Nordea Tour
02/20/2017 at 17:08. Facebook
Nu i helgen startar Swedish Golf Tour med Winter Series på LUMINE Mediterránea Beach & Golf Community.
Resortens klubbchef Calle Carlsson välkomnar de skandinaviska spelarna med öppna armar.
– För mig personligen är det roligt att erbjuda spelare, som varit i samma sits som mig, tävlingsspel på vintern, säger han till golfing.se.

Lumines klubbchef välkomnar SGT till Spanien: Roligt att erbjuda en längre säsong

golfing.se
Tävlingsprogrammet 2017 är nu officiellt!

SGT – här är tourprogrammet för 2017

golfing.se
Lumine Golf and Beach Club, där vår Winter Series spelas om några veckor, kommer från och med i år att stå som värd för sista steget i Europatourkvalet.

Lumine becomes Qualifying School Final Stage host

europeantour.com
Magiskt! Har någon vågat testa detta under tävling? :)
Inte bara ur svensk synvinkel var 2016 ett stort och fantastiskt golfår. För första gången sedan 1904 var Golf åter en Olympisk sport. Inbee Park och Justin Rose vann guld, vår egen Henrik Stenson vann silver. Tittarsiffrorna var fantastiska här hemma. Och antalet golfare i Sverige ökade för tredje…

PGA Future Fund stipendier 2017 - PGA of Sweden

pgasweden.com
As we look ahead to a new European Challenge Tour season, and a new crop of up and coming talent, we profile one of the Nordic Golf League’s most exciting young players, Oliver Lindell.

Satellite stars: Oliver Lindell - Challenge Tour

ct.golf
Just nu är Åsa Gustavsson och Lars Hörnell, två av våra Tournament Directors, i Florida på PGA och USGA Rules Workshop för att vässa sina regelkunskaper. På plats är också två förbundsdomare; Christina Rodman och Leif Nyström.

Instagram photo by Åsa Gustavsson • Jan 4, 2017 at 12:45pm UTC

instagram.com
Gott Nytt År!
Vi byter nu skepnad på touren och kommer framöver att heta Swedish Golf Tour. Inom kort kommer vi att presentera mer information om hur 2017 kommer att se ut. Till dess är ni välkomna att besöka vår nya hemsida som nu har kommit ut i en lite enklare första version. Den kommer kontinuerligt att utvecklas fram till säsongsstart.

Happy New Year!
We have renamed the tour to Swedish...
View details ⇨

Swedish Golf Tour

swedishgolftour.se