Säsongsfinal för vårt geni Einstein!
Missa inte sista avsnittet av Genius ikväll kl 22.00!
I kvällens avsnitt ser vi även svensk/danska skådespelaren David Dencik i rollen som Niels Bohr. En av 1900/talets främsta atomfysiker som även tilldelades Nobelpriset i fysik 1922.
Säsongsfinal för vårt geni Einstein Missa inte sista avsnittet av Genius ikväll
Ioana Lind
Hannes Koma Camitz
Jessica Kunnari
Minns du kravallerna i Los Angeles?
Ikväll klockan 21.00 visar vi LA 92 - en dokumentär om kravallerna i LA 1992.

När fyra Los Angeles-poliser ansågs vara oskyldiga till att ha misshandlat Rodney King ledde det till de värsta upploppen i USA:s historia...
Minns du kravallerna i Los Angeles Ikväll klockan 2100 visar vi LA
NYHET! Nu står det klart att Genius kommer tillbaka med andra säsong 2018! I säsong 2 porträtteras konstnären och poeten Pablo Picasso.

Missa inte säsongsfinalen av Genius: Albert Einstein på söndag klockan 22.00!
NYHET Nu står det klart att Genius kommer tillbaka med andra säsong
Conny Tengqvist
Sofi Kress Devic
Adriana Stensholm
Kravallerna i Los Angeles 1992 är ett av USA värsta upplopp i historien - missa inte vår dokumentär LA 92 på lördag klockan 21.00
Ikväll 21.00 visar vi Sebastian Junger och Nick Questeds råa och ocensurerade dokumentär "Helvetet på jorden - Syriens fall och IS framfart". Missa inte denna dokumentär om människors gränslösa kamp för att fly!
Ikväll 2100 visar vi Sebastian Junger och Nick Questeds råa och ocensurerade

National Geographic - Helvetet på jorden - Syriens fall och IS framfart

natgeotv.com
Se 13 minuter av "Helvetet på jorden" som är en rå och ocensurerad dokumentär som skildrar den hårda och nutida verklighet Syriens flyktingar tvingas möta, samt människors gränslösa kamp för att fly. Med nästa 1000 filmade timmar har filmmakarna skildrat flyktingkrisen på nära håll och de människor som lever mitt i den...

Vi visar hela dokumentären på lördag 21.00 på National Geographic
Se 13 minuter av Helvetet på jorden som är en rå och

Helvetet på jorden: IS framfart och Syriens fall

Se 13 minuter av Helvetet på jorden som är en rå och ocensurerad dokumentär som skildrar den hårda och nutida verklighet Syriens flyktingar tvingas möta, sam...

YOUTUBE.COM
PREMIÄR IKVÄLL: Äntligen är det dags för det första avsnittet av dramaserien Genius: Einstein, med Geoffrey Rush i huvudrollen. Start klockan 22.00 på National Geographic.
Andreas Carlsson
Johan Håkansson
Magnus Slav Andersson
1 DAG KVAR: Premiär för i morgon för Genius: Einstein - start klockan 22.00 på National Geographic. En serie om hur Albert blev "Einstein".
Leo Borg
Slibodan Jasnic
Sejdo Vic Sejdo Vic
2 DAGAR KVAR: Alla känner till Einstein – men hur mycket vet du egentligen om Albert? Lär känna mannen bakom idéerna. Premiär för Genius: Einstein - söndag 22.00 på National Geographic.
Petra Rönnholm
Mercidyl Thurfjell
Karyn Stegenius
Alla känner till Einstein – men hur mycket vet du om Albert? Lär känna mannen bakom idéerna genom en virtuell rundtur i hans hem och testa sedan dina kunskaper.
Alla känner till Einstein men hur mycket vet du om Albert Lär

National Geographic

genius.natgeotv.com
Ikväll är det dags för det sista avsnittet av Story of God med Morgan Freeman, där han undersöker om det finns bevis för Guds existens. Missa inte det, start klockan 21.00 på National Geographic.
Mikael Eriksson
Somar Shaheen
Premiären av Genius: Einstein närmar sig… Följ med bakom kulisserna redan nu och få en försmak av serien!
Ikväll är det äntligen premiär för Vårt ursprung - historien om människans utveckling, där vi får svar på frågan: Hur hamnade vi här?! Missa inte det, start klockan 22.00.
Ikväll är det äntligen premiär för Vårt ursprung historien om människans utveckling
I förra veckan var det smygpremiär på röda mattan för Genius: Einstein. Huvudrollsinnehavaren Geoffrey Rush var med på plats, plus flera av de andra skådespelarna. Premiär på National Geographic den 23 april!
I förra veckan var det smygpremiär på röda mattan för Genius Einstein
Story of God med Morgan Freeman är tillbaka! Premiär ikväll 21.00 på National Geographic.
Ewa Martin
Marilyne Ntumba Mabambu
Fredrik Alvelöv
ELD: Människans förmåga att tämja elden är en av de sakerna i vår historia som tydligast förklarar vår nutida existens. Missa inte premiäravsnittet av Vårt ursprung – historien om människan utveckling den 6 april 22.00 på National Geographic.
Mart Europop
Dennis Hansson
Kjell Arvidsson
Story of God med Morgan Freeman är snart tillbaka! Vi fortsätter att söka klarhet i några av mänsklighetens största frågor, premiär 2 april på National Geographic.
Stephanie Ann McGuire
Souriya Rashid
Ysser Faleh