Svårt att bestämma dig för hamburgare eller Calzone en fredag som denna? No worries honey, kör båda!

Trädgårdbaren i Söderhamn fixar inbakad hamburgare i calzone ;) [ Bit.ly Link ]
Vi med, Stina. Vi med. Iallafall om tävlingen går ut på att äta pizza... Den grenen har vi nämligen slagit vårt personbästa i, var så säker!

Bänka framför skid-VM imorgon och avrunda med lite kebabpizza till kvällen, precis som tävlingshjältarna! ;)
Passa på med lite indiskt till lunchen idag! 10% rabatt mellan kl. 11-14:00 när du anger koden FEST på ALLA restauranger!

Nomnom!
Ladda ner appen och beställ lunch från massor av restauranger med 10% rabatt* hela veckan - ange kod: FEST
Fredagspizzan och soffan väntar på dig...

Kan klockan bli 17:00 eller? ;)
Kära Sansan,

Det här med att ljuga i början av ett förhållande är enligt somliga fel. Vi däremot, är av motsatt åsikt: att ljuga är grundpelarna för ett lyckat förhållande. Smygät därför kött för allt vad du är värd och vagga sedan in din käresta i sanningen. När du är redo att berätta stoppar du in massor av mat i munnen, på så vis kommer hon inte att höra vad du försöker säga och be dig att...
View details ⇨
Eller i en lägenhet, same same.
Kära Alle,

Vi är osäkra på vad diverse myndigheter skulle tycka om hemkörda dejter, men vi tycker att det låter som receptet för sann kärlek, speciellt om hen har med sig pizza, och hur kan man vara emot kärlek? Tyvärr finns inte den här funktionen i vårt system ännu, men om inte annat kanske du kan testa din lycka med budet som levererar din mat, och se om en gnista kan tändas där? Var...
View details ⇨
Att dela med sig av sin pommes är väl ändå höjden av romantik?!
Kära Anonym,

Du kan absolut göra slut veckan före alla hjärtans dag! Distrahera ditt blivande ex med en beställning från Onlinepizza bara, så kommer hen vara alldeles för fokuserad på all ljuvlig mat som precis levererats istället för att vara ledsen över att precis ha blivit dumpad. Då slipper du det dåliga samvetet, smart va?

Lycka till!
Din kärlekscoach Josefin
Love is in the air? Vem vill du gå på dejt med?
Kära problem in paradise,

Är du väldigt ofta insmord med bearnaisesås? I så fall kan det vara därför du märker på hans sätt att han är intresserad. Om inte, smörj in dig med bearnaisesås, så kommer han definitivt bli intresserad och aldrig någonsin kunna tacka nej till en dejt.

Tacka oss senare,
Din kärlekscoach Josefin

Vad har ni för råd att ge problem in paradise? Tipsa nu! #onlinepizzawingar
Tävla om en romantisk middag för två (500 kr att handla för) och en iPad mini (att beställa maten med, såklart!)

Som sagt - kan vi para ihop dig med restauranger, så kan vi para ihop dig med din drömprins/prinsessa! Låt inte rädslorna styra, bekänn din kärlek för personen du är kär i och vinn fina priser, alldeles lagom till alla hjärtans dag!

Tävla genom att skriva en kärleksförklaring och...
View details ⇨
Dags för kärlek med OnlinePizza.se! Här kommer svaret på veckans andra läsarfråga:

Kära Alexandra,

För det första om killarna inte begriper vilken drömtjej du är så är de ju lite lost. Det du möjligtvis skulle kunna göra för att ytterligare öka din dragningskraft är att lägga till en liten pizzaslice eller sushi till det där vin- och badkarsmyset, då kommer ingen kunna motstå dig. Något som...
View details ⇨
Nu finns Pizzeria Amore i Edsbyn på OnlinePizza.se! Det firar vi med 40 kr rabatt på ditt första köp när du handlar för minst 100 kr. Gäller t.o.m 28 februari och när du beställer och betalar online från Pizzeria Amore i Edsbyn.

Ange kod: AMORE

Testa Amore nu: [ Bit.ly Link ]
Vi har fått in vår första kärleksfråga och här kommer vårt svar:

Kära Superjonken,
Till att börja med verkar ju din tjej extremt klipsk, håll fast i henne. Uppenbarligen är det hon som ska bestämma lite mer i hushållet, det hör man ju. Iallafall. Vi förstår att detta är jobbigt, men du borde verkligen inte avfärda er relation bara för att ni har lite svårigheter att bestämma mat ihop, det...
View details ⇨
Har du kärleksproblem?
kan vi hooka ihop dig med restauranger, så kan vi hooka ihop dig med din crush. Gillar din älskling inte att du har champinjoner på pizzan eller behöver du tips om träffsäkra raggningsrepliker? Beskriv ditt problem anonymt för oss via länken nedan eller i kommentarsfältet - tar vi upp just ditt problem får du inte bara hjälp på köpet, utan även 50 kr rabatt! :)

Skriv...
View details ⇨
När alla pratar om "mellon" som börjar ikväll och du tar för givet att det betyder mellanmål: