FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Nya Moderaterna
yesterday at 12:14. Facebook
Här kan ni läsa om Alliansens kunskapsreformer för att fler ska få en bra start i livet. Kortfattat:
- Högre lön till skickliga lärare
- Fokuserad undervisning för nyanlända elever
- Mer undervisning
- Inför ett aktivt skolval i hela Sverige
- Inför digitaliserade och externt rättade nationella prov

Nya förslag för kunskapsreformer - Alliansen

alliansen.se
Nya Moderaterna
yesterday at 08:04. Facebook
Boverket avråder från att lätta på bullerreglerna för bostadsbyggande, något som en majoritet i riksdagen har krävt.

Boverket säger nej till nya bullerregler - Nyheter (Ekot)

sverigesradio.se
Nya Moderaterna
01/16/2017 at 16:25. Facebook
Idag har Alliansen, regeringen och Vänsterpartiet överenskommit om de långsiktiga målen för livsmedelsstrategin. För Moderaternas Jonas Jacobsson Gjörtler har stärkt konkurrenskraft varit särskilt viktigt.

Moderaterna: Svårt att komma överens

lantbruk.com
Nya Moderaterna
01/14/2017 at 10:39. Facebook
Det är mycket snack och lite verkstad från regeringens sida gällande våldet, skriver Beatrice Ask och Tobias Billström.

Vad väntar Anders Ygeman på?

expressen.se
Nya Moderaterna
01/14/2017 at 07:11. Facebook
Ska vi klara av att rädda klimatet måste våra satsningar ge så stora utsläppsminskningar som möjligt skriver Johan Hultberg och Jonas Jacobsson Gjörtler i en replik på Gustav Fridolin och Isabella Lövin.

”Miljöpartiets politik är dyr och ineffektiv”

svd.se
Nya Moderaterna
01/13/2017 at 10:35. Facebook
Bostadskrisen är akut! Regeringen gör väldigt lite för att få fart på byggandet och det tar alldeles för lång tid, säger Ewa Thalén Finné, bostadspolitisk talesperson.
Nya Moderaterna
01/12/2017 at 12:31. Facebook
DEBATT. Varken situationen för dem som tigger, i deras hemländer eller här i Sverige blir bättre om vi långsiktigt väljer att acceptera tiggeriet. Därför behöver möjligheten att införa lokala tiggeriförbud komma på plats, skriver partisekreterare Tomas Tobé (M).

Moderaterna: Tillåt lokala förbud mot tiggeri

svd.se
Nya Moderaterna
01/11/2017 at 12:44. Facebook
[GILLA OCH DELA OM DU HÅLLER MED]

Jobb, språk och egen försörjning är viktiga delar för att bryta utanförskap. Men det är inget vaccin mot de värderingar som står i strid med hur vi vill att det svenska samhället ska se ut. Det skriver Elisabeth Svantesson i Expressen i dag.

Integration är mer än ett jobb att gå till

expressen.se
Nya Moderaterna
01/11/2017 at 08:45. Facebook
[GILLA OCH DELA OM DU HÅLLER MED]

Det räcker inte att presentera en lista med problem och kalla den för en säkerhetsstrategi. Det krävs handling.
Det här är ingen strategi, det är en beskrivning av ett antal samhällsproblem av en statsminister som kommer helt tomhänt till Sälen, det säger Moderaternas partisekreterare Tomas Tobé.

Sågar säkerhetsstrategin: Löfven kommer tomhänt

omni.se
När verkligheten förändras krävs nya svar på vad Sverige behöver. Nyanlända och de utan gymnasieutbildning är de som står längst ifrån arbetsmarknaden. Därför behöver Sverige uppemot 150 000 enkla jobb inom de närmaste åren. Det skriver Elisabeth Svantesson på SvD Debatt.

”Sverige behöver reformer och enkla jobb”

svd.se
Det försämrade säkerhetspolitiska läget måste tas på största allvar. Vårt land och våra värderingar måste vi försvara, och ytterst gör vi det genom att värna nationens säkerhet. Det skriver Anna Kinberg Batra Ulf Kristersson Karin Enström och Hans Wallmark på DN Debatt.

”Höj försvarsanslaget med 500 miljoner i vårbudgeten” - DN.SE

dn.se
Moderaterna har gått med på är att utreda reseavdragets utformning och i första hand att se till att Skatteverket kan komma åt fusk med avdraget. Avstånd kan vara en parameter. Men först får man göra en översyn och utreda det. Det finns landsbygd i Stockholm också, säger Jessica Polfjärd (M), gruppledare i riksdagen.

M vill ha kvar reseavdrag även i storstan - DN.SE

dn.se
– Hur vi än vänder och vrider på detta behöver regeringen och inrikesminister Anders Ygeman ge besked om 2000 fler poliser. Den här utvecklingen nu med skjutningar och att människor förolyckats, det kan vi inte acceptera och då måste vi helt enkelt få fler poliser. Det säger Moderaternas partisekreterare Tomas Tobé i Kvällsposten.

[ Expressen.se Link ]
Regeringen måste vässa det förebyggande arbetet mot extremism och radikalisering. Det skriver Andreas Norlén tillsammans med företrädare för Alliansen.

”Mer måste göras mot terrorism i Sverige”

svd.se
Sverige står inför en rad ekonomiska utmaningar 2017. Det enda som egentligen oroar mig på allvar är om vi slutar tro på vår förmåga att, när så krävs, ta oss samman och tillsammans lösa problem, skriver Ulf Kristersson, ekonomisk-politisk talesperson (M).

Ulf Kristersson: Bostadsreform är viktigast

di.se
Många svåra frågor på agendan denna första vardag för Sverige som ordförande i FN:s säkerhetsråd.

Karin Enström on Twitter

twitter.com
Vår politik ska utgå ifrån vad Sverige behöver. När vi tar fram reformer vill vi genomföra dem så snart som möjligt. Därför är vi beredda att lägga förslag till skarp lagstiftning på riksdagens bord.

”Vi moderater fortsätter att ompröva vår politik”

svd.se