FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Snart börjar koloniseringen av Mars… Eller? Ikväll är det dags för det fjärde avsnittet av MARS och här är redan nu ett klipp. Missa inte det!
I morgon har Savage Kingdom premiär på NatGeo Wild. Följ dramatiken på savannen - berättar gör Charles Dance (mer känd som Tywin Lannister från Game of Thrones). Start klockan 18.00.
Följ med och utforska de gamla grottorna vid Taffelbergets topp i Sydamerika, tillsammans med Rolex Awards och Franceso Sauro. Se klippet för att få veta mer!
Years of Living Dangerously: Ikväll klockan 21.00

Missade du förra veckans avsnitt? Se när David Letterman besökte Indien, världens tredje största konsument av kolkraft, för att ta reda på mer om deras elförsörjning, hur det påverkar miljön och vilka planer som finns för en ljusare framtid.
Med anledning av Fidel Castros bortgång förra veckan visar vi ikväll ett specialprogram om hans liv - ikväll klockan 21.00, på National Geographic.
I gårdagens Nyhetsmorgon kunde vi se Paula ”Fenjima” Manrique tipsa om de bästa TV-serierna just nu – bland annat Years of Living Dangerously. Se klippet här!

Tv-serierna du bara inte får missa!

tv4play.se
PREMIÄR IKVÄLL AV YEARS OF LIVING DANGEROUSLY

I kvällens avsnitt får vi följa David Letterman och ”Saturday Night Lives” Cecily Strong. Letterman reser till Indien och undersöker elförsörjningen och Strong tar reda på vad som blockerar tillväxten av solenergi i USA.
Fantastiska bilder från Antarktis - en frusen skönhet...
Om en halvtimme börjar andra avsnittet av MARS. Kommer du igår vad som hände förra veckan?
Spänd inför kvällens avsnitt av MARS? Här är redan nu en liten förhandstitt… Se mer här: [ Natgeotv.com Link ]
De senaste 40 åren har Rolex Awards stöttat människor som arbetar för att skydda och bevara vår värld. Missa inte kvällens program, Rolex Award for Enterprise – 40 årsjubileum, för att ta del av de största bedrifterna. Start klockan 19.05.
Följ med till Antarktis och träffa forskarna som riskerar sina liv för vetenskapen. Premiär i morgon klockan 22.00!
Nu är vi snart där… Ikväll landar vi på Mars!
Innan första halvan av det här århundradet är slut kommer människan att befinna sig på Mars. Hör några av dagens visionärer berätta hur det kommer gå till!
Hur skicklig är du på att landa en rymdraket eller styra en Marsrover? Hade du platsat i besättningen som ska till MARS? Testa i VR på vår hemsida!

Har du vad som krävs för att vara med på expeditionen till Mars? Bevisa det genom de här VR-spelen! MARS - premiär i november på National Geographic.

mars.natgeotv.com
Dagens främsta visionärer och tänkare svarar på frågan: Varför ska människan åka till Mars?
Donald Trump är USA:s nästa president. Resultatet av det amerikanska valet gör att vi ikväll visar om dokumentären ”Ett möte med Trump” – en närgången skildring berättad av människor i Trumps närhet, med eller mot honom.