Nuon
03/21/2017 at 10:43. Facebook
We zijn in Zwolle, waar burgemeester Henk Jan Meijer, samen met het @NuonSolarTeam en de bovenbouw van de Montessorischool Zwolle, het startsein geeft voor de bouw van de nieuwe zonnewagen Nuna9
Nuon
03/16/2017 at 10:32. Facebook
Nog niet moe van het kiezen? Bij Nuon kies je zelf je betaaldag. #thedayafter
Nuon
03/07/2017. Facebook
Op zondag 19 maart is er weer een Nuon Klantendag. Deze keer kun je voor maar 10 euro p.p. naar Sea Life in Scheveningen. We zorgen bovendien voor erg leuke extra’s, zoals een drankje met frites of een cupcake en een speurtocht met duikbril voor de kinderen. Bestel je kaarten op nuonexclusief.nl. Zien we je daar? We kijken ernaar uit!
Nuon
03/03/2017. Facebook
Wil jij ook een gratis persoonlijke Nuon Energiescan, net als Naomi van As? Kijk dan op nuon.nl/energiescan. Speciaal voor onze klanten.
Nuon
03/03/2017. Facebook
Luisteren geeft energie. Kunnen zijn wie je bent ook! Dus sponsoren we de Roze Filmdagen, waar hele mooie films worden vertoond. Een daarvan is ‘Boi – Song of a Wanderer’. Wil jij kans maken op 2 van de 10 toegangsbewijzen die we verloten voor de première op zaterdag 11 maart? Laat dan vóór aanstaande maandag 12:00 uur hieronder een berichtje achter. Prijswinnaars ontvangen dezelfde dag...
View details ⇨

Maak kans op filmkaarten

rozefilmdagen.nl
Nuon
03/01/2017. Facebook
De lente komt eraan en dat is een mooi moment om je huis aan te pakken! Neem dan gelijk wat gemakkelijke energiebesparende maatregelen. Onze energieadviseur Rob weet als geen ander hoe je dat het beste kunt doen, dus stel je vraag!
Nuon
02/24/2017. Facebook
Wil jij binnenkijken bij Naomi van As? Dat kan nu! Want ze heeft thuis de persoonlijke Nuon Energiescan gedaan. Wil je ook op een makkelijke manier energie besparen? Ga dan naar [ Bit.ly Link ]
Nuon
02/20/2017. Facebook
Wil jij ook binnenkijken bij Naomi van As? Dat kan binnenkort! Bekijk hier alvast de preview. Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op: [ Bit.ly Link ]
Nuon
02/14/2017. Facebook
Nuon
02/10/2017. Facebook
Deze week is Step2Save van start gegaan, een sociaal werkgelegenheidsproject van Nuon in samenwerking met de Gemeente Amsterdam. Inwoners uit Amsterdam Noord krijgen gratis energiebesparingsadvies van voormalig langdurig werkzoekenden. Een win-winsituatie voor klimaat, arbeidsmarkt en de strijd tegen energiearmoede! Lees hier meer: [ Bit.ly Link ]
Nuon
02/10/2017. Facebook
Weer een stap verder naar een duurzame energievoorziening. We gaan zonneparken bouwen bij windparken en energiecentrales.

Stroom voor tienduizenden huishoudens

nuon.nl
Nuon
02/08/2017. Facebook
Wil jij je huis stylen en tegelijk energie besparen? Fiona en Marjolein geven makkelijke tips voor de keuken, het washok en de tuin. Wil je een energiescan op maat? Maak dan online een afspraak op nuon.nl/energiescan. Gratis voor iedereen die een jaar of langer klant is.
Nuon
02/07/2017. Facebook
Help jij het Nuon Solar Team uit de brand? Deze bevlogen studenten zoeken een tijdelijke woonruimte in Zwolle, omdat ze in die plaats hun zonnewagen Nuna9 gaan opbouwen.

Weet of heb jij een (liefst gemeubileerde) ruimte die 6 personen kan herbergen tussen 1 maart en 31 mei, neem dan contact op met Lisanne: lderooij@nuonsolarteam.com

Dit krijg je ervoor terug: eeuwige dank & een privébezoek...
View details ⇨
Nuon
02/03/2017. Facebook
Een nieuwe maand betekent nieuwe winkansen op Nuon Exclusief! Doe jij al mee? Klik op de link en log in met je Mijn Nuon account. Je kunt aan zoveel prijsvragen meedoen als je wilt.

Pak je kans op Nuon Exclusief

nuonexclusief.nl
Nuon
02/02/2017. Facebook
Nuon
02/01/2017. Facebook
Rob is weer online om al je vragen over energie besparen te beantwoorden. Vandaag is het speciale thema ‘verwarmen’. Iedereen wil het lekker warm hebben, maar energie verspillen is zonde. Hoe regel je dat? Ook andere vragen over energie besparen beantwoordt hij graag :-)
Nuon
01/30/2017. Facebook
Met stadswarmte zorgen we voor een enorme CO2-besparing – niet voor niets is er de laatste tijd veel belangstelling voor. Afgelopen week gingen wij er met de Nuon Cook Truck op uit om in gesprek te gaan met (toekomstige) gebruikers over koken en verwarmen zonder gasaansluiting. Meer info over stadswarmte? Kijk op nuon.nl/stadswarmte
Nuon
01/29/2017. Facebook
Afgelopen zaterdag was het feest in Hoogvliet (Rotterdam), omdat het winkelcentrum en bijbehorende woningen op stadswarmte zijn aangesloten. Hoe bevalt stadswarmte eigenlijk?
Nuon
01/28/2017. Facebook
Veel Rotterdammers bezochten de Cooktruck vandaag in Hoogvliet. Maar wat vonden ze eigenlijk van de actie, en welke vragen werden het meest gesteld?
Nuon
01/28/2017. Facebook
Sinds deze week is ook winkelcentrum Hoogvliet Rotterdam - met de bijbehorende woningen - aangesloten op stadswarmte. Geen CO2 uitstotende gasketels meer, maar groene restwarmte van de afvalenergiecentrale in Rozenburg. En dat wordt goed gevierd in Hoogvliet!