Nuon
02/20/2017 at 17:14. Facebook
Wil jij ook binnenkijken bij Naomi van As? Dat kan binnenkort! Bekijk hier alvast de preview. Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op: [ Bit.ly Link ]
Nuon
02/14/2017. Facebook
Nuon
02/10/2017. Facebook
Deze week is Step2Save van start gegaan, een sociaal werkgelegenheidsproject van Nuon in samenwerking met de Gemeente Amsterdam. Inwoners uit Amsterdam Noord krijgen gratis energiebesparingsadvies van voormalig langdurig werkzoekenden. Een win-winsituatie voor klimaat, arbeidsmarkt en de strijd tegen energiearmoede! Lees hier meer: [ Bit.ly Link ]
Nuon
02/10/2017. Facebook
Weer een stap verder naar een duurzame energievoorziening. We gaan zonneparken bouwen bij windparken en energiecentrales.

Stroom voor tienduizenden huishoudens

nuon.nl
Nuon
02/08/2017. Facebook
Wil jij je huis stylen en tegelijk energie besparen? Fiona en Marjolein geven makkelijke tips voor de keuken, het washok en de tuin. Wil je een energiescan op maat? Maak dan online een afspraak op nuon.nl/energiescan. Gratis voor iedereen die een jaar of langer klant is.
Nuon
02/07/2017. Facebook
Help jij het Nuon Solar Team uit de brand? Deze bevlogen studenten zoeken een tijdelijke woonruimte in Zwolle, omdat ze in die plaats hun zonnewagen Nuna9 gaan opbouwen.

Weet of heb jij een (liefst gemeubileerde) ruimte die 6 personen kan herbergen tussen 1 maart en 31 mei, neem dan contact op met Lisanne: lderooij@nuonsolarteam.com

Dit krijg je ervoor terug: eeuwige dank & een privébezoek...
View details ⇨
Nuon
02/03/2017. Facebook
Een nieuwe maand betekent nieuwe winkansen op Nuon Exclusief! Doe jij al mee? Klik op de link en log in met je Mijn Nuon account. Je kunt aan zoveel prijsvragen meedoen als je wilt.

Pak je kans op Nuon Exclusief

nuonexclusief.nl
Nuon
02/02/2017. Facebook
Nuon
02/01/2017. Facebook
Rob is weer online om al je vragen over energie besparen te beantwoorden. Vandaag is het speciale thema ‘verwarmen’. Iedereen wil het lekker warm hebben, maar energie verspillen is zonde. Hoe regel je dat? Ook andere vragen over energie besparen beantwoordt hij graag :-)
Nuon
01/30/2017. Facebook
Met stadswarmte zorgen we voor een enorme CO2-besparing – niet voor niets is er de laatste tijd veel belangstelling voor. Afgelopen week gingen wij er met de Nuon Cook Truck op uit om in gesprek te gaan met (toekomstige) gebruikers over koken en verwarmen zonder gasaansluiting. Meer info over stadswarmte? Kijk op nuon.nl/stadswarmte
Nuon
01/29/2017. Facebook
Afgelopen zaterdag was het feest in Hoogvliet (Rotterdam), omdat het winkelcentrum en bijbehorende woningen op stadswarmte zijn aangesloten. Hoe bevalt stadswarmte eigenlijk?
Nuon
01/28/2017. Facebook
Veel Rotterdammers bezochten de Cooktruck vandaag in Hoogvliet. Maar wat vonden ze eigenlijk van de actie, en welke vragen werden het meest gesteld?
Nuon
01/28/2017. Facebook
Sinds deze week is ook winkelcentrum Hoogvliet Rotterdam - met de bijbehorende woningen - aangesloten op stadswarmte. Geen CO2 uitstotende gasketels meer, maar groene restwarmte van de afvalenergiecentrale in Rozenburg. En dat wordt goed gevierd in Hoogvliet!
Nuon
01/28/2017. Facebook
Voor de één dichtbij, voor de ander wat verder weg, maar winkelcentrum Hoogvliet in Rotterdam heeft sinds deze week stadswarmte. Daarmee bereiken we een CO2-reductie van 80%. Reden voor een kopje erwtensoep uit onze Cook Truck!
Nuon
01/26/2017. Facebook
Inwoners van Arnhem Schuytgraaf verwarmen hun huis op stadswarmte, en koken elektrisch. Hoe bevalt dat? En weten ze eigenlijk waar hun warmte vandaan komt?
Nuon
01/26/2017. Facebook
Inwoners van Arnhem Schuytgraaf kregen het vandaag lekker warm van een overheerlijk soepje uit de Nuon Cook Truck. Maar ze zijn ook benieuwd waar hun warme water nu eigenlijk vandaan komt. Daar weet onze Harrie gelukkig alles van.
Nuon
01/25/2017. Facebook
Wat zijn de ervaringen met stadswarmte en elektrisch koken? Wij gingen met onze Nuon Cook Truck naar Almere om de meningen te peilen :-)
Nuon
01/16/2017. Facebook
Waarom balen als een stekker als het bijna dinsdag is?
#BlueMonday