FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
MSC Sverige - Blå fisk
01/15/2017 at 13:28. Facebook
MSC Sverige - Blå fisk
01/15/2017 at 07:32. Facebook
Åhhh, magiska Lofoten! Så vackert! Fisken som hänger på tork är MSC-certifierad torsk. Visst vill man åka dit?
Undrar du vad som pågår i huvudet på en fiskare med MSC-certifiering? Kika då på den här filmen. Just den här fiskaren är från USA och tillhör Alaska Seafood Cooperative.
Njut och tjut! Servera MSC-märkt fisk och skaldjur till nyår och ingen lär gå hem besviken. Vad sägs om hummer eller havskräftor? Förresten, vet du om att det finns MSC-märkt löjrom och att den är som gjord till champagne?
Är sill ett måste för dig på julbordet? För oss är det ett måste att sillen är MSC-märkt. För att havet ska må bra hör ju julen till.

Klicka här för att hitta din MSC-märkta produkt

msc.org
Hej-då bifångst av albatross! Läs hur ett MSC-certifierat fiske i Södra oceanien räddar livet på hundratals fåglar.

Så här har bifångsten av fåglar minskats dramatiskt

beating-bird-bycatch-stories.msc.org
Initiativ och kraftfullhet! Kämpa på Boyan för att minska plasten i haven. Ingenting är omöjligt om man vill tillräckligt mycket.
Tack alla ni som väljer MSC-märkt fisk och skaldjur! Det gör skillnad för livet i haven. För idag och kommande generationer.
MSC klarar Kalibers granskning. Vi tar all kritik på allvar och bemöter den gärna.

Läs mer i Aktuell Hållbarhet

aktuellhallbarhet.se
Visste du att MSC-märkt gös från Hjälmaren är en av våra stoltheter? Här fiskad av Anna Vesper Gunnarsson som är fiskare i 17:e generationen.
Vill du ha tips för att tina fisken på bästa sätt därhemma? Varsågod - här är våra bästa knep!

TIPS 1: Ta ut fisken ur förpackningen och lägg den i vatten med salt och socker. Det ger fiskköttet en fantastisk struktur, precis som på restaurang. Ex ta 1/2 liter vatten, 2 msk socker och 2 msk salt till 4 filéer. Låt dra i 25 min.

TIPS 2: Om du vill att fisken ska tina snabbare, lägg den i...
View details ⇨
Blir du också så där galet frustrerad när du ska välja fisk och verkligen vill välja hållbart?
Ja, i år är det MSC-märkt fisk som pappa önskar sig på fars dag.
Din tillit är jätteviktig för oss! Utan ditt förtroende för vårt miljömärke kan vi inte fortsätta skapa förändring mot ett mer hållbart fiske. Därför gör vi DNA-tester på slumpvisa MSC-märkta varor.
Tack Leonardo DiCaprio för att du engagerar dig så helhjärtat för vår planet. Allt hänger ju ihop. För att våra hav ska må bra behöver hela vår planet må bra. Vi har sett filmen och rekommenderar dig starkt att göra det också!

Se miljödokumentären Before the flood

leonardodicaprio.com
Visste du att många av oss svenskar har underskott av D-vitamin under den mörka årstiden? Och att just fisk kan vara en del av lösningen? Köper du MSC-märkt bidrar du också till mer hälsa i haven!

Läs här om vitaminer i fisk

sjomatsframjandet.se
Visste du att vi gör slumpmässiga DNA-tester på våra MSC-certifierade varor? Det är för att säkerställa att våra regler för spårbarhet följs och fungerar.

Läs mer om DNA-tester här

blog.msc.org
Hej dundrans vad det går! Det senaste året fiskades 9.3 miljoner ton MSC-certifierad fisk. Och det motsvarar nästan 10 procent av den globla vildfångade fisken. Jämfört med tidigare år är det en ökning med 6 procent.
Vet du vad vad det blå miljömärket MSC står för? Jo, att
- fisket ägt rum i ett hållbart bestånd
- minimerad påverkan på havsmiljön
- spårbarhet från hav till tallrik