Nordea Sverige
01/20/2017 at 10:45. Facebook
Annika Winsth, chefekonom på Nordea, om hur Trump som president kan påverka den globala tillväxten och den svenska ekonomin.
Nordea Sverige
01/20/2017 at 07:43. Facebook
Idag svär Trump presidenteden. Vad kommer det här innebära för amerikansk- och global tillväxt? Kan det även påverka svensk ekonomi? Vi sänder live här på Facebook runt 11.40 och får svar på dessa frågor från vår chefekonom, Annika Winsth. Vi ses!
Nordea Sverige
01/17/2017 at 14:09. Facebook
Vår privatekonom Ingela pratade med Expressen TV om vad du kan göra för att klara din ekonomi till nästa lön. Har du några bra tips? Dela gärna med dig i kommentarsfältet.
Nordea Sverige
01/16/2017 at 16:30. Facebook
Vet du att du kan koppla Touch ID på din iPhone till Mobilt BankID? Det gör inloggningen på Internet- och Mobilbanken ännu snabbare och enklare.

Hur aktiverar jag Touch ID för BankID?

support.bankid.com
Vet du att du kan välja en ny personlig kod i Internetbanken?
Gå in under fliken ”Inställningar” och länken ”Välj personlig kod”. Personlig kod används vid förenklad inloggning till Internetbanken, inloggning till mobilbanken om man saknar Mobilt BankID samt när du ringer till kundservice och saknar Mobilt BankID.
Hur gör du för att klara ekonomin efter jul och nyår? Här kommer privatekonomens tips.

Besegra din ekonomiska uppförsbacke

nordea.com
Vi har ett nytt händelserikt år framför oss. Vår chefekonom Annika Winsth ger sin syn på vad som kommer hända 2017 här.

Podcast: Vad kan vi vänta oss 2017?

nordea.com
Hur är det att vara graduate på Nordea? Anders, Ezgin och Kia berättar sina historier. Missa inte att söka till årets program - senast den 8 januari. Hoppas vi ses!

Meet our graduates Anders, Ezgi and Kia

nordea.com
För över pengar snabbt mellan dina konton i Mobilbanken. Bara dra och släpp! [ Nordea.se Link ]
Nytt år och nya tag! Wrapp vill påminna dig om att flera av dina favoritrestauranger och lunchställen kan ha ett digitalt stämpelkort, ett "punch card". För varje köp du gör med ditt Nordea-kort på ett och samma ställe kan du samla stämplar automatiskt. Rätt vad det är får du pengar tillbaka på köpet när ditt "punch card" är fyllt i appen.

Läs mer om Wrapp

nordea.se
Gott Nytt År önskar vi i sociala medier-teamet tillsammans med hela Nordea! Glöm inte bort att vi finns här dygnet runt, alla dagar om året för att svara på dina frågor. :)
Vad behöver du tänka på gällande dina bankärenden inför årsskiftet?

Bankärenden inför årsskiftet

nordea.se
Långa OCR-nummer att knappa in när du ska betala dina fakturor? Använd dig av OCR-skannern i mobilbanken istället.
Till er alla från oss, vi önskar er en riktigt härlig och god jul! Vi finns här dygnet runt, årets alla dagar. Kram från oss!
Vet du att du kan ändra ordningen på eller dölja dina konton i Mobilbanken? Om du har en iPhone sveper du ner på skärmen och väljer "Visa alla " sedan "Redigera". Om du har en Android väljer du "Översikt" högst upp på skärmen följt att ikonen som ser ut som en penna. Dra och släpp för att flytta konton eller bocka bort de konton du inte vill visa. Tryck sedan på ”Spara”.
Handlat mycket inför jul? Logga in snabbt med ditt fingeravtryck för att kolla saldot i Mobilbanken.

Mobilbanken - ladda ner appen och kom igång

nordea.se
Mycket att hålla koll på inför jul? Du är inte ensam att känna så. Vår privatekonom Ingela har koll på vad du kan behöva göra med din privatekonomi innan årsskiftet.

Tips på vad du bör tänka på gällande din ekonomi innan årsskiftet

nordea.com