FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Marinbiologen Barbara Block arbetar för att bevara haven och dess fantastiska djurliv genom att använda toppmodern teknik. Läs mer här; [ Nationalgeographic.com Link ]
Expedition Mars – dokumentär ikväll klockan 20.00. Ta del av häpnadsväckande upptäckter som gjordes när strövarna Spirit och Opportunity skickades till Mars.
Missa inte kvällens avsnitt av Years of Living Dangerously med Ty Burrell och Bradley Whitford, start klockan 21.00 på National Geographic.
“Att bygga båtar är det äldsta hantverket i Bangladesh, en del av vår historia. Varje båt är både ett tekniskt och ett konstnärligt mästerverk” Hör Runa Khan berätta varför hon utvecklat ett levande museum för att bevara det traditionella sättet att bygga båtar.
Ett fantastiskt vackert klipp för alla er som gillade MARS.
God fortsättning från oss på National Geographic!
Savannen är en plats både för liv, och för död. Bara den starkaste överlever. Ikväll är det återigen dags för ett avsnitt av Savage Kingdom på NatGeo Wild klockan 18.00
I kvällens avsnitt av Years of Living Dangerously: Följ med Joshua Jackson som undersöker klimatförändringarnas påverkan på världens hav, samtidigt som skådespelerskan och aktivisten Nikki Reed tar reda på hur prissättningen på kol påverkar i klimatfrågan.
Den 30 mars 1981, vid Hilton hotell i Washington, avlossades sex skott av den unga Hinckley. Hans tilltänka offer är USA:s president Ronald Reagan. Killing Reagan är en dramaskildring av händelserna som ledde fram till skottet som förändrade Reagan för alltid – både som person och som president. Missa inte den!
Ikväll är det dags för sista avsnittet av MARS. Missa inte det - start klockan 22.00.
Mark Kendall har lyckats rädda miljoner liv genom sin vaccinationsforskning. Läs mer här: [ Nationalgeographic.com Link ]
360° LIVE - Nu är det dags! Klicka in på National Geographic.
360° LIVE: För första gången någonsin kommer vi sända live i 360°. Ikväll prick klockan 21.00 har du möjligheten att följa med till Mars Desert Research Station i Utah för att se vad som händer just då, just där.

Livevideon kommer läggas upp på National Geographic. För mer information - [ Media.fb.com Link ].
Stormen är på väg och en rad tuffa beslut måste fattas… Missa inte det näst sista avsnittet av MARS, ikväll klockan 22.00
Ikväll 22.00 är det dags för ett nytt avsnitt av Enfaldiga Experiment, men det är ju inte bara vi människor som experimenterar med vetenskapens lagar. Vi har därför satt ihop en litet klipp med det bästa från våra fyrbenta vänner – här kommer en hundspecial!
Snart börjar koloniseringen av Mars… Eller? Ikväll är det dags för det fjärde avsnittet av MARS och här är redan nu ett klipp. Missa inte det!
I morgon har Savage Kingdom premiär på NatGeo Wild. Följ dramatiken på savannen - berättar gör Charles Dance (mer känd som Tywin Lannister från Game of Thrones). Start klockan 18.00.
Följ med och utforska de gamla grottorna vid Taffelbergets topp i Sydamerika, tillsammans med Rolex Awards och Franceso Sauro. Se klippet för att få veta mer!