FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Utrecht Centraal is vandaag officieel geopend! Tijdens de opening stonden allerlei feestelijke activiteiten op het programma zoals een pop-up bioscoop, yoga en rondleidingen. Heb jij al een kijkje genomen op het vernieuwde station?
Machinist Robert en hoofdconductrice Trudy gaven elkaar vandaag het jawoord op Utrecht Centraal. Samen met familie en vrienden namen ze een speciale huwelijkstrein vanuit Amersfoort naar de speciale trouwlocatie. “Onze eerste date was zo geweldig, dat we allebei niet in de gaten hadden dat Robert de laatste trein zou missen.”
Nederlandse Spoorwegen
12/05/2016 at 13:03. Facebook
Zie de maan schijnt door de bomen,
Van Heerenveen tot Roosendaal.
’t Heerlijk avondje is gekomen,
Met een gedicht voor jullie allemaal.
Nederlandse Spoorwegen
12/04/2016 at 11:33. Facebook
Bij Sinterklaas horen gedichten,
Maar niet iedereen kan een Rijmpiet zijn.
Dus voor allen met dicht-problemen,
Kwam er rijmhulp in de trein.

Reizigers in de knoop met woorden,
Reizigers op zoek naar rijm.
Liepen weg met een mooi gedicht,
(Dat ze ‘t zelf niet schreven, is ons geheim).
Nederlandse Spoorwegen
12/02/2016 at 08:35. Facebook
Wat is jouw favoriete traject en waarom? Laat het weten in de reacties en maak kans op één van de 14 Spoorblok Special notitieboekjes, door VerdraaidGoed.nl gemaakt van gerecyclede spoornetkaarten.
Nederlandse Spoorwegen
12/01/2016 at 08:26. Facebook
Deze locomotief uit de serie 1700 is een 'golden oldie' maar doet het nog fantastisch! Jaimy Noorlander maakte er deze prachtige foto van. Maak jij nou ook zo'n mooie treinfoto deze maand? Zet 'm in de comments en misschien prijkt hij bovenaan onze facebookpagina in Januari!
Nederlandse Spoorwegen
12/01/2016 at 18:40. Facebook
Spannend! De verhuisdag van Julia Koopman is aangebroken. Zij woont een week lang op Utrecht Centraal. Abonneer je op Julia's YouTube-kanaal voor meer vlogs #opUtrechtCentraal: bit.ly/juliakoopman
Nederlandse Spoorwegen
12/01/2016 at 08:26. Facebook
Deze locomotief uit de serie 1700 is een 'golden oldie' maar doet het nog fantastisch! Jaimy Noorlander maakte er deze prachtige foto van. Maak jij nou ook zo'n mooie treinfoto deze maand? Zet 'm in de comments en misschien prijkt hij bovenaan onze facebookpagina in Januari!
Nederlandse Spoorwegen
11/30/2016 at 09:30. Facebook
Ben je van plan tussen 3 december 2016 en 22 januari 2017 de trein te pakken? Houd er dan rekening mee dat ProRail in die periode het spoor vernieuwt en NS testritten met een Intercity uitvoert over de Hogesnelheidslijn. Je kunt daardoor hinder ondervinden op het traject Den Haag Centraal / Rotterdam Centraal – Dordrecht – Breda. Plan je reis via de Reisplanner op of via de Reisplanner Xtra app.
Op zondag 11 december gaat de nieuwe dienstregeling in. Er wordt met heel wat factoren rond het spoor rekening gehouden bij de totstandkoming van het nieuwe ontwerp. Kijk maar...
Lodewijk Schmit Jongbloed reist al 25 jaar met de trein en berekende dat hij 1 miljoen kilometer heeft afgelegd met NS. Per jaar reist hij gemiddeld 40.000 kilometer per spoor. We verrasten hem met een lunch en een bedankje in de vorm van een speciaal voor hem ontworpen gouden kaartje.
Sssst! Wij werkten in alle stilte aan een Mannequin Challenge NS-style! Hoe vind jij hem geworden?
Speciaal voor onze fans alvast een voorproefje van de nieuwe tv-commercial. Hoe het afloopt zie je vanaf maandag 28 november op televisie. Wat denk jij?
Meer dan 200 aanmeldingen na onze vraag wie er een week op het nieuwe Utrecht Centraal wilde wonen. Wauw! En onze nieuwe huisgenoot is geworden…
Hoe kom je het snelst van Leeuwarden naar Amsterdam? Het is tijd voor de kite vs trein challenge. Klaar? Go!
De nieuwe dienstregeling gaat vanaf 11 december in. Deze is volledig opnieuw ontworpen en daar komt heel wat bij kijken!
Welk boek wint de NS Publieksprijs? De winnaar wordt vanavond door Matthijs van Nieuwkerk bekend gemaakt in DWDD. Voorspel het winnende boek en ontvang een gesigneerde versie en de 5 genomineerde boeken.

Update: We hebben een winnaar! Het boek 'Pogingen iets van het leven te maken' van Hendrik Groen krijgt de titel ‘Boek van het Jaar’ 2016.
Wil jij een week lang alle faciliteiten van het nieuwe Utrecht Centraal testen? We hebben een kamer van 40m2 beschikbaar, op 20 seconden lopen van spoor 20/21. Interesse? Reageren - tot woensdagavond - kan via de link!

Kamer te huur op Utrecht Centraal! | Kamernet

kamernet.nl
Een nieuwe dienstregeling is er niet zomaar. Twee jaar lang wordt er hard aan gewerkt. Er wordt bijvoorbeeld gekeken om overstappen en overstaptijd te verminderen en om de reistijd te verkorten. Maak kennis met het team dat de dienstregeling tot in detail uitwerkt: Antoine, Anneke, Bert en Chislaine. “Er gaat heel wat puzzelwerk vooraf aan het rijden van de treinen.”
Tijdens de live-chat met hoofdconducteur Thurstan kon je hem alles vragen wat je altijd al wilde weten over werken bij NS. Kijk hier de video terug om er achter te komen welke vragen er werden gesteld en wat zijn antwoorden waren.