MODO Hockey
03/25/2017 at 22:55. Facebook
Det blev en målrik och svängig match när MODO Hockey på lördagseftermiddagen såg till att man är vidare till J18-semifinal. Efter full tid var ställningen 5-5 och förlängning och sedemera straffar krävdes för att skilja lagen åt. Linus Pettersson och Lukas Wernblom, tillsammans med Simon Rönning i M...

Straffavgörande tog MODO Hockey till J18-semifinal

modohockey.se
MODO Hockey
03/24/2017 at 21:44. Facebook
MODO Hockey avancerade på fredagskvällen till semifinal i J20-slutspelet, detta efter att man besegrat Timrå IK i den andra matchen i kvartsfinalserien med 3-2. MODO Hockeys mål gjordes av Tim Wahlgren, Jakob Stenqvist och Anton Karlström.

MODO Hockey till semifinal i J20-slutspelet

modohockey.se
MODO Hockey
03/24/2017 at 10:10. Facebook
"Sitter du bekvämt?" är MODO Channels senaste programserie där spelare, ledare eller profiler i och omkring MODO Hockeys organisation intervjuas på djupet för ett personligt porträtt. I en längre intervju är MODO Hockeys lagkapten Erika Grahm först ut där hon berättar om sin uppväxt, varför hon börj...

Erika Grahm först ut i nya programserien från MODO Channel Premium

modohockey.se
MODO Hockey
03/24/2017 at 09:14. Facebook
Under fredagkvällens match i SM-slutspelet mellan MODO Hockey och Timrå IK är Intersport-shoppen öppen i Fjällräven Centers entréhall. Flera bra erbjudanden finns på souvenirer från MODO Hockey där 25% rabatt gäller för alla matchtröjor.

Erbjudanden på MODO-souvenirer från Intersport

modohockey.se
MODO Hockey
03/24/2017 at 09:14. Facebook
Det är valfri entré till matcherna i juniorernas SM-slutspel där kontanter eller Swish gäller i entrén om man som åskådare vill bidra till juniorverksamheten. Vi har fått positiv respons på swish-entrén där många vill bidra till juniorernas framfart och det går därför redan nu ge ett valfritt bidrag...

Valfri entré till kvällens kvartsfinal

modohockey.se
MODO Hockey
03/24/2017 at 09:14. Facebook
MODO Hockeys resa genom SM-slutspelet för J20 fortsätter på hemmaplan när kvartsfinal två i matchserien mot Timrå IK spelas fredag kväll 19:00. MODO Hockey segrade i den första matchen på bortais och har nu slagläge i serien som avgörs i bäst av tre matcher. Det är valfri entré till matchen där Fjäl...

Kvartsfinal två MODO Hockey - Timrå IK fredag kväll i Fjällräven Center

modohockey.se
MODO Hockey
03/23/2017 at 21:54. Facebook
MODO Hockey tog på torsdagen emot Leksands IF i den första kvartsfinalen mellan lagen i J18-slutspelet. Ett starkt försvarsspel, en storspelande Dennis Westergård i MODO Hockeys mål och ett mål vardera från Anton Gradin och Markus Hermanstad såg till att MODO vann matchen med 2-0.

MODO nollade Leksand i första J18-kvartsfinalen

modohockey.se
MODO Hockey
03/23/2017 at 12:41. Facebook
Ikväll väntar kvartsfinal för MODO Hockey J18 här i Fjällräven Center då Leksands IF kommer på besök. Pucken släpps 19:00 så du hinner åka hem och dra på dig MODO-tröjan innan du kommer ner och hejar fram grabbarna till seger.
MODO Hockey
03/22/2017 at 21:22. Facebook
Spelet i Special Teams tillsammans med en stark insats från Isak Wallin i MODO Hockeys mål visade sig vara receptet för seger när den första matchen i J20-kvartsfinalen mellan MODO Hockey och Timrå IK spelades på onsdagen. Segersiffrorna skrevs till 3-2 efter två mål från Oscar Stål-Lyrenäs och ett…

Seger mot Timrå i första J20-kvartsfinalen

modohockey.se
Ni missar väl inte att det på torsdag är dags för den första matchen i J18-kvartsfinalen mellan MODO Hockey och Leksands IF? Matchen spelas i Fjällräven Center med start klockan 19:00. Kiosker är öppna och det är valfri entré.
MODO Hockey J18 möter Leksands IF med start torsdag 23/3 klockan 19:00 i Fjällräven Center. För J20 väntar match två i Fjällräven Center i kvartsfinalserien mot Timrå IK och den matchen spelas på fredag 24/3 klockan 19:00. Till båda matcherna är det valfri entré där fredagskvällen även bjuder på After Work från 17:00.

Information inför slutspelsmatcherna för J18 och J20

modohockey.se
Efter andra raka segern mot Luleå har MODO Hockey tagit sig till kvartsfinal i J18-slutspelet, detta efter att hemmalaget vunnit med 4-1 i Fjällräven Center. MODO Hockeys målskyttar i matchen blev Oscar Frestadius (2), Markus Hermanstad och Alexander Popovic.

MODO klara för J18-kvartsfinal efter seger mot Luleå

modohockey.se
MODO Hockey tog sin andra raka seger i åttondelsfinalen mot Djurgården med siffrorna 3-1 i Husumhallen. MODO Channel tog ett snack efter slutsignalen med huvudtränare Mikael Sundell samt Oskar Stål Lyrenäs som fick sätta det matchavgörande målet i öppen kasse.

MODO Channel med Sundell och Stål Lyrenäs

modohockey.se
MODO Hockey eliminerade Djurgården från J20-slutspelet på fredag kväll efter seger med 3-1 i Husumhallen. Målskyttar i matchen för MODO Hockey var Jonathan Léman, Oskar Stål Lyrenäs och Tim Wahlgren när MODO vann matchserien med 2-0 och nu går vidare till kvartsfinal i SM-slutspelet.

MODO Hockey vidare i J20-slutspelet efter seger i åttondelsfinalen

modohockey.se
MODO Hockey gästade på torsdagskvällen Luleå Hockey för den första matchen i åttondelsfinalen i J18-slutspelet och det blev seger med 4-1 efter två sena mål i tom kasse. MODO Hockeys mål gjordes av Tobias Aronsson och Oscar Frestadius som stod för två mål vardera.

MODO besegrade Luleå i första J18-åttondelen

modohockey.se
MODO Hockey har tillsammans med ICA, som firar 100 år, genomfört ett projekt för att få fler ungdomar i regionen att röra på sig samt öka medvetenheten om hälsa kopplat till både träning och kost. Men det är inte ishockey som är på schemat utan att få skolklasser i Örnsköldsvik och Kramfors att göra...

MODO Channel med på besök hos Högakustenskolan

modohockey.se
Det blev seger i den första åttondelen i J20-slutspelet när MODO Hockey på onsdagen besegrade Djurgården på bortaplan med 2-0. Ett starkt försvarsspel och bra målvaktsspel från Isak Wallin lade grunden för segern, där MODO Hockeys målskyttar var Oscar Pettersson och Anton Karlström.

Seger för MODO Hockey i första J20-åttondelsfinalen

modohockey.se
MODO Hockey bjuder in till öppet hus i Fjällräven Center under lördag den 25 mars. Under dagen sker autografskrivning med spelare från föreningen, program med intervjuer från scenen samt friåkning på isen. Vi har även erbjudanden på både säsongskort samt souvenirer från Intersport samt förhoppningsv...

Öppet hus och tack för säsongen-dagen lördag 25 mars

modohockey.se
Vi har lyssnat på åsikter kring säsongskortserbjudandet och gör följande justering där valet nu finns att inkluderat i grundpriset för sittplats innan den sista april antingen få ett arenakort med 500kr och ett presentkort från ICA på 250kr eller samtliga matcher under säsongen inkluderat fortsättningsspel.

Läs mer i artikeln nedan för samtliga priser och alternativ.

Priser och erbjudande för säsongskort 2017/2018

modohockey.se