FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Mjällby AIF
01/13/2017 at 10:14. Facebook
Trevlig helg alla Maifare! Endast tre månader kvar nu till Strandvallens efterlängtade hemmapremiär i Div. 1 Södra 2017
Mjällby AIF
01/10/2017 at 09:13. Facebook
Mjällby AIF
01/09/2017 at 15:17. Facebook
Vi är väldigt glada att ledarduon, Jan Hallberg & Ronny Ryberg, fortsätter med sitt gulsvarta engagemang 2017.

Hallberg gör sitt 5:e år som är materialförvaltare i föreningen och Ryberg påbörjar sitt 16:e år som lagledare.

Vi tackar för det viktiga arbetet bakom kulisserna och ser fram emot fortsättningen!
Mjällby U19 förlorar semifinalen i Alliansen mot Hässleholms IF med 3-0. Vi gratulerar ändå grabbarna till en väl genomförd turnering!
Nytt år och nya möjligheter! Ni glömmer väl inte att registrera Mjällby AIF som föreningsfadder på Svenska Spel. Därmed stöttar ni på automatik vår fantastiska ungdomsverksamhet.

2016 fick vår förening ta del av 160 710 kr från Gräsroten och detta tack vare Er!
Ni som ännu inte gjort denna registrering (som är helt kostnadsfri) kan göra det på länken nedan:
[ Svenskaspel.se Link ]

Gräsroten...
View details ⇨
Det knallar på bra för Mjällbys U19-lag inne i Alliansen i Kristianstad Arena. En seniorturnering som Mjällby AIF har vunnit en gång tidigare, nämligen året 1986–87. Och nu kanske är det dags på nytt efter kvällens segerkross mot Kristianstad FC med 4-1. Matchens lirare, Tomas Andersson, gjorde tre av målen för Mjällby och det fjärde stod Saif Shallal för.

Nu väntar semifinalspel på fredag...
View details ⇨
Gott Nytt År Alla Fantastiska Maifare!
Härliga nyheter på ledarsidan.
Benny fortsätter drilla våra duktiga målvakter även kommande säsong.

Benny Johansson blir Mjällby AIF trogen även 2017

maif.se
God Julaftonsmorgon alla Maifare, här kommer julklappen.

Daniel Ivanovski är tillbaka!

Vi är väldigt glada att kunna presentera publikfavoriten Daniel Ivanovski som nu är tillbaka i Mjällby AIF. Med över 170 matcher i den gulsvarta dressen känner Ivan till klubben mycket väl och kommer att tillföra mycket med sin rutin, både på och utanför planen.

Ivan är en spelskicklig och säker...
View details ⇨
Axel Andersson skriver tvåårskontrakt med Mjällby!

Vi är väldigt nöjda med att skriva tvåårskontrakt med Mjällbys egna anfallstalang Axel Andersson, född 1998.

Vi ser en stor utvecklingspotential i Axel som har sina styrkor i djupledsspelet och är duktig inne i boxen. En utpräglad målskytt som dessutom är otroligt ambitiös och träningsflitig vilket vi ser som är en stark egenskap.

Vi önskar...
View details ⇨
"Hej Tomten! Vi från Mjällby AIF vill rikta ett stort tack till alla som har stöttat oss under det gångna året. I julklapp önskar vi oss ännu fler ideella gulsvarta eldsjälar som hjälper oss med olika projekt- och evenemangsuppgifter under 2017 - just för att fortsätta hålla hög kvalité i varumärket Mjällby AIF."

Vid intresse av att bistå, kontakta kansliet på Strandvallen
Mjällby AIF har gjort klart med en ny målvakt inför säsongen 2017!

Vi är väldigt nöjda med att presentera och hälsa OS & U21-landslagsmannen Jesper Johansson, 22 år, varmt välkommen tillbaka till Mjällby AIF.

Jesper har under 2016 tillhört GAIS i Superettan och var i somras med i svenska OS-truppen i Rio. Han har även varit bofast i U21-landslaget under några år.

Vår målvaktstalang är egen...
View details ⇨
Då ska granen pyntas!
En härlig bild från arkivet som symboliserar Mjällbys framtid Trevlig helg alla Maifare!
Mjällby AIF och Ifö Bromölla IF i samverkan med SISU Idrottsutbildarna bjuder in tränare för barn och ungdomsfotboll till en högkvalitativ fortbildningskväll i Bromöllas splitternya konstgräshall!

Tränarfortbildning Supercoach | Mjällby AIF och Ifö Bromölla IF i samverkan med SISU Idrottsutbildarna bjuder in tränare för barn- och ungdomsfotboll till en högkvalitativ fortbildningskväll i Bromöllas splitternya konstgräshall.

tranarfortbildning-supercoach.confetti.events
Mjällby AIF förstärker ledarstaben med meriterande fystränare!

Vi säger varmt välkommen till Johan Kristoffersson, 39 år, född och uppvuxen i Kristianstad. För några år sedan flyttade Johan till Stockholm för studier och jobb. Studierna inleddes på Bosön (Riksidrottsförbundetsutvecklingscentrum) med fysisk träning som huvudämne. Senare blev det kiropraktor på skandinaviska...
View details ⇨
På ett kylslaget Rosenholm hade Mjällby AIF:s U16-lag i helgen ligacupmatch mot lokalkonkurrenten FK Karlskrona. En jämn och inte allt för välspelad match slutade med att lagen delade på poängen, 1-1(0-0).

Matchrapport MAIF U16-FK Karlskrona

maif.se