FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
NRC
today at 11:00. Facebook
Tv-recensent Hans Beerekamp keek hoe interviewster Linda Hakeboom twee jonge macho's in beeld bracht: Lil' Kleine en Timor Steffens.

Linda’s Mannen: wat wil de jonge macho?

nrc.nl
NRC
today at 10:13. Facebook
Plotseling waren de wadplaten bij het Pinkegat vijf centimeter gedaald. Een ramp voor de Waddenzee? Gevolg van de gaswinning? Of gewoon een meetfoutje?

De meting was fout. Of de wadden zinken

nrc.nl
NRC
today at 09:36. Facebook
Acht tips om gezond te blijven op kantoor. (En nee, je hoeft niet élke traktatie te laten staan).

Hoe blijf je gezond in de dikmakende kantoorjungle?

nrc.nl
NRC
today at 08:09. Facebook
De invoering van de flexplek is een behoorlijke misser geweest, schrijft Japke D. Bouma. "Want de flexplek zegt dat een plek maar bijzaak is op kantoor."

Werken op een flexplek, dat is de hel

nrc.nl
NRC
today at 08:09. Facebook
Provinciale PVV’ers moeten kandidaten selecteren voor de gemeenteraad. Een risico, zeggen ze. "Iemand die extreem-rechts is, valt af."

Veel aanmeldingen bij PVV voor gemeenteraad

nrc.nl
NRC
today at 08:01. Facebook
Royal HaskoningDHV, ASN Bank, Triodos Bank en waterbedrijf Vitens trokken hun business terug uit door Israël bezet gebied. De staat New York ziet het als een boycot van Israël.

Staat New York zet Nederlandse bedrijven op zwarte lijst om Israël

nrc.nl
NRC
today at 07:51. Facebook
Bij PostNL stemden het bestuur en de commissarissen unaniem tegen, de overname door Bpost lijkt definitief van de baan.

PostNL wijst laatste overnamebod Belgisch Bpost af

nrc.nl
NRC
today at 07:44. Facebook
De clubs maakten jarenlang gebruik van gunstige belastingtarieven voor de inhuur van spelersmakelaars. En dat is vanaf volgend jaar voorbij, als het aan de Belastingdienst ligt.

Gunstig belastingregime voor clubs ten einde

nrc.nl
NRC
today at 07:35. Facebook
Koken op gas wordt verleden tijd: we gaan allemaal over op elektrisch koken. Dit staat in de nieuwe Energieagenda van het kabinet.

Kabinet: einde aan koken op gas

nrc.nl
NRC
today at 07:00. Facebook
De scherpe stijging van de zorgpremie motiveert om dit jaar extra kritisch naar de polis te kijken. Maar waar te beginnen? Nrc zocht het uit.

De premies groeien wel héél hard in 2017

nrc.nl
NRC
today at 06:30. Facebook
Na de oproep van Wilders stromen de aanmeldingen binnen. In 2018 wil de PVV voor het eerst mee doen met de gemeenteraadsverkiezingen. "Wie extreem-rechts is, mag niet meedoen."

Veel aanmeldingen bij PVV voor gemeenteraad

nrc.nl
NRC
today at 06:00. Facebook
Een speciale belastingregeling in de voetbalwereld wordt volgend jaar afgeschaft, omdat profclubs en spelersmakelaars er te ruimhartig gebruik van maakten. Volgens de clubs snapt de fiscus de voetbalwereld niet meer.

Hoe inhuren spelersmakelaars de clubs als boemerang treft

nrc.nl
NRC
yesterday at 22:15. Facebook
Atlete Sifan Hassan vond wat ze zocht: een trainer die haar fulltime kan bijstaan. Maar de Amerikaan Alberto Salazar is niet onomstreden.Ze had amper de naam van haar nieuwe wereldkundig gemaakt of het woord doping viel.

Sifan Hassan vindt haar topcoach, maar wel een met dopingvlekje

nrc.nl
NRC
yesterday at 21:53. Facebook
De wil was er bij PSV, maar de kunde en de precisie ontbraken om te kunnen overwinteren in Europa. Een gelijkspel tegen FC Rostov (0-0) was niet genoeg.

Treurige aftocht PSV uit Europa

nrc.nl
NRC
yesterday at 21:33. Facebook
Een supporter zette zijn club Basingstoke Town FC, uitkomend in de zevende divisie, voor 99 pence te koop op eBay, omdat de club een nieuwe eigenaar zoekt.

In Engeland staat een voetbalclub te koop op eBay

nrc.nl
NRC
yesterday at 21:00. Facebook
In New York is nu een overweldigende expositie van Kerry James Marshall. Hij meet zich met Rembrandt, Titiaan en Seurat. "Het is Marshall gelukt. Hij hééft de kunstgeschiedenis aangevuld."

Marshall verwart en intrigeert graag

nrc.nl
NRC
yesterday at 20:35. Facebook
Douchen doet ze bij de conducteurs en 's ochtends loopt ze in een gele badjas over het station. Julia Koopman (19) woont al een week gratis op station Utrecht Centraal. Ze droomt van 'oveetjes knippen'.

Even bellen met Julia die een week op Utrecht Centraal woont

nrc.nl
NRC
yesterday at 20:00. Facebook
Vroeger trouwden mensen pas als ze zich dat konden veroorloven. Dus waren veel vaders al oud. Die trend doet zich nu weer voor. "Het is niet zo dat mannen zo nodig later kinderen willen."

Jonge vaders zijn vaker 40+. En dat is geen enkel probleem

nrc.nl
NRC
yesterday at 19:30. Facebook
Er knaagde iets bij consultant Christophe Vercarre (28). Tot een collega vertelde over het opleiden van leraren voor scholen in achterstandswijken. "Als er érgens degelijk onderwijs nodig is, dan is het hier in Molenbeek."

‘Soms denk ik: komt hier ooit nog wat uit?’

nrc.nl
NRC
yesterday at 19:00. Facebook
Deze week onder meer in ons recensieoverzicht: Neil Young lijkt in de voetsporen van Johnny Cash te treden en Schubert klinkt bijna tweehonderd jaar na zijn dood nog steeds sprankelend. Prince komt er minder goed vanaf op 4Ever.

Albumoverzicht: Eer voor sterren van weleer, behalve voor Prince

nrc.nl