Nordea Sverige
02/15/2017 at 13:00. Facebook
Riksbanken lämnade idag reporäntan oförändrad på - 0,50 % och vi kan troligtvis räkna med låga räntor ännu en tid framöver. Här kommer lite tips att tänka på medan boräntorna fortfarande är låga.

Så kan du planera med din boränta

nordea.com
Nordea Sverige
02/14/2017 at 08:19. Facebook
Idag är det Alla Hjärtans Dag, ett tillfälle att vårda våra relationer lite extra, men självklart tycker vi det är viktigt att vårda kärleken året om! Så här kommer några ekonomitips på ämnet :) Ha en härlig Alla Hjärtans Dag!

Alla Hjärtans Dag – vårda kärleken med ekonomisnack hela året

nordea.com
Vet du att du kan se dina PIN-koder till alla dina bank- och kreditkort i Internetbanken? Logga in med Mobilt BankID eller kort och kortläsare och gå till ”Kort” i vänsternavigeringen och sedan ”Visa PIN-kod”. Tryck på ”Visa PIN-kod” på det kort du vill se koden på.

Se din PIN-kod i Internetbanken

nordea.se
Planerar du semester lagom till sportlovet? Om du betalar mer än hälften av din resa med ditt Nordeakort (bankkort eller kreditkort) ingår en kompletterande reseförsäkring och ett avbeställningsskydd.

Reseförsäkring och avbeställningsskydd med Nordeakortet

nordea.se
Nordea exkluderar bolagen bakom Dakota Access Pipeline.

Exkludering av bolagen bakom Dakota Access Pipeline

nordea.com
Behöver barn och ungdomar i din närhet lära sig mer om ekonomi? Förra året träffade vi 17000 elever och inspirerade dem till att tänka sunt kring ekonomi. Vi kommer ut till skolor runt om hela Sverige - anmäl intresse idag!

Ekonomipejl - vi lär ungdomar om privatekonomi

nordea.se
Ska du på hus- eller lägenhetsvisning idag? Vår guide ger dig tips på vad du bör få svar på under visningen. Lycka till!

Steg 2: Hitta ditt nya boende

nordea.se
Vet du att om du bjuder in en vän till Wrapp så får ni båda 100 kronor var att spendera på valfri restaurang?
Högst upp i appen hittar du Invite friend-knappen och där under hittar du din invite-kod. Tryck på 'Share it with friends' och välj att dela din kod via e-post, sms eller messenger. Du och din vän får båda 100 kr i välkomstpresent när hen registrerat sig och kopplat ett bankkort! Ladda...
View details ⇨
Varje månad släpper vi en ny boränteprognos. Den här månaden skriver vår chefekonom, Annika Winsth, om att det kan vara en idé att binda delar av lånen.

Boränteprognos: Binda delar av lånen är intressant

nordea.com
Såhär innan helgen passar vi på att dela med oss av några bra säkerhetstips! Här är de vanligaste bedrägerierna och hur du skyddar dig mot dem.
På jakt efter ditt första boende men osäker på hur du går tillväga? Vi har samlat informationen du behöver i 5 steg.

Guide: Att köpa ditt första boende

nordea.se
Uppdatering: Nu fungerar alla öppna sidor igen! Tack för ert tålamod.
-------------
Just nu fungerar inte våra öppna sidor, men det går fortfarande att logga in till våra banktjänster. Du kan använda dig av länken nedan för att logga in i internetbanken. Vi jobbar hårt för att få hemsidorna att fungera igen.

Nordeas Internetbank Privat

internetbanken.privat.nordea.se
Annika Winsth, chefekonom på Nordea, om hur Trump som president kan påverka den globala tillväxten och den svenska ekonomin.
Idag svär Trump presidenteden. Vad kommer det här innebära för amerikansk- och global tillväxt? Kan det även påverka svensk ekonomi? Vi sänder live här på Facebook runt 11.40 och får svar på dessa frågor från vår chefekonom, Annika Winsth. Vi ses!
Vår privatekonom Ingela pratade med Expressen TV om vad du kan göra för att klara din ekonomi till nästa lön. Har du några bra tips? Dela gärna med dig i kommentarsfältet.
Vet du att du kan koppla Touch ID på din iPhone till Mobilt BankID? Det gör inloggningen på Internet- och Mobilbanken ännu snabbare och enklare.

Hur aktiverar jag Touch ID för BankID?

support.bankid.com
Vet du att du kan välja en ny personlig kod i Internetbanken?
Gå in under fliken ”Inställningar” och länken ”Välj personlig kod”. Personlig kod används vid förenklad inloggning till Internetbanken, inloggning till mobilbanken om man saknar Mobilt BankID samt när du ringer till kundservice och saknar Mobilt BankID.
Hur gör du för att klara ekonomin efter jul och nyår? Här kommer privatekonomens tips.

Besegra din ekonomiska uppförsbacke

nordea.com
Vi har ett nytt händelserikt år framför oss. Vår chefekonom Annika Winsth ger sin syn på vad som kommer hända 2017 här.

Podcast: Vad kan vi vänta oss 2017?

nordea.com
Hur är det att vara graduate på Nordea? Anders, Ezgin och Kia berättar sina historier. Missa inte att söka till årets program - senast den 8 januari. Hoppas vi ses!

Meet our graduates Anders, Ezgi and Kia

nordea.com