FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
NOS
yesterday at 22:06. Facebook
Tienduizenden mensen kwamen vandaag naar de thuishaven van de omgekomen voetballers van Chapecoense voor een laatste eerbetoon aan hun helden. "Ik ben hier om het shirt eer aan te doen."
NOS
yesterday at 21:10. Facebook
De speech van Jan Terlouw in DWDD maakte deze week veel los. Hij sprak rechtstreeks tot de jongeren. Hoe denken zij over zijn hartenkreet? En jullie?

Mooie oproep van Jan Terlouw. Maar wat vinden jongeren zelf?

nos.nl
NOS
yesterday at 17:55. Facebook
Tien jaar lang een nepambassade van de Verenigde Staten runnen. Dat is een bende criminelen gelukt in de Ghanese hoofdstad Accra. "Het was net een echte", zegt een woordvoerder van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken.

Nepambassade VS kon 10 jaar zijn gang gaan in Ghana

nos.nl
NOS
yesterday at 17:17. Facebook
"Ik heb geluk, zoveel geluk dat ik deze kans heb gekregen." Een half jaar geleden danste Ahmad nog op de puinhopen van de oorlog in zijn land Syrië, nu is hij in Nederland. (via Nieuwsuur)

Lees meer: nos.nl/nieuwsuur/artikel/2146310
NOS
yesterday at 16:37. Facebook
Bij een brand in een pakhuis waar een feest was met 75 tot 100 gasten, zijn zeker negen mensen omgekomen. Het lot van zo'n 25 mensen is nog onbekend. Hoe de brand kon ontstaan is nog niet duidelijk: [ Nos.nl Link ]
NOS
yesterday at 15:50. Facebook
Het nieuws in een minuut met onder meer:
Een corrupte douanier ging tijdens het onderzoek naar hem gewoon door met het helpen van smokkelaars. Dat blijkt uit opnamen in handen van de NOS.
NOS
yesterday at 15:39. Facebook
Bij een boerderij in het Friese Hartwerd zijn 15 koeien in een gierkelder gevallen. De brandweer is uren bezig geweest, maar kon alle dieren veilig omhoog takelen → [ Nos.nl Link ]
NOS
yesterday at 15:12. Facebook
Twintig partijen willen meedoen aan de Kamerverkiezingen van maart. "Het is wel opvallend dat er nu zoveel partijen op elkaar lijken."

Met GeenPeil is versplintering in politiek compleet: dit lijkt op 2006

nos.nl
NOS
yesterday at 12:20. Facebook
Terwijl er een strafeis van 16 jaar tegen hem ligt, ging de douanier die van corruptie wordt verdacht, gewoon door met het geven van smokkeltips aan criminelen, blijkt uit bandopnamen van een gesprek met hem.

Corrupte douanier gaat ondanks proces door met z'n praktijken

nos.nl
NOS
yesterday at 11:18. Facebook
Kim gaat met haar project Vergeet-mij-liedje langs bij dementerende ouderen. Voor Tilly zong ze haar favoriete liedje Waltzing Mathilda.

(via NOS op 3)
Lees het artikel hier: [ Nos.nl Link ]
NOS
yesterday at 10:28. Facebook
Ook druk dit weekend met de laatste voorbereidingen?

De laatste cadeaus en surprise-stress voor Sinterklaas

nos.nl
NOS
yesterday at 10:18. Facebook
GeenPeil begint een nieuwe politieke partij. De lijsttrekker wordt publicist Jan Dijkgraaf, die campagne voerde voor een nee-stem in het Oekraïne-referendum.
NOS
yesterday at 09:11. Facebook
"Domme onhandigheid van ons. Sorry!" Met die woorden trok verzekeraar Ohra een reclame snel in nadat er op social media kritiek op was gekomen.

Seksistische reclame Ohra razendsnel weer verwijderd

nos.nl
NOS
yesterday at 05:53. Facebook
De onderwereld maakt zich zorgen over de lage prijs van cocaïne. Criminelen proberen door afspraken te maken de drug weer duurder te maken.

'Onderwereld houdt OPEC-achtige besprekingen over prijs cocaïne'

nos.nl
NOS
12/02/2016 at 21:52. Facebook
Voor sommige mensen is psychiatrische hulp aan huis onmisbaar. Jan was soms eenzaam en maniakaal met zijn kunst bezig. Dankzij de bezoeken van hulpverlener Roland gaat het nu stukken beter met hem.
NOS
12/02/2016 at 18:29. Facebook
Het is ijskoud in North Dakota. Toch zijn er nog zo'n 2000 betogers die in het Standing Rock-reservaat bivakkeren. Ze moeten weg van de politie, maar dat willen ze niet. Ze blijven om te protesteren tegen de pijplijn. "Het echte gevaar komt van de politie, niet van het weer." [ Nos.nl Link ]
NOS
12/02/2016 at 17:19. Facebook
De nieuwe studio voor de NOS Journaals van 18:00 en 20:00 uur, het Jeugdjournaal en Nieuwsuur is klaar. In deze 360-graden video neemt Annechien de grootste veranderingen met je door.
NOS
12/02/2016 at 16:45. Facebook
Nederlands-Indië roept bij veel generaties herinneringen op. Toen de Indonesische bevolking vocht voor onafhankelijkheid werden opstanden door Nederland met geweld onderdrukt. Er kwamen executies en verkrachtingen voor en dorpen werden platgebrand. Het kabinet laat nu grootschalig onderzoek doen naar deze periode: nos.nl/l/2146126
NOS
12/02/2016 at 16:04. Facebook
Formule 1 kampioen Nico Rosberg vindt het mooi geweest. Amper een week nadat hij voor het eerst in zijn leven wereldkampioen werd, stopt hij ermee.
Dat en meer in NOS Nieuws in 60 seconden.
NOS
12/02/2016 at 13:48. Facebook
De nieuwe studio is klaar! Annechien Steenhuizen en Mariëlle Tweebeeke lieten alvast de nieuwe studio zien en ze beantwoordden jullie vragen over hun nieuwe werkomgeving. De sessie is afgelopen, je kunt de video wel terugkijken.