FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Melkweg Amsterdam
yesterday at 13:51. Facebook
This Friday our hearts will go on bij 90'S NOW! Het is 20 jaar geleden dat Titanic uitkwam, dus wij geven drie keer de dvd weg. Kans maken? Reageer hieronder en win! De winnaars kunnen 'm vrijdag ophalen.

FB-event: 90'S NOW l Melkweg
Tickets via: [ Bit.ly Link ]
Melkweg Amsterdam
01/16/2017 at 19:30. Facebook
Run The Jewels is terug! Op hun vorige maand uitgebrachte Run The Jewels 3 dirigeren Killer Mike & El-P’s rollende verses je als een geladen wapen de barricades op om misstanden als onderdrukking te trotseren, vergezeld door een massa rollende bassen alsof je tienduizenden kuub cement in een sinkhole stort. Op 5 april staan ze in Melkweg!

FB-event: Run The Jewels - Melkweg Amsterdam
Tickets...
View details ⇨
Melkweg Amsterdam
01/16/2017 at 16:12. Facebook
Afgelopen weekend stond Groningen in het teken van nieuw Europees talent. Eurosonic Noorderslag 2017 was er one for the books, maar maak je geen zorgen als je het festival hebt gemist. Een deel van de Eurosonic Noorderslag acts, waaronder Youngr, Paul Sinha en Shary-An Nivillac staat binnenkort in Melkweg! Check de volledige lijst op onze website.

ESNS in Melkweg

melkweg.nl
Melkweg Amsterdam
01/16/2017 at 14:00. Facebook
Techno Tuesday Amsterdam, hét Techno-feestje van Amsterdam, komt naar Melkweg! Deze wekelijkse nacht brengt je in volledige rave-stand. Pompende beats met een energie en enthousiasme waar je u tegen zegt. De eerste editie is op 7 februari, toegang is gratis!

Techno Tuesday Amsterdam, 7 February 2017, Melkweg

EVENT - facebook.com
Melkweg Amsterdam
01/14/2017 at 15:00. Facebook
Ladies! Vanavond is het Girls Night Out bij Encore. Bring your friends and party with sojuju, Djoevenile and more + gratis entree voor dames tot 01.00!

Encore GIRLS NIGHT OUT

EVENT - facebook.com
Melkweg Amsterdam
01/13/2017 at 14:00. Facebook
Franse elektronische act Carpenter Brut stond gisteren op Eurosonic en morgen staan ze in Melkweg! De muzikale basis van de betrokken muzikanten in electro en metal resulteert een unieke, opgefokte en bizarre revival sound, waarmee ze een van de voorlopers zijn in de retro new wave-scene. Koop je tickets via bit.ly/carpenterbruttix

FB-event: Carpenter Brut - Melkweg Amsterdam
Melkweg Amsterdam
01/13/2017 at 09:00. Facebook
De zomerse electropopband uit Los Angeles LANY staat op 13 maart in Melkweg! Na de release van hun singles ‘WHERE THE HELL ARE MY FRIENDS’, ‘yea, babe, no way’ en hun ‘kinda’ EP van vorig jaar, zijn ze nu druk bezig met het debuutalbum. No doubt about it, 2017 is het jaar van LANY! Tickets zijn vanaf 11 uur te koop.

FB-event: Lany - Melkweg Amsterdam
Tickets via: bit.ly/MWLANY16
Melkweg Amsterdam
01/12/2017 at 11:20. Facebook
Get ready voor een avond vol energieke en zweterige Blink-182 songs tijdens BLINKFEST! Op zaterdag 21 januari staan de beste up-en-coming poppunkbands van Europa met aan het hoofd Amsterdamse poppunkers Bounds Of Modesty samen in Melkweg.

FB-event: BlinkFest (Blink-182 Tribute Festival)
Tickets: bit.ly/blinkfesttix
Melkweg Amsterdam
01/11/2017 at 15:00. Facebook
Vanavond staat The Gift op Eurosonic, volgens nrc.next één van de beste Portugese bands die je daar kunt zien! Gelukkig hoef je niet helemaal naar Groningen om ze te zien, zaterdag staat de band hier!

FB-event: The Gift / First Breath After Coma - Melkweg Amsterdam
Tickets: [ Bit.ly Link ]
Melkweg Amsterdam
01/11/2017 at 11:00. Facebook
ISSUES en Crown The Empire zijn toegevoegd aan de line-up van The Powerfest op 1 juni! Net als al eerder aangekondigde headliners Sleeping With Sirens en Pierce The Veil, zorgden beide bands al voor daverende shows in Melkweg.

FB-event: The Powerfest: Sleeping With Sirens / Pierce The Veil - Melkweg
Tickets: bit.ly/thepowerfesttix
De eerste Rock Your Business van dit jaar gaat over de Popronde Nederland. De Popronde is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de manier om een flinke stap te zetten in je carrière. Mischa van den Ouweland (Popronde Nederland), Simone van Vugt (Radar Agency) en boeker Maarten Middendorp (lid van de selectiecommissie en boeker van o.a. Radio Eliza) komen hun ervaring met je delen. Toegang is gratis!

Rock Your Business: Klaar voor de Popronde?

EVENT - facebook.com
Foto van de show van Jonna Fraser op 29 december. Deel je foto's met #melkweg en wij reposten de tofste!
Paul Sinha werd door Noisey en 3VOOR12 uitgeroepen als een van de talenten van 2017. Volgende week staat hij op Noorderslag en op 18 februari staat hij op Helemaal Melkweg - Duke Garwood / Joana Serrat / Paul Sinha e.a.!

Meer info: [ Bit.ly Link ]
Aanstaande zondag openen we de expo 'Can You See Me', die je mee neemt in de magie van pinhole fotografie. Bekijk hier een preview over hoe je foto's maakt met een frisdrankblik en ontdek op de opening de beelden die de pinhole fotografen namen! Entree is gratis.

Event: Opening: Can You See Me
Lisa (34), medewerker marketing, maakt je Melkwegwijs: "Ik heb meer dan vier jaar bij de kassa gewerkt (way back). Sinds het begin van 2016 ben ik terug als freelancer op de marketingafdeling. Het leukste concert dat ik bij Melkweg heb bezocht is Lonely The Brave in 2015. Ik kijk erg uit naar de show van Touché Amoré op 14 februari, nu al de beste Valentijnsdag ooit!
Superfans laten vaak de leukste en creatiefste cadeautjes achter voor hun idolen. Helaas kunnen de bands deze niet allemaal meenemen. Omdat wij vinden dat deze een tweede leven verdienen, zullen de giften in het najaar van 2017 worden opgenomen in onze fancultuur expo! Check hier het artikel van 3VOOR12 voor een kleine preview. Wat is het leukste dat jij ooit aan je idool hebt gegeven?

3voor12 - Kidsweek: deze fantastische bouwsels namen fans mee voor hun idool

3voor12.vpro.nl
Helemaal blown away door onze nieuwe Melkwegshirts? Tag een vriend of vriendin in de comments die wel een fashion upgrade kan gebruiken en maak allebei kans op een van deze zes shirts naar keuze!
Foto's door Rob Sneltjes
De vorige editie van Helemaal Melkweg ligt nog maar net achter ons, of de volgende staat al weer voor de deur!

Zaterdag 18 februari gooien we opnieuw alle deuren open voor hét Melkweg-festival bij uitstek! Met o.a. Illya Kuryaki and the Valderramas, Duke Garwood, Joana Serrat, Amariszi en Paul Sinha.

Meer namen worden de komende weken bevestigd, dus houd het Facebook event in de gaten!

Helemaal Melkweg - Duke Garwood / Joana Serrat / Paul Sinha e.a.

EVENT - facebook.com
Op 6 januari luiden we in samenwerking met Grap Amsterdam Popmusic het nieuwe jaar in met Flips nieuwjaarsrede en optredens van o.a. KOALA, FATA BOOM en SoulTrash, in zowel de Upstairs als de Cinema.

Toegang is gratis!

Nieuwjaarsshow met o.a. Koala, Dakota, Fata Boom en Ella

EVENT - facebook.com