten en tropische trips, maar de grootste verrassing: de L.A.N. Party Special die ze in het midden verstopten met, hoe kan het ook anders, de blik recht vooruit richting L.A.N Party at Melkweg, vrijdag 23 december!

Het volledige magazine kan je hier vast lezen: [ Bit.ly...
View details ⇨

Subbacultcha viert de release van hun wintermagazine en maakt het extra speciaal met de L.A.N. Party Special!

melkweg.nl
Melkweg Amsterdam
11/29/2016 at 11:19. Facebook
Nothing But Tea voor de dames in de rij bij Nothing But Thieves! Warme thee voor de mensen die al sinds vanmorgen aan het wachten zijn. Respect!
Melkweg Amsterdam
11/28/2016 at 13:59. Facebook
Joan As Police Woman komt op 19 maart naar Melkweg samen met Benjamin Lazar Davis! Koop hier je tickets: [ Bit.ly Link ]

Facebook event: Joan As Police Woman - Melkweg Amsterdam
Melkweg Amsterdam
11/28/2016 at 11:06. Facebook
Afgelopen week stonden ze nog in het voorprogramma van Jake Bugg in een uitverkochte Max en nu komt Blossoms terug met een eigen headline show! Op 3 februari staan ze in de OZ, tickets koop je via: [ Bit.ly Link ]

FB-event: Blossoms - Melkweg Amsterdam
Melkweg Amsterdam
11/27/2016 at 11:00. Facebook
De Canadese Coeur de Pirate veroverde eigen land en Frankrijk al met haar betoverende, donkere popliedjes. Vorig jaar tekende ze bij Cherrytree records waar ook Robyn en Feist zijn getekend en sindsdien gaat ze als een speer. Maandag staat ze in Melkweg, er zijn nog wat tickets.

FB-event: Coeur de Pirate - Melkweg Amsterdam
Tickets via: [ Bit.ly Link ]
Melkweg Expo en muziekplatform Subbacultcha bundelen de krachten voor L.A.N. Exhibition! L.A.N. (Local Area Network) ondersteunt en koestert opkomende lokale artiesten en zet op die manier het hele spectrum van de Nederlandse underground voor het voetlicht.

Donderdag is de opening, met een open bar van Jupiler, zolang de voorraad strekt!

FB-event: LAN Exhibition Opening
Vanaf deze week kun je herinneringen in de Melkweg voor eeuwig vastleggen! Niet door Instagram of Snapchat, maar in onze nieuwe photobooth in het halletje tussen de OZ, de Expo en het café.

Stop tijdens een clubnacht, of na een show van je favoriete band even bij de Photoautomat Amsterdam booth en leg met je vrienden je leukste avonden vast. Ons marketingteam heeft 'm alvast uitgeprobeerd!
Springlevende legende Tony Hadley staat aanstaande zondag in de Melkweg, en hij heeft er zin in! Tickets zijn nog te koop.

FB-event: Tony Hadley (Spandau Ballet) - Melkweg Amsterdam
Tickets via: [ Bit.ly Link ]
Vanavond weer een nieuwe editie van Current Skies met o.a. Nachtdienst, Hippe Types B en Drknghts Collective! Be there or be ⬛⬛⬛

FB-event: Current Skies | Live: De Nachtdienst
Tickets via: [ Bit.ly Link ]
Looking back at Current Skies van afgelopen week! Met deze polaroids krijg je nog een impressie van onze nieuwe donderdagavond waar urban, hiphop, future en african beats samenkomen. Morgen is er weer een nieuwe editie van Current Skies, met o.a. Nachtdienst, Hippe Types B en Drknghts Collective.

Current Skies |GHQST (Smib week) | Polaroids Series | Mrs Mokum

mrsmokum.com
De laatste tickets voor de show van The Veils zijn te koop! Hoofd van Rough Trade Records Geoff Travis omschrijft frontman Finn als "Een jonge, maar volwassen kunstenaar in de geest van Nick Cave en David Bowie". Donderdag 24 nov staan ze in de Melkweg, don't miss out! Tickets via: bit.ly/theveilstix

FB-event: The Veils - Melkweg Amsterdam

The Veils - Low Lays The Devil The Veils [Official Video]

New album Total Depravity, featuring "Low Lays the Devil" available now Digital- http://flyt.it/totaldepravity CD + LP http://smarturl.it/totaldepravityamzn ...

YOUTUBE.COM