FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Nederlandse Spoorwegen
01/15/2017 at 09:20. Facebook
Kennen jullie Rajiv en zijn bruid Anouschka of David en baby Quinten nog? Zij deelden hun mooie treinverhalen met ons. Heb jij ook een speciale treinervaring of ben jij een enorme treinfan? Vertel het dan in de comments. We horen graag van je :)
Nederlandse Spoorwegen
01/12/2017 at 15:33. Facebook
Hou je ook zo van lezen in de trein? NS Extra deelnemers krijgen nu een maand lang Blendle Premium cadeau. Zo lees je de meest uiteenlopende titels online. Nog geen deelnemer? Meld je nu aan en maak gebruik van deze aanbieding:
Alle bestaande NS Extra deelnemers ontvangen dit cadeau per e-mail.
Nederlandse Spoorwegen
01/10/2017 at 12:52. Facebook
Bij NS webcare komen de meest uiteenlopende vragen binnen. Maak kennis met het team. Zij vertellen je de meest voorkomende en de meest opvallende vragen. Heb jij ze ook wel eens een vraag gesteld?
Was jij ook zo heerlijk sociaal in 2016? Bekijk Het Lekker Sociaal Jaaroverzicht.
Helemaal klaar met die kerstboom en zit jij in gedachten al onder een palmboom? Vertel ons van welke vakantiebestemming jij droomt en waarom? De leukste 5 antwoorden winnen 2 treintickets + toegangskaartjes voor de Vakantiebeurs, Utrecht - 11 t/m 15 januari.
Tot 31 januari reis jij met NS naar Holle Bolle Gijs, Pardoes en Langnek in de Winter Efteling. Vind jouw sprookje op
NS wenst al haar reizigers een fijn nieuw treinjaar toe! Ook in 2017 staan al onze medewerkers voor je klaar. Aan welke treinreis van het afgelopen jaar heb jij de mooiste herinnering?
Is het een Sprinter? Nee hoor, het is de gloednieuwe Flirt tijdens één van de proefritten. Sil Castelein spotte hem bij De Ginkel. Heb jij ook zo’n leuke treinfoto gemaakt in de afgelopen maand? Plaats hem in de comments en wie weet schopt 'ie het tot onze nieuwe omslagfoto in februari!
Ben jij van plan op 31 december met de trein te reizen? Houd dan rekening met de aangepaste dienstregeling. Op Oudejaarsavond rijden er na 20:00 uur geen treinen meer. Na de jaarwisseling rijden er vanaf 01:00 uur weer Nachttreinen. Plan voor vertrek je reis in de Reisplanner op ns.nl of via de Reisplanner Xtra app.
Een veelbelovende blik, een verlegen glimlach of misschien een kort gesprekje. Heb jij iemand in de trein ontmoet die je beter zou willen leren kennen? Plaats dan een oproepje via NS Hartkloppingen: nshartkloppingen.tumblr.com
We vroegen jullie vorige week een einde te schrijven voor het ‘SprookjesSpoor’. Dat begon zo:

“Er was eens een heel gelukkige stoomtrein die iedere dag mocht doen wat hij het liefste deed: mensen vervoeren.
Tot op een dag: de intercity verscheen.
’Je hoeft niet meer te stomen,’ zeiden de mensen. ’Je bent vast heel moe.’
Maar de stoomtrein wilde helemaal niet stoppen met stomen. De stoomtrein...
View details ⇨
Heel Breda en ver daar buiten is in de ban van 3FM Serious Request en Lak aan DIPG. Met het Hup On Hup Off express ben je zo bij het Glazen Huis. Wat is tot nu toe jouw mooiste SR16 moment?
Per trein een nieuwe stad ontdekken? Dan komt NS Favourites goed van pas! Op dit vernieuwde platform vind je de leukste tips op het gebied van food, cultuur en shopping. Rechtstreeks van onze citybloggers.
Neem een kijkje en doe inspiratie op: bit.ly/2gJ0JHh #NSfavourites
Als echte treintypes, hopen we dat er voor ons een paar leuke treincadeaus onder de boom liggen met kerst. Een Mat'64 wc-rolhouder (getipt door Alex van Dijk) of een fotolijst van een gerecyclede spoorkaart misschien. Wat heb jij op je verlanglijstje staan?
Bekijk hier 't sprookje van de eenzame stoomtrein. Alleen, dit sprookje heeft nog geen einde. Dus schrijf een gelukkig einde, plaats 't in de comments en maak kans op 2 kaartjes voor de Winter Efteling.
Kerstmis komt steeds dichterbij en de sfeer zit er al goed in! Wij vroegen reizigers naar wie zij een kaart wilden sturen en waarom. Daar kwamen mooie antwoorden op. Met wie ga jij kerst vieren dit jaar?
Deze verloren knuffels dwalen in het station rond op zoek naar hun kleine eigenaars. Herken je één van deze gevonden vriendjes? Laat het ons weten in de comments, dan kunnen we zo snel mogelijk zorgen voor een mooie hereniging!
Vanaf 12.00 uur zijn we live op NOS op 3 vanuit de controlekamer.
City Night Line voor haar afscheidsrit naar Basel. Wist je dat alle nachttreinen prachtige namen hadden zoals Pegasus, Pollux, Sirius en Komet? Soms kregen het voorste en het achterste treindeel verschillende namen omdat deze zich onderweg opsplitsten. Heb jij wel eens met de City Night Line gereisd?