Story of God med Morgan Freeman är snart tillbaka! Vi fortsätter att söka klarhet i några av mänsklighetens största frågor, premiär 2 april på National Geographic.
#BigCatMonth fortsätter. Idag visar vi program med extra fokus på stora kattdjur på NatGeo Wild.
NY SERIE: Det här är berättelsen om hur vår värld blev modern. ”Vårt ursprung – historien om människans utveckling” har premiär på National Gepgraphic den 6 april.
Grattis Albert Einstein på födelsedagen! Han föddes idag för 138 år sedan – den 14 mars 1879 i Tyskland.
Idag är det sex år sedan Japan drabbades av jordbävningen som mätte 9.0 på richterskalan och den efterföljande tsunamin. Hemska bilder!
Orange with Black, House of Cats, Cats on Thrones och The Walking Cat. Vilken är din favoritkatt? Missa inte #BigCatMonth varje söndag på NatGeo Wild.
Story of God kommer tillbaka med en andra säsong! Följ med Morgan Freeman som gör en djupdykning i frågorna Vad är himmel och vad är helvete? Vilka är utvalda? Finns det bevis för Guds existens?
För 100 år sedan, på den internationella kvinnodagen, gick startskottet för den ryska revolutionen som fick det tsariska enväldet att upphöra.
I kvällens avsnitt av Haverikommissionen: Vi backar till år 2002 och tittar närmre på Northwest Airlines Flight 85 som med nöd och näppe lyckades undvika en total katastrof. Vad var det som gick snett?
Lejonpopulationen i Afrika har minskat med 90 % de senaste 75 åren och idag finns det 4000 tigrar, 35 000 lejon och 7100 geparder kvar i det vilda världen över. NatGeo Wild viger alla söndagar i mars månad åt tigrar, lejon och andra stora kattdjur.
Ett Youtube-klipp visar fyra män som blir ihjälskjutna till havs och brottsutredaren Karsten von Hoesslins jakt på mördarna är i full gång. Missa inte fortsättningen av De laglösa haven – start ikväll klockan 22.00 på National Geographic.
Liten katt, stor katt, tam katt, vild katt – de är alla ganska lika! Hur mycket vildkatt ser du i din katt hemma?
En laglös plats, helt utan rättvisa. Följ Karsten von Hoesslins arbete med att lösa brott som sker utom räckhåll för lagens arm - till havs. Premiär ikväll klockan 22.00!
I dokumentärserien De laglösa haven följer vi brottsutredaren Karsten von Hoesslins arbete med att lösa brott som sker utom räckhåll för lagens arm - till havs. Måndagar klockan 22.00 på National Geographic.
Glad alla hjärtans dag - glöm inte bort våra fyrbenta vänner idag! <3
Einstein goes Gaga! Äntligen är premiärdatumet satt för Genius - 23 april på National Geographic.
Hör Claudia Feh berätta om hennes arbete för att för att bevara Przewalskihästen, en urhistorisk hästras som är den sista länken mellan dagens moderna häst och de förhistoriska hästarna. Hästarna härstammar ursprungligen från Mongoliet och Claudias dröm är att hästarna återigen ska kunna leva sida vid sida med nomadfolket.
I dokumentären Genusrevolutionen utforskar vi hur synen på kön och könsidentitet förändrats, vad det egentligen är och betyder. Vad och/eller vem, är det som bestämmer om man är flicka eller pojke? Dokumentärpremiär 11 februari!