Natuurmonumenten
01/19/2017 at 17:10. Facebook
Schitterende winterfoto van de IJslanders op de Veluwezoom! Met wie ga jij dit weekend genieten van het prachtige winterse landschap? :)
Natuurmonumenten
01/16/2017 at 17:53. Facebook
Heb je afgelopen dagen ook mooie winterse foto's gemaakt? ❄ Deel ze op onze pagina met andere natuurfans! :D
Schitterend beeld van de Schotse Hooglanders op de Veluwe :D Complimenten aan Lando Groothuis voor het maken van deze super foto!
Aankoop van unieke natuur, de aanleg van een compleet nieuw natuureiland en zo veel meer. Deze prachtige resultaten waren niet mogelijk zonder jullie steun! Namens de natuur dank jullie wel (Y)
Schitterende zonsondergang vanaf Texel! Gelijk zin om uit te waaien op het strand :D
Leuk! Komende dagen eindelijk (even) winter! ❄ Kans op mooie winterplaatjes, zoals deze prachtige heideschapen! :D
Een winterkoninkje op een heel dun laagje ijs. Gelukkig weegt een winterkoninkje maar 10 gram! :D Ingestuurd door Peter van Tigchelen (Y)
Een hele fijne jaarwisseling gewenst! En natuurlijk zien we jullie ook in 2017 weer graag in onze natuurgebieden! :-)
Van een hele dag mist word je niet altijd vrolijk maar in de natuur levert het soms prachtige plaatjes op! :-) (Y)
Fijne kerstdagen toegewenst aan alle natuurfans! :D
Wensballonnen zorgen voor drama's in de natuur. Wensen kan prima via een wensput of vallende ster Deel dit bericht en help mee deze ellende te voorkomen! (Y)
Mooi nieuws! Het ambacht van schaapherder is vanaf nu UNESCO Nederlands Cultureel Erfgoed (Y) Een prachtige traditie die hierdoor beter beschermd is! :)
Wat een schitterend Hollands winterlandschap! :D Ingestuurd door Harmen Piekema. Complimenten voor deze prachtfoto! (Y)
Tip! Op de Wadden zijn weer volop grijze zeehondenpups te zien! Dus goed opletten als je met de boot naar één van de eilanden vaart :)
De super ‘Kerstboom voor één piek’ actie van IKEA is er weer! Voor iedere verkochte kerstboom gaat er €1,- naar één van onze lokale natuurprojecten! (+ je krijgt een IKEA-bon twv €19,-) WIN-WIN! :D
Super nieuws voor de natuur! :D De EU heeft vandaag unaniem besloten natuurbescherming voor ruim 1.400 kwetsbare diersoort en >1 miljoen km² natuur niet af te zwakken en juist beter uit te voeren! (Y)
Prachtig om het kleurverschil tussen bosuiltjes te zien :) Dank aan Chris Meewis voor het delen van deze leuke foto (Y)
Wanneer de temperatuur onder de 10 graden zakt, beginnen egels aan hun winterslaap. Help ze door bladeren en takken in je tuin te laten liggen. Daarin maken zij dan een lekker holletje :)
Schitterende foto ingestuurd door Paul Koning! ❤ IJsvogels
Zoveel prachtige zonsondergangen afgelopen dagen! :) Wat vinden jullie van deze magische lucht gefotografeerd door Jean-Paul van Kranenburg?