PREMIÄR IKVÄLL: Äntligen är det dags för det första avsnittet av dramaserien Genius: Einstein, med Geoffrey Rush i huvudrollen. Start klockan 22.00 på National Geographic.
Andreas Carlsson
Johan Håkansson
Magnus Slav Andersson
1 DAG KVAR: Premiär för i morgon för Genius: Einstein - start klockan 22.00 på National Geographic. En serie om hur Albert blev "Einstein".
Leo Borg
Slibodan Jasnic
Sejdo Vic Sejdo Vic
2 DAGAR KVAR: Alla känner till Einstein – men hur mycket vet du egentligen om Albert? Lär känna mannen bakom idéerna. Premiär för Genius: Einstein - söndag 22.00 på National Geographic.
Petra Rönnholm
Mercidyl Thurfjell
Karyn Stegenius
Alla känner till Einstein – men hur mycket vet du om Albert? Lär känna mannen bakom idéerna genom en virtuell rundtur i hans hem och testa sedan dina kunskaper.
Alla känner till Einstein men hur mycket vet du om Albert Lär

National Geographic

genius.natgeotv.com
Ikväll är det dags för det sista avsnittet av Story of God med Morgan Freeman, där han undersöker om det finns bevis för Guds existens. Missa inte det, start klockan 21.00 på National Geographic.
Mikael Eriksson
Somar Shaheen
Premiären av Genius: Einstein närmar sig… Följ med bakom kulisserna redan nu och få en försmak av serien!
Ikväll är det äntligen premiär för Vårt ursprung - historien om människans utveckling, där vi får svar på frågan: Hur hamnade vi här?! Missa inte det, start klockan 22.00.
Ikväll är det äntligen premiär för Vårt ursprung historien om människans utveckling
I förra veckan var det smygpremiär på röda mattan för Genius: Einstein. Huvudrollsinnehavaren Geoffrey Rush var med på plats, plus flera av de andra skådespelarna. Premiär på National Geographic den 23 april!
I förra veckan var det smygpremiär på röda mattan för Genius Einstein
Story of God med Morgan Freeman är tillbaka! Premiär ikväll 21.00 på National Geographic.
Ewa Martin
Marilyne Ntumba Mabambu
Fredrik Alvelöv
ELD: Människans förmåga att tämja elden är en av de sakerna i vår historia som tydligast förklarar vår nutida existens. Missa inte premiäravsnittet av Vårt ursprung – historien om människan utveckling den 6 april 22.00 på National Geographic.
Mart Europop
Dennis Hansson
Kjell Arvidsson
Story of God med Morgan Freeman är snart tillbaka! Vi fortsätter att söka klarhet i några av mänsklighetens största frågor, premiär 2 april på National Geographic.
Stephanie Ann McGuire
Ysser Faleh
Einar Gewers
#BigCatMonth fortsätter. Idag visar vi program med extra fokus på stora kattdjur på NatGeo Wild.
NY SERIE: Det här är berättelsen om hur vår värld blev modern. ”Vårt ursprung – historien om människans utveckling” har premiär på National Gepgraphic den 6 april.
Robert Johansson
Tommy Larsson
Kjell Arvidsson
Grattis Albert Einstein på födelsedagen! Han föddes idag för 138 år sedan – den 14 mars 1879 i Tyskland.
Idag är det sex år sedan Japan drabbades av jordbävningen som mätte 9.0 på richterskalan och den efterföljande tsunamin. Hemska bilder!
Anders Gullberg
Kristian Dellen
Orange with Black, House of Cats, Cats on Thrones och The Walking Cat. Vilken är din favoritkatt? Missa inte #BigCatMonth varje söndag på NatGeo Wild.
Karlsson Stig Chev
Ingela Hansson
Story of God kommer tillbaka med en andra säsong! Följ med Morgan Freeman som gör en djupdykning i frågorna Vad är himmel och vad är helvete? Vilka är utvalda? Finns det bevis för Guds existens?
Story of God kommer tillbaka med en andra säsong Följ med Morgan
Frank Molas
Yurtseven Ülgü
Sanna Monisha Lundin