Nova Lund
Nova Lund
04/23/2017 at 08:30. Facebook
Nu när våren är här behöver vi en inspirerande och bekväm plats där hemma som ger oss ny energi och motivation. Just nu erbjuder Jysk 20-50% rabatt på alla möbler. Kom in och låt dig inspireras.
Nu när våren är här behöver vi en inspirerande och bekväm plats
Nova Lund
Nova Lund
yesterday at 12:00. Facebook
Just nu får du 20%-rabatt hos Kicks på Origins skyddande hudvårdsserie A Perfect World. Världen förändras och det samma gör hudens behov för skydd mot de skadliga effekterna från UV och infraröda strålar. A Perfect World är fylld med fukt och skyddande antioxidanter från vitt te, barriärstärkande edelweiss och SPF 40.
Just nu får du 20rabatt hos Kicks på Origins skyddande hudvårdsserie A
Nova Lund
Nova Lund
yesterday at 09:00. Facebook
Just nu har Kitch´n ett specialerbjudande på utvalda termoskannor från Eva Solo för bara 399 kr. Passa på att fynda en stilren kanna att ha på ute nu när balkongperioden är inne!
Just nu har Kitchn ett specialerbjudande på utvalda termoskannor från Eva Solo
Nova Lund
Nova Lund
04/21/2017 at 10:34. Facebook
Life på Nova säljer produkter från märket Weleda som har flera fina serier för olika hudtyper, en av dem är Almond-serien för torr och känslig hy som redan är en favorit! Vilken är din? Perfekt tid att testa för nu har de 20%-rabatt på alla Weledas produkter fram till den 9e maj.
Life på Nova säljer produkter från märket Weleda som har flera fina
Nova Lund
Nova Lund
04/21/2017 at 09:00. Facebook
Programmeringshelg på Nova!
22 - 23 April, kl 11:00-16:00

Prova på att programmera på ett kul och lärorikt sätt! Detta kommer att bli en unik och spännande workshop för både äldre och yngre. Deltagarna kommer att få prova på att programmera Lego Mindstorms, Mechatronics, Kojo och dansprogrammering - robotarna kommer även hålla i en spännande show!

Besök vår hemsida för att se schemat över...
View details ⇨
Programmeringshelg på Nova 22 23 April kl 11001600 Prova på att programmera

Nova Lund

novalund.se
Jessica Carlzén
Helena Brandt
Nova Lund
Nova Lund
04/20/2017 at 08:30. Facebook
Studenter! Fr.o.m idag 20/4 till 17/5 kommer BikBok hos oss på Nova ha 20%-rabatt i studentrabatt - mot uppvisande av giltigt studentkort! (Kan ej kombineras med andra erbjudanden). Passa på att hitta studentklänningen eller examensdetaljerna redan nu!
Studenter From idag 204 till 175 kommer BikBok hos oss på Nova
Nova Lund
Nova Lund
04/19/2017 at 10:26. Facebook
Vi på Nova är stolta över att presentera Polarn O. Pyrets nya kollektion för nyfödda – i 100% ekologisk bomull. Polarn O. Pyrets fokus är att göra kläder som både håller länge och är hållbara. Plagg som får ett långt liv hjälper till att minska konsumtionen av nya kläder, vilket sparar på jordens resurser. Specialkollektionen som släpps för att uppmärksamma detta viktiga steg i...
View details ⇨
Vi på Nova är stolta över att presentera Polarn O Pyrets nya
Nova Lund
Nova Lund
04/18/2017 at 09:00. Facebook
Visste du att varje tisdag har alla pensionärer 5%-seniorrabatt på allt i butiken, på Apoteket Hjärtat hos oss på Nova! (Obs: Gäller ej recept belagda varor)
Visste du att varje tisdag har alla pensionärer 5seniorrabatt på allt i
Sven-ove Och Anna-Karin Olsson
Mikaela Czarnecki
Marianne Lindskog
Nova Lund
Nova Lund
04/17/2017 at 09:00. Facebook
Kom ihåg att det är detaljerna som gör skillnad. John Henric på Nova har ett mycket brett sortiment av bland annat accessoarer i bra kvalité. Kom in och våga testa nytt!
Kom ihåg att det är detaljerna som gör skillnad John Henric på
Nova Lund
Nova Lund
04/16/2017 at 10:00. Facebook
Vi alla älskar när dagarna blir varmare och ljusare, men glöm inte att det alltid är viktigt att skydda dig mot de farliga UV-strålarna. Apoteket Hjärtat på Nova är fullt utrustade med flera olika märken, och anpassade produkter — just för din hudtyp. Kom in och kör en kostnadsfri hudanalys och välj ut det som passar dig bäst, så att du lugnt kan njuta av det fina vädret.
Vi alla älskar när dagarna blir varmare och ljusare men glöm inte
Nova Lund
Nova Lund
04/15/2017. Facebook
Påsk på Nova! Idag och imorgon kommer vi ha påskkärringar i centret som kommer att dela ut godis. Vi kommer även ha ansiktsmålning, påskpyssel och tillverkning av påskkort, så kom till oss på Nova och låt kreativiteten flöda denna påskhelg!
Påsk på Nova Idag och imorgon kommer vi ha påskkärringar i centret
Nova Lund
Nova Lund
04/14/2017. Facebook
Påskkänslor, vårkänslor och positiv livsinställning. Satsa på dig själv, och kom ihåg att några få detaljer kan få dig att känna dig bättre. Kom in till oss på Nova och ta del av några fina nyheter och favoritklassiker. Be vår personal om råd om du känner dig osäker, vi finns här för din skull.
Bälte och skjorta: Camilla Malmströms, klocka: Stjärnurmakarna, skor - Håkanssons, borste och...
View details ⇨
Påskkänslor vårkänslor och positiv livsinställning Satsa på dig själv och kom ihåg
Nova Lund
Nova Lund
04/13/2017. Facebook
Nova välkomnar påsken tillsammans med Karavaan som säljer en massa färglatt och lyxigt påskgodis. Kom till Nova och fyll ditt påskägg med en massa gott! Välkomna!
Nova välkomnar påsken tillsammans med Karavaan som säljer en massa färglatt och
Nova Lund
Nova Lund
04/12/2017. Facebook
Idag är det Onsdag och då har mattorget hos oss på Nova 20%-rabatt på kvällsmenyerna! Våra restauranger har något gott för alla, så kom in till oss och njut av en diskfri onsdag. Välkomna, och smaklig måltid!
Idag är det Onsdag och då har mattorget hos oss på Nova
Nova Lund
Nova Lund
04/12/2017. Facebook
Påskaktiviteter hos BR-leksaker på Nova! Hela veckan fram tills måndag kan man leta påskägg hos BR, den 17/4 lottas vinnaren av detta lyxiga påskägg ut. Under hela påsken kan man också komma in för att klippa, klistra och måla egna påskkort och ägg, kom in och pyssla med oss!
Påskaktiviteter hos BRleksaker på Nova Hela veckan fram tills måndag kan man
Nova Lund
Nova Lund
04/12/2017. Facebook
En bild säger mer än tusen ord. Ett foto är ett minne som inte kan ersättas eller göras om. Satsa på en unik polaroidkamera i vår, som tar fina och unika bilder. Vi lovar att din mobil inte kan återge en sådan bild på samma sätt! Kameran hittar du hos Teknikmagasinet på Nova.
Jeans: JC, Örhängen: Mischief Jewellery, Blommor: Nova Flowers.
En bild säger mer än tusen ord Ett foto är ett minne
Nova Lund
Nova Lund
04/12/2017. Facebook
Från och med idag och under hela påsken erbjuder Stjärnurmakarna på Nova 20%-rabatt på utvalda märken som: Michael Kors, Armani, Fossil samt smycken från Syster P, Calvin Klein och Skagen. Välkomna in!
Från och med idag och under hela påsken erbjuder Stjärnurmakarna på Nova
Nova Lund
Nova Lund
04/11/2017. Facebook
Apoteket Hjärtat kör klubbdagar — endast idag och imorgon! 20%-rabatt på hela ditt köp när du handlar för 250kr och inte nog med det, de har superbra kampanjer på t.ex: Vichy - 3 för 2, Resorb 30%-rabatt, Hjärtats munskölj 25%-rabatt och Estelle & Thild 20%-rabatt. Snacka om att kunna fynda!
Apoteket Hjärtat kör klubbdagar endast idag och imorgon 20rabatt på hela ditt
Nova Lund
Nova Lund
04/11/2017. Facebook
Idag startar The Body Shop sin kampanj — handla för 300kr och få en ”Expert hand cream" och en snygg presentask på köpet! Erbjudandet gäller endast tills 1 maj, passa på! Fyll påskägget med härliga produkter från The Body Shop till någon du tycker om, eller unna dig själv!
Idag startar The Body Shop sin kampanj handla för 300kr och få
Nova Lund
Nova Lund
04/11/2017. Facebook
Nyhet för dig som gillar att färska örter! Orthex Eden är en örtbricka med bevattningssystem som gör att kryddorna håller längre. Snygg och praktisk detalj till ditt kök. Finns hos Clas Ohlson på Nova!
Nyhet för dig som gillar att färska örter Orthex Eden är en
Matilda Bredhe