NOS
yesterday at 21:30. Facebook
Grote problemen in Venezuela. Het afgelopen jaar viel driekwart van de bevolking gemiddeld bijna 9 kilo af door een ernstig tekort aan voedsel.

Venezolanen vallen in jaar tijd bijna 9 kilo af door voedseltekort

nos.nl
NOS
yesterday at 19:45. Facebook
'Onbegrijpelijk', 'volksverlakkerij' en 'gebaseerd op drijfzand'. Het plan van 50Plus om de AOW-leeftijd omlaag te halen naar 65, kan van verschillende kanten op kritiek rekenen.
NOS
yesterday at 19:01. Facebook
De droom van de Russische Svetlana is uitgekomen dankzij volgers van de NOS. Zelf had ze het geld niet, maar dankzij donaties kon ze tóch met haar kinderen naar het circus: nos.nl/l/2159376
NOS
yesterday at 18:30. Facebook
Er kunnen nog allerlei dingen ontploffen in Oost-Aleppo, maar kinderen gaan er sinds kort weer naar school. Loop met correspondent Sander van Hoorn door de puinhopen in Syrië in deze 360-graden-video:
NOS
yesterday at 17:37. Facebook
Of je even wat beter op je spullen wil letten in de trein, want de NS wordt er radeloos van.

Magazijn NS haast te klein voor gevonden voorwerpen

nos.nl
NOS
yesterday at 16:42. Facebook
Cultdoelman Wayne Shaw is geen keeper meer van Sutton United. En dat allemaal vanwege het eten van een pasteitje.
NOS
yesterday at 16:05. Facebook
NOS Nieuws in 60 seconden: Tweede Kamer akkoord met wet om wietteelt te reguleren. En 18 maanden voor Israëlische militair die gewonde Palestijn doodschoot.
NOS
yesterday at 15:47. Facebook
Nog op zoek naar een locatie voor de wintersportvakantie? Pakistan behoort tot een van de mogelijkheden. Het land probeert het ski-toerisme nieuw leven in te blazen in een voormalig Taliban-gebied. nos.nl/l/2159350
NOS
yesterday at 14:38. Facebook
Een meerderheid van de Tweede Kamer steunt een wet waarin staat dat cannabis legaal kan worden geteeld en ingekocht.

Legaal is wietteelt nog niet: de Eerste Kamer moet er nog mee akkoord gaan.

Tweede Kamer steunt legalisering wietteelt

nos.nl
NOS
yesterday at 13:10. Facebook
André van Duin presenteert ook het komende seizoen Heel Holland Bakt. Martine Bijl is nog niet voldoende hersteld van haar hersenbloeding.

André van Duin vervangt Bijl opnieuw bij Heel Holland Bakt

nos.nl
NOS
yesterday at 12:52. Facebook
Wat weet Microsoft van je als je Windows 10 gebruikt? Privacywaakhonden gaan onderzoek doen. "We hebben zorgen over de hoeveelheid en de soort informatie die Microsoft verzamelt."

Bezorgde privacywaakhonden onderzoeken Windows 10

nos.nl
NOS
yesterday at 11:36. Facebook
De Franse presidentskandidaat Marine Le Pen zou vandaag de hoogste islamitische geestelijke van Libanon ontmoeten. Dat ging op het laatste moment niet door, vanwege een hoofddoek → [ Nos.nl Link ]
NOS
yesterday at 11:09. Facebook
Forse groei voor Airbnb, Kamer stemt over achterdeurbeleid coffeeshops, en rechtbank in Pakistan door terroristen bestormd. Dat en meer in 60 seconden.
NOS
yesterday at 10:41. Facebook
Steeds meer rollende koffertjes over straat: vorig jaar hebben Nederlandse Airbnb-verhuurders 1,4 miljoen gasten ontvangen. En dat is een forse stijging.

In vier jaar van 75.000 naar 1,4 miljoen Airbnb-gasten in Nederland

nos.nl
NOS
yesterday at 09:34. Facebook
Misschien is er ook wel een in jouw buurt: een burgerwacht. Die moeten niet teveel taken overnemen van de politie, waarschuwt de politiebond. "Het jagen op verdachten is wat ons betreft echt een brug te ver."

Politiebond bezorgd over 'roekeloze' burgerwachten

nos.nl
NOS
yesterday at 08:34. Facebook
Verwarde personen. Het aantal meldingen erover blijft stijgen bij de politie. 75.000 telefoontjes zouden er vorig jaar over zijn binnengekomen. En politici verschillen van mening over de aanpak.

Aantal meldingen over verwarde personen weer fors gestegen

nos.nl
NOS
yesterday at 07:15. Facebook
Twee derde van bijna 8500 ondervraagde militairen en ander personeel van Defensie heeft weinig vertrouwen in de leiding. "Het personeel geeft vooral de minister de rode kaart."

'Defensiepersoneel heeft weinig vertrouwen in leiding'

nos.nl
NOS
yesterday at 07:00. Facebook
Militairen hebben geen vertrouwen in de legerleiding en steeds meer meldingen verwarde personen. Je ziet en hoort het in de NOS Nieuwsminuut.
NOS
02/20/2017 at 21:57. Facebook
Duizenden studenten, bejaarden, ouders met kinderen, vakbondsleden, migranten, politici, activisten en artiesten verzamelden zich vanavond naast het Britse parlement om te protesteren tegen het staatsbezoek van de Amerikaanse president Trump.

'Trump mag komen, maar niet op een officieel staatsbezoek'

nos.nl
NOS
02/20/2017 at 19:31. Facebook
NOS-correspondent Frank Renout in Parijs beantwoordde live jullie vragen over de rellen in de banlieues. Bekijk de hele sessie nu terug.