FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Initiativ och kraftfullhet! Kämpa på Boyan för att minska plasten i haven. Ingenting är omöjligt om man vill tillräckligt mycket.
Tack alla ni som väljer MSC-märkt fisk och skaldjur! Det gör skillnad för livet i haven. För idag och kommande generationer.
MSC klarar Kalibers granskning. Vi tar all kritik på allvar och bemöter den gärna.

Läs mer i Aktuell Hållbarhet

aktuellhallbarhet.se
Visste du att MSC-märkt gös från Hjälmaren är en av våra stoltheter? Här fiskad av Anna Vesper Gunnarsson som är fiskare i 17:e generationen.
Vill du ha tips för att tina fisken på bästa sätt därhemma? Varsågod - här är våra bästa knep!

TIPS 1: Ta ut fisken ur förpackningen och lägg den i vatten med salt och socker. Det ger fiskköttet en fantastisk struktur, precis som på restaurang. Ex ta 1/2 liter vatten, 2 msk socker och 2 msk salt till 4 filéer. Låt dra i 25 min.

TIPS 2: Om du vill att fisken ska tina snabbare, lägg den i...
View details ⇨
Blir du också så där galet frustrerad när du ska välja fisk och verkligen vill välja hållbart?
Ja, i år är det MSC-märkt fisk som pappa önskar sig på fars dag.
Din tillit är jätteviktig för oss! Utan ditt förtroende för vårt miljömärke kan vi inte fortsätta skapa förändring mot ett mer hållbart fiske. Därför gör vi DNA-tester på slumpvisa MSC-märkta varor.
Tack Leonardo DiCaprio för att du engagerar dig så helhjärtat för vår planet. Allt hänger ju ihop. För att våra hav ska må bra behöver hela vår planet må bra. Vi har sett filmen och rekommenderar dig starkt att göra det också!

Se miljödokumentären Before the flood

leonardodicaprio.com
Visste du att många av oss svenskar har underskott av D-vitamin under den mörka årstiden? Och att just fisk kan vara en del av lösningen? Köper du MSC-märkt bidrar du också till mer hälsa i haven!

Läs här om vitaminer i fisk

sjomatsframjandet.se
Visste du att vi gör slumpmässiga DNA-tester på våra MSC-certifierade varor? Det är för att säkerställa att våra regler för spårbarhet följs och fungerar.

Läs mer om DNA-tester här

blog.msc.org
Hej dundrans vad det går! Det senaste året fiskades 9.3 miljoner ton MSC-certifierad fisk. Och det motsvarar nästan 10 procent av den globla vildfångade fisken. Jämfört med tidigare år är det en ökning med 6 procent.
Vet du vad vad det blå miljömärket MSC står för? Jo, att
- fisket ägt rum i ett hållbart bestånd
- minimerad påverkan på havsmiljön
- spårbarhet från hav till tallrik
Ja, väljer du MSC-märkt fisk kan du vara säker på att fisken är hållbart fångad. Få reda på varför här i inslaget av vår Sverigechef Minna Epps.

Här är fiskarna du kan äta med gott samvete

tv4play.se
Åhh, så enastående vackert! Det här är havet under ytan när vi zoomar in riktigt mycket.

Klicka här för att se fler foton

earthtouchnews.com
Miljön är viktigare än plånboken för oss svenskar när vi väljer fisk. Det visar den största globala undersökningen som gjorts om människors attityder till konsumtion av fisk och skaldjur.

Läs hela undersökningen här

msc.org
Yoga Girl, fridykaren Anneli Pompe och Sveriges vice statsminister Isabella Löwin är med i WWF:s nya podd. Lyssna här!

Ny poddserie om haven från WWF

wwf.se
Va coolt! Nu går det att spåra yrkesfisket värden över i realtid! Bakom initiativet står bland annat Leonardo DiCaprio Foundation som vill skydda Moder Jord. Prova själv med ett klick!

Global Fishing Watch

globalfishingwatch.org
Värdsfotografen Mattias Klum uppmuntrar alla att välja MSC-märkt fisk och skaldjur.

Läs om hur du gör skillnad

skillnadunderytan.nu