MOOD Stockholm
yesterday at 09:00. Facebook
Perfekta kalasklänningen kommer från Valerie! Passa på att besöka våra butiker i helgen och uppdatera vårens festgarderob.

MOOD Stockholm
03/24/2017 at 16:28. Facebook
Hela helgen fortsätter vi födelsedagsfirandet med härliga erbjudanden, happenings och fantastiska treats!

Läs mer om hela vår Birthday Bonanza här:
MOOD Stockholm
03/23/2017 at 08:51. Facebook
Mood Stockholm fyller 5 år och födelsedagsfesten är i full gång! Tidigt på morgonen placerades ett ballonghav ut på Jakobsbergsgatan, bland dessa gömmer sig 50 guldballonger med noggrant utvalda födelsedagspresenter. Men det tar inte slut där – Hela dagen kan du ta del av fantastiska erbjudanden, happenings och treats hos alla våra butiker och restauranger. Let’s celebrate!

Läs mer om hela...
View details ⇨
MOOD Stockholm
03/22/2017 at 16:01. Facebook
I morgon smäller det! Fira födelsedagen tillsammans med oss och ta del av fantastiska erbjudanden i våra butiker och restauranger. Läs mer om hela vår Birthday Bonanza här:

Flaggspel från Leila’s General Store, den 23/3 får du 20% rabatt på hela deras sortiment.
MOOD Stockholm
03/21/2017 at 09:00. Facebook
It’s coffee O’clock – Inget kalas utan fika! T.o.m. 26/3 bjuder Bröd & Salt på kaffe mellan kl 11-13 när du köper lunch hos dem. Dessutom erbjuder de rosaströsslade, glutenfira chokladbollar till extra bra födelsedagspris.

Läs mer om vår Birthday Bonanza här:
MOOD Stockholm
03/20/2017 at 15:25. Facebook
På torsdag smäller det – Glöm inte lägga in Mood Stockholms födelsedagsfest i din kalender. Den 23/3 når firandet nya höjder och vi bjuder på härligheter som bubbelfontän, popcornmaskin, photobooth och massor av fantastiska erbjudanden. Be there or be square!

Läs mer på vår hemsida:
MOOD Stockholm
03/19/2017 at 07:00. Facebook
Just nu kan du få stylingtips av vår personal shopper Jacqueline Sundström till extra bra födelsedagspris! För 495 kr (ord. pris 695 kr) får du koll på de senaste trenderna samt tips och råd om vilka kläder och färger som passar just dig. Erbjudandet gäller t.o.m. 31/3 och mötet måste ske inom 3 månader. Boka din tid här: bit.ly/PS_Mood
Cheers to the weekend – Och för vårt födelsedagsfirande som fortsätter! T.o.m. 31/3 får du just nu 25% rabatt på Champagneglasen Optimum av Richard Juhlin för Italesse hos Posh Living.
Födelsedagsfesten har dragit igång hos Mood Stockholm. Läs mer om alla erbjudanden, treats och happenings på vår hemsida: . Välkommen in!
Äntligen är födelsedagsfesten igång! Day Birger et Mikkelsen firar genom att anordna en tävling där du kan vinna 2000 kr att shoppa för i butiken. Läs mer om och delta i tävlingen på deras Facebooksida.
Ta del av erbjudanden och event först av alla! I samarbete med Starbucks bjuder vi just nu på en valfri dryck värde upp till 45 kr när du signar upp dig på Mood Stockholms nyhetsbrev. Visa bara upp ditt registreringsmail i kassan hos Starbucks i Mood och njut sedan av en lyxig kaffe.

Vi bjuder på kaffe – Signa upp dig på vårt nyhetsbrev!

moodstockholm.se
Mood Stockholm fyller fem år den 23/3, men redan nu startar firandet! Vi bjuder in till en tre veckor lång födelsedagsfest med fantastiska erbjudanden, happenings och härliga treats varje dag.
Just nu erbjuder Kronans Apotek 3 för 2 på alla produkter från populära Löwengrip Care & Color. Gäller t.o.m. tisdag 14/3, passa på att fylla upp badrumsskåpet!
Vi har en underbar nyhet! Den 23 mars kl 10.00 öppnar Lindex Lingerie sin unika underklädesbutik hos oss i MOOD Stockholm. Här kommer du mötas av en personlig service och expertis som gör det enkelt att hitta nya underklädesfavoriter.
Vi har en underbar nyhet! Den 23 mars kl 10.00 öppnar Lindex Lingerie sin unika underklädesbutik hos oss i MOOD Stockholm. Här kommer du mötas av en personlig service och expertis som gör det enkelt att hitta nya underklädesfavoriter.
I samband med att vi idag firar Internationella Kvinnodagen vill vi passa på att lyfta skulpturen Pretty Vacant av konstnären Cajsa von Zeipel. Denna kaxiga och självsäkra kvinna lyfter Mood Stockholm på sina axlar och vi kan inte annat än älska henne!
Mood Stockholm fyller 5 år och firar med en tre veckor lång födelsedagsfest full av fantastiska erbjudanden, happenings och härliga treats. Den 23/3 smäller det, men vi smygstartar redan måndag 13/3 och du är välkommen att fira så mycket du bara orkar!
Bloggaren Ida Warg tävlade ut ett presentkort på Mood Stockholm till sina läsare, för att vinna bad hon dem dela med sig av sina bästa hälsotips för kropp och knopp. Vi har samlat några av de bästa tipsen här: bit.ly/Ida_Warg
Fettisdagen 28/2 får du inte missa att besöka Bröd & Salt i Mood Stockholm och deras härliga semmel-pop up. Snabbt och smidigt kan du köpa med dig semlor to go och delta i roliga aktiviteter på plats.