När onanerade du senast? Var tredje svensk onanerar flera gånger i veckan, och det är inte helt ovanligt med onani på jobbet, enligt en ny rapport från RFSU.

Inte ovanligt med onani på jobbet - P4 Extra

sverigesradio.se
Lyssna på P4 Extras eminenta Mello-jury klockan 13.30 i P4 Extra!

Lyssna på låtarna till sista omgången av Melodifestivalen - P4 Extra

sverigesradio.se
Debattören, journalisten och poeten Göran Greider har odlat sin trädgård med varierad framgång, och inte särskilt överraskande så kopplar han ihop blommor med politik. Nu släpper han trädgårdsbok. Den mest politiska blomman? Den röda rosen såklart!

Göran Greider med rött hjärta och gröna fingrar - P4 Extra

sverigesradio.se
Babben Larsson, aktuell med "Expedition Babben", där hon besöker bygdegårdar. En uppsökande turné för att röra om i sin egen gryta och komma närmare publiken.
I SVT:s nya serie Zero Impact möter vi familjen Ohlsson som reste till Ghana för att hur deras livstil påverkar miljön, och för att i förlängningen få en mer hållbar livsstil.

Familjen Ohlsson reste till Ghana och fick se miljöförstöringen - P4 Extra

sverigesradio.se
Hur bra ska det här inte kunna bli? Anja Pärson (med Calle Sterner) och Stina Wollter (med Tobias Bader) i Let's Dance. Bara klänningarna borde väl ge en bra startpoäng. Sen är de båda väldigt taggade inför att sätta igång! #letsdance #tv4 #p4extra Foto: Susanne Tellinger - P4 Extra.
Efter gymnasiet klev Birgitta Ohlsson ur blyghetsgarderoben, och sedan dess är hon inte längre tyst. I sin nya bok slår hon ett slag för den duktiga flickan och vikten av att med stolthet få förkovra sig och vara ambitiös.

Från blyg viol till snäppet vassare - P4 Extra

sverigesradio.se
En tvillingflicka adopterades från Hanoi till Sverige. Den andra till en familj i Vietnam. Så olika deras liv skulle bli, men visst fanns det likheter. Självklart - de är ju enäggstvillingar. På lördag sjunger Alice i Melodifestivalen, men det kunde lika gärna ha blivit omvänt.

Alice Svensson berättar om mötet med sin enäggstvilling - P4 Extra

sverigesradio.se
Om några år har Jourhavande medmänniska funnits i 50 år och aldrig har så många ringt för att få möjlighet att tala med någon och skingra sin oro, men många kommer aldrig fram. De flesta faktiskt. Det finns ingen brist på volontärer, men det finns inga resurser att ta in folk.

Då sitter man där på natten och har ingen att tala med - P4 Extra

sverigesradio.se
Nu ska Lotta lära sig elda med Sara Starkström, överlevnadskonstnär.
Vispen - se där en självklar men ofta förbisedd pryl i vårt kök. Om vispens urgamla historia berättar P4 Extras designexpert Li Pamp.

Vispat har vi gjort sedan urminnes tider - P4 Extra

sverigesradio.se
Det gifta paret Ylva och Merethe Kleiven stötte på problem när de flyttade från Norge till Sverige. Plötsligt sågs inte längre deras barn som gemensamma - utan de skulle tvingas adoptera varandras barn, som tillkommit genom assisterad befruktning.

Tvingas adoptera sina egna barn - P4 Extra

sverigesradio.se
Owe Thörnqvist skrällvann och gick direkt till final i Mellodeltävlingen i lördags. Ett av Owes fans är 11-årige Wille, som varit med i P4 Extra och berättat om sin idol. Han var också med i Barnradion, där han själv intervjuade Owe - och fick sjunga ihop med honom. Lyssna gärna!
En av Asiens största floder, Mekongfloden, innebär försörjning för miljoner människor. Nu hotas livet i floden av enorma kraftverksbyggen. Sveriges Radios korrespondenter Hanna Sahlberg och Margita Boström har gjort en resa längs floden, och kommer i en serie reportage i P1 att berätta om människoöden de mött. I P4 Extra delar de med sig av sina upplevelser.

Mekongfloden - en hotad livsnerv - P4 Extra

sverigesradio.se
Författaren Börge Hellström, ena halvan av den framgångsrika författarduon Roslund & Hellström, har avlidit i cancer. I maj i fjol hade Erik Blix de båda som dagens gäster i P4 Extra. Här kan ni lyssna på ett uttdrag från den intervjun, där Börge Hellström berättar om självkänsla, ångest och hur han fick livet att vända. [ T.sr.se Link ]
Kyckling är en inte helt ovanlig syn på våra svenska matbord. Och dess historia sträcker sig långt bak i tiden - redan till de gamla romarna faktiskt. Hör Alexandra Zazzi berätta mer - och dela med sig av recept på kyckling med ljummen rotfruktssallad!

Alexandra benar ut kycklingens historia - P4 Extra

sverigesradio.se
Bröllopen blir allt mer personliga - på riktigt. Det är en stor trend i år, enligt bröllopskoordinatorn.

Bröllopen är personliga på riktigt - P4 Extra

sverigesradio.se
Ett ökat resande kan ligga bakom den kraftiga ökningen av antibiotikaresistenta bakterier hos förskolebarn, misstänker barnläkare.

Kraftig ökning av resistenta bakterier hos förskolebarn - P4 Extra

sverigesradio.se
Vin och ost? Det är då du kanske tänker rött - men Carl Jan tänker vitt.

Carl Jan tipsar om vin som passar till ost - P4 Extra

sverigesradio.se
Nu är P4 Extras jury på gång för att lyssna, analysera och gissa hur det går för tredje omgångens melodifestivallåtar. Artisten LaGaylia Frazier, mentalisten Henrik Fexeus, Ida Sandahl, ordförande i Melodifestivalklubben och så Caspar Beser. #lagayliafrazier #henrikfexeus #svtmelfest